توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت سری ex با px هتزنر چیه؟
Mrbean
February 5th, 2016, 10:50
سلام٬ میخوام یه سرور برای میزبانی مشتریام بخرم از هتزنر٬ تو سایتش دو سری از سرور های ex و px داره٬ بجز سی پی یو دیگه چی تفاوتی این دو سری دارن از هم؟
کدوم سری بهتر و مطمیین تره برای هاستینگ؟
OmidX
February 5th, 2016, 12:32
سری EX پردازنده های دسکتاپی (Core iX) دارن ، ولی سری PX پردازنده های مخصوص سرور (Xeon) دارن.
سری EX تازه ب روز شده و پورت 1Gbps گارانتی شده دارن ، هر دو سری کاملا تایید میشن برای استفاده شما .
Mrbean
February 5th, 2016, 13:15
سری EX پردازنده های دسکتاپی (Core iX) دارن ، ولی سری PX پردازنده های مخصوص سرور (Xeon) دارن.
سری EX تازه ب روز شده و پورت 1Gbps گارانتی شده دارن ، هر دو سری کاملا تایید میشن برای استفاده شما .
من قبلا از سری px داشتم هاردش خراب شده بود یک سالم نشده بود از استفادش٬ بعد یکی از دوستان ovh رو برام پیشنهاد کردن اما او وی اچ پشتیبانی خوبی ندارن به همین خاطر تصمیم دارم پس برگردم به هتزنر٬ اما موندم کدوم سری رو انتخاب کنم که کیفیت هاردور هاش بهتر باشه؟
OmidX
February 5th, 2016, 13:22
من قبلا از سری px داشتم هاردش خراب شده بود یک سالم نشده بود از استفادش٬ بعد یکی از دوستان ovh رو برام پیشنهاد کردن اما او وی اچ پشتیبانی خوبی ندارن به همین خاطر تصمیم دارم پس برگردم به هتزنر٬ اما موندم کدوم سری رو انتخاب کنم که کیفیت هاردور هاش بهتر باشه؟
هارد های کلاس اینترپرایز در هتزنر کیفیت خوب و قابل قبولی دارن.
Mrbean
February 5th, 2016, 13:27
هارد های کلاس اینترپرایز در هتزنر کیفیت خوب و قابل قبولی دارن.
سرور های px جدیدن یا دسته دوم؟
هارد ssd چه زمانی نیازه که برای هاستینگ استفاده کنیم؟
OmidX
February 5th, 2016, 13:32
سرور های px جدیدن یا دسته دوم؟
هارد ssd چه زمانی نیازه که برای هاستینگ استفاده کنیم؟
کلیه سرور هایی ک ست آپ دارن ، جدیدن ، هارد ssd استفاده کنید ک خیلی بهتر هست ، زمانی ک شما ب کیفیت اهمیت بدید!
Mrbean
February 5th, 2016, 13:38
کلیه سرور هایی ک ست آپ دارن ، جدیدن ، هارد ssd استفاده کنید ک خیلی بهتر هست ، زمانی ک شما ب کیفیت اهمیت بدید!
از چه نظری روی کیفیت تاثیر میزاره؟ هارد ها کمتر کرش میشن؟ با هارد های ساتا چه افتی میتونه داشته باشه برای یه سرور هاستینگ؟
OmidX
February 5th, 2016, 13:40
از چه نظری روی کیفیت تاثیر میزاره؟ هارد ها کمتر کرش میشن؟ با هارد های ساتا چه افتی میتونه داشته باشه برای یه سرور هاستینگ؟
سرعت read / write ب مراتب بالاتر هست و انگار همه چی رفته رو دور تند ، رو سرعت اجرای سرویس های مختلف (وب سرور ، sql و ...) تاثیر گذار هست .
Mrbean
February 5th, 2016, 13:43
خیلی ممنونم ٬ یه سوال دیگه که برای هاستینگ چه raid رو پیشنهاد میکنید؟
sssoheil
February 5th, 2016, 13:53
با سلام
توضیحات همکارمون کامل بود.ولی برای هاستینگ اگر از لحاظ بودجه مشکل ندارید سری px استفاده کنید بهتر است.
Mrbean
February 5th, 2016, 13:57
با سلام
توضیحات همکارمون کامل بود.ولی برای هاستینگ اگر از لحاظ بودجه مشکل ندارید سری px استفاده کنید بهتر است.
