PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی فقط 1 ریال ! تحویل خودکار ! منابع اختصاصی ! کنترل پنل کامل ! 60% تخفیف دائم

websazha
February 9th, 2016, 22:38
با سلام خدمت تمام بازدیدکنندگان این تابیک فروش

همانطور که اکثر همکاران بنده را می شناسند عمده فعالیت اینجانب در ضمیمه فروش سرور اختصاصی از تمام دیتاسنتر های دنیا می باشد به همین دلیل چندین درخواست از طرف کاربران داشته ایم که سرور مجازی با پنل تحویل خودکار و سیستم KVM ارائه کنیم که بنا به درخواست کاربر ها این کار انجام شد و سرویس مورد نظر آماده شد و این سرور با شرط کیفیت و پایداری به کاربران ارائه می شود. به دلیل اینکه سرور اختصاصی اصلی تحت اختیار و مالکیت ما هست از نظر امنیت سرور مطمئن و آسوده خاطر هستید که هیچ زمان سرور شما بی اطلاع بسته نخواهد شد به هیچ عنوان.

ویژگی های سرور اختصاصی ارائه شده از سمت
شرکت دیاکو تجارت نوین آسیا شماره ثبت : 43652 به مدیریت میثم صادقی

دوستانی تماس گرفتند و از نوع حوضه فعالیت شرکت بنده پرسیدند و از من نیز خواستند در انجمن این سطح فعالیت اعلام کنم و نیز در مورد خودم نیز توضیح بیشتری ارائه کنم.
شرکت دیاکو تجارت نوین آسیا یک شرکت فعال در حوضه انفورماتیک در استان خوزستان بوده و مجری طرح هوشمند سازی و وارد کننده تجهیزات هوشمند سازی به صورت مستقیم از چین می باشد,و از طرف دیگر این شرکت بنا به دلیل که بنده لیسانس مهندسی عمران دارم کارهای در حوضه ساخت ساز و پیمانکاری در دست انجام داریم و از آخرین پروژه انجام شده ساخت سوله برای شرکت کشت و صنعت دهخدا در 30 کیلومتری اهواز می باشد.
و این بیزنس فقط بنا به علاقه بنده به فعالیت در حوضه تجارت الکترونیک دایر هست و با علاقه و دلسوزی برای کاربران در حال گسترش و انجام فعالیت هستم امیدوارم بازار ایران وضعیت بهتری در تجارت الکترونیک پیدا کند که نیازی به ساپورت مالی این تجارت نداشته باشد. یک مثل هست که میگه( اگر می خواهید کار نکنید,کاری که دوست دارید انجام دهید.) که این میشه شرح حال بنده. موفق باشید.

1-سرور اختصاصی تحت مالکیت مستقیم و کنترل ما در دیتاسنتر OVH بوده و فروشنده سرور اختصاصی در چند سال گذشته بوده و هستیم.
2-سرویس مجازی به دلیل استفاده از منابع اختصاصی و تعداد بسیار محدود سرور مجازی که در سرور اصلی ایجاد می شود بسیار با کیفیت می باشد.
3-ارائه فقط 16 سرور مجازی در یک سرور اخنصاصی قدرتمند برای حذف حداکثری کفیت.
4-ارائه کنترل پنل کامل ریست و خاموش و روشن و تعویض سیستم عامل و اضافه کردن رم و هارد به کاربر.
5-ارائه 50% تخفیف دائمی به دلیل خودکار بودن کامل سیستم سرور های مجازی و عدم نیاز به نیرو برای پشتیبانی نرم افزاری کاربران
6-ارائه سرور مجازی بر روی بستر دیتاسنتر OVH با داشتن فاایروال اشتراکی برای جلوگیری از حملات مختلف
7-امکان تست سرور مجازی قبل از خرید نهایی فقط با پرداخت 1 ریال!!
8-دلیل قیمت پایین سرویس ها مبنی بر بی کیفیتی و ... نیست به دلیل کم کردن هزینه پشتیبانی و عدم نیاز کاربر به پشتیبان انجام تمام کارها توسط کاربر هزینه بسیار پایین می باشد.

شرکت دیاکو تجارت نوین آسیا - دارای نماد 2 ستاره به شماره تماس : 06133326292

کلیه سرور مجازی پلان اعلامی دارای تحویل خودکار می باشند و دارای کنترل پنل کامل بوده و می توانید با پرداخت 1 ریال! سرور مجازی را تست کنید!!!

