توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب vmware
ramin_malek
January 30th, 2016, 14:23
سلام یکی از سرور هام که روش ESXI 6 بوده خاموش شده بعد از روشن شدن سرورو می خوام ماشین ها رو روشن کنم این Error رو می ده دوستان به نظرتون باید چه کرد ممنون می شم از کمکتون
alializade3
January 30th, 2016, 15:24
دوست عزیز فک کنم یه چیزی رو stop کردی در visul
Fracture
January 30th, 2016, 15:35
هارد هارو چک کردید؟ سالمن؟ جا دارن؟
alicpk
January 30th, 2016, 16:03
دوست عزیز ارور مربوط به پیدا نکردن ماشین مجازی میشه
احتمالا فایلهارو حذف کردید یا دایرکتوری را تغییر دادید
در صورتی که مشکل از این ها هم نبود صد درصد هاردتون مشکل پیدا کرده و باید با دیتا سنتر صحبت کنید تا چک کنند
ramin_malek
January 30th, 2016, 18:33
سرور کنار دستمه از ماشینه می تونم export بگیرم هاردم میاد بالا و با ریست Vmware دوباره ESXI می یاد بالا
- - - Updated - - -
سرویس ها روی هم در security Profile بروی Start Automaticly گذاشتم بعد reboot دادم
Fracture
January 31st, 2016, 08:18
سرور کنار دستمه از ماشینه می تونم export بگیرم هاردم میاد بالا و با ریست Vmware دوباره ESXI می یاد بالا
- - - Updated - - -
سرویس ها روی هم در security Profile بروی Start Automaticly گذاشتم بعد reboot دادم
اتومات نذارید، تک تک روشن کنید که لتنسی هارد رو بتونید مانیتور کنید.
imostafa
February 3rd, 2016, 17:15
- - - Updated - - -
auto نذارید بهتره و تک تک روشن کنید.
در خصوص ارور هم باید گفت ممکنه مسیر رو شناسایی نکنه که باید چک کنید آیا مسیری که در VM تعریف شده وجود دارد یا نه
persian.developer
February 3rd, 2016, 17:36
چقدر از datastore1 فضای خالی دارید و چقدر رَم به این سرور مجازی داده اید؟
Vmware به میزان RAM شما SWAP میسازد که اگر به مقدار کافی فضای خالی بر روی هارد مورد نظر نداشته باشید امکان روشن کردن سرور مجازی وجود نداره و چیزی که من در تصویر میبینم VMware قادر به ساختن SWAP نیست
این مورد رو چک کنید و اگر بازم مشکل رفع نشد مشخصات رو در پیام خصوصی بفرستید که من بررسی کنم