PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : whmcs نصب کردم. چند تا مشکل داره. احتیاج به کمک دارم

emperatoor73
February 7th, 2016, 15:17
سلام
دوستان من whmcs 6 نصب کردم چند تا مشکل داره
اولی ایمیل های مربوط به تیکت ( اطلاع رسانی - پاسخ به تیکت و ...) ارسال نمیشوند در صورتی که ایمیل های مربوط به صورت حساب و مشخصات سرویس ارسال میشوند

2 - صفحه سبد خرید کاملا انگلیسی هست
3 - نمیدونم چطوری امنیتش را بالاببرم . روش هایی که تو این انجمن گفته بودین هیچ کدوم به درستی اجرا نشدن

4 --- چطوری میتونم تعداد سفارش را محدود کنم؟ مثلا از هر نوع هاست فقط 10 تا فروش بره و بعد از این تعداد محصول قفل بشه؟
5 - چطوری اطلاعات هاست خریداری شده را داخل پنل کاربری نمایش بدم؟ اینکه چقدر حجم و پهنای باند مصرف شده

- - - Updated - - -

دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟

modiranhosting
February 7th, 2016, 15:31
سلام
اولی ایمیل های مربوط به تیکت ( اطلاع رسانی - پاسخ به تیکت و ...) ارسال نمیشوند در صورتی که ایمیل های مربوط به صورت حساب و مشخصات سرویس ارسال میشوند

3 - نمیدونم چطوری امنیتش را بالاببرم . روش هایی که تو این انجمن گفته بودین هیچ کدوم به درستی اجرا نشدن

4 --- چطوری میتونم تعداد سفارش را محدود کنم؟ مثلا از هر نوع هاست فقط 10 تا فروش بره و بعد از این تعداد محصول قفل بشه؟
5 - چطوری اطلاعات هاست خریداری شده را داخل پنل کاربری نمایش بدم؟ اینکه چقدر حجم و پهنای باند مصرف شده

- - - Updated - - -

درود

لطفا در خصوص درخواستتون یک تیکت به واحد پشتیبانی فنی ما ارسال بفرمائید.

emperatoor73
February 7th, 2016, 15:41
درود

لطفا در خصوص درخواستتون یک تیکت به واحد پشتیبانی فنی ما ارسال بفرمائید.

خیلی ممنون .
برای راهنمایی باید از سایت شما سرویس خریداری کنم؟

modiranhosting
February 7th, 2016, 15:49
خیلی ممنون .
برای راهنمایی باید از سایت شما سرویس خریداری کنم؟

درود

البته که نیازی نیست.

http://modiranhosting.ir/cp

به واحد فنی تیکت ارسال بفرمائید.

emperatoor73
February 7th, 2016, 16:03
درود

البته که نیازی نیست.

http://modiranhosting.ir/cp

به واحد فنی تیکت ارسال بفرمائید.

ممنون از پاسختون
درخواست ارسال شد

MOJTABA005
February 7th, 2016, 16:06
با سلام با بنده در تماس باشید
راه های ارتباطی با من در امضاء موجوده

emperatoor73
February 7th, 2016, 16:14
با سلام با بنده در تماس باشید
راه های ارتباطی با من در امضاء موجوده

ممنون از پاسختون.
درخواست ارسال شد

Z.eus
February 8th, 2016, 22:46
3 - نمیدونم چطوری امنیتش را بالاببرم .

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=160144&p=1472570
http://serversaz.com/blog/%d8%a7%d9%85%d9%86%db%8c%d8%aa-whmcs/ (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=160144&p=1472570)

w.h.t
February 8th, 2016, 23:29
سلام دوست عزیز

اگر مشکلتون رفع نشده توی تلگرام بهم پیام بدید آموزش رایگان خدمتتون ارائه بشه:
09130016473

بروزباشید

iwpanel
February 9th, 2016, 09:35
سلام

- - - Updated - - -

برای ایمیل ها تیکت باید بخش پشتیبانی راه اندازی کنید و ایمیل هم تعریف کنید که بعد تیکت زدن ایمیل ارسال بشه
برای بخش order هم که انگلیسی به خاطر قالب هست که به کار رفته توی نت سرچ کنید فارسی هم باید گیرتون بیاد یا rtl
برای امنیت هم کمترین کاری که میتونید کنید اینه که روی پوشه ادمین از cpanel یه پسورد بذارید و یا اسم پوشه ادمین عوض کنید بعد اسم رو داخل فایل config تعریف کنید

emperatoor73
February 9th, 2016, 18:30
سلام دوست عزیز

اگر مشکلتون رفع نشده توی تلگرام بهم پیام بدید آموزش رایگان خدمتتون ارائه بشه:
09130016473

بروزباشید

ممنون از پاسختون
حتما پیام میفرستم براتون

- - - Updated - - -

برای ایمیل ها تیکت باید بخش پشتیبانی راه اندازی کنید و ایمیل هم تعریف کنید که بعد تیکت زدن ایمیل ارسال بشه
برای بخش order هم که انگلیسی به خاطر قالب هست که به کار رفته توی نت سرچ کنید فارسی هم باید گیرتون بیاد یا rtl
برای امنیت هم کمترین کاری که میتونید کنید اینه که روی پوشه ادمین از cpanel یه پسورد بذارید و یا اسم پوشه ادمین عوض کنید بعد اسم رو داخل فایل config تعریف کنید

سلام
از پاسختون ممنونم
تو بخش پشتیبانی ایمیل تعری کردم ولی باز هم ارسال نمیشه
کنترل پنل من دایرکت ادمین هست و وقتی پوشه ادمین را تغییر نام دادم و در فایل کانفیگ هم تعریف کردم سایت از کار افتاد

abdollahpor
February 9th, 2016, 19:02
پیشنهاد : برا ارسال ایمیل اول یه چک کنید ببینید از تو ایمیل خودش directadmin ایمیل میفرسته یا نه .. چون من همین مشکل رو داشتم اخرش فهمیدم مشکل از سرور هست اسکریپتم ایمیل زیاد ارسال میکرده ایمیلم رو بلاک کرده و نمیشده ایمیل بفرستم ....بعدشم با کد php ایمیل دستی ارسال کنید اگه خاطر جمع شدید اون وقت دنبال مشکل توی whmcs بگردید

emperatoor73
February 9th, 2016, 19:07
پیشنهاد : برا ارسال ایمیل اول یه چک کنید ببینید از تو ایمیل خودش directadmin ایمیل میفرسته یا نه .. چون من همین مشکل رو داشتم اخرش فهمیدم مشکل از سرور هست اسکریپتم ایمیل زیاد ارسال میکرده ایمیلم رو بلاک کرده و نمیشده ایمیل بفرستم ....بعدشم با کد php ایمیل دستی ارسال کنید اگه خاطر جمع شدید اون وقت دنبال مشکل توی whmcs بگردید

سلام
ممنو از راهنماییتون
چند دقیقه پیش راه حل ارسال نشدن ایمیل را پیدا کردم
اگه تو بخش تعریف دپارتمان برای مسئول دپارتمان ایمیل یاهو تعریف بشه برای یاهو ایمیل ارسال نمیشه
ولی اگر ایمیلی با دامنه سایت تعریف بشه ایمیل ها بدون مشکل ارسال میشن

- - - Updated - - -

دوستان اگر کسی استایل مناسب برای ایمیل ها داره بده تا استفاده کنیم
همچنین راهنمای استفاده از استایل را هم بگید
ممنون