تیم سرور استار ( شرکت سرور پردازان برتر شمال (http://www.serverstar.ir) ) به شماره ثبت 2681 و شناسه ملی 14003107133 با بیش از 5 سال سابقه واقعی تصمیم دارد تعداد 10 عدد
سرور نیمه اختصاصی با کیفیت پایدار بدون اورسل ارائه دهد.
لینک آفر قبلی + نظر کاربران (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=146040&page=19)
نمونه محیط کنترل پنل سرور (http://www.serverstar.ir/portal/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=5)
آفر از کولو اختصاصی در دیتاسنتر مای لوک آلمان ارائه میشود. کسانی که مای لوک را میشناسند برتری آن نسبت به هتزنر را میدانند.
تفاوت و برتری مای لوک نسبت به هتزنر
1-قیمت بیش از 2 برابری مای لوک در ازای کیفیت بالاترش
2-کیفیت و قدرت بیشتر پورت و سخت افزار سرورها خصوصا هارد که سرور هتزنر با هارد نسبتا کند باعث افت کارایی میشوند
3- بیش از 80% حساست کمتر نسبت به ابیوز در مقایسه با دیتاسنتر هتزنر و ovh , ...
4- در بحث های زیادی گفته شده برخی از سرورهای Hetzner با سخت افزار کیس های خانگی نگهداری میشوند اما سرورها در Myloc با استانداردهای جهانی و کاملا با سخت افزار سرور ادیشن نگهداری میشوند.
علت عمده تفاوت در قیمت فروشندگان (مجازی سازی با منابع اختصاصی و اشتراکی)
متاسفانه امروزه از مجازی ساز خوب vmware استفاده نادرست میشود بیشتر کاربران سرورر مجازی را از این نوع تهیه میکنند : در این مجازی ساز دست فروشنده برای دستکاری پشت پرده خیلی باز است و میتوان بدون تغییر در ظاهر منابع در پشت پرده منابع را دستکاری کنند بطور مثال میتوان رم 4 گیگ را به 512 و حتی کمتر و بیشتر و کلاک سی پی یو مانند ادعای اختصاص 4 هسته سی پی یو را به 200 مگاهرتز و سرعت هارد و دیگر منابع را لیمیت کرد و خریدار فکر میکند سرور رم 4 گیگ و 4 هسته سی پی یو را به قیمت رم 512 دیگری خریده اما در واقع خبر دیگری است.
ما نمیگوییم همه اینکار را میکنند اما متاسفانه بسیاز زیاد این کار را میکنند .
مجاری سازهای مورد استفاده سرور استار
ما برای مجازی سازی از 3 مجازی ساز قدرتمند LXC , OpenVZ , KVM استفاده میکنیم.
در این نوع مجازی سازها سرورها با منابع اختصاصی مجازی سازی میشوند و این مجازی سازها با استفاده از حد اکثر توان سخت افزار و مصرف حداقل منابع کارایی و بازدهی بسیار بالایی دارند.
بطور مثال اگر با منابع سخت افزاری مشابه از دو مجازی ساز vmware و LXC استفاده کنیم سروی که با vmware مجاری سازی شده در 10 ثانیه ریبوت شود با همان سحت افزار سروری که با LXC مجاری سازی شود در 4 ثانیه ریبوت میشود.
- تمامی کانفیگهای روز قابل ارائه است
- کلیه منابع به درخواست قابل تغییر میباشند
- نصب سیستم عامل و تنظیمات اولیه رایگان انجام میشود
- سفارشات بین 1 تا 48 ساعت کاری تحویل داده میشوند
- این آفر به معنی سرور ارزان و بی کیفیت نیست جهت جذب کاربران جدید است
- پس از ایجاد فاکتور تمدید ماه آینده 5 روز قبل باید تمدید انجام شود در غیر این صورت سرور مسدود میشود (جلو گیری از سو استفاده سودجویان که فقط به قیمت نگاه میکنند)
شما از کاربران ما هستید و از این آفرهایی تخفیفی ما خرید کردید
همانطوری که تجربه کردید بدون شک سیستم هزینه سرورها مشابه آفر های قبلی است و بعد از 2 ماه درصد کمی اضاف میشود ولی مبلغی که بسیار نا چیز است و با قیمت اصلی در سایت بسیار تفاوت دارد
چون ما از مجازی ساز KVM استفاده میکنیم نمیتوانیم مثل بسیاری از فروشندگان که با vmware کار میکنند اورسل کنیم و قیمت ها را با گمراه کردن کاربران ( فروش منابع غیر واقعی و ظاهری ) پایین نگه داریم !