از لحاظ بودجه مشکلی نیست٬ منم تصمیم دارم از همین سری خریداری کنم٬ فقط میخوام بدونم برای هاستینگ باید رید استفاده کرد یا خیر؟
sssoheil
February 5th, 2016, 14:08
100% باید رید سخت افزاری استفاده کنید.اگر 2 هارد دارید رید 1 و اگر 4 هارد دارید رید 10 استفاده کنید.البته از رید نرم افزاری هم روی لینوکس میتونبد استفاده کنید ولی برای پروسه های رید از منابع رم و سی پی یو شما استفاده خواهد شد و ممکن است منابع به شدت درگیر شود و اور لود در برخی موارد داشته باشید که اصلا توصیه نمیشود.
Mrbean
February 5th, 2016, 14:11
100% باید رید سخت افزاری استفاده کنید.اگر 2 هارد دارید رید 1 و اگر 4 هارد دارید رید 10 استفاده کنید.البته از رید نرم افزاری هم روی لینوکس میتونبد استفاده کنید ولی برای پروسه های رید از منابع رم و سی پی یو شما استفاده خواهد شد و ممکن است منابع به شدت درگیر شود و اور لود در برخی موارد داشته باشید که اصلا توصیه نمیشود.
سرور های px که همشون رید نرم افزاری ۱ پشتیبانی میکنن٬چطوری میتونم سخت افزاری استفاده کنم؟
sssoheil
February 5th, 2016, 14:17
میتونید درخواست سخت افزاری بدید البته هزینه فلکسی پک و ستاپ دارد.
Mrbean
February 5th, 2016, 14:33
میتونید درخواست سخت افزاری بدید البته هزینه فلکسی پک و ستاپ دارد.
هزینه سی تاپ تو سایتشون هستش؟ چقدر میشه ؟
- - - Updated - - -
یه سوال دیگه اینکه مثلا من دو هارد رو رید یک میکنم٬ بعد فضا کم میشه میخوام هارد اضافه کنم٬ تو این حالت که رید یک هست باید دو تا هارد دیگه به سرور اضافه کنم؟ اون دو رو هم از دیتا سنتر بخوام رید یک کنن؟
15 یورو فلکسی پک و 15 یورو هزینه ماهیانه برای رید سخت افزاری.جمعا 30 یورو ماهیانه با توجه به لینک :
https://robot.your-server.de/order/server/product/435/category/rootserver/culture/de_DE/country/DE به اجاره سرور اضافه میشود. سرورهای مارکت هتزر هم یه نگاهی بندازید.موارد زیادی هست که با رید سخت افزاری و قیمت مناسب تر ارائه میکنند.
در مورد سوال دوم بله باید 2 هارد دیگه اضافه کنید.دیتا سنتر رید را انجام نمیدهد و شما باید انجام بدید.
Mrbean
February 5th, 2016, 15:19
در مورد سوال دوم بله باید 2 هارد دیگه اضافه کنید.دیتا سنتر رید را انجام نمیدهد و شما باید انجام بدید.
مگه رید سخت افزاری رو دیتا سنتر انجام نمیده؟
زمانی که دو هارد دوم درخواست بدم امکان رید سخت افزاری هست که خودم انجام بدم؟
sssoheil
February 5th, 2016, 15:20
رید را نصب میکنند ولی کانفیگ را انجام نمیدهند.برای کانفیگ باید سرور را ریبوت کنید و از طریق بایوس هاردها را با هم رید کنید.
Mrbean
February 6th, 2016, 11:16
سنتوس ورژن ۷.۲ مینیمال برای هاستینگ خوبه یا همون ۶.۷ مینیمال نصب کنم؟
sssoheil
February 6th, 2016, 13:28
سنتوس ورژن ۷.۲ مینیمال برای هاستینگ خوبه یا همون ۶.۷ مینیمال نصب کنم؟
6.7 مینیمال نصب کنید .البته 7.2 بهتر است ولی به دلیل طیف دستورات و تفاوت انها در حال حاضر بهتر است 6.7 نصب کنید تا کارایی راحت تری داشته باشید.
Mrbean
February 6th, 2016, 13:49
رید را نصب میکنند ولی کانفیگ را انجام نمیدهند.برای کانفیگ باید سرور را ریبوت کنید و از طریق بایوس هاردها را با هم رید کنید.
آموزشی در مورد رید کردن هاردویر هارد ها هسته بدید ببینم؟ چون من تا حالا هاردوری رید نکردم
sssoheil
February 6th, 2016, 13:59
کار خاصی ندارد فقط کافی است از دیتا سنتر لارا بگیرید بعد سرور ریبوت کنید و از طریق kvm لارا وارد بایوس رید کارت شوید.تنظیمات رید کارت های مختلف با هم فرق دارد ولی ساده است و با یک چرخ کوچیک تو تنظیمات متوجه میشید چطوری باید رید کنید اگر مشکل داشتید با تیم ویور راهنمایی خواهیم کرد و یا رایگان براتون انجام میدیم.
