iranmizban1
February 5th, 2016, 00:11
با سلام خدمت همه دوستان وب هاستینگ تالک
دوستان مطلب را تا اخر بخونید بعد افر بدید من با قیمتهای گفته شده خرید میکنم
بنده یکی از همکاران هستم که نیاز به تعدادی نمایندگی هاست از دیتا سنترهای مختلف دارم تا بتونم به کاربرانم هاست ارائه بدم .
بنده از کشورهای ایران ، المان ، فرانسه ، انگلیس ، کانادا و هلند نیاز به نمایندگی دارم . هر کدوم از دوستان از هر کشوری که میتونن افر بدن لطف کنن با مشخصات زیر قیمت بدن تا خرید کنم
هاست میربانی حدود 10 گیگ (فعلا بیشتر نیاز نیست ولی باید قابل ارتقا باشه)
نمایندگی باید الفا ریسلر باشه
ترافیک بهتره نامحدود باشه
سی پنل ، دایرکت ادمین و پلسک هر کدوم که تونستید
ترجیحا لایت اسپید یا نجیکس برای سرورهای لینوکس یا کانفیگ اختصاصی اپاچی
حداقل رم سرور 4 گیگ باشه و بتونه تا 50 ای پی را در لحظه ساپورت کنه
72 ساعت تست میخوام تا مطمئن بشم از کیفیت
یک نکته در مورد هزینه : من میدونم هزینه های سرور سنگینه و برای دوستان مقرون به صرفه نیست تا بخوان با قیمت پایین سرویس ارائه کنند و برای همین منم سعی میکنم شرایط خوبی برای همکاری بذارم . چون ممکنه بعضی از نمایندگی ها روشون هیچ اطلاعاتی ریخته نشه من تصمصم گرفتم برای اینکه نه خودم ضرر کنم نه شما ، به صورت زیر باهاتون همکاری کنم .
هزینه ثابت ماهیانه 5000 تومان (چه اطلاعاتی باشه چه نباشه) + 2 هزار تومان به ازای هر گیگ پر شده از نمایندگی
این هزینه را هر ماه طی تیکتی با هم تصویه میکنیم و در صورتی که کیفیت مناسب بود و شما هم راضی بودید همکاری برای همیشه ادامه پیدا خواهد کرد .
چند نکته مهم :
فقط همکارانی که سرور اختصاصی یا مجازی با مشخصات گفته شده دارند پیام ارسال کنند
همکارانی که حداقل یک سال سایت دارند یا نماد اعتماد دارند یا مورد تایید دوستان در وبهاستینگ تالک هستند افر بدهند و سایر دوستان خودشون اذیت نکنند چون اگه مفت هم بدید من نمیخوام .
چون همکاری قراره همیشگی باشه لطفا کیفیت را در اولویت بذارید و اگه سرویستون کیفیت نداره پیام ندید .
تست حتما لازمه و تا تست ندید نمیخرم پس افر بدون امکان تست ندید
لطفا اگه تونستید قیمتهای خودتون را در ایمیل هم برام ارسال کنید iranmizban1@gmail.com (iranmizban1@gmail.com)
اگه سوالی هم داشتید بپرسید در خدمتم
دوستان مطلب را تا اخر بخونید بعد افر بدید من با قیمتهای گفته شده خرید میکنم
بنده یکی از همکاران هستم که نیاز به تعدادی نمایندگی هاست از دیتا سنترهای مختلف دارم تا بتونم به کاربرانم هاست ارائه بدم .
بنده از کشورهای ایران ، المان ، فرانسه ، انگلیس ، کانادا و هلند نیاز به نمایندگی دارم . هر کدوم از دوستان از هر کشوری که میتونن افر بدن لطف کنن با مشخصات زیر قیمت بدن تا خرید کنم
هاست میربانی حدود 10 گیگ (فعلا بیشتر نیاز نیست ولی باید قابل ارتقا باشه)
نمایندگی باید الفا ریسلر باشه
ترافیک بهتره نامحدود باشه
سی پنل ، دایرکت ادمین و پلسک هر کدوم که تونستید
ترجیحا لایت اسپید یا نجیکس برای سرورهای لینوکس یا کانفیگ اختصاصی اپاچی
حداقل رم سرور 4 گیگ باشه و بتونه تا 50 ای پی را در لحظه ساپورت کنه
72 ساعت تست میخوام تا مطمئن بشم از کیفیت
یک نکته در مورد هزینه : من میدونم هزینه های سرور سنگینه و برای دوستان مقرون به صرفه نیست تا بخوان با قیمت پایین سرویس ارائه کنند و برای همین منم سعی میکنم شرایط خوبی برای همکاری بذارم . چون ممکنه بعضی از نمایندگی ها روشون هیچ اطلاعاتی ریخته نشه من تصمصم گرفتم برای اینکه نه خودم ضرر کنم نه شما ، به صورت زیر باهاتون همکاری کنم .
هزینه ثابت ماهیانه 5000 تومان (چه اطلاعاتی باشه چه نباشه) + 2 هزار تومان به ازای هر گیگ پر شده از نمایندگی
این هزینه را هر ماه طی تیکتی با هم تصویه میکنیم و در صورتی که کیفیت مناسب بود و شما هم راضی بودید همکاری برای همیشه ادامه پیدا خواهد کرد .
چند نکته مهم :
فقط همکارانی که سرور اختصاصی یا مجازی با مشخصات گفته شده دارند پیام ارسال کنند
همکارانی که حداقل یک سال سایت دارند یا نماد اعتماد دارند یا مورد تایید دوستان در وبهاستینگ تالک هستند افر بدهند و سایر دوستان خودشون اذیت نکنند چون اگه مفت هم بدید من نمیخوام .
چون همکاری قراره همیشگی باشه لطفا کیفیت را در اولویت بذارید و اگه سرویستون کیفیت نداره پیام ندید .
تست حتما لازمه و تا تست ندید نمیخرم پس افر بدون امکان تست ندید
لطفا اگه تونستید قیمتهای خودتون را در ایمیل هم برام ارسال کنید iranmizban1@gmail.com (iranmizban1@gmail.com)
اگه سوالی هم داشتید بپرسید در خدمتم