ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : cloudFire و لینک دانلود

فال
February 14th, 2016, 14:59
سلام

آیا cloudFlare میتونه لینک دانلودهای خصوصی یکبار مصرف بسازه برای من ؟
وی پی اس دارم، دایرکت ادمین نصبه با سنتس 6.5
روی دایرکت ادمین وردپرس نصبه
می خوام وردپرس یا یک ماژول ( که بنده درباره ی این یکی هیچ اطلاعاتی ندارم) لینک های خصوصی و یکبار مصرف برای مشتری بسازن
وردپرس که EED هست فقط اسم در کرده چنین قابلیتی نداره، ووکامرس هم همینطور ( در پستی دیگه دوستی پلاگین فارسی معرفی کردند سالی 90 تومنه ولی nginx ساپورت نمی کنه، کارش هم فکر نکنم درست باشه )
درباره ماژول بی اطلاع هستم، اصلا کار نکردم نمی دونم چی هست اصلا و اینکه با وردپرس کار می کنه یا نه. یک دوستی هم به بنده پیشنهاد 500 هزار تومن برای ماژول nginx دادند که بنده نپذیرفتم
یه مطلب درباره cloudFlare خوندم گفتم این شاید بتونه راهگشا باشه ولی نمیدونم دقیقا ممکنه و اگر ممکنه به چه صورت هست اصلا

لطفا اساتید بزرگوار راهنمایی بفرمایید من الان دو هفته ست درگیر این مسائل هستم

InterServer.ir
February 14th, 2016, 17:29
سلام

کلاود فیلر یک نوع محافظ ابری هست که بر روی سرور شما قرار میگیره و اصلا برای چنین چیزی طراحی نشده

برای اینکار از اسکریپت های آپلود سنتر استفاده کنید امکاناتی که می خواین رو دارند.

فال
February 15th, 2016, 07:40
آپلود سنتر که برای آپلود کاربر هست ؟؟ درسته ؟
اسکریپت های کوتاه کننده ی آدرس میشه استفاده کرد ؟

InterServer.ir
February 15th, 2016, 09:46
آپلود سنتر که برای آپلود کاربر هست ؟؟ درسته ؟
اسکریپت های کوتاه کننده ی آدرس میشه استفاده کرد ؟

بله همچنین می تونید از اسکریپت های کوتاه کننده یا هاستینگ هم استفاده کنید .

فال
February 16th, 2016, 05:53
یکی از این افزونه های وردپرس برای کوتاه کردن لینک رو دیدم، نوشته برای محافظت از لینک نیست