PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 2 سوال در مورد whmcs

salar123
January 30th, 2016, 23:14
سوال شماره 1 بنده اینه که بنده مشتریام خرید میکنن 10 برابر مبلق وارد پنل میشه و بنده مجورم بعد از هر پرداخت مشتری اون مبلغ رو پاک کنم.(مشکل شماره 1 حل شد.)
2- اینکه چجوری میشه کرونجابز whmcs رو کاری کرد که خودکار اجراع شه.(مشکل شماره 2 حل شد.)

متشکر از همه دوستان حل شد. تومان رو به ریال تبدیل کردم حل شد فکر کنم مشکل از ماژول پرداخت باشه.
با تشکر.

shakib zero
January 30th, 2016, 23:17
درود

مورد یک رو نمیدونم چرا به این شکله . برای مورد دوم میتونید از طریق سی پنل و گزینه Cron Jobs یک کرون جاب تعریف کنید و آدرس فایل کرون جاب رو بهش بدید و بگید مثلا هر روز ساعت فلان اجرا بشه ...

زیرساخت
January 30th, 2016, 23:19
1- در setup » payments » currencies مقدار Base Conv. Rate را برابر 1 و فرمت را بصورت 1,234 قرار دهید.
2- این امکان در اکثر هاست ها فراهم است و تنها کاری که می بایست انجام دهید تعریف کردن آن در هاست است.

salar123
January 30th, 2016, 23:27
1- در setup » payments » currencies مقدار Base Conv. Rate را برابر 1 و فرمت را بصورت 1,234 قرار دهید.
2- این امکان در اکثر هاست ها فراهم است و تنها کاری که می بایست انجام دهید تعریف کردن آن در هاست است.

این کار رو قبلا انجام دادم بازم مشکل داره.
بعد الان 24 ساعته
Base Conv. Rate
دلار به تومن گزاشتم که وقتی قیمت دلار تغییر میکنه قیمت ها هم تغییر کنه.

Base Conv. Rate =3750
ولی بازم حل نشد.

- - - Updated - - -

درود

مورد یک رو نمیدونم چرا به این شکله . برای مورد دوم میتونید از طریق سی پنل و گزینه Cron Jobs یک کرون جاب تعریف کنید و آدرس فایل کرون جاب رو بهش بدید و بگید مثلا هر روز ساعت فلان اجرا بشه ...

ازمایش میکنم ببینم جواب میده با تشکر.

زیرساخت
January 30th, 2016, 23:30
لطفا دقیقا و با جزئیات کامل بفرمایید با چه واحد پولی تنظیم و فاکتور زده می شود و تنظیمات انجام شده در بخش setup » payments » currencies به چه صورت است.

salar123
January 30th, 2016, 23:32
لطفا دقیقا و با جزئیات کامل بفرمایید با چه واحد پولی تنظیم و فاکتور زده می شود و تنظیمات انجام شده در بخش setup » payments » currencies به چه صورت است.

1- مشتری خرید میزنه 2- به بانک وصل میشه و پرداخت 3- محصول ثبت میشه ولی 10 برابر قیمت محصول داخل کیف پول مشتری پور میشه.

زیرساخت
January 30th, 2016, 23:42
اگر به واحد پولی USD نیاز ندارید آنرا به تومان تغییر دهید. طوری که تنها یک واحد پولی داشته باشید.
همانطور که قبلا عرض شد مقدار Base Conv. Rate را برابر 1 و فرمت را بصورت 1,234 قرار دهید و ضمنا اعمال مالیات و ... را غیر فعال کنید.

کانفیگ ماژول درگاه بانکی خود را نیز چک کنید که با rate آن با واحد موجود همخوانی داشته باشد.

salar123
January 30th, 2016, 23:51
اگر به واحد پولی USD نیاز ندارید آنرا به تومان تغییر دهید. طوری که تنها یک واحد پولی داشته باشید.
همانطور که قبلا عرض شد مقدار Base Conv. Rate را برابر 1 و فرمت را بصورت 1,234 قرار دهید و ضمنا اعمال مالیات و ... را غیر فعال کنید.

کانفیگ ماژول درگاه بانکی خود را نیز چک کنید که با rate آن با واحد موجود همخوانی داشته باشد.

تمامی این کار ها رو انجام دادم قبلا که از درگاه واسط درگاه داشتم این مشکل نبود و اشکال از بازگشت از بانک هست. ولی نمیدونم این مشکل از کدوم سمته.

- - - Updated - - -

این callback ماژول بانک هست دوستان میشه یه نگاه بهش بندازن.

downloaddl
January 31st, 2016, 02:23
اگر امکانش هست از قسمت واحد پول whmcs خود یک اسکرین شات بگرید و برام از خصوصی ارسال کنید یا در همین پست قرار بدین بررسی کنم.

salar123
January 31st, 2016, 11:08
متشکر از همه دوستان حل شد. تومان رو به ریال تبدیل کردم حل شد فکر کنم مشکل از ماژول پرداخت باشه.
با تشکر.