مجبوریم برای جلوگیری از ضرر حداقل مبلغ را از سرویس دریافت کنیم
موفق باشید
kloxo
February 17th, 2016, 14:09
با سلام
يك عدد سرور خريداري شد در كمتر از 15 دقيقه تحويل دادند.
emperatoor73
February 17th, 2016, 14:23
لطفا برای این تاپیک یک افر ارائه بدین
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=160662
serverstar.ir
February 17th, 2016, 14:54
لطفا برای این تاپیک یک افر ارائه بدین
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=160662
با سلام انجام شد
emperatoor73
February 17th, 2016, 17:07
یک سرور از ایشون خریداری شد
در مورد کیفیت سرور الان خیلی خوب هست ولی نظر نهایی را یک هفته دیگه میدم
ده دقیقه ای سرور را تحویل دادن
بسیار خوش برخورد هستند و پشتیبانی خوبی داشتن تا الان
ممنون
serverstar.ir
February 19th, 2016, 11:45
5 عدد سرور دیگر با این شرایط ارائه میشود
sepna
February 19th, 2016, 14:22
یک عدد هم ما سفارش دادیم لطفا مشخصات سرور را ارسال کنید
Hi Data
February 19th, 2016, 14:28
یک عدد سفارش داده شد. نحویل دادن کیفیت خوبی داره
پشتیبانی خوبی دارن درخواست نصب دوباره os دادیم رایگان انجام دادند
sepna
February 19th, 2016, 19:56
روز تعطیلی است و از شانس بد ما امروز مدیر هاستینگ پاسخگو نیستن .
serverstar.ir
February 19th, 2016, 21:35
یک عدد هم ما سفارش دادیم لطفا مشخصات سرور را ارسال کنید
با تشکر از خرید شما از طریق تیکت ارسال می شود
DreamBox
February 20th, 2016, 13:28
من مدتها مشتری شما بودم (فکر کنم ۲ یا ۳ سال پیش) که یکهو کلا پشتیبانی تعطیل شد و قطعی سرورها به شدت بالا رفت جوری که بعضی وقتها حتی داونتایم ۲-۳ روزه هم تجربه کردم.
الآن دیدم با اینکه زدین تحویل تا ۴۸ ساعت ولی دوستان سریع سرویسهاشونو دریافت کردن که همین باعث شد منم سفارش بدم ولی الآن بعد از یک روز هنوز سرویسی دریافت نکردم.
دوستی بالاتر فرمودن که بخاطر روز تعطیل پاسخگو نیستین! یعنی بجز روزهای کاری به صورت کلی پاسخگو نیستین؟
اگر روز تعطیل یا خارج از ساعات روز کاری سرویس با اختلال مواجه بشه باید چکار کنیم؟
serverstar.ir
February 20th, 2016, 14:54
من مدتها مشتری شما بودم (فکر کنم ۲ یا ۳ سال پیش) که یکهو کلا پشتیبانی تعطیل شد و قطعی سرورها به شدت بالا رفت جوری که بعضی وقتها حتی داونتایم ۲-۳ روزه هم تجربه کردم.
الآن دیدم با اینکه زدین تحویل تا ۴۸ ساعت ولی دوستان سریع سرویسهاشونو دریافت کردن که همین باعث شد منم سفارش بدم ولی الآن بعد از یک روز هنوز سرویسی دریافت نکردم.
