توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بخش cron jobs
clack
February 15th, 2016, 14:12
سلام دوستان عزیز .
من چند وقتی هست روی هاست دایرکت ادمینم به مشکل عجیبی خوردم که کرون جابز به درستی کار نمیکنه .
php -q /home/farscom/domains/fars7.com/public_html/my/admin/cron.php
این دستور در دایرکت دادم و hour = 0 , minute = 0 گذاشتم .
اما مشکل اینجاس که مثلآ هر شب سر یک ساعت خاصی باید کرون ها رو برام ایمیل کنه ولی تعداد ایمیل های تکراری خیلی زیاده مثلآ به جای 3 تا ایمیل 30 تا ایمیل میفرسته و مثلآ برای کاربر هم برای تمدید به جای یک ایمیل 20 تا ایمیل مشابه میفرسته .
به طبع برای پنل sms هم چندین تا اس ام اس مشابه به کاربر میفرسته .
مشکل کجاست ؟ من حتی یک whmcs دیگه هم نصب کردم ولی باز این مشکل بود .
زیرساخت
February 15th, 2016, 14:27
سلام
بهتر است بصورت ساعت دقیق تنظیم کنید. مثلا راس ساعت 23:30
برای اینکار در فیلد Minute مقدار 30 و در فیلد Hour مقدار 23 را تنظیم و برای سایر موارد * وارد کنید.
clack
February 15th, 2016, 18:17
سلام
بهتر است بصورت ساعت دقیق تنظیم کنید. مثلا راس ساعت 23:30
برای اینکار در فیلد Minute مقدار 30 و در فیلد Hour مقدار 23 را تنظیم و برای سایر موارد * وارد کنید.
تنظیم من روی 00:00 بود یعنی دقیقآ 12 شب .
اما با این حال ساعتی که شما گفته بودین رو قرار دادم , تست بشه; اما فکر نکنم افاقه کنه .
یا توجه به اینکه من یک whmcs دیگر هم نصب کردم باز هم همین مشکل بود پس یا کرون جاب در دایرکت ادمین باید یه جور خاصی تنظیم کرد که من نمیکنم یا هاستینگ مشکل داره .
دوستانی که هاستینگ دایرکت ارائه میدن میتونن کمکی کنن و بگن مشکل از کجا میتونه آب بخوره ؟
kool
February 15th, 2016, 22:22
سلام دوستان عزیز .
من چند وقتی هست روی هاست دایرکت ادمینم به مشکل عجیبی خوردم که کرون جابز به درستی کار نمیکنه .
php -q /home/farscom/domains/fars7.com/public_html/my/admin/cron.php
این دستور در دایرکت دادم و hour = 0 , minute = 0 گذاشتم .
اما مشکل اینجاس که مثلآ هر شب سر یک ساعت خاصی باید کرون ها رو برام ایمیل کنه ولی تعداد ایمیل های تکراری خیلی زیاده مثلآ به جای 3 تا ایمیل 30 تا ایمیل میفرسته و مثلآ برای کاربر هم برای تمدید به جای یک ایمیل 20 تا ایمیل مشابه میفرسته .
به طبع برای پنل sms هم چندین تا اس ام اس مشابه به کاربر میفرسته .
مشکل کجاست ؟ من حتی یک whmcs دیگه هم نصب کردم ولی باز این مشکل بود .
سلام
احتمالا زمان اجرا رو صحیح تعیین نکردید. در صورت امکان یک تصویر قرار بدید و یا بفرمایید برای چه ساعتی نیاز دارید؟
clack
February 15th, 2016, 22:36
سلام
احتمالا زمان اجرا رو صحیح تعیین نکردید. در صورت امکان یک تصویر قرار بدید و یا بفرمایید برای چه ساعتی نیاز دارید؟