PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار rtl کردن قالب

ehsaun_kkt
February 10th, 2016, 14:38
سلام

دوستان آیا واقعا نرم افزاری وجود داره که بتونه قالب ltr رو به rtl کامل تبدیل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

از لحاظ برنامه نویسی و ساخت الگوریتم هوشمند برای rtl کردن بنظر من 100 درصد ممکن هست و بعید نیست.

کسی تا حالا تونسته در این مورد کاری بکنه؟؟؟ نرم افزار تست شده ای سراغ ندارید؟؟؟

smhnw
February 10th, 2016, 14:41
:78: دستی باید انجام بشه دوستم ( برنامه هایی هم هستن ولی چرت میزنن همه رو راست چین میکنن بیشتر به هم میریزه ! )

سوالتونم خیلی خیلی بچگانه بود

ehsaun_kkt
February 10th, 2016, 14:50
:78: دستی باید انجام بشه دوستم ( برنامه هایی هم هستن ولی چرت میزنن همه رو راست چین میکنن بیشتر به هم میریزه ! )

سوالتونم خیلی خیلی بچگانه بود

ببین مثلا ما توی برنامه آلتیوم دیزاینر (یک نرم افزار تخصصی رشته الکترونیک) ، ما میایم گراف های مدار رو بهش میدیم و یه سری تنظیمات دیگه هم بهش میدیدم و اون میاد pcb رو با بهترین چینش برامون انجام میده و از طراحی دستی خیلی بهتر در میاد...

بنظر من شاید با استفاده از الگوریتم فازی در متلب هم بشه یکارایی کرد.

___

الان دستی خودم میتونم قالب رو راست چین کنم ولی فوق العاده زمان بره ، مخصوصا این قالب جدیدم که میخوام استفاد کنم که دیگه هیچ! بخاطر همین توی فکرش افتادم!

Rezash
February 10th, 2016, 15:00
سلام

دوستان آیا واقعا نرم افزاری وجود داره که بتونه قالب ltr رو به rtl کامل تبدیل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

از لحاظ برنامه نویسی و ساخت الگوریتم هوشمند برای rtl کردن بنظر من 100 درصد ممکن هست و بعید نیست.

کسی تا حالا تونسته در این مورد کاری بکنه؟؟؟ نرم افزار تست شده ای سراغ ندارید؟؟؟

روی هر قالبی جواب نمیده اما در مورد بسیازی از قالب ها میشه انجام داد.
قبلا نوشته بودم ولی الان دستی با چند regex در notepad++ کارمو راه میندازم
البته معمولا بعد از تغییر کلی باید اصلاحاتی هم روی قالب انجام داد. ( بستگی به قالب داره، بعضی قالب ها رو خیلی خوب rtl میکنه و بعضی ها رو کلا دستی ادم انجام بده به صرفه تره )
در کل باید rtl به body اضافه بشه
ltr با rtl جایگزین بشه
کلمه رایت با لفت و لفت با رایت جایگزین بشه ( متغیر کمکی )
و padding و margin های 4 تایی هم پارامتر 2 با 4 جایگزین بشند.
که همه این موارد با 4 -5 ریپلیس کلی و regex در فولدر قالب با npp براحتی قابل انجام هست

gholamkale
February 10th, 2016, 15:00
یادمه یه نرم افزار عربی بود فکر کنم سایت جوملانا ساخته بود که قالب چپ چین جوملا رو به قالب راست چین تبدیل میکرد بررسی کنید شاید بشه قالب html هم بهش داد

یه نرم افزار دیگه هم اینجا هست:
http://www.tarfandestan.com/forum/thread111840.html

Hi Data
February 10th, 2016, 15:01
ببین مثلا ما توی برنامه آلتیوم دیزاینر (یک نرم افزار تخصصی رشته الکترونیک) ، ما میایم گراف های مدار رو بهش میدیم و یه سری تنظیمات دیگه هم بهش میدیدم و اون میاد pcb رو با بهترین چینش برامون انجام میده و از طراحی دستی خیلی بهتر در میاد...

بنظر من شاید با استفاده از الگوریتم فازی در متلب هم بشه یکارایی کرد.

___

الان دستی خودم میتونم قالب رو راست چین کنم ولی فوق العاده زمان بره ، مخصوصا این قالب جدیدم که میخوام استفاد کنم که دیگه هیچ! بخاطر همین توی فکرش افتادم!

سلام.

خیر باید دستی راستچین کنید.
میتونید از inspect مرورگر کمک بگیرید

soheil869
February 11th, 2016, 15:41
رو بعضي قالب ها اين كار جواب ميده
File css haro begir inkaro kon
Hame Right ro replacekon ba ali
Hame Left ro replace kon be right
Hame ali haro bokon left
رو قالب هاي ساده جوابزميده

Sent from my iPhone using Tapatalk

klax0n
February 11th, 2016, 17:07
کاری نیست که نشه انجام داد
کاملا اتوماتیک نمیشه این کار رو انجام داد ولی تا حدودی باید بشه انجام داد و بقیش رو هم به صورت دستی اصلاح کرد
نمیدونم الان همچنین برنامه‌ای وجود داره یا نه
ولی خواستم تاکید کنم که اتفاقا سوال خیلی خوبی بود و میتونه یه ایده باشه برا کسی که وقتش رو داشته باشه روش کار کنه
البته همون طوری که بقیه دوستان اشاره کردن با چند تغییر تا حدودی میشه این کار رو انجام داد:
-اضافه کردن rtl
-تغییر ltr به rtl
-تغییر left به temp
-تغییر right به left
-تغییر temp به right
-جابه جایی اعداد در padding و margin
-mirror کردن تصاویر که در css استفاده شده
این‌ها مواردی بود که به سادگی قابل تغییر هستن ولی موارد پیچیده تری هم وجود داره
که یا نرم افزار باید پیشرفته باشه یا دستی اصلاح بشن

k-h
February 11th, 2016, 17:07
درود
هر کاری بکنید و برنامه ای هم بزنید آخرش به مشکل میخورید و باید دستی این کارو انجام بدین.

ehsaun_kkt
February 11th, 2016, 19:30
صاف 12 ساعت وقتم رو از دیروز تا حالا گرفت! ولی 98 درصد راستچین شد... اما اگه مینشستم یه برنامه ساده مینوشتم این زمان حداکثر 3 ساعت میشد...

