PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت خبر خوان وردپرس

mehrdad76
February 4th, 2016, 14:09
سلام یه سوال داشتم میخواستم اگه امکان داره راهنمایی کنید.
آیا با وردپرس میشه مثل سایت های زیر درست کرد؟
http://khabarfarsi.com/
http://www.shahrekhabar.com/

مطالب این سایت ها بصورت خبرخوان هست
و اگه میشه با چه ابزار هایی؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

T.Toosi
February 4th, 2016, 14:18
سلام پلاگین هاش برای وردپرس هست سرچ کنید.

IrIsT
February 4th, 2016, 15:34
سلام بله
اینا خودشون وردپرس هستش
سایت خبری آل پرسس (http://allpress.ir) هم همینطوریه.ببینید.
اگه خواستید در خدمتیم.
iedb.team@gmail.com
هر دو قالب و قالب های بیشتر هم میتونیم درست کنیم.

smhnw
February 4th, 2016, 15:44
فایده نداره الانم بزنین !!!

مثلا همین که این اقا فرمودند : http://www.alexa.com/siteinfo/allpress.ir

46 هزار ایندکس دارن و دریغ از کمی رتبه ! یا بازدید ! چون الکاسا نشان دهنده بازدیده ...

اینا توسط گوگل شناسایی شدن و خیلی روشای دیگه کلا سایت خبر خوان جدید بزنین فایده ای واستون نداره پیشنهاد میکنم یک دامین با رنک خوب بگیرید اینارو بریزید روش و بک لینک بفروشید یا ...

البته اگر ایده خوب داشته باشید مطمئنا جواب خواهد داد .

در صورت نیاز میتونیم براتون مثل همین شهرخبر که گفتین بیاریم بالا بازدید روز افزونه و با توجه به هزینه رتبه تضمینی بین 5000 تا 500 ایران ( با دوام و اینکه بعد دو روز بپره - تماما بازدیدها مال سایت خودتون هست و هیچگونه بک لینک یا ... بهتون زده نمیشه )

خواستین در خدمتیم : تیکت ارسال کنید : http://www.yekmizban.com/ --> ذزیافت پشتیبانی .

موفق باشید

IrIsT
February 4th, 2016, 16:01
فایده نداره الانم بزنین !!!

مثلا همین که این اقا فرمودند : http://www.alexa.com/siteinfo/allpress.ir

46 هزار ایندکس دارن و دریغ از کمی رتبه ! یا بازدید ! چون الکاسا نشان دهنده بازدیده ...

اینا توسط گوگل شناسایی شدن و خیلی روشای دیگه کلا سایت خبر خوان جدید بزنین فایده ای واستون نداره پیشنهاد میکنم یک دامین با رنک خوب بگیرید اینارو بریزید روش و بک لینک بفروشید یا ...

البته اگر ایده خوب داشته باشید مطمئنا جواب خواهد داد .

در صورت نیاز میتونیم براتون مثل همین شهرخبر که گفتین بیاریم بالا بازدید روز افزونه و با توجه به هزینه رتبه تضمینی بین 5000 تا 500 ایران ( با دوام و اینکه بعد دو روز بپره - تماما بازدیدها مال سایت خودتون هست و هیچگونه بک لینک یا ... بهتون زده نمیشه )

خواستین در خدمتیم : تیکت ارسال کنید : http://www.yekmizban.com/ --> ذزیافت پشتیبانی .

