از چند تا از دوستان هاست گرفتیم از دوستان بدون نماد تا چند ستاره که اکثرا کیفیت مناسب و خوبی نداشتند !
از موضوع تاپیک مشخصه که چه سوالی دارم !
لطفا دوستان گرامی تجربیات خودشون رو در مورد بهترین شرکت هاستینگ که تا الان باهاش کار کردند را بنویسند.
خلاصه دوستان عزیز یک هاستینگ با کیفیت عالی و همچنین پشتیبانی عالی را که خودشون تجربه داشتند و کار کردند ، معرفی کنند.
سربلند باشید.
ممنونم.
abbas141
February 10th, 2016, 03:33
برای وردپرس ابتین وب هاست رو پیشنهاد میکنیم
IrIsT
February 10th, 2016, 09:16
سلام و درود.
من خیلی جاهارو تست کردم.چندین ساله اشتراکی بودم.اولویت اول رو روی نت افراز میگم.
ساران هاستینگ هم بد نبود.خوبیبود.سرورها هم ای.اونم بدک نبود.میهن وب هاست هم یک افزونت به اختلال بندازه پیام میدن برو روی هاست پر بازدید که قیمتش اندازه یک سرور اختصاصیه.
Fracture
February 10th, 2016, 09:36
با سلام و احترام خدمت همه دوستان.
از چند تا از دوستان هاست گرفتیم از دوستان بدون نماد تا چند ستاره که اکثرا کیفیت مناسب و خوبی نداشتند !
لطفا دوستان گرامی تجربیات خودشون رو در مورد بهترین شرکت هاستینگ که تا الان باهاش کار کردند را بنویسند.
خلاصه دوستان عزیز یک هاستینگ با کیفیت عالی و همچنین پشتیبانی عالی را که خودشون تجربه داشتند و کار کردند ، معرفی کنند.
سربلند باشید.
ممنونم.
اگر از کسی راضی نشدید، به نظرم بهتره از یک وی پی اس استفاده کنید.
shivahost
February 10th, 2016, 09:57
سایتتون مگر چی هست؟ نیاز خاصی داره؟
Sohan Roh
February 10th, 2016, 12:21
سایتتون مگر چی هست؟ نیاز خاصی داره؟
با سلام.
سایت آموزشی ولی نه با بازدید خیلی بالا.
ممنونم.
irangroup110
February 10th, 2016, 13:06
سلام
تو ایران فقط یک هاستینگ هست که قدرت لازم و تخصص کامل داره اون هم hostdl.com هست
اگر میخوای فکرت راحت باشه حداقل ماهی 40 هزار تومان باید هزینه کنید
Z.eus
February 10th, 2016, 13:15
درود
e-namad داشتن یا نداشتنش هیچ معیار و تضیمینی برای کیفیت داشتن سرویس ها نیست. یعنی نمیتونید بگید چون سایت x نماد دارد پس سرویس های باکیفیتی ارائه میکند. ممکن است سایت نماد داشته باشد و سرویس های باکیفیت هم ارائه کند ولی هرگز نباید نماد برای شما معیار باشد.
- هیچ موقع، هیچ جا، در هیچ چیز، بهترینی وجود ندارد. هیچ چیز مطلق نیست. ممکن است یک میزبان برای دوست شما خیلی خوب و عالی بنظر برسد ولی برای شما یک معضل باشد چون این بستگی به انتظارات و نیاز های افراد از یک هاستینگ، دارد.
توجه به قیمت مطمئنا معیار بهتری نسبت به داشتن یا نداشتن ای نماد هست و تا حدوی، مجدد عرض میکنم تا حدودی میتواند یکی از معیار ها باشد چرا که یک میزبان برای اینکه بتواند سریع به تیکت های شما پاسخ دهد و یا سوالات شما را به دقت و کامل و با حوصله پاسخ دهد نیاز مند کارمندان و تیم پشتیبانی است و همهی این موارد خرج داره و مطمئنا با قیمت پایین معمولا به این هدفتون نمیرسید. مگر اینکه میزبان نو پا باشد و پس از مدتی که ترافیک کاری و تعداد تیکت ها بالا رفت اون وقت هست که شما کم کم به مشکل می خورید..
مورد دیگهای که ممکن است برایتان مفید باشد این است که همیشه قبل از خرید از هر جایی مخصوصا سایت ها و مراکزی که بصورت خدمات دهی و سرویس دهی هستند، ابتدا قوانینشان را مطالعه کنید و سوالاتتان را در داخل یک تیکت بصورت مفصل بپرسید تا در آینده به مشکلات احتمالی بر نخورید.
بدرود.
nicol
February 10th, 2016, 13:27
سلام
انقدر بزرگش نکنید این هاست دی ال رو انصافا......
من هم قبلا تعریفش رو زیاد شنیدم که رفتم سمتش.سوال کردم درباره خرید ازشون داخل تیکت
خیلی از بالا به بقیه نگاه میکنند.جدا از اینکه جواب دادنشون چند ساعت طول کشید.
قیمت هاشون هم که..........
واقعا دیتاسنتر های ایرانی انقدر نمیارزن که اینا با این قیمت ازشون سرویس میدند!
ehsansetarehdan
February 10th, 2016, 13:32
سربلند باشید.
ممنونم.
سلام
حدود 4سال هست با نیک سرور کار می کنم. تا به امروز بسیار عالی بودن هم از نظر سرورهای مجازی (تاپیک هاش داخل همین سایت هست) ، هم از نظر پشتیبانی و هاستینگ.
http://nikserver.com
pardishosting
February 10th, 2016, 14:11
از ما سرویس نگرفتید.
این رو گفتم چون بارها در تایپیک هاتون ثبت افر انجام دادیم ولی سرویسی از ما تهیه نکردید.
farmanrava
February 10th, 2016, 14:17
سلام
درسته که hostdl خوب هستش ولی تنها هاستینگی نیست که تخصص و قدرت لازم رو داره برادر !
ما و بسیاری از همکاران دیگه در همین انجمن شب تا صبح داریم زحمت میکشیم و چیزی هم از hostdl کم نداریم و شاید خیلی هم بیشتر داشته باشیم !
به قول دوستمون nicol (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=118219) لطفا اینقدر hostdl رو بزرگش نکنید ، خیلی بهتر از این ها هم هست دوست عزیز .
