ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویروسی شدن vps ویندوز

linkers
October 15th, 2010, 14:32
سلام.

بنده یک VPS ویندوز 2003 دارم که از اون برای سرور دانلود استفاده میکنم و البته از روی همین VPS به چند نفری V P N هم دادم. از دیروز این NTTacplus مشکل پیدا کرد. الان V P N ها کانکت نمیشن و کنترل پنل NTTacplus هم موقع باز شدن هنگ میکنه. صاحب سروری که ازش خریدم, میگه ویندوز ویروسی شده باید یک آنتی ویروس نصب کنم. میخواستم ببینم حالا این موضوع امکان داره که ویروسی شده باشه ؟ اگه شده شما پیشنهاد میکنید برای کند نشدن VPS از چه آنتی ویروسی استفاده کنم ؟ (رم VPS هم 512 مگابایت هستش)

vPsPersia.COM
October 15th, 2010, 14:58
NOd32 Anti-virus

به هیچ وجه همراه با Firewall نصب نکنید چرا که Remote Desktop دیگه بالا نمیاد و باید از کنسول سرور باز کرد ،که درد سر داره

شما فقط آنتی ویروس نصب کن

linkers
October 15th, 2010, 16:43
NOd32 Anti-virus

به هیچ وجه همراه با Firewall نصب نکنید چرا که Remote Desktop دیگه بالا نمیاد و باید از کنسول سرور باز کرد ،که درد سر داره

شما فقط آنتی ویروس نصب کن

همین آنتی ویروسی که برای ویندوز های خودمون نصب میکنیم برای ویندوز سرور هم جواب میده ؟

Hoborg
October 15th, 2010, 17:44
همین آنتی ویروسی که برای ویندوز های خودمون نصب میکنیم برای ویندوز سرور هم جواب میده ؟

اکثر محصولات شرکتای مطرح، دو نوع خونگی و سرور دارن که اگه اون خونگیه رو بخوای روی Windows Server 2k3 , 2k8 نصب کنی نمیزارن...

مثلاً در مورد Nod32 باید از Business Edition استفاده کنید :

Best Free Antivirus Software Trial: Free Home, Business and Gaming Download from ESET (http://www.eset.com/download)

آخرین نسخه حال حاضر 4.2.64.12 هستش... البته واسه دانلود از سایت خودش باید دنبال user/pass بگردید (همون لایسنسا) تا بتونید از سرورش دانلود کنید... تو گوگل بگردید پیدا میکنید واسه دانلود...

alborzhost
October 15th, 2010, 19:06
سلام

شما کسپر اسکای 2011 رو نصب کنید 1 ماه هم لایسنس رایگان داره !
در ضمن میتونید روش پورتهای مورد نیازتون رو باز کنید که کاری نداره :70:

یا میتونید نود 32 بزنید تو سایت softgozar.co m بخش آنتی ویروس برید یک نسخه برای ویندوز سرور موجوده.

با تشکر