توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : cpanel and license
sparvaneh
February 9th, 2016, 11:07
سلام دوستان
نمی دونم سوالم تکراری هست یا نه .
من میخوام یه سری crm های opensource نصب کنم روی چند تا virtual server که centos هست ، که اول بایستی cpanel رو نصب می کردم . cpanel نصب کردم و unactivated license file نمایش داده میشه ، چجوری میشه activate کرد ؟ ایا پولی هست ؟ ازونجایی که در خرید لایسنس محدودیت داریم ، خواستم بدونم بدون cpanel هم می تونم crm ها(vtiger and SugerCrm) رو نصب کنم ؟
ممنون
Yas-Host
February 9th, 2016, 13:29
سلام.
بله باید لایسنس تهیه کنید.
اگر قبلا روی آی پی شما سی پنل نصب شده باشد نمی توانید از دوره تست(تریال) استفاده کنید:
verify.cpanel.net
sparvaneh
February 9th, 2016, 13:33
سلام.
بله باید لایسنس تهیه کنید.
اگر قبلا روی آی پی شما سی پنل نصب شده باشد نمی توانید از دوره تست(تریال) استفاده کنید:
verify.cpanel.net
سلام و ممنون از پاسخ شما ،
من زیاد اشنایی با web hosting ندارم ، خواستم بدونم در صورتی که برخی نرم افزارها مثل crm رو بخوایم نصب کنیم ، باید حتما cpanel نصب بشه ؟ یا میشه تنظیمات لازم رو دستی تو فایل های config داد و نیازی به cpanel نباشه .
Yas-Host
February 9th, 2016, 13:49
سلام و ممنون از پاسخ شما ،
من زیاد اشنایی با web hosting ندارم ، خواستم بدونم در صورتی که برخی نرم افزارها مثل crm رو بخوایم نصب کنیم ، باید حتما cpanel نصب بشه ؟ یا میشه تنظیمات لازم رو دستی تو فایل های config داد و نیازی به cpanel نباشه .
خیر .
شما می توانید هر crm رو روی هر نوع سروری اجرا کنید.
شما هم می توانید از لینوکس استفاده کنید هم ویندوز فرقی ندارد.
شما می توانید از کنترل پنل استفاده کنید می تونید استفاده نکنید!
سی پنل و باقی کنترل پنلها فقط یک رابط کاربری هستند .
برای اجرای crm ها حتما باید پیش نیاز های آن سیستم بر روی سرور پیاده سازی شده باشند.