پردازنده : 1500Mhz - 2 core
رم : 2048Mb DDR3
هارد : 40 GB
پهنای باند: نامحدود
تضمین پایداری : 99.99%
پنل ریستارت و مشاهده منابع: دارد
منابع اختصاصی و اشتراکی
ارائه کنسول آنلاین
امکان تعویض سیستم عامل توسط کاربر
ریست توسط کارت
روشن کردن توسط کاربر
دیتاسنتر : OVH
مجازی ساز : KVM
آپلینک : 1Gb

خرید سرور مجازی تست (https://www.diakoweb.com/client/cart.php?a=add&pid=43&carttpl=cart)
دوستان عزیز لطفا بعد از دریافت سرویس تست نتیجه برسی خود را در انجمن از نظر کیفیت و سرویس اعلام کنید تشکر.
فقط 1000 ریال!!!!
(به علت محدودیت در مبلغ واریز برای بعضی کارتها مبلغ از 1 ریال به 1000 ریال افزایش یافت. ) یعنی 100 تا 1 تومانی !

پردازنده : 1500Mhz - 2 core
رم : 2048Mb DDR3
هارد : 40 GB
پهنای باند: نامحدود
تضمین پایداری : 99.99%
پنل ریستارت و مشاهده منابع: دارد
منابع اختصاصی و اشتراکی
ارائه کنسول آنلاین
امکان تعویض سیستم عامل توسط کاربر
ریست توسط کارت
روشن کردن توسط کاربر
دیتاسنتر : OVH
مجازی ساز : KVM
آپلینک : 1Gb

خرید سرور مجازی
(https://www.diakoweb.com/client/cart.php?a=add&pid=46&carttpl=cart)15 هزار تومان

مشاهده دیگر پلان ها در سایت (https://www.diakoweb.com/client/cart.php)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*** مشاهده کوچکترین تخلف در سرور مجازی تست بلافاصله خاموش و حذف می شوند.
*** سرور مجازی تست بعد از 24 ساعت خاموش و بلافاصله حذف می شوند.

نمونه پنل فعال برای کاربران در وب سایت:

29960

ms368
February 9th, 2016, 23:00
سلام
فکر میکنم مشکل داره دروازه پرداخت
چونکه هزینه کمتر از ۱۰۰۰ رو معمولا اشکال میگیره
الان برا من اینو میزنه
https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/images/unload.gif دارنده كارت مجاز به انجام اين تراكنش نيست

websazha
February 9th, 2016, 23:04
سلام
فکر میکنم مشکل داره دروازه پرداخت
چونکه هزینه کمتر از ۱۰۰۰ رو معمولا اشکال میگیره
الان برا من اینو میزنه
https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/images/unload.gif دارنده كارت مجاز به انجام اين تراكنش نيست

مشکلی نیست احتمالا از کارت شما هست که حداقل برداشت داره .
بنده این رو پرداخت زدم الان.

نام پذيرنده
دياكو وب

مبلغ قابل پرداخت
10 ريال

ms368
February 9th, 2016, 23:10
مشکلی نیست احتمالا از کارت شما هست که حداقل برداشت داره .
بنده این رو پرداخت زدم الان.

نام پذيرنده
دياكو وب

مبلغ قابل پرداخت
10 ريال

من کارت دیگه ای ندارم
اگه میشه برام فعالش کنید

منابع اختصاصی هم میدید ؟
برای ما های بعدی امکان ارتقا فضای هارد وجود داره؟
دیتاسنتر مشکلی با نصب تورنت روی وب سرور نداره؟

m2n
February 9th, 2016, 23:41
نصب ویندوز 2012 امکان پذیر می باشد؟
و یک سئوال ارئه سرور 3 گیگ امکان پذیر می باشد؟
نوع هارد و پردازنده؟

websazha
February 10th, 2016, 04:09
من کارت دیگه ای ندارم
اگه میشه برام فعالش کنید

منابع اختصاصی هم میدید ؟
برای ما های بعدی امکان ارتقا فضای هارد وجود داره؟
دیتاسنتر مشکلی با نصب تورنت روی وب سرور نداره؟
با سلام

سرویس شما رایگان فعال شد.
امکان اضافه کردن هارد بله و اعلام نوع مصرف وجود دارد.
دستاسنتر مشکلی با تورنت ندارد.

سرویس تست شما فقط 24 ساعت فعال هست و بعد از آن خاموش و حذف می شود.

