ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست های نامحدود چطوری کنترول میشن؟

Mrbean
February 4th, 2016, 12:45
سلام٬ یه سوالی داشتم اینکه همین کمپنی های مثل هاست گیتور٬ بلو هاست و... هاست نامحدود میدن چطوری کنترول میکنن؟
یه یوزر شاید مثلا ۱۰ جی بی یا هم بیشتر اطلاعات آپلود کنه٬ سیستم مانیتورینگشون چطوریه؟ کسی اطلاعات دقیق داره ؟؟

royl
February 4th, 2016, 12:46
فکر کنم سیستمشون به گونه ای هست که نمیذاره فایل های بزرگ رو روش اپلود کنی و و شاید یه فرمت هایی خاصی رو پشتیبانی نمیکنه

Mrbean
February 4th, 2016, 12:51
فکر کنم سیستمشون به گونه ای هست که نمیذاره فایل های بزرگ رو روش اپلود کنی و و شاید یه فرمت هایی خاصی رو پشتیبانی نمیکنه
والا بنده فایل های حجیم هم آپلود کردم اجازه میده ولی بعد مدتی اخطاریه میفرستن٬ میخوام بدونم آیا مثل مثلا کلود لینوکس چنین اسکریپتی وجود داره که کسی که از حد بیشتر فایل آپلود کنه ریپورت بده به مدیریت تا پیگیری بشه؟

Yas-Host
February 4th, 2016, 13:18
والا بنده فایل های حجیم هم آپلود کردم اجازه میده ولی بعد مدتی اخطاریه میفرستن٬ میخوام بدونم آیا مثل مثلا کلود لینوکس چنین اسکریپتی وجود داره که کسی که از حد بیشتر فایل آپلود کنه ریپورت بده به مدیریت تا پیگیری بشه؟

براحتی با استفاده از API ها می توان مانیتور کرد تا اگر فایل حجیمی در شاخه Home Directory ایجاد گردید یا آپلود شد Report ارسال شود.

Mrbean
February 4th, 2016, 13:44
براحتی با استفاده از API ها می توان مانیتور کرد تا اگر فایل حجیمی در شاخه Home Directory ایجاد گردید یا آپلود شد Report ارسال شود.
ممنون٬ اموزشی وجود داره یکم در موردش بخونم ببینم چطوری کار میکنه؟

shatech
February 5th, 2016, 16:59
دوست عزیز این شرکت ها از سیستم مانیتورینگ اختصاصی استفاده می نمایند.
این مانیتورینگ ها بسیار بسیار گرانقیمت بوده و در عوض توانایی بالایی دارند که می تواند هر چیزی را محدود کند

OmidX
February 5th, 2016, 17:29
سلام٬ یه سوالی داشتم اینکه همین کمپنی های مثل هاست گیتور٬ بلو هاست و... هاست نامحدود میدن چطوری کنترول میکنن؟
یه یوزر شاید مثلا ۱۰ جی بی یا هم بیشتر اطلاعات آپلود کنه٬ سیستم مانیتورینگشون چطوریه؟ کسی اطلاعات دقیق داره ؟؟

من چند سال پیش یک اکانت از هاست مانستر داشتم ک روش حدودا ۳۰۰ گیگ دیتا بود (بکاپ) ، با وجود اینکه در قوانین شون گفته شده استفاده ب عنوان فایل هاستینگ و هاست بکاپ ممنوع هست ، کاری نداشتن ، تازه یک دامین ir. هم پارک کرده بودم :دی ، شاید چون پهنای باند زیادی مصرف نمیکردم ، نمیدونم !

ولی سیاست های الان شون رو نمیدونم ، قاعدتا باید یک محدودیتی در نظر گرفته باشن.

یک دوست دیگری هم در همین انجمن بود ک از هاست گیتور ب عنوان هاست بکاپ استفاده میکرد.

imostafa
February 7th, 2016, 23:04
این گونه خدمات دهی سیاست های خودش رو داره
مثلا آپلود هر فایل - سرعت دانلود فایل مورد نظر - محدودیت منابع رم و سی پی یو و هزار فاکتور دیگه