ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جذب متخصص در زمینهphp

qasem1368
February 5th, 2016, 00:13
به یک متخصص و همه فن حریف در زمینه برنامه نویسی php نیازمندم.یه اسکریپت هستش که بر پایه PHP نوشته شده و الان به این متخصص نیاز دارم تا این اسکریپت رو دست کاری کنه.. بهینه سازی انجام بده و کارای دیگه..جزییاتشو خصوصی مطرح میکنم..هرکی تواناییشو داره پیغام خصوصی بده تا درمورد جزییات و دستمزد صحبت کنیم

T.Toosi
February 5th, 2016, 00:16
سلام، اطلاعات بفرستید.

royl
February 5th, 2016, 00:17
باسلام
اگر نیاز دارید تا اسکریپت خود رو توسعه بدید با ما تماس بگیرید و کار هایی که میخوایید انجام بشه رو بگید
از پیغام خصوصی استفاده کنید
بااحترام

qasem1368
February 5th, 2016, 00:22
سلام، اطلاعات بفرستید.
به دلیل پاره ای از مسائل نمیتونم جزییات کار رو عمومی بگم..من خواستم پیغام خصوصی بهتون بفرستم ولی چون عضو جدید هستم اجازه نداشتم..یه ایمیل بفرستید به بنده تا بیشتر صحبت کنیم:
qasem.zare@gmail.com

- - - Updated - - -

باسلام
اگر نیاز دارید تا اسکریپت خود رو توسعه بدید با ما تماس بگیرید و کار هایی که میخوایید انجام بشه رو بگید
از پیغام خصوصی استفاده کنید
بااحترام
پیام خصوصی نمیتونم بدم چون تازه وارد هستم و فعالیت نداشتم در فروم
اول با ایمیل صحبت کنیم تا ببینیم میتونیم همکاری کنیم یا خیر:
qasem.zare@gmail.com

alexahost
February 5th, 2016, 00:37
با ایدی موجود در امضا درتماس باشین یا ایمیل کنید بررسی بشه

djspammer
February 5th, 2016, 10:25
به یک متخصص و همه فن حریف در زمینه برنامه نویسی php نیازمندم.یه اسکریپت هستش که بر پایه PHP نوشته شده و الان به این متخصص نیاز دارم تا این اسکریپت رو دست کاری کنه.. بهینه سازی انجام بده و کارای دیگه..جزییاتشو خصوصی مطرح میکنم..هرکی تواناییشو داره پیغام خصوصی بده تا درمورد جزییات و دستمزد صحبت کنیم

سلام از طریق امضا در تماس باشید تا کمکتون کنم