توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت برای انتخاب سرور احتصاصی
K.P
October 17th, 2010, 18:47
سلام،
من میخوام برای کارهای زیر یه سرور اختصاصی بگیرم
یه فروشگاه با دامین و آی پی اختصاصی درست کنم ( به ssl هم نیاز دارم برای درگاه پرداخت بانک سامان )
یه وبلاگ با دامین جداگونه درست کنم
حالا تو فکرش هستم ولی معلوم نیست، یه انجمن هم با دامین اختصاصی درست کنم
برای استفاده از رپیدلیچ و تورنت هم استفاده کنم البته فقط برای خودم و دانلودهای شخصی
حالا به نظر شما با شرایط بالا سرور اختصاصی ارزش داره و مناسبه یا خیر؟
سرور با چه مشخصاتی بگیرم خوبه؟
چقدر هزینه کلیش میشه و با احتساب خرجهای اضافه؟
the_coder
October 17th, 2010, 18:55
سلام به نظر من یک vps بگیرید کفایت می کنه
S4n470n
October 17th, 2010, 19:28
سلام،
من میخوام برای کارهای زیر یه سرور اختصاصی بگیرم
یه فروشگاه با دامین و آی پی اختصاصی درست کنم ( به ssl هم نیاز دارم برای درگاه پرداخت بانک سامان )
یه وبلاگ با دامین جداگونه درست کنم
حالا تو فکرش هستم ولی معلوم نیست، یه انجمن هم با دامین اختصاصی درست کنم
برای استفاده از رپیدلیچ و تورنت هم استفاده کنم البته فقط برای خودم و دانلودهای شخصی
حالا به نظر شما با شرایط بالا سرور اختصاصی ارزش داره و مناسبه یا خیر؟
سرور با چه مشخصاتی بگیرم خوبه؟
چقدر هزینه کلیش میشه و با احتساب خرجهای اضافه؟
اول از همه که اصلا نیاز به ssl ندارین چون درگاه پرداختی ربطی به شما نداره و خود بانکه مربوطه ssl داره
برای شروع هم بهتره با VPS شروع کنی بعد که کارت گرفت و آمار بالا کشید می تونی ارتقا بدی
قیمت ها هم متفاوته تو انجمن سرچ کنی زیاد پیدا می کنی
Regards
the_coder
October 17th, 2010, 19:45
به هرحال اگر سرور اختصاصی خواستید این آفر ویژه رو از دیتاسنتر نت دایرکت داریم :
CPU : L5630 4core, 12 mb cache
RAM : 8 gig
Hard : 1 TB
Bw : 5 TB
ip : 7
port : 100 mb
قیمت 150 تومان
1eng.ir
October 17th, 2010, 19:57
فکر کنم با هاست اشتراکی هم کارتون راه بیفته! نیازی به هزینه اضافی برای سرور و ... نیست / نهایتش یه آی پی اختصاصی هم میگیری واسه خودت / ریسلری میتونه گزینه مناسبی باشه برات.
itjavani
October 17th, 2010, 19:58
به نظر من دو آفر وی پی اس زیر کارتونو راه میندازه!
Plan A
HDD: 75GB
Bw: Unlimited
IP: 1
Ram: 1024 MB
Self Managed
Price: 29000
------------------
Plan B
HDD: 150 GB
Bw: Unlimited
IP: 1
Ram: 2048 MB
Full Managed
Price: 39000
-----------------
وی پی اس ها از لحاظ اسکریپت نال وارز بوده و استفاده از اسکریپت نال بلامانع می باشد...
K.P
October 17th, 2010, 21:04
از راهنماییتون ممنون، پس با vps هم کارم راه میوفته!
host4ir.ir
October 17th, 2010, 21:42
با سلام
اين نياز هايي كه شما بيان كرديد كه نياز هايي معمولي! هست و همونطور كه دوست عزيزمون در پست 5 گفتن با يك سرور اشتراكي كارتون راه ميوفته حتي سرور دانلود هم نمي خواهيد چون ميگيد كه تورنت و رپيدليچ رو عمومي نمي خواهيد بكنيد.
در صورتي كه بازديد هاي بسيار زياد و استفاده زياد از منابع سيستم و نياز به كنترل كامل سرور به صورت ريموت براي اجراي نرم افزار هاي خاص مثل اجراي اكسپرت هاي فاركس داريد بريد سراغ سراغ vps يا سرور اختصاصي (با توجه به حجم كار) در غير اين صورت از لحاظ اقتصادي به صرفه نخواهد بود.
K.P
October 17th, 2010, 21:47
با سلام
اين نياز هايي كه شما بيان كرديد كه نياز هايي معمولي! هست و همونطور كه دوست عزيزمون در پست 5 گفتن با يك سرور اشتراكي كارتون راه ميوفته حتي سرور دانلود هم نمي خواهيد چون ميگيد كه تورنت و رپيدليچ رو عمومي نمي خواهيد بكنيد.
در صورتي كه بازديد هاي بسيار زياد و استفاده زياد از منابع سيستم و نياز به كنترل كامل سرور به صورت ريموت براي اجراي نرم افزار هاي خاص مثل اجراي اكسپرت هاي فاركس داريد بريد سراغ سراغ vps يا سرور اختصاصي (با توجه به حجم كار) در غير اين صورت از لحاظ اقتصادي به صرفه نخواهد بود.
ممنون از راهنمایی
kingoftehran
October 17th, 2010, 21:49
با سلام
من هم با نظر 1eng.ir موافقم کار شما با یک هاست (http://www.parmishost.com) اشتراکی هم راه می افته و هیچ نیازی به صرف هزینه زیاد نیست.