ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد سرور اختصاصی به صرفه با این مشخصات

nevergotme
January 30th, 2016, 20:23
درورد بر شما دوستان عزیز...

بنده احتیاجه خیلی زیادی به پردازنده فوق العاده قوی دارم ، سوالم این است که با توجه به بودجه 150 تومان چه مقدار پردازنده می توانم در نهایت تهیه کنم ؟ رم 4 گیگ ، با هارد 100 گیگ ssd باشه هم کفایت میکنه چون فقط تمرکر سرور میخوام رو پردازنده باشه . سوالم این است در بهترین شرایط 1 سی پی چه میزان توان فرکانس را دارد ؟ آیا میشود درخواست 2 یا چند cpu رو در خواست کرد ؟

company_hosting
January 30th, 2016, 20:28
باسلام

بهترین فرکانس دریافتی برای شما

سرور های با 2 سی پی یو میباشد

سرورهای با سی پی یو زئون ...

بدلیل ایجاد پست در بخش اموزشی امکان اعلام مشخصات و قیمت نیست

در بخش درخواست سرویس اعلام کنید تا مشخصات و هزینه برای شما اعلام شود

موفق باشید

با تشکر

peyman24x
January 30th, 2016, 22:38
سلام از سی پی یو های مخصوص سرور اینتل (زئون)استفاده کنید ولی با توجه به محدود بودن بودجه شما باید فکر کنم از سری E3 بتونید گیر بیارید مثلا از سرور های مارکتی ولی سری E5 V3 که عالی است برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قدرت سی پی یو ها میتونید این بنچمارک ها را نگاه کنید.

https://cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

موفق باشید

alicpk
January 31st, 2016, 00:05
دوست عزیز با بودجه شما سرور اختصاصی مناسبی نمیشه پیشنهاد داد
بهتره که یک سرور مجازی تهیه کنید که با این کار توان پردازشی مفیدتری هم بدست میارید
سرورهایی که با پردازنده های مرکزی بیش از 3 گیگاهرتز کار میکنند مناسب تر است ولی قیمت بسیار بالایی دارند
پیشنهاد بنده پردازنده Intel Xeon E5 E5-1630v3 است که پردازش مرکزی 3.7 گیگاهرتز دارد و پردازشهای غولپیکری را در کمتر از یک چشم به هم زدن انجام میدهد
البته نا گفته نماند که پردازنده های AMD حرفه ای تر هستند ولی به دلیل مشکلاتی که در زمینه مجازی سازی دارند معمولا مورد استقبال قرار نمیگیرند

peyman24x
January 31st, 2016, 00:12
دوست عزیز با بودجه شما سرور اختصاصی مناسبی نمیشه پیشنهاد داد
بهتره که یک سرور مجازی تهیه کنید که با این کار توان پردازشی مفیدتری هم بدست میارید
سرورهایی که با پردازنده های مرکزی بیش از 3 گیگاهرتز کار میکنند مناسب تر است ولی قیمت بسیار بالایی دارند
پیشنهاد بنده پردازنده Intel Xeon E5 E5-1630v3 است که پردازش مرکزی 3.7 گیگاهرتز دارد و پردازشهای غولپیکری را در کمتر از یک چشم به هم زدن انجام میدهد
البته نا گفته نماند که پردازنده های AMD حرفه ای تر هستند ولی به دلیل مشکلاتی که در زمینه مجازی سازی دارند معمولا مورد استقبال قرار نمیگیرند
دوست عزیز فعلا که ای ام دی خیلی عقب افتاده در ضمن چرا با این قیمت هم میتونند سرور اختصاصی خوب تهیه کنند

InterServer.ir
January 31st, 2016, 12:54
سلام

با هردو نوع پردازنده کار کردم تا قبل از استفاده از پردازنده amd پردازنده ساخت شرکت intel رو خدای سی پی یو می دونستم ولی بعد نظرم عوض شد.

