ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر منفی WP Super Cache روی آمار بازدید سایت

upnull50
February 15th, 2016, 01:58
سلام دوستان

آیا استفاده از افزونه های کش مثل WP Super Cache یا افزونه های مشابه باعث دیر ایندکش شدن مطالب در گوگل می شن؟

سوال دومم در مورد تاثیر این افزونه ها در شمارشگر گوگل آنالیتیک هست آیا با استفاده از این افزونه ها آمارهای بازدید روزانه که گوگل آنالیتیک به ما می ده اشتباه می شن؟

زیرساخت
February 15th, 2016, 02:02
سلام
خیر. تاثیر در ایندکس مطالب ندارد.
بهتر است بجای افزونه از امکانات سرویس دهنده ها بر روی سرور مانند mod_pagespeed گوگل استفاده شود.

upnull50
February 15th, 2016, 04:09
سلام
خیر. تاثیر در ایندکس مطالب ندارد.
بهتر است بجای افزونه از امکانات سرویس دهنده ها بر روی سرور مانند mod_pagespeed گوگل استفاده شود.

ممنون دوست عزیز
من الان یک سرچی رو این مازولی که شما گفتید زدم مثل این که روی وی پی اس ها مشکل ایجاد می کنه و رم را زیادی اشغال می کنه بیشتر برای سرور اختصاصی کاربرد داره
من قبلا" یک مدت از همین پلاگین سوپر کش استفاده می کردم مشکلی هم نداشتم منتها شنیدم روی آمار گیر گوگل انالیتیک تاثیر منفی می زاره می خواستم ببینم این حقیقت داره؟

زیرساخت
February 15th, 2016, 10:21
در مورد اینکه فرمودید : روی آمار گیر گوگل انالیتیک تاثیر منفی می زاره می خواستم ببینم این حقیقت داره؟
متاسفانه در این مورد اطلاعی ندارم اما قاعدتا نباید مشکلی ایجاد کند.

در مورد مصرف بالای منابع WP Super Cache هم بله دقیقا این افزونه مخصوصا در صورت تداخل با وضعیت و ساختار سرور مشکل ساز خواهد بود.

shayandavoodi
April 30th, 2016, 13:25
هیچ مشکلی که نداره هیچ خیلی هم مفیده. با بالا رفتن سرعت لود صفحه تاثیر مثبت میزاره. فقط باید بعد از به روز کردن مطالب، اون ها رو از کش پاک کنید.

shahpar
May 1st, 2016, 09:17
مشکل کش شدن فایل جاوا آنالیز گوگل هست.

shayandavoodi
May 1st, 2016, 10:08
آنالیتیکس منظورتونه؟

shahpar
May 1st, 2016, 13:32
بلی به صورت مختصر نوشتم

mohsen1771
May 1st, 2016, 13:38
ایندکس پایین نمیاره که
یه مشکل خیلی بزرگ داره
اونم اینه که کاربراتون شاکی میشن
و مطالب جدید سایتو مشاهده نمیکنن
باید f5 بزنن هی تا مطالب جدید آپدیت بشه
cache اینش بده دیگه

shayandavoodi
May 1st, 2016, 13:39
اگه کد آنالیتیکس در صفحات قرار داده بشه مشکلی نداره. اون کد چیزی نداره که بخواد کش بشه یا نشه.
فایل رو نمیدونم منظورتون چیه

upnull50
May 2nd, 2016, 07:47
ایندکس پایین نمیاره که
یه مشکل خیلی بزرگ داره
اونم اینه که کاربراتون شاکی میشن
و مطالب جدید سایتو مشاهده نمیکنن
باید f5 بزنن هی تا مطالب جدید آپدیت بشه
cache اینش بده دیگه

پس چرا برای من همچین مشکلی نداره؟
من دائم سایتم به روز می شه .. هیچ وقت نشده هیچ کدوم از کاربرهام به خاطر این مساله شاکی بشن ( روزانه بالای ده تا پست جدید می زنم )
بعد از انتشار هر پست بدون زدن f5 پست های جدید را بدون مشکل می بینم... اگر قرار بود دیده نشن برای خود منم باید نشون نمی داد