توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جویای کارآموزی / سرور
atige
February 6th, 2016, 11:27
بنده دانشجوی ترم آخر کاردانی ICT هستم و باید در یک شرکت معتبر 240 ساعت کار آموزی بگذرونم
با لینوکس کار کردم و در سطح LPIC1 بلدم. با CentOS هم جداگانه کار کردم.
به زبان انگلیسی در سطح IELTS مسلط هستم و سابقه ترجمه دارم. سایت ICTzone.ir هم مال خودمه بخشی از ترجمه هامو میتونید اونجا ببینید
با ورد پرس و سی پنل آشنایی دارم, از مفاهیم سئو یه چیزایی بلدم
CCNA کار کردم. با ویندوز سرور کار کردم
برنامه نویسی حرفه ای سی شارپ سابقه کار دارم, ASP.NET کار کردم
ترجمه از انگلیسی سابقه کار دارم
برنامه نویسی اندروید هم در سطح مبتدی با جاوا بلدم.
به هر شرکتی رزومه ارسال کردم جوابی نیومد, عزیزان اگه شرکتی مرتبط با دیتا سنتر و شبکه و لینوکس میشناسید لطفا معرفی کنید.
Email: irpo@mail.com
Phone:09365374744
amirhasan
February 6th, 2016, 20:18
کسی میدونه کاراموزی فنی رو ایا میشه در شرکت های اینترنتی دوره کاراموزی رو گذروند یا باید در همون منطقه خاص یه جا بریم کار؟
mehrshad.ho
February 6th, 2016, 20:33
کسی میدونه کاراموزی فنی رو ایا میشه در شرکت های اینترنتی دوره کاراموزی رو گذروند یا باید در همون منطقه خاص یه جا بریم کار؟
باید با دانشگاه خودتون از قبل در این رابطه صحبت کنید
بعضی دانشگاه ها کارآموز اینترنتی هم می پذیرند ما چند نمونه گرفتیم و مهر و امضا دادیم رفت
salehiweb
April 13th, 2016, 15:45
با سلام
نسبت به مدیریت محتوای وردپرس چقدر آشنایی دارید ؟
به نرم افزار های گرافیک چطور ؟
ساکن کدام شهر هستید ؟
اگر تهران هستید تماس بگیرید
در تلگرام تماس بگیرید : 09127718464
hegza
April 13th, 2016, 17:07
بنده دانشجوی ترم آخر کاردانی ICT هستم و باید در یک شرکت معتبر 240 ساعت کار آموزی بگذرونم
با لینوکس کار کردم و در سطح LPIC1 بلدم. با CentOS هم جداگانه کار کردم.
به زبان انگلیسی در سطح IELTS مسلط هستم و سابقه ترجمه دارم. سایت ICTzone.ir هم مال خودمه بخشی از ترجمه هامو میتونید اونجا ببینید
با ورد پرس و سی پنل آشنایی دارم, از مفاهیم سئو یه چیزایی بلدم
CCNA کار کردم. با ویندوز سرور کار کردم
برنامه نویسی حرفه ای سی شارپ سابقه کار دارم, ASP.NET کار کردم
ترجمه از انگلیسی سابقه کار دارم
برنامه نویسی اندروید هم در سطح مبتدی با جاوا بلدم.
به هر شرکتی رزومه ارسال کردم جوابی نیومد, عزیزان اگه شرکتی مرتبط با دیتا سنتر و شبکه و لینوکس میشناسید لطفا معرفی کنید.
Email: irpo@mail.com
Phone:09365374744
با این تفاسیر شرکتها باید بیان پیش شما کارآموزی دی:
پ.ن:فرقی نمیکنه هر شرکتی شما رو میتونه بعنوان کارآموز قبول کنه حالا شرکته فعال باشه یا نباشه ولی ممکنه دانشگاه یکدفعه بدون اطلاع سر میزنن و بررسی میکنن تو دفتر حضور داری. که راهشم اینه از یک شهر دیگه انتخاب کنی و بپیچونی