موفق باشیذ
nima73
February 10th, 2016, 15:35
انقدر بزرگش نکنید این هاست دی ال رو انصافا......
من هم قبلا تعریفش رو زیاد شنیدم که رفتم سمتش.سوال کردم درباره خرید ازشون داخل تیکت
خیلی از بالا به بقیه نگاه میکنند.جدا از اینکه جواب دادنشون چند ساعت طول کشید.
قیمت هاشون هم که..........
واقعا دیتاسنتر های ایرانی انقدر نمیارزن که اینا با این قیمت ازشون سرویس میدند!
بزرگ هست و نیازی به بزرگ کردنش نیست
هاستینگی که بتونه بزرگ ترین سایت ها و پربازدیدترین سایت های کشور را به راحتی میزبانی کنه و مدیران خود اون سایت ها اعتراف کنند که در زمان تعطیلی اون دچار مشکل بودن پس بزرگ هست و نیازی به بزرگ کردن نداره
درسته که hostdl خوب هستش ولی تنها هاستینگی نیست که تخصص و قدرت لازم رو داره برادر !
ما و بسیاری از همکاران دیگه در همین انجمن شب تا صبح داریم زحمت میکشیم و چیزی هم از hostdl کم نداریم و شاید خیلی هم بیشتر داشته باشیم !
به قول دوستمون nicol (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=118219) لطفا اینقدر hostdl رو بزرگش نکنید ، خیلی بهتر از این ها هم هست دوست عزیز .
موفق باشیذ
میشه خواهش کنم آدرس یک سایت با رتبه زیر صد ایران را که میزبانی میکنید برای بنده بفرستید ؟
البته منکر تخصص شما نیستم و کاری هم به هاست دی ال ندارم ولی تبلیغات هاست دی ال بر عهده مشتریانش هست تا جایی که نیاز به تبلیغات 24 ساعته در جایی را نداره تا هی خودش را معرفی کنه و در حقیقت کیفیت بالاترین تبلیغ اون هست
farmanrava
February 10th, 2016, 15:55
هاستینگی که بتونه بزرگ ترین سایت ها و پربازدیدترین سایت های کشور را به راحتی میزبانی کنه و مدیران خود اون سایت ها اعتراف کنند که در زمان تعطیلی اون دچار مشکل بودن پس بزرگ هست و نیازی به بزرگ کردن نداره
گرامی کسی نگفته که بزرگ نیست یا هست ! بحث در تخصص و قدرت هستش ...
میشه خواهش کنم آدرس یک سایت با رتبه زیر صد ایران را که میزبانی میکنید برای بنده بفرستید ؟
البته منکر تخصص شما نیستم و کاری هم به هاست دی ال ندارم ولی تبلیغات هاست دی ال بر عهده مشتریانش هست تا جایی که نیاز به تبلیغات 24 ساعته در جایی را نداره تا هی خودش را معرفی کنه و در حقیقت کیفیت بالاترین تبلیغ اون هست
دوست گرامی بنده میشه از شما خواهش کنم بفرمایید که تخصص افراد چه ربطی به میزبانی کردن سایت زیر 100 ایران داره ؟
بر فرض اگر بنده سایتی که زیر 100 ایران هستش رو میزبانی نکنم تخصص ندارم ؟
گرامی حرف شما متین و کاملا درسته . تبلیغات خوب از مشتری هستش . اما نه اینکه بیان بشه در ایران فقط یک متخصص هستش و اون هم ایشونه ! تبلیغات کنید اما درست تبلیغ کنید ...
تخصص و قدرت میزبانی هیچ ربطی به سایت های میزبانی شده نداره گرامی . تخصص به دانش افراد هستش و قدرت نیز وابسته به همین دانش است .
هدف بنده از این پست بالا کشیدن خودم و مجموعه خودم نیست به هیچ وجه ... خیلی از دوستان هستند که حداقل سواد و دانششون از بنده خیلی بالاتره و بنده در مقابل اون ها چیزی برای گفتن ندارم .
اینطور نیست که فقط در ایران یک متخصص هاستینگ باشه که اون هم فقط hostdl باشه !
امیدوارم که متوجه عرایض بنده شده باشید .
موفق باشید .
nima73
February 10th, 2016, 16:15
گرامی کسی نگفته که بزرگ نیست یا هست ! بحث در تخصص و قدرت هستش ...
دوست گرامی بنده میشه از شما خواهش کنم بفرمایید که تخصص افراد چه ربطی به میزبانی کردن سایت زیر 100 ایران داره ؟
بر فرض اگر بنده سایتی که زیر 100 ایران هستش رو میزبانی نکنم تخصص ندارم ؟
گرامی حرف شما متین و کاملا درسته . تبلیغات خوب از مشتری هستش . اما نه اینکه بیان بشه در ایران فقط یک متخصص هستش و اون هم ایشونه ! تبلیغات کنید اما درست تبلیغ کنید ...
تخصص و قدرت میزبانی هیچ ربطی به سایت های میزبانی شده نداره گرامی . تخصص به دانش افراد هستش و قدرت نیز وابسته به همین دانش است .
هدف بنده از این پست بالا کشیدن خودم و مجموعه خودم نیست به هیچ وجه ... خیلی از دوستان هستند که حداقل سواد و دانششون از بنده خیلی بالاتره و بنده در مقابل اون ها چیزی برای گفتن ندارم .
اینطور نیست که فقط در ایران یک متخصص هاستینگ باشه که اون هم فقط hostdl باشه !
امیدوارم که متوجه عرایض بنده شده باشید .
موفق باشید .
ببینید من همان اول هم گفتم شما تخصص دارید و من هم ارتباطی به هاست دی ال ندارم ولی این را میبینم که نود درصد هاستینگ های ایرانی از میهن وب هاستینگ ضعیف تر هستند ولی خود میهن دانلود سایتش را به هاست دی ال سپرده ...
میبینم که تمام سایت های پرمصرف و پربازدید که حتی خرید سرور اختصاصی براشون بسیار راحت هست به سمت این هاستینگ پیش میرن
میبینم که همه این سایت ها با افتخار در قسمت فوتر سایت هاشون میزنند که توسط هاست دی ال میزبانی میشوند
دیدم که روزگاری هاست دی ال تعطیل شد و مدیران همان سایت های بزرگ در به در دنبال میزبانی درست بودند تا جایی که تو خاطرم هست مدیر یکی از همان سایت ها نوشت ، خانه به دوش شدیم و ...