Mrbean
February 6th, 2016, 14:05
کار خاصی ندارد فقط کافی است از دیتا سنتر لارا بگیرید بعد سرور ریبوت کنید و از طریق kvm لارا وارد بایوس رید کارت شوید.تنظیمات رید کارت های مختلف با هم فرق دارد ولی ساده است و با یک چرخ کوچیک تو تنظیمات متوجه میشید چطوری باید رید کنید اگر مشکل داشتید با تیم ویور راهنمایی خواهیم کرد و یا رایگان براتون انجام میدیم.
دست شما درد نکنه.
میخوام سرور رو سفارش بدم٬ برای شروع میگه اگر هاردویر رید میخواهید بدون سیستم عامل سرور رو تحویل میدیم و rescue رو فعال میکنن٬ درسته؟ تموم سرور ها بدون سیستم عامل تحویل میدن اگر hardware رید خواسته باشیم؟
sssoheil
February 6th, 2016, 14:09
بله.در کل نصب سیستم عامل با شماست ولی سیستم عامل های لینوکس را دیتاسنتر نیز نصب میکند ولی چون رید میخواید کنید و پارتیشن بندی شما مشخص نیست دسترسی رسکیو میدن تا شما بتونید از طریق پنل لارا سیستم عامل را با شخصی سازی خودتون نصب کنید.
Mrbean
February 6th, 2016, 14:21
معمولا سرور جدید که خریداری میشه قبل اینکه استفاده کنیم٬ تست چیزی انجام داده نمیشه برای اینکه از کیفیت هارد ها مطمیین بشیم؟ بعد با خیال راحت کارمونو ادامه بدیم؟ که اگر سرور مشکل سخت افزاری داشته باشه پس کنسل کنیم؟
sssoheil
February 6th, 2016, 14:23
چرا کنسل کنید!؟ خوب به دیتاسنتر میگید چک کنند و اگر مشکل داشت سخت افزار تعویض میکنند.
Mrbean
February 6th, 2016, 20:42
چرا کنسل کنید!؟ خوب به دیتاسنتر میگید چک کنند و اگر مشکل داشت سخت افزار تعویض میکنند.
ميشه جواب ياهو بدين؟ لارا اماده شده يه لحظه وقتتون بزاريد اينو ريد كنيد؟
- - - Updated - - -
بله.در کل نصب سیستم عامل با شماست ولی سیستم عامل های لینوکس را دیتاسنتر نیز نصب میکند ولی چون رید میخواید کنید و پارتیشن بندی شما مشخص نیست دسترسی رسکیو میدن تا شما بتونید از طریق پنل لارا سیستم عامل را با شخصی سازی خودتون نصب کنید.
الان رید سخت افزاری انجام شد٬ سنتوس رو میتونیم از پنل هتزنر روی این سرور نصب کنیم؟ مشکلی برای تنظیمات رید پیش نمیاد؟
sssoheil
February 6th, 2016, 20:53
بله از پنل روبوت قابل نصب است.
Mrbean
February 6th, 2016, 23:22
من الان سنتوس رو نصب کردم٬ میخوام مطمیین بشم که RAID 1 Hardware هستش و بصورت درست تنظیم شده چه کماندی باید بزنم؟
فکر کنم رید نشده با این خروجی که داده؟ باید چیکار کنم؟؟
farssub
February 7th, 2016, 15:14
درود خدمت شما در صورتی که برای هاستینگ میخواین استفاده بکنید طبق توضیجات همکاران عزیز سری px عالی هستند
sssoheil
February 7th, 2016, 15:48
root@s1 [~]# dmraid -s
no raid disks
فکر کنم رید نشده با این خروجی که داده؟ باید چیکار کنم؟؟
پارتیشن بندیتون چک کنید 100% باید رید شده باشه.
Mrbean
February 7th, 2016, 19:09
پارتیشن بندیتون چک کنید 100% باید رید شده باشه.
بعد اینکه رید رو انجام دادید ٬ من سنتوس رو نصب کردم زمان پارتیشن بندی فقط یه هارد رو برام نشون میداد و همونو پارتیشن بندی کردم! یعنی هارد دوم رو زمان نصب سنتوس نشون نمیداد٬ فکر کنم رید شده باشه؟
این دستور آخری فکر کنم برای چک کردن رید software باشه٬ اینطوری نیست؟
sssoheil
February 7th, 2016, 22:03
اگر زمان نصب فقط یک هارد را نشان داده پس 100% رید شده است.اون دستور هم برای رید نرم افزاری است.
Mrbean
February 9th, 2016, 09:01
اگر زمان نصب فقط یک هارد را نشان داده پس 100% رید شده است.اون دستور هم برای رید نرم افزاری است.
خیلی ممنونم از شما بابت کمک هایی که کردین :x:x