توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بالا نیامدن whm
mehdi741
February 5th, 2016, 21:32
دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینه که هر 24 ساعت پنل whm/cpanelبالا نمیاد و مجبورم هی وی پی اس رو ریست بدم میشه یه راهنمایی کنید چه تنظمیاتی تو بنل باید انجام بدم این نخوابه با تشکر
OmidX
February 5th, 2016, 21:46
دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینه که هر 24 ساعت پنل whm/cpanelبالا نمیاد و مجبورم هی وی پی اس رو ریست بدم میشه یه راهنمایی کنید چه تنظمیاتی تو بنل باید انجام بدم این نخوابه با تشکر
عجیبه ، آي پی سرور رو بزارید یک موردی بررسی شه .
mehdi741
February 5th, 2016, 22:25
عجیبه ، آي پی سرور رو بزارید یک موردی بررسی شه .
=============================
عزیز مشکل از ای بی نیست تنظمیات whmهست
زیرساخت
February 6th, 2016, 00:06
اگر timeout میدهد به احتمال بسیار بالا مربوط به فایروال است. از بلاک شدن آی پی تان گرفته تا مشکل در خود فایروال
اگر unable connect می دهد با دستور زیر آپدیت کنید.
/scripts/upcp --force
و اگر سیستم عامل centos 7.x باشد این مورد چندین بار اتفاق افتاده که در فروم سی پنل در مورد آن بحث شده است.
mizban97
February 6th, 2016, 00:15
سرور مجازی شما اشتراکی و اورسل هست.
بهتر هست از جای بهتری سرور قوی خریداری کنید.
OmidX
February 6th, 2016, 01:24
عزیز مشکل از ای بی نیست تنظمیات whmهست
من نگفتم مشکل از آی پی ه ، گفتم آی پی رو بزارید یک مورد رو چک کنم ...
حالا شما از راهنمایی سایر همکاران استفاده کنید ، آخر سر اگر حل نشد و دوست داشتید ، آی پی سرور رو برای من ارسال کنید.
با تشکر ...
rubixsv
February 6th, 2016, 09:21
باید مشکل از فایروال باشه ، کانفیگ های فایروال رو بررسی نمائید.
mehdi741
February 6th, 2016, 09:48
سرور مجازی شما اشتراکی و اورسل هست.
بهتر هست از جای بهتری سرور قوی خریداری کنید.
=====================================
با چه دستوری تو ssh میتونم بررسی کنم vpsمن اشتراکی هست یا اختصاصی ؟