دوستی بالاتر فرمودن که بخاطر روز تعطیل پاسخگو نیستین! یعنی بجز روزهای کاری به صورت کلی پاسخگو نیستین؟
اگر روز تعطیل یا خارج از ساعات روز کاری سرویس با اختلال مواجه بشه باید چکار کنیم؟
شما با پشتیبانی تماسی گرفتید و کسی پاسخ نداده ؟؟؟؟؟؟
این دوست که در مورد روز تعطیل گفتند لطفا بفرمایند منظورشون چه بوده چون در مورد پاسخ گویی پشتیبانی 100% نبوده
این موضع که 24 ساعت است سفارش دادید و هنوز سفارش را تحویل نگرفتید ارتباطی به پشتیبانی ندارد لطفا از تیکت در مورد این موضوع پیگیر باشید !!!!
گفته شما در مورد دون تایم 2 - 3 روزه رد میشود و شما اشتباه میکنید شاید مشکلی بوده اما این گونه که شما گفتید کلا مارو دون تایم تعریف کردید !!!!!
- - - Updated - - -
روز تعطیلی است و از شانس بد ما امروز مدیر هاستینگ پاسخگو نیستن .
لطفا بفرمایید منظورتون چه بوده ؟
sepna
February 20th, 2016, 14:59
سلام امروز سرور رو تحویل گرفتم و سوپرایز شدم چون حتی لینک کنترل پنل سرور هم بهم دادن که میشه فهمید میزان مصرف دیسک و سی پی یو و حافظه چقدر هست . تشکر از شما تا حالا از هیچ شرکتی اینجور خدماتی رو ندیده بودم .
ali0000
February 20th, 2016, 16:02
درود ، طی مکاتبات و درخواستی که از طریق سایت http://www.serverstar.ir داشتم خوشبختانه سرعت پاسخگویی بسیار سریع و سرور در کمترین زمان ممکن آماده سازی و تحویلم شد تا اینجای کار خدمات قابل قبول می باشد ، موفق و پیروز باشید
مشکل توسط پشتیبانی سایت ، بر طرف شد و باید به قوانین مندرج در صفحات انجمن و سایت http://www.serverstar.ir دقت بیشتری شود %
Mahdi.N
February 21st, 2016, 00:32
سلام؛ با Ram بالاتر هم میشه تهیه کرد؟
serverstar.ir
February 21st, 2016, 10:16
سلام چه میزان رم ؟
Aqua141
February 21st, 2016, 10:34
سلام هارد 100 گیگ ارائه میدید ؟
serverstar.ir
February 21st, 2016, 11:41
سلام هارد 100 گیگ ارائه میدید ؟
سلام بله
par30club
February 21st, 2016, 12:21
سلام آفر تموم شده ؟!
hen
February 21st, 2016, 14:07
سلام بله
سلام
خب قیمتش رو هم میگفتید. همین آفر با هارد صد ماهی چند در میاد؟
serverstar.ir
February 21st, 2016, 17:28
سلام
با سلام بله ماهیانه 17 تومان لینوکس و 19 تومان ویندوز
Mahdi.N
February 21st, 2016, 17:53
سلام چه میزان رم ؟
سلام؛
4 گیگابایت Ram.
Mr.Pouria
February 21st, 2016, 18:26
آفر فوق با ویندوز سون نیز امکان پذیر هست ؟!
serverstar.ir
February 21st, 2016, 19:00
آفر فوق با ویندوز سون نیز امکان پذیر هست ؟!
سلام ماهیانه 17 تومان تقدیم میشود
- - - Updated - - -
سلام
سلام نوع سیستم عامل ؟
DreamBox
February 21st, 2016, 21:07
شما با پشتیبانی تماسی گرفتید و کسی پاسخ نداده ؟؟؟؟؟؟
این دوست که در مورد روز تعطیل گفتند لطفا بفرمایند منظورشون چه بوده چون در مورد پاسخ گویی پشتیبانی 100% نبوده
این موضع که 24 ساعت است سفارش دادید و هنوز سفارش را تحویل نگرفتید ارتباطی به پشتیبانی ندارد لطفا از تیکت در مورد این موضوع پیگیر باشید !!!!
گفته شما در مورد دون تایم 2 - 3 روزه رد میشود و شما اشتباه میکنید شاید مشکلی بوده اما این گونه که شما گفتید کلا مارو دون تایم تعریف کردید !!!!!
