PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات پیرامون پلاگین custombuild 2

Democratic
February 5th, 2016, 01:52
عنوان نظر سنجی ناقص در اومد ممنون میشم مدیران ویراش کنن.
عنوان کامل نظر سنجی : با استفاده از این پلاگین جهت کانفیگ سرور شخصی چه امتیازی به کانفیگ کلی سرور میدین؟

درود
مقدمه :
یک سرور شخصی که بیشتر سایت های روش وردپرس و جوملا و نهایتا یکی دوتا انجمن ساز رایج (MyBB - XenForo) روش هست،
روش هم دایرکت ادمین + نصب و کانفیگ csf + تغییر پورت پیشفرض دایرکت ادمین و ssh. نصب و اعمال شده.

سوال اول : حالا با نصب پلاگین custombuild 2 و تنظیمش حدودا چند درصد از کانفیگ سرور انجام شده؟ (اگر نخواستید % تخمین بزنید می تونید بنویسید در حد متوسط یا تقریبا حرفه از کانفیگ رو انجام داده)

سوال دوم : با نصب و تنظیم این پلاگین دیگه چه کارها و چیزهایی دیگه میمونه که انجام نشده؟ (باتوجه به نیاز) (فقط اسمشون رو بگید کافیه)

سوال سوم : در خصوص انتخاب وب سرور، تا چه حد کانفیگ های وب سرور رو هم انجام میده؟ (یعنی تا چه حد گزینه برای کانفیگ های وب سرور داره؟)

سوال چهارم : به عنوان مثال در بخش Edit Options یه گزینه به اسم php1_mode داره با انتخاب php-fpm برای این گزینه، و زدن روی دکمه ذخیره آیا بدون مشکل این هندلر تغییر پیدا میکنه؟ همین کار کافیه برای تغییر هندلر؟ (ممنون میشم اگر نیاز بود یه توضیح بدین)

سوال پنجم : چه چیزی شما رو ترغیب میکنه که از این سیستم استفاده کنید/نکنید؟ (معایب و مزایا)

درخواست : هر توضیحی در خصوص این پلاگین بدید خالی از لطف نیست :)

بعد از دریافت جواب های بالا در خصوص تنظیمات این پلاگین هم یکسری سوالات احتمالا بپرسم که با آپدیت کردن تاپیک اینجا قرار میدم که سوال هر کس دیگه هم بود راحت تر بتونه پیدا کنه.

OmidX
February 5th, 2016, 01:59
این پلاگین ضرفا یک UI برای ویرایش فایل options.conf هست ، من ک ازش استفاده نمیکنم :دی

من PHP 5.4 + هندلر suPHP رو پیشنهاد میکنم برای php1_mod شما .

kool
February 5th, 2016, 02:04
درود.
مقدمه :
یک سرور شخصی که بیشتر سایت های روش وردپرس و جوملا و نهایتا یکی دوتا انجمن ساز رایج (MyBB - XenForo) روش هست،
روش هم دایرکت ادمین + نصب و کانفیگ csf + تغییر پورت پیشفرض دایرکت ادمین و ssh. نصب و اعمال شده.

سوال اول : حالا با نصب پلاگین custombuild 2 حدودا چند درصد از کانفیگ سرور انجام شده؟ (اگر نخواستید % تخمین بزنید می تونید بنویسید در حد متوسط یا تقریبا حرفه از کانفیگ رو انجام داده)

سوال دوم : با نصب این پلاگین دیگه چه کارها و چیزهایی دیگه میمونه که انجام بشه؟ (باتوجه به نیاز) (فقط اسمشون رو بگید کافیه)

سوال سوم : در خصوص انتخاب وب سرور، تا چه کانفیگ های وب سرور رو هم انجام میده؟ (یعنی تا چه حد گزینه برای کانفیگ های وب سرور داره؟)

سوال چهارم : به عنوان مثال در بخش Edit Options یه گزینه به اسم php1_mode داره با انتخاب php-fpm برای این گزینه، و زدن روی دکمه ذخیره آیا بدون مشکل این هندلر تغییر پیدا میکنه؟ همین کار کافیه برای تغییر هندلر؟ (ممنون میشم اگر نیاز بود یه توضیح بدین)

سوال پنجم : چه چیزی شما رو ترغیب میکنه که از این سیستم استفاده کنید/نکنید؟ (معایب و مزایا)

درخواست : هر توضیحی در خصوص این پلاگین بگید خالی از لطف نیست :)

بعد از دریافت جواب های بالا در خصوص تنظیمات این پلاگین هم یکسری سوالات احتمالا بپرسم که با آپدیت کردن تاپیک اینجا قرار میدم که سوال هر کس دیگه هم بود راحت تر بتونه پیدا کنه.

سلام
میشه گفت سوالتون اشتباه هست. در واقع این پلاگین امکان تغییرات فایل زیر به صورت گرافیکی در اختیار شما قرار میده. نه اینکه کانفیگ کنه خودش!

/usr/local/directadmin/custombuild/options.conf

Democratic
February 5th, 2016, 14:06
این پلاگین ضرفا یک UI برای ویرایش فایل options.conf هست ، من ک ازش استفاده نمیکنم :دی

من PHP 5.4 + هندلر suPHP رو پیشنهاد میکنم برای php1_mod شما .

سلام
میشه گفت سوالتون اشتباه هست. در واقع این پلاگین امکان تغییرات فایل زیر به صورت گرافیکی در اختیار شما قرار میده. نه اینکه کانفیگ کنه خودش!

/usr/local/directadmin/custombuild/options.conf
سلام.
ممنون
بله درسته اما ظاهرا فقط این نیست
چون قابلیت ساخت پکیج ها رو هم داره.
ممنون میشم در مورد عکس زیر هم نظرتون رو بگید + سوالات بالا
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=29881&stc=1

OmidX
February 5th, 2016, 14:41
در مورد عکس ک قبلا گفته شد :

این پلاگین ضرفا یک UI برای ویرایش فایل options.conf هست.

منظور از پکیج رو متوجه نشدم ، اگر منظور پکیج کانفیگ وب سرور هست ک دوست عزیز سی پنل سال ها قبل این رو در easpapache قرار داد و مطمئن باشید ک پکیج های پیش فرض فقط جهت نمونه هستن و هیچ کارایی دیگه ای ندارن ، کانفیگ سرور یک بحث تخصصی هست و با توجه ب نیاز کاربر باید انجام شود.

با تشکر ...