توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ایندکس مطالب!!!!
hassan_shahi
February 6th, 2016, 13:31
سلام به تمام دوستان عزیز
یه سایت خبری داریم ممنون میشم متخصصان عزیز تو این زمینه راهنمایی کنن
یه مشکلی تو مطالب سایت وجود داره که یکی از مهمترینش اینه که یه خبری رو میزاریم رو سایت میاد لینک 3 گوگل بعد از نیم ساعت میره تو صفحه دوم بعد از یک کلا محو میشه
زیرساخت
February 6th, 2016, 13:53
سلام
از Fetch as google استفاده می کنید؟
عناوین مقالات در چه موضوعاتی است؟
T.Toosi
February 6th, 2016, 13:54
سلام، فکر کنم به خاطر محبوبیت سایت هست منم همین مشکل رو داشتم پست میزدم لینک اول بود ، فرداش که همه سایت های همین پست رو میزدن من میرفتم آخر.
mojtaba_br
February 6th, 2016, 14:00
fetch می کنید؟
hassan_shahi
February 6th, 2016, 14:03
سلام
از Fetch as google استفاده می کنید؟
عناوین مقالات در چه موضوعاتی است؟
نیازی به فتچ نداره تا خبر میزاریم دو ثانیه هم نمیشه ایندکس میشه اما مشکل اینجاست خبرا بعد یک ساعت کلا از صفحات گوگل محو میشن اما چک میکنم روی گوگل هستن اما با اون عنوان محو میشن
زیرساخت
February 6th, 2016, 14:08
نیازی به فتچ نداره تا خبر میزاریم دو ثانیه هم نمیشه ایندکس میشه اما مشکل اینجاست خبرا بعد یک ساعت کلا از صفحات گوگل محو میشن اما چک میکنم روی گوگل هستن اما با اون عنوان محو میشن
از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کنید؟ و در صورت استفاده از نام ماژول سئو؟
hassan_shahi
February 6th, 2016, 14:33
از وردپرس و وردپرس سءو استفاده میکنم.
شما میدونید مشکل از چیه؟خودتون به همچین مشکلب خوردین؟
- - - Updated - - -
از وردپرس و وردپرس سءو استفاده میکنم.
شما میدونید مشکل از چیه؟خودتون به همچین مشکلب خوردین؟
زیرساخت
February 6th, 2016, 16:31
بصورت معمول ایندکس شدن مطالب سایت وردپرسی در گوگل در حالت عادی و بدون هیچ کاری حدود چند روز طول می کشد.
اینکه به سرعت ایندکس می شود غیر طبیعی است و توسط یک ابزار خاصی انجام می شود. اگر از افزونه خاص برای اینکار استفاده می کنید آنرا غیر فعال کرده و اگر قصد دارید مطالب تان سریع ایندکس شود از fetch استفاده کنید.
hassan_shahi
February 7th, 2016, 09:49
از هیچ افزونه ای برای ایندکس استفاده نمیکنیم.
همونطور که گفتم مشکل ایندکس شدن نداریم مشکل اینو داریم که ایندکسا از صفحه اول میپرن دلیلش چیه که بعد یک ساعت از تو صفحه اول میره صفحه 100؟؟؟؟؟
REZA-H
February 7th, 2016, 09:51
سلام به تمام دوستان عزیز
یه سایت خبری داریم ممنون میشم متخصصان عزیز تو این زمینه راهنمایی کنن
یه مشکلی تو مطالب سایت وجود داره که یکی از مهمترینش اینه که یه خبری رو میزاریم رو سایت میاد لینک 3 گوگل بعد از نیم ساعت میره تو صفحه دوم بعد از یک کلا محو میشه
دوست عزیز بنده سئو کار هستم
مدت 5 ساله به صورت حرفه ای سئو رو کار می کنم
می تونم مشکلتونو رایگان حل کنم
لطفا پیام خصوصی ارسال کنید.
msl-ice
February 7th, 2016, 10:09
بصورت معمول ایندکس شدن مطالب سایت وردپرسی در گوگل در حالت عادی و بدون هیچ کاری حدود چند روز طول می کشد.
اینکه به سرعت ایندکس می شود غیر طبیعی است و توسط یک ابزار خاصی انجام می شود. اگر از افزونه خاص برای اینکار استفاده می کنید آنرا غیر فعال کرده و اگر قصد دارید مطالب تان سریع ایندکس شود از fetch استفاده کنید.
سلام
وقتی سایت روزانه و منظم اپدیت میشه بعد از یه مدت پست ها در کمتر از نیم ساعت ایندکس میشن ... چند روز طول میکشه حتما یه نا هماهنگی در سیستم و یا محتوا هست
- - - Updated - - -
دوست عزیز بنده سئو کار هستم
مدت 5 ساله به صورت حرفه ای سئو رو کار می کنم
می تونم مشکلتونو رایگان حل کنم
لطفا پیام خصوصی ارسال کنید.
اگه میشه توضیح بدین بقیه دوستان هم این مشکل رو دارند بر طرف کنند ........... یک راه ارتباطی اعلام کنید برای بررسی چند تا مشکل
hassan_shahi
February 8th, 2016, 11:35
سلام
وقتی سایت روزانه و منظم اپدیت میشه بعد از یه مدت پست ها در کمتر از نیم ساعت ایندکس میشن ... چند روز طول میکشه حتما یه نا هماهنگی در سیستم و یا محتوا هست
- - - Updated - - -
اگه میشه توضیح بدین بقیه دوستان هم این مشکل رو دارند بر طرف کنند ........... یک راه ارتباطی اعلام کنید برای بررسی چند تا مشکل
تو تلگرام هستید؟در حال حاضر فقط با تلگرام میتونم در ارتباط باشم 09304302330