- - - updated - - -
لطفا بفرمایید منظورتون چه بوده ؟
شما با همه مشتریهاتون اینجور برخورد میکنین؟
علامت تعجب و سوال رو شما چه یدونه بذاری چه هزارتا معنیش عوض نمیشه جز اینکه نشوندهنده عصبانیت شماست.
بنده داونتایم ۲ روزه روی سرویس شما داشتم و اون زمان هیچکسی هم پاسخگوی تیکتها نبود.
در این مورد هم از خود جنابهالی سوال پرسیدم که آیا پشتیبانی و تحویل سرویس در روزهای تعطیل فعاله یا غیرفعال و این برخورد عجیبو اتز جنابعالی دیدم.
از طرفی سرویس بنده بعد از گذشت ۷۲ ساعت هنوز بهم تحویل داده نشده و تیکتی هم که زدم با جواب عجیبی از طرف پشتیبانی، مبنی بر تمام شدن ipهای لینوکسی! مواجه شدم.
دوست عزیز هر شخصی که میاد توی این سایت و از طریق این تاپیک از شما خرید میکنه احمق نیست. بلکه به اعتبار این سایت به شما اعتماد میکنه و شما با این برخوردت نهتنها نمیتونی خودت رو برحق و محق جلوه بدی که باعث پروندن همون کاربرهایی که به شما اعتماد کردن میشی.
من از سال ۲۰۱۲ که ازتون سرویس گرفتم تا الآن فکر نمیکنم باهاتون دعوایی داشتم!
بعد از ۲ ماه نارضایتی دیگه سرویسم رو تمدید نکردم تا الآن که دیدم دوستان راضین و با خودم گفتم لابد مشکلی توی اون برهه بوده و رفع شده و مجدد سفارش دادم. اما الآن واقعا نمیدونم در مورد نحوه پاسخگویی، سرویسدهی و پشتیبانیتون باید چی بگم.
من مدت ۲ سال از یک بنده خدایی سرویس میگرفتم و یک ماه آخر سرویسش افتضاح شد و زیر بار نمیرفت. وقتی بهش گفتم میام توی فروم مطرح میکنم عذرخواهی کرد و گفت توی سایت یه سفارش ثبت کن من بدون هزینه برات فعال میکنم. من اون سرویس رو از ایشون نگرفتم اما همینکه احساس کردم متوجه شده برخوردش اشتباه بوده برام کافی بود.
الآن نمیدونم در مورد شما چی باید بگم.
من توی سایت به ناچار درخواست عودت وجه دادم چون تا الآن سرویسی بهم تحویل داده نشده (بعد از تقریبا ۷۲ ساعت) و مشکلی هم که توی تیکت مطرح کردین برای بنده قابل درک نیست. هرچند اگه خود مشکل قابل درک بود لازم بود که قبل از قبول سفارش اونو به مشتریان و مراجعین اطلاع میدادین.
با عرض پوزش از دوستان بخاطر طولانی شدن متن.
serverstar.ir
February 21st, 2016, 22:24
شما با همه مشتریهاتون اینجور برخورد میکنین؟
علامت تعجب و سوال رو شما چه یدونه بذاری چه هزارتا معنیش عوض نمیشه جز اینکه نشوندهنده عصبانیت شماست.
بنده داونتایم ۲ روزه روی سرویس شما داشتم و اون زمان هیچکسی هم پاسخگوی تیکتها نبود.
در این مورد هم از خود جنابهالی سوال پرسیدم که آیا پشتیبانی و تحویل سرویس در روزهای تعطیل فعاله یا غیرفعال و این برخورد عجیبو اتز جنابعالی دیدم.
از طرفی سرویس بنده بعد از گذشت ۷۲ ساعت هنوز بهم تحویل داده نشده و تیکتی هم که زدم با جواب عجیبی از طرف پشتیبانی، مبنی بر تمام شدن ipهای لینوکسی! مواجه شدم.
دوست عزیز هر شخصی که میاد توی این سایت و از طریق این تاپیک از شما خرید میکنه احمق نیست. بلکه به اعتبار این سایت به شما اعتماد میکنه و شما با این برخوردت نهتنها نمیتونی خودت رو برحق و محق جلوه بدی که باعث پروندن همون کاربرهایی که به شما اعتماد کردن میشی.
