توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب و سبد خرید whmcs
speednet
February 10th, 2016, 00:22
سلام
دوستان گرامی عکس از مشکل براتون پیوست کردم دوتا قالب متفاوت گرفتم و نصب کردم هر دو این ارور میدادند چطوری رفعش کنم
با تشکر
2995029951
shivahost
February 10th, 2016, 10:00
این قالب که رایگان فارسی شده این مشکل را دارد. قالب ما ولی مشکل ندارد: http://clients.shivahost.net/cart.php?gid=6
speednet
February 12th, 2016, 14:23
این قالب که رایگان فارسی شده این مشکل را دارد. قالب ما ولی مشکل ندارد: http://clients.shivahost.net/cart.php?gid=6
سلام
قالب های متفاوتی استفاده شده که از همکارن استفاده میکردن و درست بوده
فکر نکنم مشکل از قالب ها باشد
- - - Updated - - -
این همه نالر whmcs هست تو انجمن یکی نیست بدونه مشکل چیه
shivahost
February 12th, 2016, 14:26
سلام
قالب های متفاوتی استفاده شده که از همکارن استفاده میکردن و درست بوده
فکر نکنم مشکل از قالب ها باشد
- - - Updated - - -
این همه نالر whmcs هست تو انجمن یکی نیست بدونه مشکل چیه
در تلگرام به من پیام بدهید براتون قالب خودم رو بفرست امتحان کنید و نتیجه رو اینجا بگید
hamedrx@
speednet
February 12th, 2016, 14:39
سلام تاسفانه سرچ کردم چیزی پیدا نشد
shakib zero
February 12th, 2016, 14:44
سلام تاسفانه سرچ کردم چیزی پیدا نشد
درود
برای ما هم به همین شکل بود بنده کدهای قالبش رو عوض کردم این شکلی شد ...
www.client.98server.com/cart.php
speednet
February 12th, 2016, 14:49
درود برای ما هم به همین شکل بود بنده کدهای قالبش رو عوض کردم این شکلی شد ... www.client.98server.com/cart.php سلام نیازی به این کار نیست شما میتونید تو تنظیمات سفارشها تیکت منو باز شونده رو برداری ولی بنده میخوام منوی ثبات حف بشه و منوی متحرک بمونه چون میخوام از قالب ستونی سفارش ها استفاده کنم
shakib zero
February 12th, 2016, 14:55
سلام نیازی به این کار نیست شما میتونید تو تنظیمات سفارشها تیکت منو باز شونده رو برداری ولی بنده میخوام منوی ثبات حف بشه و منوی متحرک بمونه چون میخوام از قالب ستونی سفارش ها استفاده کنم
برای ما این تیک کاری نکرد بخاطر همین اینکارو کردیم ... اگه دوستان قالب صحیح و سالم تری قرار بدن که خیلی هم عالی
speednet
February 12th, 2016, 15:03
برای ما این تیک کاری نکرد بخاطر همین اینکارو کردیم ... اگه دوستان قالب صحیح و سالم تری قرار بدن که خیلی هم عالی
سلام
مطئن باشید که کار خواهد کرد من از چندین قالب استفاده کردم که حتی تو سیستم دوستان به درستی کار میکرد ولی برای بنده مشکل داشت تیک مطئن باشید درست برداشته باشید کار خواهد کرد
- - - Updated - - -
در تلگرام به من پیام بدهید براتون قالب خودم رو بفرست امتحان کنید و نتیجه رو اینجا بگید
hamedrx@
سلام
متاسفانه پاسخی دریافت نکردم از سمت شما
shivahost
February 12th, 2016, 16:03
سلام
متاسفانه پاسخی دریافت نکردم از سمت شما
خیلی عجولی بابا... مشغول صحبت با موبایل بودم....
- - - Updated - - -
قالب رو به این دوستمون دادیم و این مشکلشون کاملا حل شد.