موفق باشید

سلام و درود.
یک سوال دارم.الان سر قالب بود یا سر سئو یا رنک؟
این رو نگاه میکنید که دامنه چند هفتست که باز شده؟به این هم نگاه کردین که اصلا تبلیغات نشده و در حال راه اندازیه؟
شما میگید بازدید.درسته؟ایشون قالب و گفتن.ماهم قالب و گفتیم.شما رفتین سر سئو و دامنه و اینکه دامنه خوب بفروشید.
منم 4 تا دامنه خوب دارم با رنکینگ و همچنین واسه همین آل پرسس,بازدید واقعی از همین الان میتونم خیلی راحت بفرستم شما دو هفته دیگرو ببینید.
خیلی واسم جالبه.سایتی که هنوز قالبش یک هفته آوردیم بالا,هنوز قسمت های دیگش مونده,هنوز تبلیغی نشده,هیچ تبلیغی نکرده و داره قسمت هاشو آماده میکنه,میاین با یک دامنه با رنک خوب مقایسه میکنید؟
واسم جالب بود وقتی دیدم بنده خدا قالب میخواد.شما میزنی تو سر سایت که رنک نمیگیره.حداقل چک میکردی ببینی اصلا کی سایت فعال شده.چند مدته این قالب اومده بالا.یکم چک حداقل میکردی.نمیومدی با یک سایتی که چندسال زحمت کشیده و بک لینک هاشو خورده و رنک گرفته مقایسه کنی.
irist.ir رنک دو گوگل داره.مطلب هم نداره.دو ساله که بسته هستش.میخوای روی همین,با همین قالب بیارم بالا بعد یک ماه ببینم بازم واسه اینکه چیزی رو بفروش برسونی بزنی تو سر یک سایتی که تازه اومده بالا؟

پس اولا طی تاپیکی که زدن برین جلو.دوما اگه اطلاعاتی میذارید کامل هم بذارید.ایشون قالب میخوان و واسه قالب گفتن.
وگرنه اگه به سئو باشه یا رنک باشه یا چیز دیگه,بازم حرف واسه گفتن داشتم.
حیف که هیچوقت برای سایت هام از برنامه هایی که مینویسم استفاده نمیکردم.وگرنه برنامه افزایش بازدید واقعیمو بزنم روش,بعد یک ماه الکسا رو میدیدین.هیچ بک لینکم نمیزنم.هیچ تبلیغیم نمیکنم.یک سایت میگیرم تضمینی یک ماهه رنکینگ الکسا رو همچنان واقعی پایین میارم که دیگه به 5 هزار هم فکر نکنی.اما عزیز دل برادر.بهتره یک سایت روند طبیعی خودشو ببره جلو.
مثل همین سایت وب هاستینگ تالک.مدیرشون بیاد بگه.ماه اول رنکینگتون چقدر بود؟چند ساله دارید زحمت میکشید که الان شدین این؟
اگه میخوای واقعا به این استارتر عزیز خدمت کنی,راه واقعی رو نشون بده.وگرنه بازدیدکننده فیک رو خواهرزاده 4 سالمم بلده.خودمم بازدید کننده واقعی خود ایران میارم بدون هیچ برنامه.
حرفت جالب بود.
یک نصیحت برادرانه,اگه میخواین سایتی بزنید,به فکر رنکینگ الکسا نباشید.زحمت بکشید و خوب بذر بکارید که خوب برداشت کنید.وگرنه برنامه افزایش رنکینگ الکسا رو رایگان تو همین فروم میتونی پیدا کنی.توی نت هم زیاد ریخته.
حالا بازم میخواین از رنکینگ الکسا بگین یا گوگل؟
خوشمم میاد اول میزنه تو سر سایت.بعدش میگه واست طراحی میکنم.خوب همون اول بیا بگو واست طراحی میکنم و رنکتم میارم بالا که باز من نیام این همه تایپ کنم که ملت قضاوت کنن.
امیدوارم که هم استارتر و هم دیگران یکم به نکات توجه کنن.آموزنده و جالب و یکم خنده دار.

smhnw
February 4th, 2016, 16:33
سلام و احترام .

دوست عزیز گارد نگیرید !

والا چیزی به نام قالب در پست استارتر ندیدم حقیقتش .

ایشون فرمودند که ابزار که نشان دهنده کد نویسی و طرز کار هستش .

خوب دوست من شما برین در مورد الگوریتم های مختلف گوگل تحقیق کنید متوجه میشین اگر روزانه بیش از یک حد تعیین شده بر حسب سابقه سایت مطلب در سایت ارسال بشه از نظر گوگل شناسایی میشه !!!