من از سال ۲۰۱۲ که ازتون سرویس گرفتم تا الآن فکر نمیکنم باهاتون دعوایی داشتم!
بعد از ۲ ماه نارضایتی دیگه سرویسم رو تمدید نکردم تا الآن که دیدم دوستان راضین و با خودم گفتم لابد مشکلی توی اون برهه بوده و رفع شده و مجدد سفارش دادم. اما الآن واقعا نمیدونم در مورد نحوه پاسخگویی، سرویسدهی و پشتیبانیتون باید چی بگم.
من مدت ۲ سال از یک بنده خدایی سرویس میگرفتم و یک ماه آخر سرویسش افتضاح شد و زیر بار نمیرفت. وقتی بهش گفتم میام توی فروم مطرح میکنم عذرخواهی کرد و گفت توی سایت یه سفارش ثبت کن من بدون هزینه برات فعال میکنم. من اون سرویس رو از ایشون نگرفتم اما همینکه احساس کردم متوجه شده برخوردش اشتباه بوده برام کافی بود.
الآن نمیدونم در مورد شما چی باید بگم.
من توی سایت به ناچار درخواست عودت وجه دادم چون تا الآن سرویسی بهم تحویل داده نشده (بعد از تقریبا ۷۲ ساعت) و مشکلی هم که توی تیکت مطرح کردین برای بنده قابل درک نیست. هرچند اگه خود مشکل قابل درک بود لازم بود که قبل از قبول سفارش اونو به مشتریان و مراجعین اطلاع میدادین.
با عرض پوزش از دوستان بخاطر طولانی شدن متن.
چرا قضیه را جنایی میکنید مجازی سازی لینوکس ما متفاوت است و رابطه بیچیده ای نیست و ای پی های این نوع مجازی ساز موجود نیست تمام شده
پشتیبانی در هر لحظه پاسخ داده که خیلی از دوستان بجای لینوکس ویندوز درخواست دادند و تحویل گرفتند شما اگر عجله دارید میتونستید اعلام کنید عجله دارید برای موارد خاص میتونیم سرویس را تحویل دهیم
بطور مثال سرور قبلی کاربری سرسید شده و ناچار بوده سریع اطلاعات را منتقل کند که برای این کاربر یک سرور سریع آماده کردیم
محال است شما چنین موردی را در پشتیبانی عنوان کنید و رسیدگی نشود
نیاز نیست این همه به این قضیه فکر کنید در ضمن 48 ساعت است که آی پی لینوکسی تمام شده و 72 ساعت نیست
emperatoor73
February 22nd, 2016, 00:09
سلام
دوستان قرار بود بعد از چند روز استفاده بیام و نظرم را در مورد سرور خریداری شده بگم
من سرور را خریداری کردم و به عنوان هاست دانلود دارم ازش استفاده میکنم
تا الان که برای کار من بسیار مناسب بوده و هنگی نداشته
سرعتش هم کاملا ثابت هست. برعکس سرورهای قبلی که از افراد دیگه خریده بودم و یک روز سرعت بالا بود چند روز سرعت میومد پایین
در مورد پشتیبانی هم اگر بخوام صادقانه توضیح بدم از صبح تا غروب از طریق تلگرام و یاهو بسیار خوب جواب گو هستن ولی بعد از غروب باید تیکت ارسال کرد و
تیکت ها یکم با تاخیر جواب داده میشن ولی بعد از پاسخگویی مشکل را حل میکنن
به خاطر اشتباه خودم سه بار ویندوز سرور خراب شد و هر سه بار ایشون به من کمک کردن و تونستم از طریق پنلی که به من داده بودند ویندوز عوض کنم
بعد از اون هم هر مشکلی بود حل کردن.
