PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام دیتا سنتر ها ترافیک نامحدود ارائه میدن؟

underage
February 2nd, 2016, 17:29
سلام دوستان
دو تا سوال دارم که ممنون میشم استاید جوابشو بدنم

میخاستم بدونم کدام دیتاسنتر ها ترافیکشون نامحدوده (نامحدود واقعی)
سوال بعدی اینه که کدام سرور ها وارز هستن ؟

من خیلی توی نت جستجو کردم اما تنها سروری که متوجه نامحدود بودنش شدم رداستیشن بود

pardazit.net
February 2nd, 2016, 17:33
با سلام و عرض ادب

نامحدود واقعی میخواهید دیتاسنتر OVH

اگر وارز میخواهید هلند Ecatel

company_hosting
February 2nd, 2016, 17:38
سلام دوستان

من خیلی توی نت جستجو کردم اما تنها سروری که متوجه نامحدود بودنش شدم رداستیشن بود

سلام

رداستشین - او وی اچ / برخی از سرورهای لیزوب...
2- ایران - رداستشین ... به معنای 80 - 90 % وارز ...

underage
February 2nd, 2016, 17:44
با سلام و عرض ادب

نامحدود واقعی میخواهید دیتاسنتر OVH

اگر وارز میخواهید هلند Ecatel

ممنون بابت پاسخ
سروری وجود نداره که هم وارز باشه و هم ترافیک نامحدود؟
چرا توی فروشنده های سرور مجازی و یا در همینجا در بخش سرور مجازی تقریبا تمامی فروشنده ها پلن هاشون ترافیک نامحدود خورده اما وقتی حرف از ترافیک ۱۵ ترا زده میشه انکار میکنن؟
منظور از مصرف منصفانه چیه؟

mizban97
February 2nd, 2016, 17:49
ممنون بابت پاسخ
چرا توی فروشنده های سرور مجازی و یا در همینجا در بخش سرور مجازی تقریبا تمامی فروشنده ها پلن هاشون ترافیک نامحدود خورده اما وقتی حرف از ترافیک ۱۵ ترا زده میشه انکار میکنن؟

جنبه تبلیغاتی دارد.
سرور های اکاتل هلند ترافیک بالا و وارز هستند.

pardazit.net
February 2nd, 2016, 17:56
ممنون بابت پاسخ

بعضی از سرور ها مثل هلند و آلمان ترافیک بالایی دارند اما نامحدود نیستند

مثلا آلمان 30 ترا ترافیک به ما می دهد ما نیز میزنیم نامحدود اما مصرف منصفانه مثلا 1 ترا 2 ترا مصرف داشته باشید مشکلی نداره اما خب 15 ترا مصرف داشته باشید کم میاریم

اما ترافیک از دیتاسنتر OVH کاملا نامحدود هست ما نیز کاملا نامحدود ارائه میکنیم

Ecatel هم بهتون 15 ترا ترافیک میده اگر کارتون با این مقدار حل میشه گزینه خوبی هست

ایران هم که خب مشکلی که داره همین ترافیک هایش هست وگرنه مشکلی بابت کپی رایت و سایر قوانین مشابه نداره

یک سری از ارائه دهندگان سرور ها ایران میان به عنوان مثال مصرف 1 به 10 را نامحدود می دهند شما باید ببینی مصرفت به چه شکل هست اگر 1 به 10 باشه ایران بگیرید براتون خیلی خوب میشه

a.e
February 2nd, 2016, 18:10
دیتاسنتر ovh پهنای باند نامحدود ارائه میدهد و همچنین تا حدودی میتوان گفت وارز می باشد، چرا ؟ چون تا زمانی که از شما شکایت رسمی به دیتاسنتر ارسال نشود برای موضوع کپی رایت و ... پیگیری نخواهد کرد.

OmidX
February 2nd, 2016, 20:57
Ovh نامحدود هست ، ولی ب دلیل مشکلاتی ک با ایران داره توصیه نمیشه .

رد استیشن و رپیدسويچ هم هستن ، ک ترافیک نامحدود دارند و مشکلی هم با ایران ندارن .