دیدم که به محض باز شدن دوباره اون تمام اون سایت ها به سرعت به سمتش برگشتن
به نظر شما دلیل اون چی میتونه باشه ؟
دیگه سایتی را که روزی شش تا بازدید کننده داره را هاست رایگان و مفتی هم میتونه میزبانی کنه ، شرط قدرت اینهایی هست که گفتم
صفحه زیر فقط بخشی از قدرت نمایی این هاستینگ هست
http://hostdl.com/%D9%86%D8%B8%D8%B1_%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C% D8%A7%D9%86
در کل وقتی هاستینگی را بزرگ ترین ها انتخاب کردند پس بی دلیل نیست و انصاف هم نیست با بقیه حتی مقایسه بشه
شرمنده ولی پست های شماها به نوعی حسادت را میرسانه ، البته پوزش میخوام چون برای شما احترام زیادی قائل هستم ولی خوب حقیقتی که به راحتی میشه دید و این از خصایص انسان هست
من هم مشتری هاست دی ال بودم و میدانم که هیچ جا مثل هاست دی ال مشکلات کاربرها را به راحتی حل نمیکنه
مطمئن باشید اگر هاستینگی در حد هاست دی ال وجود داشت به دلیل همان تعطیلی هیچ کدام از این سایت ها دوباره مشتری اون نمیشدن ولی قدرت زیاد اون همه اونها را مجبور کرد برای بقا دوباره به هاست دی ال رجوع کنند و این را خودشان هم اعتراف میکنند
Z.eus
February 10th, 2016, 16:38
از حق نگذریم hostdl اکثر سایت های مطرح ایرانی رو میزبانی میکنه و این بنظرم یک افتخار هست برای هاستینگ. البته قدیمی بودنش هم بی تاثیر نیست.
اینکه بگیم فلان چیز بهترین هست کاملا اشتباه هست. ما ایرانیان از هر چیزی بُت می سازیم و بت ساز های خوبی هستیم! بهتر است اینطور عنوان بشه که hostdl از هاستینگ های خوب و معروف ایرانیست. چرا که هاستینگ های خوب دیگری هم هستند.
fireserver
February 10th, 2016, 16:49
سربلند باشید.
ممنونم.
قبل از اینکه وارد دنیای هاستینگ شویم از سرور پارس سرویس می گرفتیم و مشکلی نداشتیم
کمی در پاسخ به تیکت ها دیرکرد داشتند که برطرف شده بود اواخر
در کل خوب بودند.
WAREZZ
February 10th, 2016, 16:49
پردیس هاستینگ تائید میشه
وب سرور لایت اسپید و قیمت مناسب
یک ماهه هم صحبت کنید میدن
بین میهن وب هاست و نت افزار داشتم سرویس ها شون رو نگاه میکردم که سرویس های پردیس رو هم دیدم و قیمت و وب سرور بهتری داشت
portal.pardishosting.com
farmanrava
February 10th, 2016, 17:04
ببینید من همان اول هم گفتم شما تخصص دارید و من هم ارتباطی به هاست دی ال ندارم ولی این را میبینم که نود درصد هاستینگ های ایرانی از میهن وب هاستینگ ضعیف تر هستند ولی خود میهن دانلود سایتش را به هاست دی ال سپرده ...
میبینم که تمام سایت های پرمصرف و پربازدید که حتی خرید سرور اختصاصی براشون بسیار راحت هست به سمت این هاستینگ پیش میرن
میبینم که همه این سایت ها با افتخار در قسمت فوتر سایت هاشون میزنند که توسط هاست دی ال میزبانی میشوند
دیدم که روزگاری هاست دی ال تعطیل شد و مدیران همان سایت های بزرگ در به در دنبال میزبانی درست بودند تا جایی که تو خاطرم هست مدیر یکی از همان سایت ها نوشت ، خانه به دوش شدیم و ...
دیدم که به محض باز شدن دوباره اون تمام اون سایت ها به سرعت به سمتش برگشتن
به نظر شما دلیل اون چی میتونه باشه ؟
دیگه سایتی را که روزی شش تا بازدید کننده داره را هاست رایگان و مفتی هم میتونه میزبانی کنه ، شرط قدرت اینهایی هست که گفتم
صفحه زیر فقط بخشی از قدرت نمایی این هاستینگ هست
http://hostdl.com/%D9%86%D8%B8%D8%B1_%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C% D8%A7%D9%86
در کل وقتی هاستینگی را بزرگ ترین ها انتخاب کردند پس بی دلیل نیست و انصاف هم نیست با بقیه حتی مقایسه بشه
شرمنده ولی پست های شماها به نوعی حسادت را میرسانه ، البته پوزش میخوام چون برای شما احترام زیادی قائل هستم ولی خوب حقیقتی که به راحتی میشه دید و این از خصایص انسان هست
من هم مشتری هاست دی ال بودم و میدانم که هیچ جا مثل هاست دی ال مشکلات کاربرها را به راحتی حل نمیکنه
مطمئن باشید اگر هاستینگی در حد هاست دی ال وجود داشت به دلیل همان تعطیلی هیچ کدام از این سایت ها دوباره مشتری اون نمیشدن ولی قدرت زیاد اون همه اونها را مجبور کرد برای بقا دوباره به هاست دی ال رجوع کنند و این را خودشان هم اعتراف میکنند
شما لطف دارید گرامی
دوست عزیزم اصلا بحث حسادت و... نیست . روزگاری بنده خودم برای سایتم مشتری این هاستینگ بودم که بعد از تعطیلی این هاستینگ اون سایتمون هم جمع شد !
پس بنده از همه چیز با خبر هستم . بنده دیگه در مورد این مسئله بحث نمیکنم چرا که دقیقا جواب شما رو دوستمون که در پایین نقل قول کردم ، براتون ارسال کردند .
با نظر ایشون کاملا موافقم . ( یعنی نظر ایشون کاملا جواب من هستش )
از حق نگذریم hostdl اکثر سایت های مطرح ایرانی رو میزبانی میکنه و این بنظرم یک افتخار هست برای هاستینگ. البته قدیمی بودنش هم بی تاثیر نیست.