کاش برای عید آفر ویژه بزارن که بتونم سرور را سه ماهه تمدید کنم
امیدوارم از این به بعد هم همینطور سرویس ها با کیفیت ارائه بشن
از همه به خاطر طولانی بودن نظر معذرت میخوام
ardavan2
February 23rd, 2016, 13:46
با سلام
امکان ارائه سرور لینوکس با این افر هستید؟
nimnim68
February 23rd, 2016, 19:50
با سلام
امکان سرور با ویندوز سرور 2012 رو دارید ؟ و موجود هستش یا خیر ؟
با تشکر
serverstar.ir
February 24th, 2016, 14:59
با سلام
امکان سرور با ویندوز سرور 2012 رو دارید ؟ و موجود هستش یا خیر ؟
با تشکر
با سلام
18 تومان تقدیم میشود
- - - Updated - - -
با سلام
امکان ارائه سرور لینوکس با این افر هستید؟
یا سلام 3 عدد ip لینوکسی موجود شد میتونید سفارش بدید
alicpk
February 24th, 2016, 16:42
با سلام
امکان داره برای مشخصات زیر افر بدید؟
افر اول
رم 2 گیگ
هارد 100 گیگ ساتا
پردازنده 2 هسته با توان پردازش هر هسته 1.5 گیگاهرتز (مجموعا 3 گیگاهرتز)
کش پردازنده حداقل 4 مگ
........................
افر دوم
رم 2 گیگ
هارد 50 یا 100 گیگ sas
کش پردازنده حداقل 4 مگ
.............................
افر سوم
رم 4 گیگ
هارد 100 گیگ ساتا
پردازنده 4 هسته با توان پردازش هر هسته حداقل 1.5 گیگاهرتز (مجموعا 6 گیگاهرتز)
کش پردازنده حداقل 4 مگ
.......................
افر چهارم
رم 4 گیگ
هارد 100 گیگ sas
پردازنده 4 هسته با توان پردازش هر هسته 3 گیگاهرتز (مجموعا 12 گیگاهرتز)
کش پردازنده حداقل 4 مگ
...............
قیمت هر گیگ رم ، هر هسته پردازنده ، هر ای پی اضافه و هر 100 گیگ هارد اضافه را نیز بفرمایید
قیمتها به دو صورت افر و همیشگی اعلام شوند
از سرورها جهت بک اپ و هاستینگ استفاده خواهد شد و به هیچ وجه برای سرور دانلود مورد استفاده قرار نخواهند گرفت
موفق باشید
DreamBox
February 24th, 2016, 20:18
جمعه شب ساعت ۱۲ و خوردهای سفارش ثبت کردم و بعد از تقریبا ۷۲ ساعت وقتی سرویسی تحویل ندادند درخواست عودت وجه زدم و با برخوردی نامناسب و توهینآمیز از این آقا مواجه شدم.
سال ۲۰۱۲ ازشون سرویس گرفتم و چند ماه سرویسدهیشون خوب بود ولی بعد مدتی یهو غیب شدن و سرویسها با اختلال شدید و قطعیهای مکرر و طولانی مواجه بودن تا اینکه بیخیال شدم و تمدید نکردم.
الآن بعد ۲ سال برگشتن و میگن سربازی بودم و دست کس دیگه بود و xyz
ما هم باور کردیم و گفتیم آدمیزاده و خواسته کاربرهاش از دست نرن و ناراضی نباشن پشتیبانی رو به کسی داده. الآن نباید چوب اعتمادشو بخوره.
ولی با برخوردی که الآن دارم میبینم، من که ۱٪ هم باورم نمیشه توی اون مدت هم سرویسها دست کسی غیر از خودشون بوده باشه.
الآن هم نمیدونم این پولی که به حسابشون ریختم رو چطور باید پس بگیرم؟
serverstar.ir
February 26th, 2016, 10:18
جمعه شب ساعت ۱۲ و خوردهای سفارش ثبت کردم و بعد از تقریبا ۷۲ ساعت وقتی سرویسی تحویل ندادند درخواست عودت وجه زدم و با برخوردی نامناسب و توهینآمیز از این آقا مواجه شدم.
سال ۲۰۱۲ ازشون سرویس گرفتم و چند ماه سرویسدهیشون خوب بود ولی بعد مدتی یهو غیب شدن و سرویسها با اختلال شدید و قطعیهای مکرر و طولانی مواجه بودن تا اینکه بیخیال شدم و تمدید نکردم.