درباره کپی رایت هم ، ببینید تا شکایت از شما نشه کاری با شما ندارن ، شکایت شه هم ب شما وقت میدن مشکل رو حل کنید.

royl
February 2nd, 2016, 22:14
دیتاسنتر های بیشترشون ترافیک رو نامحدود میدن
ولی حتما میدونید که میگن پورت سرور 1 گیگابیت و 250 مگ اون رو گارانتی میکنن
همین دیتاسنتر ovh
خب الان اون 250 مگ رو گارنتی کرده حالا ما باید 250 مگابیت رو به بایت تبدیل کنیم یعنی تقسیم بر 8
میشه چیزی حدود 30 مگ برای کل سرور حالا ما اگر بخواهیم در تمام طول شبانه روز با این سرور تبایدل اطلاعات داشته باشیم و فقط میتونیم 60 ترا بایت تبادل اطلاعات داشته باشیم
در ضمن سرعت هارد نیز محدود هست
بااحترام

Majiiid
February 2nd, 2016, 22:39
اگر منظور شما از وارز بودن استفاده سید باکس تورنت و ایمیل و اینجور چیزا باشه و با توجه به اینکه ترافیک نامحدود هم میخواین ovh بگیرین , رداستیشن هم ترافیک نامحدود میده با تورنت هم مشکلی نداره ولی به ایمیل و ایمیل مارکتینک گیر میدهاکاتل هلند نیز فول وارز هست ولی ترافیک نامحدود نمیده

OmidX
February 2nd, 2016, 23:12
اگر منظور شما از وارز بودن استفاده سید باکس تورنت و ایمیل و اینجور چیزا باشه و با توجه به اینکه ترافیک نامحدود هم میخواین ovh بگیرین , رداستیشن هم ترافیک نامحدود میده با تورنت هم مشکلی نداره ولی به ایمیل و ایمیل مارکتینک گیر میدهاکاتل هلند نیز فول وارز هست ولی ترافیک نامحدود نمیده

البته دوست عزیز OVH فقط با دانلود از ترکر های خصوصی مشکلی ندارد و ردگیری کپی رایت از شبکه تورنت و شبکه عمومی مانند bit torrent برای دیتا سنتر ها و کمپانی هایی که این موارد را بررسی میکنند بسیار راحت میباشد.

و توجه داشته باشید ک OVH کاملا به قوانین کپی رایت احترام میگذارد و در صورتی که این موارد به این دیتا سنتر گزارش شود ، پیگیری میکند.

underage
February 2nd, 2016, 23:19
ممنون از همه دوستان

منظور از وارز بودن فایل هاییه که قوانین کپی رایت رو نقض میکنن (مثل سریال ها) + استفاده سید باکس تورنت

007
February 2nd, 2016, 23:23
سلام دوستان

س نامحدود یک واژه ی تبلیغاتی هست
هرچقدر پول بدی اش میخوری
شما مقدار نیازت رو مشخص کن از هرجا که سرویس می گیری بپرس میتونی روی پورت اینقدر مصرف داشته باشی یا نه همین
سرور مجازی باشه چه اختصاصی بالاخره هر پورتی که باشه یک محدودیتی هم داره قرار نیست آبش بند نیاد و تموم نشه:)یا بند میاد یا اینکه به شما اجازه استفاده نمی دن
ارادت

underage
February 3rd, 2016, 00:12
هرچقدر پول بدی اش میخوری
شما مقدار نیازت رو مشخص کن از هرجا که سرویس می گیری بپرس میتونی روی پورت اینقدر مصرف داشته باشی یا نه همین
سرور مجازی باشه چه اختصاصی بالاخره هر پورتی که باشه یک محدودیتی هم داره قرار نیست آبش بند نیاد و تموم نشه:)یا بند میاد یا اینکه به شما اجازه استفاده نمی دن
ارادت

ممنون
بله الان متوجه هستم که کلمه نامحدود در سرور های ابری یه اصطلاحه چون معمولا درصد کمی از کاربرا میان به اون سقف از ترافیک تعریف شده در سیستم میرسن
اگه کسی به ۱ ترا در روز ترافیک نیاز داشته باشه بهتره که سرور اختصاصی بگیره چون اونجوری که من فهمیدم سرور های مجازی به حداقل ۴ پلن تقسیم میشن و حداقل به ۴ نفر واگذار میشن که این یعنی محدودیت در استفاده از ترافیک

amin0181
February 3rd, 2016, 00:17
با سلام
میتونید از سرور های لیزوب نیز استفاده کنید
پهنای باند شبکه به صورت نامحدود ( محسابه نمیشود ) ارائه میشه
دیتاسنتر های هلند برای این موارد توصیه میشه

mizban97
February 3rd, 2016, 01:37
هرچقدر پول بدی اش میخوری
ارادت

بله دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی خیلی از دوستان ovh پیشنهاد دادن ایا به نظر شما پورت ovh نامحدود هست؟
در او وی اچ به شکلی هست که بازه ای داره و اگر زیادتر مصرف بکنید پورت لیمیت میشه و سرعتتون کاهش پیدا میکنه...به همین راحتی :)
در ضمن واژه نامحدود هم یک شگرد تبلیغاتی بزرگ هست . :)