اینکه بگیم فلان چیز بهترین هست کاملا اشتباه هست. ما ایرانیان از هر چیزی بُت می سازیم و بت ساز های خوبی هستیم! بهتر است اینطور عنوان بشه که hostdl از هاستینگ های خوب و معروف ایرانیست. چرا که هاستینگ های خوب دیگری هم هستند.
ممنونم که پاسخ صحیح دادین .
nima73
February 10th, 2016, 17:32
روزگاری بنده خودم برای سایتم مشتری این هاستینگ بودم که بعد از تعطیلی این هاستینگ اون سایتمون هم جمع شد !
خوب چرا جمع کردید ؟ جوابش این نیست ؟
چون جایگزینی براش پیدا نکردید ، چون بحث هزینه نیست و هاست دی ال هم هاست ارزان فروش نیست هر چند گران فروش هم نیست
به نظر من اینکه الان بهترین هست واضح هست ولی دلیل نمیشه که در آینده هم بهترین باشه و فقط در صورتی میتونه در آینده هم بهتر باشه که بیشتر از بقیه تلاش کنه
دوستمان جواب را دادن ولی خوب hostdl زیاد هم قدیمی نیست و خیلی ها از اون قدیمی تر هستند ولی خوب الان بهترین هست برای سایت های پربازدید وگرنه برای سایت های با بازدید کمتر اصلا معقول نیست این هزینه بالا را بپردازند
farmanrava
February 10th, 2016, 17:46
خوب چرا جمع کردید ؟ جوابش این نیست ؟
چون جایگزینی براش پیدا نکردید ، چون بحث هزینه نیست و هاست دی ال هم هاست ارزان فروش نیست هر چند گران فروش هم نیست
به نظر من اینکه الان بهترین هست واضح هست ولی دلیل نمیشه که در آینده هم بهترین باشه و فقط در صورتی میتونه در آینده هم بهتر باشه که بیشتر از بقیه تلاش کنه
دوستمان جواب را دادن ولی خوب hostdl زیاد هم قدیمی نیست و خیلی ها از اون قدیمی تر هستند ولی خوب الان بهترین هست برای سایت های پربازدید وگرنه برای سایت های با بازدید کمتر اصلا معقول نیست این هزینه بالا را بپردازند
دوست گلم . شما منظور من رو کاملا اشتباه متوجه شدین .
عزیزم منظور من اصلا بهتر بودن یا نبودنشون نیست . بله hostdl عالی هستش اما بحث ما چیز دیگه ای هستش . داداش گلم بحث بنده تخصص و دانش هستش ... تخصص و دانش ربطی به نوع سایت میزبانی شده نداره . همین که مشتری هاتون چه کوچیک چه بزرگ ، از کیفیت سرویس ها راضی باشند این یعنی شما تخصص کافی رو دارید .
همین که مشکلی برای سرورتون پیش نیاد ، اینکه آپتایم سرور هاتون بالا باشه ، اینکه مشکلات در کمترین زمان ممکن حل بشه که اصلا کاربر احساس نکنه و.... اینها میشه تخصص و دانش کافی .
بنده فقط میگم که چون hostdl سایت های خوبی رو میزبانی میکنه به این دلیل نیست که فقط hostdl تخصص و دانش رو داره ... این جمله " فقط در ایران " درست نیست .
موفق و پیروز باشید :53:
فال
February 10th, 2016, 17:52
هاست اشتراکی معتبر در ایران گشتم نبود، بگرد تا بعداز بدبختی های مکرر بفهمی نیست
برو هاست خارجی بگیر زندگی کن، زندگی
IrIsT
February 10th, 2016, 18:09
سلام.
یک زمانی هاست دی ال خوب بود.از لحاظ امنیت و سرعت و کیفیت.بیشتر سمت مشتری مداری میرفتن.اما حداقل توی امسال خیلی خوب جواب نداده.
ملاکتون رو من قبول ندارم که ملاکتون اینه که سایتی رو بگین که زیر صد باشه رو پشتیبانی کنه
من مدیران هاست دی ال رو میشناسم.تازگی ها واقعا هم قیمت بالایی دارند هم اینکه پشتیبانیشون یکم ضعیفتر شده
وگرنه سایت خوبی هستش.کسی منکر این نیست.منم منکرش نیستم.اما اونجوری نیست که همره رو صفر بدونید و فقط همین سایت رو بگید نمره 100 میدم.
خیلی نفرات هستند که از لحاظ علمی در سطح بالایی هستند که حتی از مدیران هاست دی ال بهترن.یک نمونش جناب آقای مسافر.ایشون رو که همه میشناسن.درسته؟
ملاک الان هاست دی ال پول هستش.اگه پول داری,برو هاست دی ال.اما پشتیبانیش گفتم یکم ضعیفه.
اما من اول گفتم.سایت زیاد هستش که خوب کار میکنن و من با اکثریت کار کردم چون خیلی سایت دارم.
نت افراز واقعا پشتیبانی خیلی خوبی داره و حتی بدون هیچ هزینه ای مشکلاتی که پیش میومد رو انجام میداد.امنیتش هم که خوبه.اکثریت تاییدش میکنن.هیچکی کامل فول امنیت نیست.اما اینجا امنیتشون خوبه.واسه سایت شما نت افراز بهترین گزینه هستش.
سایت های دیگه مثل سرورها و ساران هاستینگ و پردیس هاست و ....... همشون بار علمی خوبی دارن.شاید واسه یکی خوب باشه واسه یکی بد.اما دیگه نظر شخصیه.اونام خوبن واسه کار شما
اما اینکه هاست دی ال بهترینه تو ایران اصلا قبول ندارم.حداقلش میتونم بگم تا یک سال پیش شاید باشه.اما الان نیست.بازم بگم اگه پول داری گزینه خوبیه.چون اونجا سرویس های خیلی خوب میدن و فقط واسه پول دارا و سایت های پربازدید خوبه.چون منابع فوق العاده زیاد و بالایی دارن.اما کیفیت و پشتیبانی یکم افت کرده تو این یک سال.بیشتر پول.