اصلا شما علم سئو رو حوصله مطالعه ندارید کلا با منطق خودتون حساب کتاب کنید : آیا سایتی که چند هفته راه اندازی شده باشه و 46 هزار مطلب کاملا تکراری زده بشه آیا به نظر خودتون زیاده روی ( منظور از زیاده روی یعنی زیاد تو چشم هست و ضایع نیست ؟

- - - Updated - - -

سلام و احترام .

دوست عزیز گارد نگیرید !

والا چیزی به نام قالب در پست استارتر ندیدم حقیقتش .

ایشون فرمودند که ابزار که نشان دهنده کد نویسی و طرز کار هستش .

خوب دوست من شما برین در مورد الگوریتم های مختلف گوگل تحقیق کنید متوجه میشین اگر روزانه بیش از یک حد تعیین شده بر حسب سابقه سایت مطلب در سایت ارسال بشه از نظر گوگل شناسایی میشه !!!

اصلا شما علم سئو رو حوصله مطالعه ندارید کلا با منطق خودتون حساب کتاب کنید : آیا سایتی که چند هفته راه اندازی شده باشه و 46 هزار مطلب کاملا تکراری زده بشه آیا به نظر خودتون زیاده روی ( منظور از زیاده روی یعنی زیاد تو چشم هست و ضایع نیست ؟

و یک نکته رو هم یادم رفت : شما کلا بر قالب تاکید داشتین امضای استارتر عزیز رو بخونین ! ایشون خودشون طراحی انجام میدند و اینکه در پستشونم کلمه ای از قالب به کار نرفته است !!!
به هر حال گارد گرفتن نتیجه مطلوبی در بر ندارد !
و اینکه همیشه واسه دمو یا پیشنمایش از بهترین محصول / خدماتی که دارید استفاده کنید تا ابهامی پیش نیاد چه واسه دیگران چه واسه کاربر مورد نظرتون .

امیدوارم که قانع شده باشید .

یا علی .

IrIsT
February 4th, 2016, 17:05
جبهه نیست.طراحی سایت گفتن,با وردپرس.خوب همینطور که گفتم یک پلاگینه که آل پرسس هم استفاده میکنه و خیلی سایت های دیگه.
گار نگرفتم.با منطق میریم جلو.سایتی که خبرخوان باشه رو با هاستینگ مقایسه میکنید؟

اصلا شما علم سئو رو حوصله مطالعه ندارید
کجای علم سئو نوشته که سایتی که بزنید بدون تبلیغ و بک لینک و .... میتونه رتبه بگیره؟
کجای علم سئو نوشته شمایی که سایت هاستینگ داری که از سال 2014 شروع به کار کرده,رنکینگ یهو از 2 میلیون اومده به 286 هزار,اما سرچی که من از سئو سایت شما میکنم در گوگل هم نمیبینم؟
کجای سئو و منطق نوشته شده که سایتی که تبلیغ نکنی,چه خبرخوان باشه چه سایت معمولی,تبلیغ نکنی,که همون بک لینکم میشه.یهو میاد زیر 5 هزار؟طی یک ماه؟اونم بدون اینکه تبلیغ کنید و بدون اینکه بک لینک بزنید و ....
حالا منطق,شما که خودتون به حساب منطق میگید,و حرف از علم میزنید,رتبه الکسا بهتره یا رنکینگ گوگل؟سوال دوم.رتبه الکسایی که با برنامه بیاد بالا چه ارزشی داره؟فقط میفروشین به قیمت خوب.بعد بنده خدا میاد یهو میبینه ای بابا چرا هی دارم افت میکنم و ....بعد پولی که پرداخت کرده رو حروم اعلام میکنه؟
تمام جوانب رو بگیرید

اینم جالبه :