سی پی یو های اینل اکثرا به دلیل همراه داشتن پردازنده گرافیک و مسائلی که اصلا به کار هاستینگ و مجازی سازی نمیاد بنچ مارک بالاتری گرفتند ولی قدرت پردازش واقعی اون ها بسیار کمتر از amd هست . سی پی یو سری Opteron جزو بهترین سری های سی پی یو سرور هستند حتی او وی اچ بهترین سری سرور های مجازی سازش از این سری سی پی یو استفاده می کردند که بنده هم روی همین سرور ها با AMD آشنا شدم البته جدیدا با وارد شدن ddr4 سی پی یو های اینتل جایگزین شدند چون انگار سری Opteron با ddr4 سازگار نبود .

peyman24x
January 31st, 2016, 13:03
سلام

با هردو نوع پردازنده کار کردم تا قبل از استفاده از پردازنده amd پردازنده ساخت شرکت intel رو خدای سی پی یو می دونستم ولی بعد نظرم عوض شد.

سی پی یو های اینل اکثرا به دلیل همراه داشتن پردازنده گرافیک و مسائلی که اصلا به کار هاستینگ و مجازی سازی نمیاد بنچ مارک بالاتری گرفتند ولی قدرت پردازش واقعی اون ها بسیار کمتر از amd هست . سی پی یو سری Opteron جزو بهترین سری های سی پی یو سرور هستند قیمت پایین تری هم دارند.

دوست عزيز بنده فن نيستم كه يك مهندس اي تي هستم از رو فكر و احتمالات هم صحبت نميكنم در حال حاضر بين پردازنده هاي رده بالا و سرور اينتل و اي ام دي اينتل بهتر عمل كرده حرف شما شايد چند سال قبل كمي درست بود ولي در حال حاضر اينطور نيست البته بايد ديد اي ام دي در آينده جبران ميكنه يا خير قدرت يك پردازنده و توان پردازش هم مشخص ربطي به هاستينگ نداره اصلا

InterServer.ir
January 31st, 2016, 13:20
دوست عزيز بنده فن نيستم كه يك مهندس اي تي هستم از رو فكر و احتمالات هم صحبت نميكنم در حال حاضر بين پردازنده هاي رده بالا و سرور اينتل و اي ام دي اينتل بهتر عمل كرده حرف شما شايد چند سال قبل كمي درست بود ولي در حال حاضر اينطور نيست البته بايد ديد اي ام دي در آينده جبران ميكنه يا خير قدرت يك پردازنده و توان پردازش هم مشخص ربطي به هاستينگ نداره اصلا

شما توی کتاب و مقاله و مجله در این باره خوندید بنده خودم کارکردشون رو روی سرور های مجازیم با انواع برنامه ها دیدم و تست کردم .

قیمت سی پی یو های amd پایین هست و قدرت مناسبی دارند چیزی که استاتر نیاز داره.

peyman24x
January 31st, 2016, 14:59
خير دوست عزيز مثل شما و تمام دوستان بنده هم استفاده كننده طيف وسيعي از پردازنده ها بودم وهستم حتي از ديگر برندها در حال حاظرم از پردازنده هاي سري سرور اينتل زئون و همچنين كور سري ٦ استفاده ميكنم
تمام پردازنده ها توسط افراد و آزمايشگاه هاي مختلف تحت شرايط مختلف و برنامه هاي مختلف و كاركرد گوناگون تست شدن و نتيجه همگي منتشر شده و موجود است شما هم اگر دوست داشتيد مستندات خود مبني بر قوي تر بودن پردازنده اي ام دي ميتونيد منتشر كنيد استارتر عزيز هم از آنجايي كه نياز به توان پردازش بالا داشت ميوتنه دليل نياز خود را اعلام كند تا دقيق تر راهنمايي بشه مثلا اگر براي انكد يا كانورت نياز دارين در كنار پردازنده خوب از هارد اس اس دي هم براي بازدهي بالاتر استفاده كنيد
موفق باشيد