حرف farmanrava و nicol و بقیه دوستان رو هم تایید میکنم که انقدر هاست دی ال رو بزرگ نکنید.
هاستینگ های بهتر از اونم هست.شاید واسه بازدید خیلی خیلی بالا خوب نباشه.اما واقعا باید همه چیو کنار هم گذاشت.نقاط ضعف و قوت.نمیشه تمرکز کرد به خوبیا یا فقط بدی هاخیلی سایت ها هستن که واقعا بار علمی بالایی دارن,مشتری مدار هستن.حداقل مشکلات کاربر واسشون اهمیت داره.وقت میذارن و ....... حالا درسته شاید نتونه یکی یا دوتا یا ده تا سایت فوق العاده بالارو میزبانی نکنن.اما دیگه نباید بگین چون نمیتونه اون ده تا سایت بزرگ رو پشتیبانی کنه حتما سایت خوبی نیست.اینو من قبول ندارم.
از هاست دی ال بهترم هست و خواهد بود.البته بازم تمام نظرات محترم هستش.
nicol
February 10th, 2016, 18:19
اون تعطیلی ها چیزی نبود جز خود نمایی و جلوه نمایی همین......فقط میبانی سایت های به اصطلاح بزرگ هم همینه
سایت بزرگ منظورتون چیه؟؟
من گوگل رو سایت بزرگی میبینم
فیسبوک رو هم سایت بزرگی میدونم
سایت هایی که شما میکید ،دارن رو دیتاسنتر آسیاتک میزبانی میشن و پشتیبانی فنیشون با هاست دی اله
داخل همشون هم نوشته میزبانی توسط شرکت اسیاتک.پشتیبانی فنی توسط هاست دی ال
هاست دی ال که از خودش دیتاسنتر نداره اون سایت ها هم رو هاست اشتراکی میزبانی نمیشن.
وگرنه به تجربه باشه ایران هاست ده سال قبل از هاست دی ال باز شده........
nima73
February 10th, 2016, 18:29
اون تعطیلی ها چیزی نبود جز خود نمایی و جلوه نمایی همین......فقط میبانی سایت های به اصطلاح بزرگ هم همینه
سایت بزرگ منظورتون چیه؟؟
من گوگل رو سایت بزرگی میبینم
فیسبوک رو هم سایت بزرگی میدونم
سایت هایی که شما میکید ،دارن رو دیتاسنتر آسیاتک میزبانی میشن و پشتیبانی فنیشون با هاست دی اله
داخل همشون هم نوشته میزبانی توسط شرکت اسیاتک.پشتیبانی فنی توسط هاست دی ال
هاست دی ال که از خودش دیتاسنتر نداره اون سایت ها هم رو هاست اشتراکی میزبانی نمیشن.
وگرنه به تجربه باشه ایران هاست ده سال قبل از هاست دی ال باز شده........
شما زیادی بالا نگاه میکنی ...
برادر من مهم پشتیبانی فنی هست وگرنه خرید سرور که کاری نداره ، مثلا دانلودها میتونه بره از هر دیتاسنتری سرور بخره ولی مهم پشتیبانی و دانش فنی هست که وادارش میکنه بیاد از هاست دی ال بخره و از دانش فنی اون استفاده کنه
شما 500 سال هم تجربه داشته باشی اما علم نداشته باشی به درد نمیخوره
خودنمایی بود یا نبود مهم این هست که تمام اون سایت های بزرگ بعد برگشتنش با سرعت رفتن سراغش چون میدانستن برای بقا و برای بهتر شدن بهش نیاز دارن
شما چی ؟ مشتری های شما هم اینطور هستند ؟ یعنی اگر ببندین فردا میان یک تاپیک راه میاندازن که حالا چیکار کنیم ؟ بعد برگشتن چی ؟ خاضر هستند برگردن ؟
اتفاقا تنها تفاوت هاست دی ال با بقیه هاست های ایرانی دانش اون هست چون خریدن سرور را هر کسی میتونه انجام بده ولی پشتیبانی و کانفیگ درست همان سرور کار هر کسی نیست
من مثل شماها از کسی اسم نمیبرم ولی میگم : به عمل کار برآید به سخندانی نیست ...
مطمئنا کیفیت هاست دی ال وابسته به دانش مدیران اون هست
nicol
February 10th, 2016, 18:59
شما زیادی بالا نگاه میکنی ...
برادر من مهم پشتیبانی فنی هست وگرنه خرید سرور که کاری نداره ، مثلا دانلودها میتونه بره از هر دیتاسنتری سرور بخره ولی مهم پشتیبانی و دانش فنی هست که وادارش میکنه بیاد از هاست دی ال بخره و از دانش فنی اون استفاده کنه
شما 500 سال هم تجربه داشته باشی اما علم نداشته باشی به درد نمیخوره
خودنمایی بود یا نبود مهم این هست که تمام اون سایت های بزرگ بعد برگشتنش با سرعت رفتن سراغش چون میدانستن برای بقا و برای بهتر شدن بهش نیاز دارن
شما چی ؟ مشتری های شما هم اینطور هستند ؟ یعنی اگر ببندین فردا میان یک تاپیک راه میاندازن که حالا چیکار کنیم ؟ بعد برگشتن چی ؟ خاضر هستند برگردن ؟
اتفاقا تنها تفاوت هاست دی ال با بقیه هاست های ایرانی دانش اون هست چون خریدن سرور را هر کسی میتونه انجام بده ولی پشتیبانی و کانفیگ درست همان سرور کار هر کسی نیست
من مثل شماها از کسی اسم نمیبرم ولی میگم : به عمل کار برآید به سخندانی نیست ...
مطمئنا کیفیت هاست دی ال وابسته به دانش مدیران اون هست
من هاستینگ نیستم برنامه نویس هستم.تا حالا بهش فکر نکردم که اگر هاستینگ داشتم و تعطیل میکردم،بعد از برگشتن عکس العمل مشتری هام چی میتونست باشه.خودم هم علاقه ای به کار با دیتاسنتر های ایرانی ندارم
از بالا هم نگاه نمیکنم.حقیقت بود.من فیسبوک رو سایت بزرگی میبینم.غیر از اینه؟؟دانلود ها،فیسنما،رزبلاگ و...... سایت های متوسط به پایین هستند نه بزرگ!بلاگفا که رتبه سوم چهارمه ایرانه در برابر بلاگر خیلی ریزه!!!!
