توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی افزونه وردپرس طراحی میکنه
wapmaster
February 2nd, 2016, 19:34
سلام
خسته نباشید
یه افزونه میخوام طراحی کنید پست اتوماتیک بفرسته
خوب چجوری؟
لینک پست مورد نظرو به افزونه بدی و با یه کلیک اون پستو توی سایت من بصورت اختصاصی ارسال کنه(برچسب بزنه ! آهنگ باشه آهنگو آپلود کنه ! لینک های دانلودو توی باکس بزاره ! برچسب بزنه ! )
خوب تعرفه هاتونو همینجا بگید
خواهشا نگید تیکت بزنید یا ... ! همینجا اعلام کنید مرسی
msl-ice
February 2nd, 2016, 19:42
اگر فقط برای موزیک و موزیک ویدیو بخواین میتونم اماده کنم .... شما لینک عکس و لینک مستقیم بهش میدین و نام خواننده ...... سیستم خودش اپلود میکنه ...براتون تغییر تک میده ... رینیم میکنه ....
پست رو با هر استایلی که سایت شما باشه ارسال میکنه و تمام فیلد های سئو رو هم پر میکنه و سئو 100 در صد داره ....
و یه سری امکانات دیگه .... نمونه سایت هم داریم که براش طراحی کردم و میتونم براتون اماده کنم
اگر منظورتون این چنین سیستمی هست راه ارتباطی برام ارسال کنید
wapmaster
February 2nd, 2016, 19:45
بله تقریبا چنین چیزی !
ولی خوب هزینه هارو اعلام کنید
msl-ice
February 2nd, 2016, 19:50
چند مورد هست ....
چون این همه کار رو نمیشه با افزونه انجام داد روی یک هاست براتون ست میکنیم ( هاست رو خودمون تهیه میکنیم و پرداختش رو انجام میدیم اما هاست دانلود از خودتون هست )...
ما استایل معمولی داریم و استایل اختصاصی سایت خودتون (به شکل سایر پست های سایتتون )
فروش بصورت ماهانه همراه با لایسنس داریم .... و برای وردپرس فقط پست ارسال میکنه ...
بصورت کامل اختصاصی تا الان فروخته نشد و فعلا برنامه ای برا اینکار نداریم
wapmaster
February 2nd, 2016, 19:52
چند مورد هست ....
چون این همه کار رو نمیشه با افزونه انجام داد روی یک هاست براتون ست میکنیم ( هاست رو خودمون تهیه میکنیم و پرداختش رو انجام میدیم اما هاست دانلود از خودتون هست )...
ما استایل معمولی داریم و استایل اختصاصی سایت خودتون (به شکل سایر پست های سایتتون )
فروش بصورت ماهانه همراه با لایسنس داریم .... و برای وردپرس فقط پست ارسال میکنه ...
بصورت کامل اختصاصی تا الان فروخته نشد و فعلا برنامه ای برا اینکار نداریم
ممنون چنین چیزی رو نمیخوایم
msl-ice
February 2nd, 2016, 19:53
ارسال هر پست موزیک ویا موزیک ویدیو کمتز از 15 ثانیه تقریبا زمان میبره
- - - Updated - - -
با کدوم قسمتش مشکل دارین ؟
wapmaster
February 2nd, 2016, 19:55
ارسال هر پست موزیک ویا موزیک ویدیو کمتز از 15 ثانیه تقریبا زمان میبره
- - - Updated - - -
با کدوم قسمتش مشکل دارین ؟
هاست داریم
لایسنسن نمیخوام داشته باشه
+
استایلش اتوماتیک در باکس دانلود باشه نه اینکه استایل بهش داده بشه
msl-ice
February 2nd, 2016, 19:59
استایل کلی پست رو عرض کردم ... استایل دانلود در باکس مخصوص خودش هست ...
هاست ارسال پست دست ما هست و به شما یک ادرس برای ارسال پست میدیم همین
اگر لایسنس دار بصورت ماهانه نباشه قیمت برای شما سنگین میشه .... شاید بتونید چیزی پیدا کنید که کارتون پیش بره اما این سیستم رو تا کار نکنید پی به قدرت و سرعت وکامل بودنش نمیکنید ... و نکته مهم سئو بالای مطالب هست که سئو کار های مطرح تایید میکنند و تاثیر مثبت سایت ارزیابی میکنند
wapmaster
February 2nd, 2016, 20:02
استایل کلی پست رو عرض کردم ... استایل دانلود در باکس مخصوص خودش هست ...
هاست ارسال پست دست ما هست و به شما یک ادرس برای ارسال پست میدیم همین
اگر لایسنس دار بصورت ماهانه نباشه قیمت برای شما سنگین میشه .... شاید بتونید چیزی پیدا کنید که کارتون پیش بره اما این سیستم رو تا کار نکنید پی به قدرت و سرعت وکامل بودنش نمیکنید ... و نکته مهم سئو بالای مطالب هست که سئو کار های مطرح تایید میکنند و تاثیر مثبت سایت ارزیابی میکنند
تشکر از پیشنهادتون ولی چنین چیزی نمیخوام
موفق باشید
T.Toosi
February 2nd, 2016, 20:45
باسلام، با هزینه 80 هزار تومان با قابلیت ریموت آپلود به سرور شما، قابل ارایه به صورت اسکریپت جداگانه یا پلاگین برای وردپرس.
wapmaster
February 2nd, 2016, 22:57
باسلام، با هزینه 80 هزار تومان با قابلیت ریموت آپلود به سرور شما، قابل ارایه به صورت اسکریپت جداگانه یا پلاگین برای وردپرس.