حالا این دوتا نتیجه گیریم جالبه .سایت همین شخص که بجای اینکه یک راست بره سر طراحی میاد یک سایت رو میکوبه و اصلا هم نگاه نمیکنه کی راه اندازی شده.
http://whois.domaintools.com/allpress.ir
تاریخ تولد برج 12 در 2015
بدون هیچ تبلیغات و اینکه یکی دو هفته که داریم روش کار میکنیم رنکینگ 3 میلیون و لینک ها هم جالبه که فقط بازدید واقعی واقعی اومدن کپی پیس کردن تو سایت های دیگه
سایت خودشون :
http://whois.domaintools.com/yekmizban.com
تاریخ تولد برج 11 سال 2014
از 2,276,229 زود اومدن به 286 هزار.
اونم 12 هزار
حالا یک هاستینگ که راحت میتونه بک لینک مخفی بذاره یا خیلی کارا کنه اونم با اجازه کاربر..1 سال و چند ماهم کار میکنه.رنکینگ گوگل هم نداره.با اینکه هاستینگ هم هست و خیلی راحت میتونه توی هر سایتی که بخواد با اجازه خود مدیریت بک لینک هم بذاره.حالا کلمات کلیدی رو هم مشاهده کنید :

http://www.alexa.com/siteinfo/yekmizban.com

اینم سایت شما که از علم سئو برخوردارید و منطق هم میگید.کلمات کلیدی چی خورده؟ :
1. add this 10.35% 2. بریتانیا هاست 4.37% 3. inodes در دایرکت ادمین 3.72% 4. اسکریپت کوتاه کننده لینک cil.ir تست شده 2.94% 5. لیمون تم 2.83%

عزیز دل برادر,یک سایت که میاد بالا,چه خبر خوان باشه و روبات باشه و ... چه دستی,به نظرت چطوری بدون تبلیغ و بک لینک و ..... طی یک ماه میاد زیر 5 هزار؟اونم الکسا.خوب معلومه.با برنامه های افزایش بازدید

شما که میگید منطق و علم سئو,چند هفته طول میکشه تا گوگل از روزی که سایت رو وارد میکنید تا روزی که خودشو بکشه بالا طول میکشه؟
حالا یک سوال دیگه,سایتی که خبری هست,میشه با تگ هاش حتی بیشتر از این هم ایندکس داشت
اما یک سایت هاستینگ چطور 12 هزار ایندکس داره؟من با سایت شما دارم مقایسه میکنم.
http://www.urlrate.net/www/yekmizban.com
12 هزار ایندکس گوگل چیه؟
خیلی سوال اینجا واسم مطرحه که نمیخوام ذهن مردم رو بکشونم به سمت راههای دیگه.
اما فقط میگم,آدم بهتره ذهنش منعطف شه به ساخت بنا به صورت درست.حالا چه روباتی چه دستی.اما اگه هدفتون این میخواد باشه که طی یک ماه بیاد زیر 5 هزار,خوب که چی؟
طرف میخواد سایت درست کنه روش کار کنه.زحمت میکشه.هیچکس بدون زحمت به جایی نرسیده.هیچکس.نه اینکه بخواین یک سایتی رو درست کنید یک پول هنگفتی بگیرید.بعد بیاین با برنامه افزایش بازدید رتبه الکسا رو ببرید بالا.
بعدش حالا برید لیست سیاه گوگل یا نرید.