شما گفتید بقیه هیچی فقط هاست دی ال،گفتم خیر اینطور ها هم که شما میگید نیست.افراد خبره و کار بلد زیاد هستند،شرکت های دانش بنیان زیاد هستند که روز به روز نو اوری های جدید خارجی در زمینه هاستینگ رو وارد کشور میکنند
هاست دی ال نه اولی بوده نه آخریه.......
من واقعا از اون لحن برخوردشون برای خودم سطح تخصصشون رو تخمین زدم........!
irangroup110
February 10th, 2016, 19:22
من دلیل حرفم را بزارید بگم و شرمنده که سر شما را درد میارم
سال 87 بود که با دوستم تصمیم گرفتیم سایتی را راه اندازی کنیم ، اولش از بلوهاست هاست خریدیم ولی 4 روز بعد هاست را ساسپند کردن و اعلام کردن به ایرانی سرویس نمیدن و اگر بخوایم سرویس را باز کنیم باید اسکن فیزیکی کارتی که پرداخت را انجام داده را براشون بفرستیم یا اسکن پاسپورت و یا گواهینامه بین المللی و .. خلاصه باز نکردن که نکردن ما هم ناچار اومدیم از بیت هاست که پشتیبان فارسی داشت و گیگفا بود اگر درست یادم باشه فکر کنم ازشون هاست سالیانه خریدیم ، با زحمت دوستم و بقیه بچه ها سایت رشد زیادی داشت تا جایی که ظرف 7-8 ماه به رتبه 1200 ایران رسیدیم ولی سایت مرتبا قطع میشد و ناچار هاست را ارتقا دادیم و دوباره تلاش ... بعد مدتی رتبه سایت شد حدود 900 ایران ولی سایت مرتبا دوباره قطع میشد و با وجود تلاش زیاد پشتیبانی بیت هاست در نهایت اعلام کردن نمیتونند میزبانی کنند و هزینه را برگشت زدن ، اومدیم هاست ایرانی انتخاب کنیم و گفتند مایا هاست خوبه ولی حدود 30 روز سایت بسته بود و آقایون همش امروز و فردا میکردن که بکاب را ریستور کنند ، نوروز اون سال برای من بدترین سال بود و بعد از سی روز اعلام کردن نمیتونند میزبانی کنند و قادر به ریستور بکاب حتی نیستند و ناچار رفتم از نت افراز که میگفتن خیلی عالیه هاست خریدم و بالاترین پلن اونها را که اون زمان الماس دو بود را ماهانه 56 هزار خریدیم ولی دو روز گذشت و فقط سایت اصلی بالا اومد و انجمن همینطور مانده بود وقتی تیکت زدم اعلام کردن انجمن شما دیتابیسش 5 گیگ حجم داره و نمیتونیم ریستور کنیم چون محدودیت حجم داریم ، رفتم از تندیس وب هاست خریدم و یک ساعته بکاب را ریستور کردن ساعت یک شب و با خیال راحت خوابیدم ولی صبح دیدم ساسپند کردن وقتی اعتراض کردم اعلام کردن بازدید شما خیلی زیاد هست و نمیشه میزبانی کرد ، درخواست برگشت وجه دادم اعلام کردن بزارید بررسی کنیم شاید میزبانی کردیم ، هفت روز گذشت و بعد دوباره ساسپند کردن ، تیکت زدم اعلام کردن بازدید زیاد هست و نمیشه میزبانی کرد درخواست برگشت وجه کردم اعلام کردن زمان گذشته و 7 روز فقط میتونستید درخواست بدید و قوانین ما این را میگه ! هر چی اعتراض کردم حاضر نشدن برگشت بزنند و 400 هزار پول من را سال 89 خوردن ، اومدم دست کمک به سمت علی خلیلی فر مدیر وی بی ایران دراز کردم گفت اگه میخوای راحت بشی سایتت را ببر روی سرورهای هاست دی ال ، راستش با شک رفتم هاست خریدم و همش منتظر بودم ساسپند بشم ولی هیچ وقت ساسپند که نشدم هیچ این پایان تمام بدبختی ها بود ... مدتی بعد از این ماجرا اومدیم سایت را آپگرید کنیم که بر اثر یک اشتباه انجمن کلا به باد رفت و تیکت زدم اون هم ساعت دو شب ، فکر کردم تا فردا کسی جواب نمیده ولی جالب بود ده دقیقه بعد جواب دادن و نه تنها بکاپ را ریستور کردن بلکه کمک کردن تا انجمن را به ورژن بالاتر آپگرید کنیم چیزی که اصلا وظیفه اونها نبود و نشاندهنده نهایت مشتری مداری اونها بود .... چند ماه بعد هاست دی ال اعلامیه داد که دارند جمع میکنند و ما هم ناامید سایت را فروختیم و تمام
مدتها سایتی نداشتم تا یک سایت فیلم خریدم و متاسفانه هاست دی ال هم حاضر به میزبانی سایت فیلم نشد ولی دو سال پردیس هاستینگ بی هیچ مشکلی میزبانی سایتم را بر عهده داشت و خیلی هم از برخورد و کیفیت راضی بودم ولی انگار هر چیزی پایانی داره چون بعد دو سال اونقدر مشکل درست شد که دیگه نتونستم بمانم هر چند همیشه ممنون پردیس هاستینگ هم هستم ...
اینکه تو پست اولم گفتم بهترین دلیلش تجربه هشت ساله ام بود و اگر کسی را ناراحت کردم پوزش میخوام
- - - Updated - - -
من هاستینگ نیستم برنامه نویس هستم.تا حالا بهش فکر نکردم که اگر هاستینگ داشتم و تعطیل میکردم،بعد از برگشتن عکس العمل مشتری هام چی میتونست باشه.خودم هم علاقه ای به کار با دیتاسنتر های ایرانی ندارم
از بالا هم نگاه نمیکنم.حقیقت بود.من فیسبوک رو سایت بزرگی میبینم.غیر از اینه؟؟دانلود ها،فیسنما،رزبلاگ و...... سایت های متوسط به پایین هستند نه بزرگ!بلاگفا که رتبه سوم چهارمه ایرانه در برابر بلاگر خیلی ریزه!!!!
