توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر نام سرور مجازی
فال
February 10th, 2016, 14:55
سلام
سرور مجازی که گرفتم اسم درازی داره
اگر از کنترل پنل تغییرش بدم مشکلی در دایرکت ادمین نصب شدم و کلا سروری که تنظیم کردم پیش میاد ؟
- - - Updated - - -
کلا اسم سرور مجازی زیر دامنه ی شرکت سرویس دهنده هست ؟
اینطوری ضایعست واقعا
Z.eus
February 10th, 2016, 15:09
منظورتون hostname هست؟ اگر بله، میتونید تغییرش بدید.
فال
February 10th, 2016, 15:14
بله
جسارتا ببخشید، مطمئن هستید ؟ مشکلی پیش نیاد ؟
- - - Updated - - -
الان دقت کردم دیدم هاست نیم ربطی به آدرسی که دادن نداره !
Z.eus
February 10th, 2016, 15:23
بله
جسارتا ببخشید، مطمئن هستید ؟ مشکلی پیش نیاد ؟
- - - Updated - - -
الان دقت کردم دیدم هاست نیم ربطی به آدرسی که دادن نداره !
درست متوجه منظورتون نشدم. ولی هاست نیم، اسمیه که به سرورتون میدید. و معمولا به این صورت انتخاب میشه. مثلا : server.fal.com
برای تغییر دادنش هم از این آموزش استفاده کنید : http://help.directadmin.com/item.php?id=405
قرار نیست مشکلی پیش بیاد. سادست.. شمافقط هاست نیمتون رو تغییر دادید.
بدرود.
kool
February 10th, 2016, 15:24
مشکلی نداره میتونید hostname رو تغییر بدید
فال
February 10th, 2016, 15:34
بحث سر اسم و آدرس سروری هست که بهم دادن، به این صورته :
ekanteman66545444.foroshande.com
که بخوام برای ست دامنه بدم میشه :
Ns1.ekanteman66545444.foroshande.com
Z.eus
February 10th, 2016, 15:43
الان دقیقا مشکلتون چیه؟
فال
February 10th, 2016, 15:48
میگم این آدرس دراز سرورم قابل تغییر هست ؟
زیر دامنه ی شرکت هاستینگ که باید بمونه درسته ؟
مثلا به جای :
بشه :
fal.foroshande.com
Z.eus
February 10th, 2016, 15:55
این آدرس اگر hostname هست، باید از همون لینکی که در پست ۴ گذاشتم استفاده کنید.
اگر سرور مجازی برای خودتونه کلا DNS ها و Hostname خودتون رو تنظیم کنید.
در این صورت به جای foroshande.com از fal.com استفاده کنید.
cartman10mpi
February 10th, 2016, 15:57
هاست نیم با ست دامنه با ان اس متفاوت هست . شما از طریق پنل هاست نیم رو عوض کنید و بگذارید مثلا server1.fal.com سپس از طریق Admin Level -> Admin Settings -> Server's Hostname هاست نیم دایرکت ادمین رو به server1.fal.com تغییر دهید . حالا باید این اسم رو توی دی ان اس دامنه ست کنید . وارد دی ان اس بشید و دی ان اس جدید ایجاد کنید . نیم سرور ها و ns1.fal.com رو هم میتونید تنظیم کنید ولی بحث جدایی دارد شما مجبور نیستید چون نیم سرور شما طولانی هست حتما از Ns1.ekanteman66545444.foroshande.com استفاده کنید . اگر اطلاعات دقیقی در رابطه با نحوه ی کار دی ان اس ندارید ، سعی کنید از یک متخصص برای انجام این کار استفاده کنید
kool
February 10th, 2016, 16:06
درود
شما که سرور مجازی تهیه کرده اید (یعنی روی هاست نیستید که بخوان شما رو مجبور به استفاده از مشخصات خودشون کنند!!!) بهتره از هاست نیم و دی ان اس های اختصاصی استفاده کنید. در گوگل جستجو کنید مقاله های زیاد پیدا می کنید.