سایت خودمو مثال میزنم.irist.ir اینو چند ساله دارم.زحمت ها کشیده شده که الان رنک 2 گوگل داره.که هزار الکسا در برابر 2 گوگل یعنی صفررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررر.
یا iedb که رتبه 1 داره.اما رنکینگ الکسا 1 میلیون.اما رنکینگ 1 رو داره.
این خودش ارزش داره و حالا این دوتا دامین رو که من مثال زدم رو راحت میتونم بفروشم و روی هر چیزی میتونم کار کنم و حتی تبلیغات بگیرم.
اما فقط خواستم بگم زحمت کشیده شده.یک زمانی روبات روش بود.یک زمانی هیچ پستی هم نبود.اما اصلا رنک الکسا مهم نبود.این مهم بود که رنک گوگل بگیره.
حالا علم و منطق و سئو رو هم متوجه شدم که علم سئو و منطق میگه یک سایت واسشون طراحی کنید به فلان ها تومن.به بهانه رنکینگ 5 هزار ایران الکسا.بعد پولو بگیرید.بعد کم کم به مدت زمان طولانی یک بلایی سر سایت میاد که پشت سرتون نفرین و آه ایجاد میکنید.
اما الان خوشحالم که allpress نه رنکینگ داره.نه رتبه داره.نه هیچی.اما یکدونه هم بازدید کننده فیک نفرستادم.چون واسم مهم نبوده و تو دو سه هفته کار رنکش شده 3 میلیون.
زمانی میتونید بگید علم سئو و منطق,یک یک کار منطقی و با سئوی کامل انجام بدیم.سئو رو با گوگل میسنجیم و منطق رو با ظاهر و باطن سایت.
اوکی؟
فقط انشالله هرکی سایتی طراحی میکنه,کاری نکنه که پشت سرش آه و افسوس و .... باشه.
موفق باشید.

- - - Updated - - -

ندیدم پست اضافه کردین.ایشون واسه طراحی گفتن.و سوال کردن.توی سوال ندیده بودم رنکینگ مهم باشه.

سلام یه سوال داشتم میخواستم اگه امکان داره راهنمایی کنید.
آیا با وردپرس میشه مثل سایت های زیر درست کرد؟
http://khabarfarsi.com/
http://www.shahrekhabar.com/

مطالب این سایت ها بصورت خبرخوان هست
و اگه میشه با چه ابزار هایی؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
خودشونم میدونن که خبرخوان هستن و من هم سایت allpress رو گفتم که خبرخوانه و این پلاگین و قالب رو داره.این قالب هم فروشی هستش.مگه بخوای ریپ بزنی.
واسه همین آدرس گذاشتم.حالا دوستان کمک کنن ذره بین بیارن ببینیم داخل پست ایشون حرفی از رنکینگ هم زدن یا نه؟حرف طراحی و خبرخوان بودن زدن.alpress هم خبرخواب و طراحی شده و پلاگینیه
حالا هرچیم میگردم از رنکینگ نمیبینم.ایشون هم نگفتن که سایتی میخوام که رنکینگ داشته باشه.گفتن مطالب خبرخوانه و طراحیش روی ورپرس پیاده میشه.که من و یکی قبل تر از من هم گفتیم بله.وردپرس و پلاگینی و قالبی هستش و ایمیل هم دادم که بتونم بهشون کمک کنم این قالب رو خریداری کنن و استفاده کنن.
اما اگه رنکینگ مییگفتن یک دوتا سایت خبر خوان دیگه که رنکینگ داره میذاشتم.

smhnw
February 4th, 2016, 17:25
خیلی خیلی جالب بود حرفاتون !

یک میزبان رو بنده به عنوان سایت نمونه دادم خدمتتون مگه ؟!

یک میزبان دات کام واسه ای پی های خارجی کلا وازم نمیشه عزیز دل !

در حالی که سرور های گوگل یا ... اکثرا امریکا هستن و اصلا ایران خزنده ای جهانی ای نداره !

لطف کنید با ای پی خارجی به yekmizban.com مراجعه کنید سپس حرف بزنید عزیز !

بنده کی گفتم میخوام واسه این اقا دوست عزیزمون بک لینک یا ... بزنم ؟!

بنده سرم خلوت بود گفتم اگر این اقا نیاز داشته باشند براشون میتونم ایده ای که خیلی وقته اماده دارم و کسی تا به الان نداشته رو پیاده سازی کنم که کاملا هم جوابگو هست ! ( فقط ظاهرش رو مثل اون جایی که بخوان واسشون زده بشه مثلا همون شهر خبر !!! )

اگر توجه کنید بنده گفتم با توجه به هزینه رتبه بین 500 تا 5000 میارم بدون افت یا ... و همه ورودی مستقیم خود سایت هستن !