شما گفتید بقیه هیچی فقط هاست دی ال،گفتم خیر اینطور ها هم که شما میگید نیست.افراد خبره و کار بلد زیاد هستند،شرکت های دانش بنیان زیاد هستند که روز به روز نو اوری های جدید خارجی در زمینه هاستینگ رو وارد کشور میکنند
هاست دی ال نه اولی بوده نه آخریه.......
والله با من که برخورد خیلی خوبی داشتن و حتی مواردی که به اونها مربوط نبود را هم کمکم میکردن و هنوز هم با وجودی که مشتری اونها نیستم گاهی کمکم میکنند و نمیدانم چرا باید جایی که همه دارند از مشتری مداری و اخلاق مندی اونها تعریف میکنند باید با کسی برخورد بد داشته باشند
راستی در مورد هاست های خارجی وقتی بلو هاست من ایرانی را به دلیل ایرانی بودن ساسپند میکنه بزرگ بودنش به من چه ارتباطی داره ؟
دیگی که برای من نمیجوشه میخوام ....
فیسبوک و گوگل دیگه سایت نیستند که نیاز به هاست داشته باشند و خودشان هزاران متخصص دارند و هزاران سرور ، فکر کنم بحث در مورد ایران و هاست های ایرانی هست
nicol
February 10th, 2016, 19:54
من خودم با php کاری ندارم که هاست لینوکس استفاده کنم.
اما یه فروم میخواستم باز کنم .
تصمیم جدی هم براش نداشتم که بشینم سیستمشو اختصاصی بنویسم تصمیم گرفتم از انجمن ساز های اماده استفاده کنم....
تعریف هاست دی ال رو از دوستم شنیدم تیکت زدم بهشون چند ماه پیش.گفتند سایتو بدید بررسی کنیم
گفتم من سایتم هنوز بالا نیومده......
گفتند پس بفرمایید وقت مارو نگیرید هروقت رسیدید زیر هزار بیاید تیکت بزنید و.....
منم دیگه جوابشونو ندادم.واقعا هم نمیدونستم رندومی و انتخابی میزبانی میکنند
irangroup110
February 10th, 2016, 20:38
من خودم با php کاری ندارم که هاست لینوکس استفاده کنم.
اما یه فروم میخواستم باز کنم .
تصمیم جدی هم براش نداشتم که بشینم سیستمشو اختصاصی بنویسم تصمیم گرفتم از انجمن ساز های اماده استفاده کنم....
تعریف هاست دی ال رو از دوستم شنیدم تیکت زدم بهشون چند ماه پیش.گفتند سایتو بدید بررسی کنیم
گفتم من سایتم هنوز بالا نیومده......
گفتند پس بفرمایید وقت مارو نگیرید هروقت رسیدید زیر هزار بیاید تیکت بزنید و.....
منم دیگه جوابشونو ندادم.واقعا هم نمیدونستم رندومی و انتخابی میزبانی میکنند
والله من دوستم سایتش تازه تاسیس بود هاست دی ال را معرفی کردم هنوز هم که هنوزه ازم تشکر میکنه بابت معرفی ، خود من هم از آقای خلیلی فر ممنونم که معرفیش کردن
اما قانون هاست دی ال این هست که اول سایت را بررسی میکنه و بعد هاست میفروشه ، دلیلش هم فکر کنم تعهدی هست که مدیر اون تو دادسرای تهران برای عدم میزبانی سایت های متخلف داده هست پس ندانسته چرا انتقاد کنیم ؟
سایت فعلی من را هم میزبانی نکردن و گفتن سایت فیلم را میزبانی نمیکنند باید بیام بگم بد هستن ؟ بگم دانش کافی ندارند ؟ بگم سایت بزرگ را میزبانی نمیکنند چون فیسبوک و گوگل بزرگ هستند و اونها هم روی سرورهای هاست دی ال نیستند !
راستی فیسبوک و گوگل روی هاستینگ هستند آیا ؟
T.Toosi
February 10th, 2016, 20:47
بنده سایت فیلم روی از هاست دی ال دارم بهترین سرویس دهنده ای بوده که تو این چند سال استفاده کردم فقط یک پشتیبانی دارند آقای حامد که یکم اعصاب ندارند فکر همین آقا حامد جواب دوستمون رو دادن، اما برعکس در پشتیبانی آقای موسی رحیمی هست خیلی آقای خوش برخورد و حرفه ای...
nicol
February 10th, 2016, 20:49
والله من دوستم سایتش تازه تاسیس بود هاست دی ال را معرفی کردم هنوز هم که هنوزه ازم تشکر میکنه بابت معرفی ، خود من هم از آقای خلیلی فر ممنونم که معرفیش کردن
اما قانون هاست دی ال این هست که اول سایت را بررسی میکنه و بعد هاست میفروشه ، دلیلش هم فکر کنم تعهدی هست که مدیر اون تو دادسرای تهران برای عدم میزبانی سایت های متخلف داده هست پس ندانسته چرا انتقاد کنیم ؟
سایت فعلی من را هم میزبانی نکردن و گفتن سایت فیلم را میزبانی نمیکنند باید بیام بگم بد هستن ؟ بگم دانش کافی ندارند ؟ بگم سایت بزرگ را میزبانی نمیکنند چون فیسبوک و گوگل بزرگ هستند و اونها هم روی سرورهای هاست دی ال نیستند !
راستی فیسبوک و گوگل روی هاستینگ هستند آیا ؟
رفیق شما تو صحبت های من دیدی که بگم دانش ندارند یا بد هستند؟؟
اون دوستمون گفتن تنها شرکت بدرد بخور هاستینگ تو ایران هاست دی اله من گفتم خیر اینطوری ها هم نیست همین....... بحثم شانتاژ یا تخطئه نبود !
گفتند سایت بزرگ میزبانی میکنند من گفتم ملاک های سایت بزرگ برای من متفاوته.نظر شخصیمو گفتم.....ایرانی و خارجی هم نداره برای من چون تو فضای مجازی موقعیت مکانی برام ملاک نیست.رتبه ی جهانی الکسا رو میبینم نه رتبه ایران رو
irangroup110
February 10th, 2016, 21:05
اون دوستمون گفتن تنها شرکت بدرد بخور هاستینگ تو ایران هاست دی اله من گفتم خیر اینطوری ها هم نیست همین....... بحثم شانتاژ یا تخطئه نبود !