- - - Updated - - -

نصب ویندوز 2012 امکان پذیر می باشد؟
و یک سئوال ارئه سرور 3 گیگ امکان پذیر می باشد؟
نوع هارد و پردازنده؟
با سلام

بله امکان نصب ویندوز 2012 روی سرور 3گیگ امکان پذیر هست در زمان سفارش ویندوز2012 انتخاب کنید حدود 10 - 15 دقیقه بعد سرویس اتوماتیک فعال و برای شما ایمیل می شود.
هارد SATA3 - پردازنده 1245V2

m2n
February 10th, 2016, 12:12
با سلام

سرویس شما رایگان فعال شد.
امکان اضافه کردن هارد بله و اعلام نوع مصرف وجود دارد.
دستاسنتر مشکلی با تورنت ندارد.

سرویس تست شما فقط 24 ساعت فعال هست و بعد از آن خاموش و حذف می شود.

- - - Updated - - -

با سلام

بله امکان نصب ویندوز 2012 روی سرور 3گیگ امکان پذیر هست در زمان سفارش ویندوز2012 انتخاب کنید حدود 10 - 15 دقیقه بعد سرویس اتوماتیک فعال و برای شما ایمیل می شود.
هارد SATA3 - پردازنده 1245V2

یک عدد خریداری شد، کیفیت و سرعت عالی :67:

hen
February 10th, 2016, 12:21
سلام
الان سرور دوگیگتون با هار صد گیگ و تخفیفی که گفته اید ماهی چند در میاد به صورت دائم؟

websazha
February 10th, 2016, 12:32
سلام
الان سرور دوگیگتون با هار صد گیگ و تخفیفی که گفته اید ماهی چند در میاد به صورت دائم؟
با سلام

نوع کاربری خودتون با 100 هارد لطفا اعلام کنید.
اگر برای هاست دانلود شدن هست هزیه بالا می باشد و شامل تخفیف نمی باشد جهت حذف کیفیت سرور از وارد ورود مشتریان هاست دانلود و مشغول کردن با هزینه جزئی خودداری می کنیم.
اگر استفاده بک اپ و یا مصرف عادی (هاست دانلود نه ) هست . قیمت 40 هزار هزار تومان هست.

hen
February 10th, 2016, 12:50
برای مصرف عادیست و بک آپ.
مگه هارد رو چند حساب میکنید؟ معمولا در لوکیشنهای خارج هر 100 گیگ رو ده هزارتومان محاسبه میکنند. سرور هم که زدید 15 تومن پس بدون تخفیف حدودا باید بشه 25 تومن. با تخفیف میشه 10 تومن.

websazha
February 10th, 2016, 13:03
برای مصرف عادیست و بک آپ.
مگه هارد رو چند حساب میکنید؟ معمولا در لوکیشنهای خارج هر 100 گیگ رو ده هزارتومان محاسبه میکنند. سرور هم که زدید 15 تومن پس بدون تخفیف حدودا باید بشه 25 تومن. با تخفیف میشه 10 تومن.
هر شرکتی شیوه قیمت گذاری و سیاست حفظ کیفیت خودش دارد دوست عزیز برای ما هم هیچ چیزی مثل کیفیت برای مشتری هایی که قرار هست سالها با ما کار کنند و راضی باشند نیست. برای همین یک سرور مجازی با 100 گیگ هارد و متقابل پر کردن و خالی کردن و پورتی که مشغول میشه میزان فشاری که میاره بیشتر از یک سرور 40 گیگ هست که فقط برای سیستم عامل و کار خاصی انجام نمیشه از نظر فشار روی هارد. همکار عزیز ما فقط میزان هارد 2-3 ترا که موجود هست هر 100 تا 10 هزار میدند فقط یک طرف قضیه که چند ترابایت خالی دارند مدنظر دارند.
به دلیل اینکه تمایل دارید بنده 1 ماه آزمایشی این سرویس به شما به بهاء 25 هزار تومان ارائه می کنم در صورتی که در انتهاء ما دیدم همین گفته خودم که فشار ارزش هزینه پرداختی ندارد سرویس قابل تمدید ماه بعد نمی باشد. در صورت موافقت در سایت تیکت ارسال کنید برای ایجاد فاکتور.

nevergotme
February 10th, 2016, 13:12
تمام شد است ؟ :(

websazha
February 10th, 2016, 13:18
تمام شد است ؟ :(
3 عدد اضافه شد.
امکان خرید سرور تست فقط 1 عدد برای هر کاربر می باشد متاسفانه دوستان کمی خوش اشتها هستند مجبورم سرویسها تست اضافه مادام پاک کنم.
می توانید تست خرید و فعال کنید.