--

شما خودتون شخصا سایت سایت خبری آل پرسس (http://allpress.ir) رو معرفی کردین به عنوان نمونه که اونم توسط فرجاد پیاده سازی شده و اگر قرار به خرید باشه ایشون به خوده سایت اصلی فرجاد مراجعه کنه بهتره >!

بنده کجا یک میزبان دات کام رو به عنوان سایت نمونه معرفی کردم ؟!!!!! یک میزبان یک پنل مدیریت هاست هستش که حتی صفحه فروش هم نیست ! فقط پنل مدیریت محسوب میشه ( چرا ؟ چون ای پی های خارجی بسته هست )

سایت خبرخوان هرچی هم بخواین بزنین اخر وقتی ریپورت داده شد بسته میشه و برای همیشن نمیشه روش تضمین داد و وقتی بنده اومدم تضمین دادم پس از خبرخوان خالی به در هست !

نه بنده هر فرد دیگه هم میتونه ایده بزنه و خروجی خوبی ازش بگیره !

بنده هم مینفندرسکی نیستم که میفرمایین علم و دانش و فلان ! بنده دیپلم ردی هم هستم ! ( محض اطلاع )

اما اگر این اقا نیاز داشتند که میتونستم کمکشون کنم

حقیقتشم الان یه نفر تماس گرفته و میگه میخوام همچین چیزی و الانم ث پیش پرداخت رو هم پرداخت کردند واسه شروع .

در کل شما میگین سایت نمونه تون http://allpress.ir/ این هست : که 2 زارم ارزش ندارد ! و با یک ریپورت ساده ازین هم اوزاش بدتر خواهد شد .

بنده گفتم سیستم اماده یا پابلیک شده ای نیست که بخوام نمونه بدم واسشون نوشته میشه شما درومدین میگی یک میزبان =))

ای دوباره هم میگم خدمتتون خدمات هاستینگ هستش ...

IrIsT
February 4th, 2016, 18:57
خیلی خیلی جالب بود حرفاتون !

یک میزبان رو بنده به عنوان سایت نمونه دادم خدمتتون مگه ؟!

یک میزبان دات کام واسه ای پی های خارجی کلا وازم نمیشه عزیز دل !

در حالی که سرور های گوگل یا ... اکثرا امریکا هستن و اصلا ایران خزنده ای جهانی ای نداره !

لطف کنید با ای پی خارجی به yekmizban.com مراجعه کنید سپس حرف بزنید عزیز !

بنده کی گفتم میخوام واسه این اقا دوست عزیزمون بک لینک یا ... بزنم ؟!

بنده سرم خلوت بود گفتم اگر این اقا نیاز داشته باشند براشون میتونم ایده ای که خیلی وقته اماده دارم و کسی تا به الان نداشته رو پیاده سازی کنم که کاملا هم جوابگو هست ! ( فقط ظاهرش رو مثل اون جایی که بخوان واسشون زده بشه مثلا همون شهر خبر !!! )

اگر توجه کنید بنده گفتم با توجه به هزینه رتبه بین 500 تا 5000 میارم بدون افت یا ... و همه ورودی مستقیم خود سایت هستن !

--

شما خودتون شخصا سایت سایت خبری آل پرسس (http://allpress.ir) رو معرفی کردین به عنوان نمونه که اونم توسط فرجاد پیاده سازی شده و اگر قرار به خرید باشه ایشون به خوده سایت اصلی فرجاد مراجعه کنه بهتره >!

بنده کجا یک میزبان دات کام رو به عنوان سایت نمونه معرفی کردم ؟!!!!! یک میزبان یک پنل مدیریت هاست هستش که حتی صفحه فروش هم نیست ! فقط پنل مدیریت محسوب میشه ( چرا ؟ چون ای پی های خارجی بسته هست )

سایت خبرخوان هرچی هم بخواین بزنین اخر وقتی ریپورت داده شد بسته میشه و برای همیشن نمیشه روش تضمین داد و وقتی بنده اومدم تضمین دادم پس از خبرخوان خالی به در هست !

