ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک از یک صفحه به خود همان صفحه

azade1992
February 3rd, 2016, 11:13
سلام دوستان. میخواستم بپرسم ایا هنوز هم لینک کردن یک کلمه داخل یکی از صفحات سایت به همون صفحهی جاری، هنوزم تاثیر خوبی برای سئو داره؟
مثلا توی لینک برنامه ها (http://iranapps.ir/category/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+%D9%87%D8%A7) از سایتم، چون میخوام این صفحه با کلمه برنامه ها بیاد بالا، آیا درسته که این کلمه رو از داخل متن همین صفحه مجددا به همین صفحه لینک کنم؟
متخصصین خواهشا جواب بدن. مرسی.

chaishpish
February 10th, 2016, 11:33
سلام دوست عزیز بله اما روشی که گفتید اشتباه هستش روش صحیح اینجوریه
" توجه نمائید که در سرور های مجازی ویندوز رز وی پی اس (http://rozvps.ir/shop/cart.php?gid=2) ، بصورت پیش فرض 1 IP اختصاصی بر روی هر سرور ارائه می شود "

این نوع لینک دادن از نظر گوگل قانونیه شما باید دقیقا به مطلب اشاره کنید تا سئو کامل انجام بشه.

paypal
February 14th, 2016, 09:44
حقیقتش من سایت هایی رو دیدم که با کلمه کلیدی اصلی به همون صفحه ای که توش هستی لینک دادن و جز 200 سایت برتر ایران هم هستن. اما جایی رو ندیدم که گوگل در مورد این موضوع صحبتی کنه . کسی اطلاعاتی داره ؟ تشکر از استارتر سوال خوبی بود ، دوستان نظر بدید از تجربیاتتون استفاده کنیم

imostafa
February 14th, 2016, 18:29
حقیقتش من سایت هایی رو دیدم که با کلمه کلیدی اصلی به همون صفحه ای که توش هستی لینک دادن و جز 200 سایت برتر ایران هم هستن. اما جایی رو ندیدم که گوگل در مورد این موضوع صحبتی کنه . کسی اطلاعاتی داره ؟ تشکر از استارتر سوال خوبی بود ، دوستان نظر بدید از تجربیاتتون استفاده کنیم

ببینید شما نباید سایت خودتون رو برابر با سایت های قرار بدید که جز 200 سایت برتر ایران هستن .
معیارهای گوگل برای سنجش صفحات سایت شما با این گونه سایت ها فرق داره .

لینک دهی داخلی بهتر هست از صفحات دیگر به صفحات دیگر یک سایت لینک داده بشه
اینجوری تاثیر بیشتری داره .
در کل بعضی از دوستان میان مثل مطلبی بی ربط به یک مطلب دیگه انتشار میدن و بعد یه کلیک اخر مطلب میزارن و لینکش میکنن به مطلبی در سایت
ولی این کار اشتباه هست .

azade1992
April 17th, 2016, 08:55
ممنونم از جواب هاتون دوستان. موفق باشید همگی

behtash007
April 17th, 2016, 12:45
صد در صد تاثیر داره تجربه شخصی منم هم همین رو میگه ، حتی میتونید اسم سایت خودتون رو هم لینک کنید به عنوان بک لینک هم شناخته میشه

alirezasat
April 28th, 2016, 00:13
تاثیر بسیار خوبی داره مخصوصا اگر مطلب شما کپی بشه و در سایت دیگه قرار داده بشه به عنوان یه بک لینک مفید محسوب میشه

shayandavoodi
April 28th, 2016, 01:32
نه اینطوری صفحه ای که پایین هست بالا نمیاد. فقط اگر یک صفحه به اشتباه بالا هست، میتونید با ایجاد لینک به سمت صفحه مورد نظر اصلی، اون رو به جای صفحه اشتباهی از سایت خودتون بالا بیارید.
اینطور نیست که هرچی سایتتون لینک داخلی بیشتر داشته باشه بیاد بالاتر...
وجود تعداد زیادی لینک به یک صفحه از سایت باعث میشه اون صفحه نسبت به صفحات دیگه از سایتتون مهمتر تلقی بشه.

miladtnt
April 28th, 2016, 01:57
اینی که میگید همون برچسب نمیگن بش؟