PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد شبکه های اجتماعی گوگل و سئو

behtash007
February 6th, 2016, 02:51
سلام خدمت استاتید
سوالی داشتم که مدتها بود ذهن من رو مشغول کرده .
طبق گفته های سئو کار ها فعالیت در شبکه های اجتماعی باعث بهبود سئو وبسایت شما میشه
ولی تجربه شخصی من نشون داده نه تنها باعث بهبود سئو نمیشه بلکه شما از طرف گوگل جریمه میشوید ، بطور مشخص گوگل پنالتی یا سند باکس میشوید ، این مشکلی هست که سایت من بر اثر فعالیت در شبکه های اجتماعی بخصوص یوتوب و گوگل پلاس شده .
سوال اینجاست یا من اشتباه میکنم ، یا سئو کار ها .
من بابت ثبت لینک دریوتوب و گوگل پلاس سایتم بلاک شده و به عنوان اسپم شاهته شده ام

iranian-portal
February 6th, 2016, 03:13
شنیدین که میگن؛ در زمان نا مناسب، در مکانی نامناسب، حضور داشتن!!!

شبکه های اجتماعی اهرمی بسیار قدرتمند در سئو و بازاریابی محسوب میشن، اما متاستفانه باب شده که فعالیت در این شبکه ها به روش های مصنوعی و بیشتر آزار دهنده انجام میشه تا جلب رضایت کاربران!! (مصداق همون عبارت ابتدایی)

کار به این سادگی ها نیست که یک صفحه در شبکه های اجتماعی ایجاد کنید، لایک، فالوور یا ... خریداری کنید!!! ضمن اینکه اگر برای انتشار محتوا در این شبکه ها برنامه ریزی خاصی نداشته باشید، عملا محتوایی رو در این شبکه ها منتشر کردید که مصداق همان کلمه اسپم یا هرز است!!!!

فعالیت در شبکه های اجتماعی با هدف درگیر کردن مخاطبان حقیقی باید انجام بشه، مطالب یا محتوای شما به اشتراک گذاشته بشه و ....

اما اگر مصنوعی، با کاربران مصنوعی و خریداری شده، با محتوای بی ارزش و.... فعالیت کنید، نتیجه مشابه وضعیتی است که تجربه کرده اید

پیشنهاد می کنم نگاهی به این مطلب داشته باشید؛ تاثیر شبکه های اجتماعی در سئو (http://www.anatajj.com/477/%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%B3%D8%A6%D9%88/)

yaser1366
February 6th, 2016, 08:14
سلام
آگهی جذب
در حوزه های طراحی سایت سئو و گرافیست
ارسال رزومه به آدرس ایمیل: yzy1394@gmail.com