نه بنده هر فرد دیگه هم میتونه ایده بزنه و خروجی خوبی ازش بگیره !

بنده هم مینفندرسکی نیستم که میفرمایین علم و دانش و فلان ! بنده دیپلم ردی هم هستم ! ( محض اطلاع )

اما اگر این اقا نیاز داشتند که میتونستم کمکشون کنم

حقیقتشم الان یه نفر تماس گرفته و میگه میخوام همچین چیزی و الانم ث پیش پرداخت رو هم پرداخت کردند واسه شروع .

در کل شما میگین سایت نمونه تون http://allpress.ir/ این هست : که 2 زارم ارزش ندارد ! و با یک ریپورت ساده ازین هم اوزاش بدتر خواهد شد .

بنده گفتم سیستم اماده یا پابلیک شده ای نیست که بخوام نمونه بدم واسشون نوشته میشه شما درومدین میگی یک میزبان =))

ای دوباره هم میگم خدمتتون خدمات هاستینگ هستش ...

=)) ای جانم.سایت خبرخوان خیلی زود ریپورت داده میشه.اما هنر نزد ایرانیانست و بس.میدونی چرا؟اینشو زمانی بهت میگم که بحث رنکینگ میومد تا دو نمونه سایت خبرخوان دیگمو بهت نشون میدادم که 2 ساله داره کار میکنه رو رنک گوگل و الکسا واقعی داره.این اولیش.
دوم اینکه حرفتون فراتر از ایده بود.بهتره پستتون رو چندبار بخونید.تا بفهمید که با برنامه visitor آیپی ایران بهش بده برو حالشو ببر.حالا آیپی خارج و ببند.
سوم اینکه کامل نمیخونی,آدم اگه ایده داره اول خودش اجرا میکنه بعد واسه کس دیگه ایده میذاره
چهارم,کل حرفاتون از اول تا الان همش تاکید کردم و خودتونم گفتین و از این شاخه رفت به اون شاخه.اما راستشو نگفتی که با بازدید فیک میخوای سایتی رو بیاری بالا.رفتی سئو جواب هیچ سوالامو ندادی.رفتی منطق جواب هیچ سوالامو ندادی.رفتی رپورت,ریپورت دونیم از بس زدن و زدم پر شده و راحشو خوب بلدم.بار اولمم نیست.
رفتی به آیپی وارد شدن,خوب پسر خوب,میگم نمیخونی.میگم افزایش بازدید واسه یکی از همین انجمن,یک کاری رو کردم که هیچ کدومتون نتونستین بکنید.با یک کشور خیلی خاص که کل آیپی هارو بسته بود با برنامه آیپی واقعی بهش دادم و خدارو شکر رتبش اومد به زیر 10 هزار و الانم قراردادش تموم شده و داره دودستی میزنه به سرش که هرچی بهش گفتم گفت نه.این کارو میخوام.گفتم باشه.آیپی واقعی دادم از خود همون کشور.بعدش حرفم اثبات شد بهش
از گوگل هم ازت سوال پرسیدم فقط گفتی خزنده گوگل آمریکایی هستش.اما چطور آیپی های گوگل ایندکس کردن و توی http://www.alexa.com/siteinfo/yekmizban.com 39% ورودی گوگل بوده؟
رفتید سر سئو,اما سئوی سایت شما با چه کلمات کلیدی رتبه گرفته؟