Masood11
February 10th, 2016, 17:41
سلام
سروراتون از ovh فرانسه ست فقط یا کشورای دیگه هم هست!؟

websazha
February 10th, 2016, 18:30
سلام
سروراتون از ovh فرانسه ست فقط یا کشورای دیگه هم هست!؟

فعلا تابیک فروش از فرانسه هست اگر مشتری خاصی نیاز به آی پی هلند یا پرتقال هم داشته باشید موجود هست .

Rozhin Karimi
February 11th, 2016, 14:59
سلام
هنوزم هست؟

websazha
February 11th, 2016, 15:14
سلام
هنوزم هست؟
سلام
به دلیل اینکه مشتری های که سرویس تست 24 ساعت تمام میشه باز سرور تست خرید می کنند :) ! تست مسدود شده فعلا در سایت ثبت نام کنید که من دستی 1 عدد تست برای شما فعال کنم.

washington
February 13th, 2016, 01:11
یک سرور از ایشون تحویل گرفته شد سرعت بسیار مطلوبی داره عدم اورسل برای حفظ کیفیت از اولویت های من برای خرید از ایشون بود ضمن اینکه با حوصله جواب سوال های من رو دادن.. امیدوارم که پایدار باشه هم کیفیت سروراشون هم خوش برخورد بودنشون منکه خیلی راضیم ... موفق باشید

websazha
February 17th, 2016, 16:07
یک سرور از ایشون تحویل گرفته شد سرعت بسیار مطلوبی داره عدم اورسل برای حفظ کیفیت از اولویت های من برای خرید از ایشون بود ضمن اینکه با حوصله جواب سوال های من رو دادن.. امیدوارم که پایدار باشه هم کیفیت سروراشون هم خوش برخورد بودنشون منکه خیلی راضیم ... موفق باشید
با سلام
خواهش میکنم دوست عزیز زمانی که حرفی زده میشه با سند برابری میکند اگر کاربران قرارداد شرکتی بخواهند قرارداد تقدیم میشه و تضمین عدم اورسل داده خواهد شد.
عکسی تهیه کردم از پنل مدیریت سرور که میزان رم + پردازنده + هارد + تعداد کلی آی پی کل سرور و تعداد مانده نشان می دهد.
همانطور که در عکس معلوم هست کلا سرور 16 عدد ای پی دارد که 14 عدد پر شده با این تعداد ای پی 22 گیگ رم پر شده از 32 گیگ که باقی خالی هست. و نیز پردازنده نیز که 32% درگیر هست و باقی آزاد ! و فقط 2 سرور مجازی یعنی حداکثر میشه 26 گیگ رم پر می شود و باقی سرور تا 32 گیگ رم هست خالی می ماند. و این سرور تکمیل خواهد شد.
کیفیت حرف اول از روز اول ما شروع به ارائه سرور اختصاصی و مجازی کردیم داشته و دارد.
و سرور بعدی با 2 برابر قیمت فعلی برای سرور جدید در خدمت دوستان خواهیم بود انشالله.

30069

AHF-victory
February 18th, 2016, 00:45
قیمت ثابت هست؟
ای ای اس هم کانفیگ میشه برای هاست دانلود؟

- - - Updated - - -

قیمت ثابت هست؟

websazha
February 18th, 2016, 02:00
قیمت ثابت هست؟

- - - Updated - - -

قیمت ثابت هست؟
سلام
قیمت ها برای این سرور ثابت هست.
هیچ گونه کانفینگ نرم افزاری انجام نمی شود مگر با دریافت هزینه.
برای هاست دانلود قیمت بیشتر می باشد به میزان فضای مورد نظر و میزان مصرفی که از پورت سرور اشغال می شود. در جهت حفظ کیفیت دیگر کاربران.

AHF-victory
February 18th, 2016, 13:04
کانفیگش یه چیزی ولی دیگه هزینه اضافه برای هاست ... اشتباه هست.باشه مرسی

websazha
February 18th, 2016, 16:40
کانفیگش یه چیزی ولی دیگه هزینه اضافه برای هاست ... اشتباه هست.باشه مرسی
بله از نظر کاربر هزینه اضافی تحت هر عنوانی اشتباه هست. ولی شرکت های که دنبال مشتری ثابت هستند اول به کیفیت اهمیت می دهند . زمانی که شما قرار هست فشار زیادی به هارد وارد کنید که بر فرض به اندازه 10 تا مشتری نرمال هست ما که روی هر هارد فقط 8 مشتری فعال می کنیم پس باید هیچ مشتری روی یک هارد نداشته باشیم فقط کاربر هاست دانلود موجود باشد و مجبوری مشتری کمتری بگیریم روی آن سرور در این حالت آیا اشتباه هست هزینه اضافی؟؟ یا هر چه می توانیم و هارد داریم مشتری در یک سرور به زور جا بدیم بی خیال کیفیت و تضمینی که به کاربر ها دادیم؟!