الآن بعد ۲ سال برگشتن و میگن سربازی بودم و دست کس دیگه بود و xyz
ما هم باور کردیم و گفتیم آدمیزاده و خواسته کاربرهاش از دست نرن و ناراضی نباشن پشتیبانی رو به کسی داده. الآن نباید چوب اعتمادشو بخوره.
ولی با برخوردی که الآن دارم میبینم، من که ۱٪ هم باورم نمیشه توی اون مدت هم سرویسها دست کسی غیر از خودشون بوده باشه.
الآن هم نمیدونم این پولی که به حسابشون ریختم رو چطور باید پس بگیرم؟
دوست عزیز شما دوباره سرور تهیه کردید چون آفر دادیمو قیمت بسیار پایین بوده
و ما گفتیم شماره کارت ملت بدید وگرنه کامزد از شما کسر میشود 500 تومان
شما بخاطر 500 تومان با برخورد توهین آمیز و طلبکارانه در تیکت به ما پاسخ دادید
این کار شما نا صحیح است و مشکل از شماست نه ما پیشنهاد میکنم تیکت را برسی کنید دوباره
موفق باشید
- - - Updated - - -
با سلام
امکان داره برای مشخصات زیر افر بدید؟
افر اول
رم 2 گیگ
هارد 100 گیگ ساتا
کش پردازنده حداقل 4 مگ
........................
افر دوم
رم 2 گیگ
هارد 50 یا 100 گیگ sas
کش پردازنده حداقل 4 مگ
.............................
افر سوم
رم 4 گیگ
هارد 100 گیگ ساتا
پردازنده 4 هسته با توان پردازش هر هسته حداقل 1.5 گیگاهرتز (مجموعا 6 گیگاهرتز)
کش پردازنده حداقل 4 مگ
.......................
افر چهارم
رم 4 گیگ
هارد 100 گیگ sas
پردازنده 4 هسته با توان پردازش هر هسته 3 گیگاهرتز (مجموعا 12 گیگاهرتز)
کش پردازنده حداقل 4 مگ
...............
قیمت هر گیگ رم ، هر هسته پردازنده ، هر ای پی اضافه و هر 100 گیگ هارد اضافه را نیز بفرمایید
قیمتها به دو صورت افر و همیشگی اعلام شوند
از سرورها جهت بک اپ و هاستینگ استفاده خواهد شد و به هیچ وجه برای سرور دانلود مورد استفاده قرار نخواهند گرفت
موفق باشید
متاسفانه این آفر به پایان رسیده و فقط 10 عدد سرور با این شرایط ارائه شده و به درخواست بسیاری از کاربران 3 عدد هم اضافه شد و ان هم به پابان رسید
موفق باشید
DreamBox
February 26th, 2016, 11:52
دوست عزیز شما دوباره سرور تهیه کردید چون آفر دادیمو قیمت بسیار پایین بوده
و ما گفتیم شماره کارت ملت بدید وگرنه کامزد از شما کسر میشود 500 تومان
شما بخاطر 500 تومان با برخورد توهین آمیز و طلبکارانه در تیکت به ما پاسخ دادید
این کار شما نا صحیح است و مشکل از شماست نه ما پیشنهاد میکنم تیکت را برسی کنید دوباره
موفق باشید
- - - Updated - - -
شما میتونین تیکت خودتو ویرایش کنی ولی ایمیلی که از طرف وبسایت خود شما اومده رو مبخواین چکار کنین؟
شما سرویس با قیمت پایین اینجا گذاشتی من هم اقدام به خرید کردم. دقیقا ایراد کار الآن کجاست؟
ضمنا شما قبلا یه ایمیل زده بودی که سرویس رایگان برای کاربران قدیمی ارایه میدی، آیا من برای اون ایمیل هیچ اقدامی کردم؟
من دنبال مفتخوری نیستم جناب اما وقتی اگه ۱ ریال هم برای کالا یا خدماتی پرداخت کنم، حتی اگه قیمتش ۱ میلیارد تومن هم باشه، توی اون زمان با ۱ ریال ارایه شده و این حق منه که خدماتم رو دریافت کنم.
