PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم امکان ارسال ایمیل به outlook

r.arefkia
February 6th, 2016, 19:46
با عرض سلام و خسته نباشید . سوالم شاید خیلی درست نباشه ولی به هر حال گفتم بگم شاید جوابی داشته باشه . من از cpanel و wordpress استفاده میکنم . داشتم پلاگینهای مربوط به فرم تماس رو تنظیم میکردم و بعد از تنظیم اومدم یه تست بکنم . پلاگین باید برای شخصی که فرم تماس رو ارسال کرده یه ایمیل بفرسته . روی اکانت gmail جواب داد اما روی اکانت outlook جواب نداد . سیستم عضوگیری هم میتونه ایمیل verification رو برای ایملهای gmail ارسال کنه اما برای outlook نه . اومدم از قسمت وب میل cpanel به یه ایمیل outlook ایمیل بزنم که سیستم میگه send شد اما در ایمیل مقصد هیچ چیز نمیاد . ( در spam هم نیست . این راه حل رو حذف کنید !! ) . از طریق outlook 2016 هم سعی کردم بفرستم اما این ارور برام ایمیل شد :
29902

با پشتیبانی هاستم هم درارتباطم فقط میخواستم بدونم مشکلی از cpanel وجود داره ؟؟ در ضمن اطلاعات فنی هم به نظر شما هست که بتونم پشتیبان هاست رو باهاش راهنمایی کنم ؟؟

با تشکر !!