توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای باز کردن پورت
kiarash_bnd
February 7th, 2016, 22:47
سلامدوستان من از به سرور دوستم رفتم که سرور اختصاصیه و توی اون وی ام ویر رو البته با اجازه خودش نصب کردم و ویندوز 10 برای خودم نصب کردم و با تیم ویوور بهش وصل میشم...حالا سوالم اینه که چطوری پورت 1177 و 1137 رو توی سرور باز کنم...یه برنامه ای برای کار به اینا نیاز داره....تشکر
sssoheil
February 8th, 2016, 13:11
با سلام
اگر به صورت پیش فرض باز نیست از طریق فایروال ویندوز 10 پورت های فوق را میتوانید باز کنید.
عزیز پاسخ سوال شما ارسال شد.اگر مشکل دیگری در این رابطه وجود دارد دقیق تر توضیح دهید تا همکاران دیگر نیز شما را راهنمایی کنند.منظور شما باز کزدن پورت در esxi است یا ویندوز ؟
kiarash_bnd
February 8th, 2016, 13:24
عزیز پاسخ سوال شما ارسال شد.اگر مشکل دیگری در این رابطه وجود دارد دقیق تر توضیح دهید تا همکاران دیگر نیز شما را راهنمایی کنند.منظور شما باز کزدن پورت در esxi است یا ویندوز ؟
سلام
ببخشید صفحه رو ریلود نکردم پاسخ رو ندیدم...
کلا از برنامه ای میخوام استفاده کنم که گفته باید پورت 1177 رو باز کنی تا برنامه به صورت کامل کار کنه... حالا منم میخوام این پورت رو روی سرور باز کنم....
یه راهنمایی کامل کنید اگه میشه...
February 8th, 2016, 13:26
لینکی که در پست اول ارسال کردم به شما کمک میکنه تا پورت های مورد نظر تو فایروال ویندوز 10 باز کنید.نیازی به باز کردن پورت در وی ام ویر نیست چون کلیه پورت ها به صورت پیش فرض باز هستند.
kiarash_bnd
February 8th, 2016, 14:29
دوستان من موفق نشدم حالا نمیدونم به خاطر چی...
کسی میتونه 5 مین از وقت ارزش مندش رو بیاد برای بنده توی سرور 2 تا پورت رو باز کنه؟؟؟