من هم خیلی محترمانه به جنابعالی گفتم فکر نمیکنم باید هزینه اشکالی که از سمت شمابوده رو من بدم.
حرف شما اینه که چرا حسابت توی بانک ملت نیست؟! منم میتونم همینو بگم که چرا حساب شما توی پارسیان نیست؟
من به شما این مبلغو پرداخت کردم. وقتی در جواب تیکت من که محترمانه بهتون میگم شما سرویس رو ارایه ندادین، پس قاعدتا نباید من متضرر بشم برگشتین میگین
خدا رئ شکر از ما تهیه نکردی
شما دنبال سرور مفتی کاملا مشخص است
بازم من در پاسخ نداشتن کارت بانک ملت به شما برخورد توهین آمیز داشتم؟
گفتم من فکر میکنم که اون ۵۰۰ تومنو به شما ندادم و ازم ***یدنش
شما هم در پاسخ اون برگشتی میگی منم فکر میکنم دادمش به گدا
ولی تا این لحظه شما حتی ۱ ریال هم از این پولو برنگردوندی
میبینین؟ من هیچ تمایلی از سمت شما برای بازپرداخت این مبلغ نمیبینم.
من الآن چندین ماهه از یکی از دوستان توی همین سایت سرویس گرفتم بدون هیچ آفر و ... و اون سرور داره خوب کار میکنه و قیمتش هم ارزون نیست.
یه سرویس دیگه هم خارج از سایت خریده بودم برای تست قابلیتهای مختلف و امکاناتی که مطمئن نیستم صد درصد کار میکنن یا نه. طبیعتا با قیمت اینترنت ایران هیچوقت حاضر نیستم هی بستههارو بگیرم و امتحان کنم. خرید یک vps با قیمت پایین راه معقولیه
همین الآن هم از یکی دیگه از دوستان توی همین سایت سرویس گرفتم. هنوز نتونستم بعد ۳ روز ازش استفاده کنم چون قطعی مکرر داره ولی بخاطر برخورد خیلی خوب و سریع پشتیبانیشون من حتی اسم عودت وجه هم نیاوردم با اینکه گارانتی داشتن.
میبینین که مسئله اصلا پول نیست بلکه برخورده و من از شما پولیو که بهتون پرداخت کردم میخوام و این حق مسلم منه. پول دادم سرویسی دریافت نکردم الآن هم طبیعتا شما باید پول منو عین همون مبلغی که پرداخت کردم بهم برگردونین
DreamBox
March 7th, 2016, 02:43
هنوز پولی به دست من نرسیده
اسمی جز کلاهبرداری و ***ی نمیتونم برای این کار پیدا کنم.
Maryat
March 18th, 2016, 14:41
دو تا سرور از سرور استار دارم المان و ایران هر دوشون سه روز که قطعی دارن دیروز که دوتاشون باهم قطع شدند الانم که بالا اومدن یکیشون اصلا دایرکت ادمینش باز نمیشه اون یکی هم رمز دایرکت ادمین و روتش عوض شده اصلا لاگین نمیکنه سه روز درگیرم نه جواب تیکت میدن نه تماس تلفنی شرمنده مشتری هایم خودمم شدم . این چ وضع سرویس دهی واقعا !!!!
shahr0kh
March 19th, 2016, 08:48
سلام
یک مشکل دیگه هم که دارن هر ماه قیمت هاشون عوض میشه واسه تمدید
از 9 تومن تو 3 ماه سرور تمدید زدم الان شده 18 تومن :-o دو برابر 8-}
emperatoor73
March 19th, 2016, 16:33
من هم یک سرور ازشون خریداری کردم به مبلغ 30 هزار تومان
فقط یک هفته کیفیت خوبی داشت و زمانی که تو این تاپیک نظر دادم ، بعد از اون کیفیتش افت کرد
کلا 12 روز از سرورشون استفاده کردم. یک روز 4 ساعت سرور قطع بود
روزی یک بار را ریست میشد .....
متاسفانه کیفیت سرورهاشون پایدار نیست