توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال سریعتر هاست دانلود به سرور اصلی
takintaz
February 11th, 2016, 10:57
باسلام
بنده یک سایت دانلود دارم که چند روز یکبار نیاز میشه هاست دانلود رو تغییر بدم هربار که عوض میکنم خیلی طول میکشه!
برای مثال من در دایرکت ادمین برای domain.com یدونه A رکورد ثبت میکنم با عنوان dl و خیلی طول میکشه وصل بشه و این مشکل زیادی رو به وجود میاره حتی ttl هم گذاشتم روی 1 ولی باز هم تفاوتی نکرد
یه راه وجود نداره سریعتر بتونم وصل بشم؟
T.Toosi
February 11th, 2016, 15:52
سلام، آدرسش رو تغییر میدین ؟ اگر بلی علتش رو بفرمایید شاید بشه راه های دیگه ای پیشنهاد کرد به شما.
takintaz
February 11th, 2016, 23:19
نه آدرس همونه فقط ایپی تغییر می یابد قسمت value تغییر می یابد،علتش هم تغییر سرور بین چند تا هاستی که داریم هست
yourhosting
February 12th, 2016, 00:12
نه آدرس همونه فقط ایپی تغییر می یابد قسمت value تغییر می یابد،علتش هم تغییر سرور بین چند تا هاستی که داریم هست
کلا زمانی که شما ای پی رو از ای پی اول به دوم تغییر میدید درسته که ای پی تغییر میکنه اما در سیستم شما و isp های ایران هنوز ای پی قبلی cache هست و چند ساعت و گاها چند روز طول میکشه که ای پی جدید resolve بشه.
میتونید از cdn استفاده کنید
k-h
February 12th, 2016, 00:30
درود
در هاست این تقییرات انجام میشه
و کش آی اس پی و کش خودتون داره ای پی قبلی نشون میده که چند ساعت طول میکشه که کش شما درست بشه
takintaz
February 12th, 2016, 10:26
یعنی راهی وجود نداره که سریعتر وصل بشه؟
در ضمن اینم بگم که چون چند سرور مشخص داریم (آیپی هاشو نو از قبل میدونیم) نمیشه از قبل تغییراتی داد که مشکل حل بشه؟
cdn میتونه این مشکل رو حل کنه؟