گفتند سایت بزرگ میزبانی میکنند من گفتم ملاک های سایت بزرگ برای من متفاوته.نظر شخصیمو گفتم.....ایرانی و خارجی هم نداره برای من چون تو فضای مجازی موقعیت مکانی برام ملاک نیست.رتبه ی جهانی الکسا رو میبینم نه رتبه ایران رو
شما اون جواب را در جواب من دادید و من این حرف را روی تجربه خودم زدم و نظرم را هم از روی تجربه و کیفیتی که دیده بودم گفتم ، برعکس نظر شما تنها دلیلش این بوده که به شما سرویس ندادن و به صرف اینکه به شما سرویس ندادن میگید بزرگ نکنید در حالی که سوال استارتر این بود که کدام هاستینگ کیفیتش عالی داره؟
خوب سطح تخصص چه ربطی به برخورد داره ؟ تازه شما اولین نفری هستی که میبینم از برخورد اونها ناراضی هستید
اگر رتبه کشورها مهم نبود که دیگه الکسا چرا میامد رتبه بندی کشورها را اعلام میکرد ؟
ما تو ایران زندگی میکنیم و گفتم نود درصد هاستینگ های دنیا به ما ایرانی ها سرویس نمیدن و اتفاقا خیلی هم بد برخورد میکنند پس با توجه به برخورد بد اونها کلا بی دانش ترین های دنیا هستند ! (مخصوصا بلوهاست که ما را ساسپند کرد :d )
تازه سایتی مثل ورزش 3 رتبه 390 جهانی را داره
بنده سایت فیلم روی از هاست دی ال دارم بهترین سرویس دهنده ای بوده که تو این چند سال استفاده کردم فقط یک پشتیبانی دارند آقای حامد که یکم اعصاب ندارند فکر همین آقا حامد جواب دوستمون رو دادن، اما برعکس در پشتیبانی آقای موسی رحیمی هست خیلی آقای خوش برخورد و حرفه ای...
خیلی نامردن ، به من گفتن به تو سرویس نمیدیم چون رفتی سایت فیلم خریدی ، یکی نیست بگه خوب سایت نرم افزار زدم بیچاره شدم لااقل این برام سود داره ;)
nicol
February 10th, 2016, 21:20
شما اون جواب را در جواب من دادید و من این حرف را روی تجربه خودم زدم و نظرم را هم از روی تجربه و کیفیتی که دیده بودم گفتم ، برعکس نظر شما تنها دلیلش این بوده که به شما سرویس ندادن و به صرف اینکه به شما سرویس ندادن میگید بزرگ نکنید در حالی که سوال استارتر این بود که کدام هاستینگ کیفیتش عالی داره؟
خوب سطح تخصص چه ربطی به برخورد داره ؟ تازه شما اولین نفری هستی که میبینم از برخورد اونها ناراضی هستید
اگر رتبه کشورها مهم نبود که دیگه الکسا چرا میامد رتبه بندی کشورها را اعلام میکرد ؟
ما تو ایران زندگی میکنیم و گفتم نود درصد هاستینگ های دنیا به ما ایرانی ها سرویس نمیدن و اتفاقا خیلی هم بد برخورد میکنند پس با توجه به برخورد بد اونها کلا بی دانش ترین های دنیا هستند ! (مخصوصا بلوهاست که ما را ساسپند کرد :d )
تازه سایتی مثل ورزش 3 رتبه 390 جهانی را داره
خیلی نامردن ، به من گفتن به تو سرویس نمیدیم چون رفتی سایت فیلم خریدی ، یکی نیست بگه خوب سایت نرم افزار زدم بیچاره شدم لااقل این برام سود داره ;)
خوبه حالا بالاتر گفتم که هیچ تمایلی برای کار با dc های ایرانی ندارم!!!!! هاست دی ال هم فقط بخاطر تعریف ها رفتم سمتش همین! اگر هاست میدادند هم بعد از مدتی میومدم بیرون میرفتم هاست خارجی میگرفتم.مدتیه با رد استیشن کار میکنم چرا یکبار بد برخورد نشده؟؟؟چرا ساسپند نشدم؟؟ هم یه سرویس مستقیم ازشون دارم هم غیر مستقیم
اونقدر هم کوته فکر نیستم که بگم چون هاست بهم ندادن پس برم بد بگم!! این جریان مال چند ماه پیشه.....
نمیدونم چرا نظر شخصی من رو به عام میگیرید
نگفتم رتبه ی کشور ها مهم نیست.گفتم رتبه ی کشور ها برای من مهم نیست.
nima73
February 10th, 2016, 21:44
خوبه حالا بالاتر گفتم که هیچ تمایلی برای کار با dc های ایرانی ندارم!!!!! هاست دی ال هم فقط بخاطر تعریف ها رفتم سمتش همین! اگر هاست میدادند هم بعد از مدتی میومدم بیرون میرفتم هاست خارجی میگرفتم.مدتیه با رد استیشن کار میکنم چرا یکبار بد برخورد نشده؟؟؟چرا ساسپند نشدم؟؟ هم یه سرویس مستقیم ازشون دارم هم غیر مستقیم
اونقدر هم کوته فکر نیستم که بگم چون هاست بهم ندادن پس برم بد بگم!! این جریان مال چند ماه پیشه.....
نمیدونم چرا نظر شخصی من رو به عام میگیرید
نگفتم رتبه ی کشور ها مهم نیست.گفتم رتبه ی کشور ها برای من مهم نیست.
فقط جهت اطلاع شما میگم
هاست دی ال سرویس خارج از کشور هم میفروشه و خیلی از سایت هایی که میزبانی میکنه در کانادا میزبانی میشن و البته قیمت هاست خارجی ارزان تر هم هست
نمونه سایت روی سرورهای خارج از ایران و کانادا
http://www.vbiran.ir/
امروز ساسپند نشدی فردا خدای ناکرده میشی پس بهتر همیشه بکاب داشته باشی
whmc هم انگلیسی هست و تا دو هفته قبل با ایرانی ها مشکلی نداشت ولی امروز ....