فال
February 10th, 2016, 16:09
هاست نیم با ست دامنه با ان اس متفاوت هست . شما از طریق پنل هاست نیم رو عوض کنید و بگذارید مثلا server1.fal.com سپس از طریق Admin Level -> Admin Settings -> Server's Hostname هاست نیم دایرکت ادمین رو به server1.fal.com تغییر دهید . حالا باید این اسم رو توی دی ان اس دامنه ست کنید . وارد دی ان اس بشید و دی ان اس جدید ایجاد کنید . نیم سرور ها و ns1.fal.com رو هم میتونید تنظیم کنید ولی بحث جدایی دارد شما مجبور نیستید چون نیم سرور شما طولانی هست حتما از Ns1.ekanteman66545444.foroshande.com استفاده کنید . اگر اطلاعات دقیقی در رابطه با نحوه ی کار دی ان اس ندارید ، سعی کنید از یک متخصص برای انجام این کار استفاده کنید
من از پنل هاست، نام سرور رو به server تغییر دادم
اگر من در دایرکت ادمین هاست نیم رو بخوام تغییر بدم باید در واقع یک دامنه به سرور مجازیم اختصاص بدم درسته ؟ مثلا
server.DAMANE1.com
بعدا دامنه های دیگم رو بخوام بیارم روی سرورم سوار کنم باید در ست دامنه بدم :
ns1.DAMANE1.COM
این ایرادی نداره ؟
دامنهه ir هم میتونم بدم ؟
Z.eus
February 10th, 2016, 16:21
ببینید، برای راحتی کار شما اول DNS های خودتون رو ست کنید مثلا:
ns1.fal.com
ns2.fal.com
برای هر سایت دیگهای که خواستید روی سرور میزبانی کنید از همین نیم سرور ها استفاده خواهید کرد. یا اینکه میتونید برای هر کدوم DNS مخصوص بسازید.. سلیقهای هست.
پرونده hostname هم که بسته شد... طبق اون آموزشی که لینکش را گذاشتم پیش برید و hostname را روی server.fal.com تنظیم نمایید.
اگر خواستید بنده این موارد را رایگان براتون انجام میدهم.
فال
February 10th, 2016, 16:38
ببینید، برای راحتی کار شما اول DNS های خودتون رو ست کنید مثلا:
ns1.fal.com
ns2.fal.com
برای هر سایت دیگهای که خواستید روی سرور میزبانی کنید از همین نیم سرور ها استفاده خواهید کرد. یا اینکه میتونید برای هر کدوم DNS مخصوص بسازید.. سلیقهای هست.
پرونده hostname هم که بسته شد... طبق اون آموزشی که لینکش را گذاشتم پیش برید و hostname را روی server.fal.com تنظیم نمایید.
اگر خواستید بنده این موارد را رایگان براتون انجام میدهم.
1. fal.com که دامنه ی خودمه رو پس می تونم بجای دامنه ی شرکت هاستینگ بزارم و آدرس سرور مجازی من میشه همین دامنه ام ؟
یعنی آدرس سرورم از :
میشه : server.fal.com ؟
2. اگر جواب مثبت هست، دامنه ی من ir هست اگر الان به دایرکت ادمین بدمش و دی ان اس روش ست کنم، باید از سایت نیک هم برم ستش کنم دیگه درسته ؟ اونوقت خود این fal.com رو به کجا ست کنمش ؟
یا باید اول برم از نیک روی همین سرور
ekanteman66545444.foroshande.com ستش کنم بعد بیام دی ان اس رو به server.fal.com تغییر بدم ؟ ( در هر دو صورت دایرکت ادمین 24 ساعت طول میکشه تا ست بشه با دامنه و قابل دسترس نیست درسته ؟ )
بحث انجام شدنش نیست متاسفانه من بصورت دیوانه واری می خوام همه چی رو یاد بگیرم بخاطر همینم رفتم سرور مجازی گرفتم
Z.eus
February 10th, 2016, 16:44
خیلی خوبه. اتفاقا من با یادگیری عملی بیشتر موافقم تا یادگیری تئوری.
عزیز fal.com فقط یه اسم پیش فرض هست. دامنتون هر چیز که هست، همون رو ست کنید.
اول به پنلتون در nic.ir میرید و name server ها رو همراه با آیپی سرورتون تنظیم میکنید.
بعد DNS را تنظیم کنید. و hostname و...
فال
February 11th, 2016, 13:22
نیم هاست رو به
server.fal.ir
ست کردم. دی ان اس رو عوض کردم به :
ns1/ns2.fal.ir
بعدم رفتم از نیک دامنه رو ست کردم :
ns1/ns2.fal.ir
از قسمت یوزر رفتم، دامنه رو اضافه کردم
وردپرس رو نصب کردم در مسیر :
/domains/fal.ir/public_html/
اما الان وقتی fal.ir رو باز می کنم پیام میاد که :
Welcome to the home of fal.ir
To change this page, upload your website into the public_html directory
الان باید چکار کنم ؟؟
Z.eus
February 11th, 2016, 13:25
این همه تلاش کردید تا اسم سایتتون رو نگید، بلخره از دستتون در رفت :) نقل قول نکردم تا ویرایش کنید.
به اکانت هاستتون وارد بشید. فایل های default و پیشفرض دایرکت ادمین رو حذف کنید.
فایل index.html رو حذف کنید.