توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در آپدیت
hoster
January 30th, 2016, 18:33
سلام
در حال ارتقا ورژن whmcs بودم که ارور زیر رو میده
SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'hoster.tblfraud' doesn't exist (SQL: select count(*) as aggregate from `tblfraud` where `fraud` = maxmind and `setting` = Do Not Include City)
از اساتید در خواست کمک دارم
رفع شد
زیرساخت
January 30th, 2016, 20:04
سلام
اگر از ماژول maxmind استفاده می کنید آنرا موقتا Deactivate کنید و پس از آن update کنید.
برای اطمینان خاطر ، ابتدا بکاپی که قبل از update گرفته اید را ریستور کنید و بعد از آن update کنید.
توجه کنید که قبل از ارتقا Privileges یوزر دیتابیس را روی All ست کنید تا مشکل دسترسی برای آپدیت بوجود نیاید.
ضمنا اگر از سرور ضعیفی برای میزبانی سایت خود استفاده می کنید مقدار max_execution_time را نیز عدد بالایی ست کنید.
hoster
January 30th, 2016, 21:37
سلام
اگر از ماژول maxmind استفاده می کنید آنرا موقتا Deactivate کنید و پس از آن update کنید.
برای اطمینان خاطر ، ابتدا بکاپی که قبل از update گرفته اید را ریستور کنید و بعد از آن update کنید.
توجه کنید که قبل از ارتقا Privileges یوزر دیتابیس را روی All ست کنید تا مشکل دسترسی برای آپدیت بوجود نیاید.
ضمنا اگر از سرور ضعیفی برای میزبانی سایت خود استفاده می کنید مقدار max_execution_time را نیز عدد بالایی ست کنید.
ممنون از پاسختون
من از ماژول ذکر شده استفاده نمی کنم برای اطمینان آن را از پوشه ماژول ها پاک کنم کافیست ؟
زیرساخت
January 30th, 2016, 21:48
فکر نمی کنم با اینکار مشکل حل شود.
در صورت تمایل و در صورت دارا بودن لایسنس whmcs ، از طریق پرتال کاربری زیرساخت اقدام به ثبت درخواست کنید تا این موضوع را برای شما بررسی کنیم.
http://cp.zirsakht.net
hoster
January 31st, 2016, 17:58
فکر نمی کنم با اینکار مشکل حل شود.
در صورت تمایل و در صورت دارا بودن لایسنس whmcs ، از طریق پرتال کاربری زیرساخت اقدام به ثبت درخواست کنید تا این موضوع را برای شما بررسی کنیم.
http://cp.zirsakht.net
از نال شده استفاده میکنم
در دیتابیس من چیزی به اسم tblfraud وجود نداره تا بشه تنظیمات مربوطه به ماژول رو انجام داد
ممنون میشم راهنمایی کنید
و یا یه بک آپ از قسمت tblfraud بدید به ما تا من ریستور کنم رو دیتابیس تا این مشکل حل شود
- - - Updated - - -
از اساتید دیگه هم نیز درخواست کمک دارم
آیا هیچ کس در این مورد اطلاعی نداره ؟
من در سایت خود WHMCS هم جستوجو کردم اما اطلاعاتی یافت نکردم