2997829979

کارم خوب بود بنظرتون؟

davood1156
February 11th, 2016, 22:27
صاف 12 ساعت وقتم رو از دیروز تا حالا گرفت! ولی 98 درصد راستچین شد... اما اگه مینشستم یه برنامه ساده مینوشتم این زمان حداکثر 3 ساعت میشد...

2997829979

کارم خوب بود بنظرتون؟

به نظر خوب میاد - قالب ریسپانسیو بوده ؟
این نرم افزار آلوده که نیست؟
یه مدت پیش یه همچین نرم افزاری تو یکی انجمنها قرار داده شده بود که در نهایت معلوم شد فایل اون آلوده است

shivahost
February 12th, 2016, 02:11

2997829979

کارم خوب بود بنظرتون؟

عالی و بدون نقص، هیچ برنامه اتوماتیکی نیست که این کار رو بدون نقص انجام بده و اگر هم برای یک قالب بنویسید باز در قالب بعدی نواقصی می ماند که باید دستی اصلاح شود. گاهی برخی موارد اصلا نیاز نیست راست چین بشه مثل بخش جستجوی دامنه whmcs که در سایت بسیاری از همکاران اشتباها راستچین شده!

همین همکارانی که در این تاپیک شرکت کردند رو ببینید:

https://www.kakohost.com/support/cart.php?a=add&pid=154

https://support.hoshebartar.com/cart.php?a=add&domain=register

ehsaun_kkt
February 12th, 2016, 13:26
به نظر خوب میاد - قالب ریسپانسیو بوده ؟
این نرم افزار آلوده که نیست؟
یه مدت پیش یه همچین نرم افزاری تو یکی انجمنها قرار داده شده بود که در نهایت معلوم شد فایل اون آلوده است

ممنون از نظرتون، بله قالب ریسپانسیو بوده.
برادر من اینکار رو کاملا دستی انجام دادم (بهمراه قلم و کاغذ!) و اصلا از برنامه خاصی استفاده نکردم

از اون برنامه هم به هیچ وجه استفاده نکنید ، آلودست.. درست یا غلط کار کردنش هم تا حالا تست نکردم ، اگه وقت کنم خودم یه برنامه سفارشی با php یا متلب مینویسم.

- - - Updated - - -

عالی و بدون نقص، هیچ برنامه اتوماتیکی نیست که این کار رو بدون نقص انجام بده و اگر هم برای یک قالب بنویسید باز در قالب بعدی نواقصی می ماند که باید دستی اصلاح شود. گاهی برخی موارد اصلا نیاز نیست راست چین بشه مثل بخش جستجوی دامنه whmcs که در سایت بسیاری از همکاران اشتباها راستچین شده!

همین همکارانی که در این تاپیک شرکت کردند رو ببینید:

https://www.kakohost.com/support/cart.php?a=add&pid=154

https://support.hoshebartar.com/cart.php?a=add&domain=register

مچکرم ، بنظر من rtl کردن دو مرحله داره، مرحله اولش که خیلی وقت گیره رو میشه با یه نرم افزار کلی انجام داد و در 80 درصد وقت صرفه جویی کرد و برای همه قالبها هم امکان پذیره.

1- rtlکردن کلی قالب
2- حالا که کامل rtl شد ، باید جزئیات رو بنابر نیاز ltr کرد و padding ها و مخصوصا position:absolute ها و...

آره نمونه هایی که گذاشتید انگار فقط مرحله اول رو انجام دادن و قالب رو نصب کردن

armin_21
February 19th, 2016, 15:02
بهترین کار همون راستچین سازی بصورت دستی یعنی کد نویسی هست که هرچه قالب استانداردتر باشه کار شما راحتتره

vahab00
February 20th, 2016, 21:25
بنده هم چند وقت پیش نوشتم همچین برنامه ای رو
البته من با php نوشتم
اما عرضه نشده
میشه حدود 95درصد قالب ها رو راستچین کرد
اما همیشه باید یک سری موارد دستی انجام بشه

smk.mohammad
March 1st, 2016, 22:24
سلام ،
به نظر شما میشه زبان انگلیسی رو با برنامه ترجمه کرد و جای مترجم رو بگیره ؟
تو قالب های جدید گاهی طراح کدهای rtl رو بین کدهای css قرار میده ، در کل هر طراحی ممکنه یه کاری بکنه که برنامه نمیتونه پیش بینی کنه که اینو باید ترجمه کنه یا نه !

armin.rf
March 1st, 2016, 22:27
بله استارتر گرامی
برنامه های زیادی در این باره هستش

اما جوری قالب رو به هم میزنه که خودت نمیفهمی این قالبت بوده !

بهترین روش دستی هستش

yashil7437
March 1st, 2016, 22:29
من هم با روش دستی موافقم
من حتی بعضی نرم افزار ها را دیدم باگ نمی گزارند در قالب:)