ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایاهاستینگ رو پیشنهادمیکنید؟

vatan3da
February 10th, 2016, 22:24
سلام.خدمت شما مهندسان ووبمستران عزیز من تصمیم دارم یه هستینگ بزنم.ایا فروش خوب است؟مشتری هست؟ممنون میشم به عنوان یه باتجربه نظر بدین ممنون.(مدیرانجمن شرمنده نمیدونستم کجا این تایپیکوبزنم حذف نکنید)

farssub
February 10th, 2016, 22:38
درود دانش فنی در این زمینه دارید؟
تجربه کار دارید؟
سرمایه؟
برای شروع باید همه این موارد موجود باشه

zambi
February 10th, 2016, 22:39
مشتری هست باید زرنگ باشی
درضمن بدون علم و تجربه بهتره وارد این کار نشید

hostorder
February 10th, 2016, 22:41
سلام.خدمت شما مهندسان ووبمستران عزیز من تصمیم دارم یه هستینگ بزنم.ایا فروش خوب است؟مشتری هست؟ممنون میشم به عنوان یه باتجربه نظر بدین ممنون.(مدیرانجمن شرمنده نمیدونستم کجا این تایپیکوبزنم حذف نکنید)

خواستید من دنبال شریک هستم سایت تو امضا هست

IrIsT
February 10th, 2016, 23:26
سلام و درود.
من هم دنبال همکار هستم و شریک
همچنین برای فروش هاست نیاز به دانش بالا دارید در پاسخ گویی و حل مشکلات.
اگر دارید و میتونید,در تماس باشید
iedb.team@gmail.com

davood1156
February 10th, 2016, 23:31
درود
غیر از علم و تجربه باید همکارانی بعنوان پشتیبانی سایت داشته باشید که دوستانی هم هستند که دنبال شریک و سرمایه گذار هستند ضمن اینکه میتونید از تجاربشون هم استفاده کنید
پیروز باشید

abbas141
February 13th, 2016, 03:37
پیشنهاد میکنیم ، ابتدا دانش فنی شو کسب کنید بعد برید سراغش ، مطئنا اگر به این صورت عمل کنید درصد موفقیت شما بسیار بالا خواهد بود

Quality
February 13th, 2016, 13:33
اعصاب کافی
دانش بالا
سرمایه کافی
تجربه
علاقه
صبر

mashiat
February 13th, 2016, 13:58
پشتیبانی از همه چیز مهمتره
چون کار هاستینگ برخلاف شغلهای دیگه که بعد از فروش جنس و کالا کار تموم میشه در هاستینگ تازه بعد از فروش هاست سر و کله زدن مشتری شب و نیمه شب و فی کل یوم شروع میشه و تیکت پاسخدهی خودش یه شغل حساب میشه
اینه که خیلی حوصله میخواد و اعصاب و مدیریت + دانش و تجربه و سرمایه که دوستان گفتند
خیلی از بچه های 16 17 ساله توی اتاقشون پشت کامپیوتر بودند و هستند و به اصطلاح کار هاستینگ میکنند ! اما دریغ از پشتیبانی

sina_hosting
February 13th, 2016, 15:10
سلام
خب هر کاری زمان میبره تا موفق بشه اما به شرطی که تخصص داشته باشی قطعا موفق میشی
هاستینگ تا مشتری میاد باید از اول پول داشته باشی دانش کافی داشته باشی و تجربه کافی .

اگه خواستی از اول می تونی با من کار کنی

اگه سوالی یا راهنمایی خواستی

یا تو پشتیبانی آنلاین سایتم http://sinahosting.ir

یا id @sinahosting تلگرام

hoster
February 13th, 2016, 18:41

دست زیاد شده !
منم قصد داشتم بزنم ولی منصرف شدم
ولی اگه سرمایه عظیمی داشته باشی پیشرفت میکنی !

فقط سرمایه مهمه ( بقیه با سرمایه ای که داری حل میشه !)