1. add this
10.35%

2. بریتانیا هاست
4.37%

3. inodes در دایرکت ادمین
3.72%

4. اسکریپت کوتاه کننده لینک cil.ir تست شده
2.94%

5. لیمون تم
2.83%

لیمون تم کجای هاستینگته الان که keyword ورودی داشته؟

حرف اول و آخر رو توی حرفاتون فهمیدم و بازم تکرار میکنم.
سایتی که روند عادیشو طی نکنه و بخواد با آیپی قلابی رتبه الکسا بگیره,هم باز نشه بهتره
بنده خدا سوال پرسید چطوریه.شما اومدی این سایت allpress رو نشونه بگیری که مثلا آره رنکینگ نمیگیره که اصلا بحث رنکینگ نبود.گفتی نگاه به رنکینگ بنداز.اینا اینطورین فلانن.
بعدش به رنکینگ سایت خودت مراجعه کردم رفتی جاده خاکی و سئو و کلمات کلیدی و منطق رو با حرفات به خودت نشون دادم.منم هنوز دیپلممو نگرفتم.مدرک هم ندارم.اما توی این دنیای نت تر هر قدمش دست بردم.تو فیکش.تو واقعیش.تو ابیوزش.تو ریپورتش.تو رکینگ.تو خرید و فروش.تو بالا پایین و .....
اما فقط خودت پست های خودتو بخونی جواب خودتو خودت دادی.و هیچکدوم از سوالامو جواب ندادی.اول گفتی علم سئو.اما آدم خودش سایت داشته باشه.واسه سایت خودش بیاد از کلمات کلیدی و keyword لیموترش و لیموشریق و باقالی تعریف کنه.بعد بیاد به یک نفر دیگه بگگه سایتت نمی ارزه.
خدارو شکر تا الان هر سایتی که زدم همه گفتن چیزی نمیشه.اما خداروشکر تا الانش همشونو فروختم و بهترین هاشو نگه داشتم و باز از صفر روی دامنه هایی کار کردم که اصلا هیچیش مشخص نیست.اما سایتی دارم که رنکینگ 4 داره.حالا شما با برنامه تضمینی بگو زیر5 هزار.
اما هروقت تونستی واسه یک نفر کاری کنی که توی مدت طولانی جواب گو باشه.اون موقع میشه گفت ایده و سئو دان و عالم.
درسته که نه هاستینگ دارم.نه فروشندم که برم تبلیغ کنم.نه چیز دیگه.یک کاربر عادیم.حتی ادعامم نشده توی خیلی چیزا.
اما تا الان با خیلی ها توی همین فروم فقط کارهایی رو شروع کردیم و تموم کردیم که حتی فکرشم نمیکنید.
امیدوارم که حرف شما درست باشه و allpress اصلا پیشرفت نکنه.اما اگه مطمئن بودم که پایه گذاریش نمیکردم.
من هنوز کشته مرده keyword ها و سئو و ورودی ها هستم.درسته چیزی رو معرفی نکردی,اما آدم اگه چیزی بلد باشه اول رو سایت خودش پیاده میکنه.بعد میره واسه دیگران.ندیدم که یکی باید از سئو و ایده و طراحی بگه,اما خودش با لیموترش بیاد بالا.

حرف آخر هم اینکه,ایشون طراح هستن.به گفته خودتون نگاه کنید زیرش.یک سوال میپرسه.شمام زدی جاده خاکی.همینطور که هیچکدوم از حرفامو جواب ندادی.فقط گفتی برو چک کن.منم چک شده هارو گذاشتم که همه ببینن.
شما نگران سایت های من نباش.چون خیلی راحت میشه از خیلی چیزا در رفت.حد پرش اینه که ببینم داره جای باریک میکشه,برنامه رو روشن میکنم.تو دو هفته رنکش و میبرم بالا.با آیپی خود ایران.بعد میام اینجا مثل شما ایده جدید میدم میگم بیا فلان جا صحبت کنیم ایده بدم.
فقط میگم انشالله این ایده ها طوری باشه که پولی که آدم میگیره حلال باشه و مشتریش اضافه شه.نه اینکه تهش یک رسوایی باشه و .....
یکمم از این ایده ها و علم سئو رو سایت خودتون کار کنید.من پرتغال دوست دارم.;)