vPsPersia.COM
October 13th, 2010, 17:40
سلام
یکی از VPS های مشتری ما متاسفانه هاردش کرش کرد و بالا نمی آمد و از اول بالا آمدن VPS از ما درخواست FSCK می شد
یعنی میگفت پسورد سرور رو بده که FSCK انجام بشه
ما هم FSCK کردیم و سرور بالا آمد ، حالا به نظرم هاردش تخریب شده و سایت هاش بالا می آیند ولی cpanel کار نمی کنه
هر دستوری می زنیم اررور Read-only file system رو میده
مثلا به این صورت خواستم cPanel رو آپدیت کنم
root@server [/home]# /scripts/upcp --force Running Futex Check/Fix......Done
Failed to write upcp pid file: Read-only file system at /scripts/upcp line 101.
مشکل در پارتیشن ها هست ، یادم میاد قبلا یک سرور XEN از WorldStream داشتم که مدیر های انجا مشکل رو حل کردند
حالا من یک VPS جدید و سالم ساختم و می خواهم یوزر هاشون انتقال بدم به سرور جدید ، اما هر دستوری نظیر cp , mv , rm و .. میزنم اررور فایل سیستم میده
به نظر شما چه طوری باید مشکل رو حل کنم؟
نمونه دیگر
root@server [/home]# mv cpmove-serir.tar.gz /home/xera
mv: cannot move `cpmove-serir.tar.gz' to `/home/xera/cpmove-serir.tar.gz': Read-only file system
root@server [/home]#
یکی از VPS های مشتری ما متاسفانه هاردش کرش کرد و بالا نمی آمد و از اول بالا آمدن VPS از ما درخواست FSCK می شد
یعنی میگفت پسورد سرور رو بده که FSCK انجام بشه
ما هم FSCK کردیم و سرور بالا آمد ، حالا به نظرم هاردش تخریب شده و سایت هاش بالا می آیند ولی cpanel کار نمی کنه
هر دستوری می زنیم اررور Read-only file system رو میده
مثلا به این صورت خواستم cPanel رو آپدیت کنم
root@server [/home]# /scripts/upcp --force Running Futex Check/Fix......Done
Failed to write upcp pid file: Read-only file system at /scripts/upcp line 101.
مشکل در پارتیشن ها هست ، یادم میاد قبلا یک سرور XEN از WorldStream داشتم که مدیر های انجا مشکل رو حل کردند
حالا من یک VPS جدید و سالم ساختم و می خواهم یوزر هاشون انتقال بدم به سرور جدید ، اما هر دستوری نظیر cp , mv , rm و .. میزنم اررور فایل سیستم میده
به نظر شما چه طوری باید مشکل رو حل کنم؟
نمونه دیگر
root@server [/home]# mv cpmove-serir.tar.gz /home/xera
mv: cannot move `cpmove-serir.tar.gz' to `/home/xera/cpmove-serir.tar.gz': Read-only file system
root@server [/home]#