توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دنبال شریک و همکار
T.Toosi
February 4th, 2016, 23:58
بنده برنامه نویس تحت وب و ویندوز هستم و قصد راه اندازی یک سایت آپلود سنتر با قابلیت های اضافی همانند لیچر ولینک سازی همانند مول ، لیچ تورنت و هوکینگ دارای قالب اختصاصی و واکنش گرا و .. هستم ، تمامی این پلاگین ها برای yetishare ورژن 4.1 نوشته ام و آماده به کار است اما هزینه هاو .. بسیار سنگین است اگر دوستانی علاقه مند هستند اطلاعات تماس ارسال کنند، و همچنین برای دیدن نمونه پروژه های راه اندازی شده توسط بنده پ خ ارسال نمایید.
Mr-MAMAD
February 5th, 2016, 01:10
سلام خدمت شما
لطفا اطلاعات بیشتر در مورد خودتون و پروژه و اطلاعات شراکت ارسال کنید با تشکر
ahmad19
February 5th, 2016, 09:31
بنده برنامه نویس تحت وب و ویندوز هستم و قصد راه اندازی یک سایت آپلود سنتر با قابلیت های اضافی همانند لیچر ولینک سازی همانند مول ، لیچ تورنت و هوکینگ دارای قالب اختصاصی و واکنش گرا و .. هستم ، تمامی این پلاگین ها برای yetishare ورژن 4.1 نوشته ام و آماده به کار است اما هزینه هاو .. بسیار سنگین است اگر دوستانی علاقه مند هستند اطلاعات تماس ارسال کنند، و همچنین برای دیدن نمونه پروژه های راه اندازی شده توسط بنده پ خ ارسال نمایید.
نمونه ها رو برای من هم بفرستین و همچنین برنامه ریزی که انجام دادین به چه شکل هست
اگه می تونید تو یاهو یا تلگرام در ارتباط باشید