موفق باشید.

m2n
February 28th, 2016, 03:05
بله از نظر کاربر هزینه اضافی تحت هر عنوانی اشتباه هست. ولی شرکت های که دنبال مشتری ثابت هستند اول به کیفیت اهمیت می دهند . زمانی که شما قرار هست فشار زیادی به هارد وارد کنید که بر فرض به اندازه 10 تا مشتری نرمال هست ما که روی هر هارد فقط 8 مشتری فعال می کنیم پس باید هیچ مشتری روی یک هارد نداشته باشیم فقط کاربر هاست دانلود موجود باشد و مجبوری مشتری کمتری بگیریم روی آن سرور در این حالت آیا اشتباه هست هزینه اضافی؟؟ یا هر چه می توانیم و هارد داریم مشتری در یک سرور به زور جا بدیم بی خیال کیفیت و تضمینی که به کاربر ها دادیم؟!

موفق باشید.

واقعا دوست داشتم تنها یکبار هم که شده کیفیت واقعی رو ببینم، خداروشکر این فرصت به ما داده شد. :53:

behzad83
March 1st, 2016, 00:32
درود،

ببخشید شما میکروتیک هم روی سروراتون ارائه میدید؟

websazha
March 1st, 2016, 03:16
واقعا دوست داشتم تنها یکبار هم که شده کیفیت واقعی رو ببینم، خداروشکر این فرصت به ما داده شد. :53:
خواهش می کنم . انجام وظیفه هست و امیدواریم از کیفیت و سرویس فعلی راضی باشید.
و ایمیل منابع هدیه سرور مجازی قبلی ما دریافت کرده باشید.

کلیه کاربران که از این تابیک خرید کردند سرور مجازی ما را به دلیل تکمیل شدن سرور تصمیم گرفتیم میزان پردازنده برای تمام کاربران از نظر پردازش باز کنم و برای کل کاربران انجام شد و می توانید سرور مجازی خود را یک بار کامل خاموش و روشن کنند که محدودیت پردازنده برداشته شود و از توان پردازش بیشتر برخوردار شوند.

پورت 10gb/ps نیز فعال شده و آماده فروش می باشد.

- - - Updated - - -

درود،

ببخشید شما میکروتیک هم روی سروراتون ارائه میدید؟

با سلام

بله ارائه میشه تا 24 ساعت آینده میکروتیک نیز روی سرور ها فعال خواهد و می توانید روی سرور مجازی پورت 10GB/ps خرید کنید و از سرعت بی نظیر لذت ببرید.

behzad83
March 1st, 2016, 10:26
با سلام

بله ارائه میشه تا 24 ساعت آینده میکروتیک نیز روی سرور ها فعال خواهد و می توانید روی سرور مجازی پورت 10GB/ps خرید کنید و از سرعت بی نظیر لذت ببرید.

ممنون، لططفا هر موقع میسر شد از طریق همین تاپیک اعلام کنین که ثبت سفارش کنم.

websazha
March 4th, 2016, 15:16
ممنون، لططفا هر موقع میسر شد از طریق همین تاپیک اعلام کنین که ثبت سفارش کنم.
سلام

امکان خرید میروتیک و ... کامل در سرور ها فعال شد فقط تحویل اتوماتیک نیست به علت ای پی نگرفتن اتوماتیک میکروتیک ولی تحویل سریع انجام میشه.
پورت 10 گیگ نیز می توانید از طریق وب سایت سفارش دهید.

https://www.diakoweb.com/client/cart.php

almandata
March 4th, 2016, 16:55
سلام

امکان خرید میروتیک و ... کامل در سرور ها فعال شد فقط تحویل اتوماتیک نیست به علت ای پی نگرفتن اتوماتیک میکروتیک ولی تحویل سریع انجام میشه.
پورت 10 گیگ نیز می توانید از طریق وب سایت سفارش دهید.

https://www.diakoweb.com/client/cart.php
سلام
سرور با پورت 10 گیگ از کدوم دیتاسنتر هستش؟

websazha
March 4th, 2016, 17:45
سلام
سرور با پورت 10 گیگ از کدوم دیتاسنتر هستش؟
این مطالعه بفرمایید دوست عزیز تابیک جدید ما هست.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=161602