توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اپدیت
sarwhost
February 7th, 2016, 11:41
سلام
دوستان میخوام نسخه whmcs رو اپدیت کنم از 5.5 به 6 اما با ارور زیر مواجه میشم همه ورژن هارو هم تست کردم همه این مشکل رو دارن
29911
ehsan58
February 7th, 2016, 11:48
سلام
دوستان میخوام نسخه whmcs رو اپدیت کنم از 5.5 به 6 اما با ارور زیر مواجه میشم همه ورژن هارو هم تست کردم همه این مشکل رو دارن
29911
اینجور که پیداست یه بار دیگه هم این نسخه رو زدین آپگرید
masterphp
February 7th, 2016, 11:48
اون تیبلی که مشخص کرده تو دیتابیس وجود داره
اون تیبل و دستی دراپ کنید مجدد اقدام کنید
قبل از اقدام به آپدیت بک آپ تهیه کنید
sarwhost
February 7th, 2016, 11:55
این تب اصلا وجود نداره
ehsan58
February 7th, 2016, 11:57
این تب اصلا وجود نداره
در صورتی که وجود هم داشته باشه حل نمیشه با این روش! شما بک آپ قبلی رو ریستور کنین از صفر نصب کنین مشکلی پیش نمیاد. بنده هم واسه آپگرید این مورد رو داشتم فقط واسه این پیش اومد که یه آپگرید ناموفق داشتم
sarwhost
February 7th, 2016, 12:00
در صورتی که وجود هم داشته باشه حل نمیشه با این روش! شما بک آپ قبلی رو ریستور کنین از صفر نصب کنین مشکلی پیش نمیاد. بنده هم واسه آپگرید این مورد رو داشتم فقط واسه این پیش اومد که یه آپگرید ناموفق داشتم
همین کارو کردم منتها حل نشد
میگم مشکل از این نباشه که من میخوام از 5.5 بدون اپیدیتهای قبلی 6 رو اپدیت کنم ؟
masterphp
February 7th, 2016, 12:03
به خاطر آپدیت های قبلی نیست
منم از 5.3 آپدیت کردم به 6
نسخه های بالاتر و تست کردین؟ 6.2.2 آخرین نسخه هست
ehsan58
February 7th, 2016, 12:04
همین کارو کردم منتها حل نشد
میگم مشکل از این نباشه که من میخوام از 5.5 بدون اپیدیتهای قبلی 6 رو اپدیت کنم ؟
نه در صورتی که نسخه کامل رو دانلود کرده باشین مشکلی پیش نمیاد.
sarwhost
February 7th, 2016, 12:07
میتونید یک نسخه مطمئن بهم بدید ؟ که خودتون تست کرده باشید
ehsan58
February 7th, 2016, 12:08
میتونید یک نسخه مطمئن بهم بدید ؟ که خودتون تست کرده باشید
الان میفرستم یاهو واست
sarwhost
February 7th, 2016, 12:29
الان میفرستم یاهو واست
متاسفانه باز هم همون مشکل
kool
February 7th, 2016, 13:02
سلام
مشکل از پک کامل نسخه 6 یا از اینکه دارید از 5 به 6 آپدیت میکنید نیست. این مشکلات در آپدیت 5 به 6 برای خیلیا رخ داده. نام دقیق تیبلی که براش گیر میده رو اینجا قرار بدید.
و اینکه اگه موارد امنیتی مثل تغییر نام پوشه ادمین! تغییر پوشه کران جاب و دانلود و کش تمپلیت و اتچمنت و ... و محدودیت های یوزر دیتا بیس نیز باید بررسی کنید! فقط بکاپ سالم رو مراقب باشید و تا ارتقای بدون مشکل در جایی امن کپی کنید!
sarwhost
February 7th, 2016, 13:26
سلام
مشکل از پک کامل نسخه 6 یا از اینکه دارید از 5 به 6 آپدیت میکنید نیست. این مشکلات در آپدیت 5 به 6 برای خیلیا رخ داده. نام دقیق تیبلی که براش گیر میده رو اینجا قرار بدید.
و اینکه اگه موارد امنیتی مثل تغییر نام پوشه ادمین! تغییر پوشه کران جاب و دانلود و کش تمپلیت و اتچمنت و ... و محدودیت های یوزر دیتا بیس نیز باید بررسی کنید! فقط بکاپ سالم رو مراقب باشید و تا ارتقای بدون مشکل در جایی امن کپی کنید!
یعنی با تغییر نام مثلا پوشه ادمین این مشکل به وجود میاد ؟
تغییرات قبل از ریختن فایلها رو نسخه جدید انجام میشه مثلا پوشه ادمین به همان نام که تغیر دادیم رو تغییر میدیم
kool
February 7th, 2016, 13:37
یعنی با تغییر نام مثلا پوشه ادمین این مشکل به وجود میاد ؟
تغییرات قبل از ریختن فایلها رو نسخه جدید انجام میشه مثلا پوشه ادمین به همان نام که تغیر دادیم رو تغییر میدیم
نه کلی عرض کردم که برسی کنید. چون ارور فعلی نمیتونه به پوشه ادمین مرتبط باشه. ولی مهمتر نبود محدودیت زمان کانکشن در هاست و نبود محدودیت Privileges یوزر دیتابیس هست. و اینکه مورد اون تیبلی که گیر میده رفع شه بدون مشکل آپدیت میشه ...
iwpanel
February 9th, 2016, 09:41
ما هم توی update ver 5 to 6 مشکل داشتیم به whmcs تیکت که دادیم یه pach فایل بهمون دادن add کردیم اوکی شد اگه راه ارتباطی دارید تیکت بدید بهشون
vpsmad
February 9th, 2016, 19:09
ببخشید منم مشکل سفید بالا اومدن ادمین سایت رو دارم ممنون میشم راهنمایی کنید . تشکر
iwpanel
February 9th, 2016, 19:14
ببخشید منم مشکل سفید بالا اومدن ادمین سایت رو دارم ممنون میشم راهنمایی کنید . تشکر
خود ادمين هم سفيد هست؟
vpsmad
February 9th, 2016, 19:59
خود ادمين هم سفيد هست؟
بله ادمین سفید هست فوتر سایت هم غیب شد مثل اینکه !!! :|
iwpanel
February 9th, 2016, 20:00
بله ادمین سفید هست فوتر سایت هم غیب شد مثل اینکه !!! :|
Back restore كنيد بعد توي تنظيمات خطاياب روفعال كنيد بعد update ببنيد چه پيغامي ميده