ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور های storage box هتزنر چطوره؟

Mrbean
February 9th, 2016, 09:24
سلام٬ سرور های storage box هتزنر برای بک آپ چطوره؟ دوستانی که تجربه کردن مشکلی بر نخوردن؟ میخوام برای بک آپ گیری سرور های هاستینگم استفاده کنم.

Faraz4u
February 9th, 2016, 12:34
برای بکاپ اگر سایر سرورهای شما هم هتزنر هست بسیار خوب و مناسب هست
هر چند بکاپ همیشه باید روی یک دیتاسنتر دیگه باشه

farssub
February 9th, 2016, 12:46
برای بک اپ گیری کاملا مناسب و به صرفه هست

fireserver
February 9th, 2016, 14:11
سلام٬ سرور های storage box هتزنر برای بک آپ چطوره؟ دوستانی که تجربه کردن مشکلی بر نخوردن؟ میخوام برای بک آپ گیری سرور های هاستینگم استفاده کنم.

همانگونه که از اسم این محصول در هتزنر مشخص است برای فضای بکاپ بکارگرفته می شود بیشتر

حدود ۱ ۲ ماهی از bx40 استفاده کردیم از سرور مجازی که بر روی سرور اختصاصیمون از هتزنر داشتیم مشکلی نداشتیم سرعت و کیفیت رضایت بخش بود.

zirefi
February 18th, 2016, 09:42
منم +2 ماه هستش که دارم استفاده میکنم و عالیست چون سرور و فضا مال هتزنره سرعت اف تی پیش +70 مگه اما به نظر خودم بهتره که در حداقل یه سرور یا فضای بکاپ دیگه هم بکاپ گیری انجام بشه و برای ذخیره بکاپ سرور اصلی تنها به یک مکان اکتفا نشه

OmidX
February 18th, 2016, 10:12
یکماه است ک استفاده میکنیم ، بسیار عالی ست .