PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب dns

Birserver
February 6th, 2016, 14:03
سلام.
من جدیدا یک هاست جدید برای یک دامین دات آی آر خریدم که بعضی وقت‌ها ارور DNS servers responded در سایت intodns میده و همینطور بعضی وقت ها سرعت لود سایت (اتصال اولیه به هاست) بیشتر از 40 ثانیه هست. (با pingdom بررسی کردم.)
تیکت زدم و مشکل رو می‌گم. پشتیبان لینک gtmetric و pingdom میفرسته که سایت شما خیلی هم سرعتش خوبه و dns هم مشکل نداره.
باز عکس گرفتم وقتی dns ارور داشت و فرستادم و میگه هیچ مشکلی وجود نداره!

میشه راهنمایی کنید منو؟ توی این سرویس دهنده 7 تا سایت دیگه هم دارم که با وجود هزینه بالای سرویس‌هاش راضی بودم تا الان و مشکلی نداشتم.

- - - Updated - - -

آیا ارور Reverse MX A records (PTR) و DNS servers responded در گزارش intodns برای هاست مشکلی ایجاد نمیکند؟

cartman10mpi
February 6th, 2016, 14:11
لطفا نام سایت یا لینک intodns رو قرار بدید تا بتونیم بررسی کنیم . نتایج intodns نباید تغییر کنه . اگه گاهی خطا میده شاید از سمت سرور در حال بروز رسای یا تغییری هستند

Birserver
February 6th, 2016, 14:19
متاسفانه نمیخوام اسم سایت و میزبان رو اعلام کنم.
سرویس ابری هست.
این ارور رو میده گاهی.
ERROR: One or more of your nameservers did not respond:
The ones that did not respond are:
X.X.X.X

پشتیبانی سایت میگه این آی پی مربوط به اینترانت ایران هست و همینطور اعلام میکنند که ارورهای مطرح شده در پست اول هیچ مشکلی در لود سایت ایجاد نمی کنه. یعنی مربوط به بروزرسانی هم نیست

cartman10mpi
February 6th, 2016, 14:29
خوب متن خطا واضح هست . یکی از دی ان اس سرور های شما جواب نمیده . حالا چرا ای پی اینترانت ایران رو به عنوان ان اس ثبت شده اطلاع ندارم . بنده چون در ایران نیستم بهتر هست دوستانی که خدمات از ایران ارائه میکنند اینجا اعلام کنند ایا این طبیعی هست یا خیر . ولی از نظر بنده طبیعی نیست و اگر از میزبان ابری استفاده میکنید و هزینه ی بالا میدید و یکی از دی ان اس هاشون کار نکنه و پیگیر نباشند ، کوتاهی شرکت میزبان شماست . این درست هست که اگه یک دی ان اس سرور کار نکنه ، در حضور دیگری سایت بدون مشکل لود میشه . ولی این دلیل نمیشه کار نکردن اون یکی طبیعی جلوه داده بشه . انگار آدم یک کلیه داشته باشه و بهش بگن طبیعی هست . با این حال شاید این یک امر طبیعی در سرور های ایران باشه . در دنیا نیست . اگه امکان خصوصی کردن رو دارید برای من ارسال کنید تا نگاهی بندازم . حل مشکل در دستان میزبان شماست
==========
خطا ی
Reverse MX A records (PTR) موردی در دسترسی سایت ایجاد نمیکند و مربوط به ایمیل هست

imostafa
February 7th, 2016, 23:03
ارور dns مربوط به سرویس دهنده میباشد.
سایت های دیگه که روی این سرویس دهنده دارید رو چک کنید
لینک سایت بدید تا بررسی کلی براتون انجام بدم