توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کار افتادن لایسنس لایف تایم whmcs
www.denaserver.com
January 30th, 2016, 11:26
سلام
من یک لایسنس whmcs لایف تایم از فراسو خریداری کرده بودم
امروز موقع ورود به قسمت ادمین با اررور تمام شدن مدت لایسنس مواجه شدم
Your license key has expired!
وقتی به پنل کاربری در whmcs مراجعه کردم متوجه شدم وضعیت لایسنس من رفته به حالت Terminated !!!!!!!
به جز من کسی دیگه این مشکل را داره ؟
ServerDL.com
January 30th, 2016, 11:38
سلام
من یک لایسنس whmcs لایف تایم از فراسو خریداری کرده بودم
امروز موقع ورود به قسمت ادمین با اررور تمام شدن مدت لایسنس مواجه شدم
Your license key has expired!
وقتی به پنل کاربری در whmcs مراجعه کردم متوجه شدم وضعیت لایسنس من رفته به حالت Terminated !!!!!!!
به جز من کسی دیگه این مشکل را داره ؟
بخاطر این هست که شما هویت رو با ایران ثبت کردید ...
حدود 1 ماه پیش whmcs ایمیلی به کاربراش که ایرانی بودند زد و عذرشون رو خواست ...
نظر من اینه که شما با یک هویت خارج از ایران پنل خود را دوباره وری فای کنید ...
در صورتی که نیاز به کمک داشتید می تونید رو تیم ما حساب کنید ...
مشخصات تماس در امضا موجود است .
modiranhosting
January 30th, 2016, 11:42
درود
بهتر است از سمت خود فراسو ( آقای حاجی زین العابدین ) پیگیری نمائید.
almandata
January 30th, 2016, 11:43
تحریم!
farmanrava
January 30th, 2016, 11:56
چه طور شد ؟
مگه قرار نبود لایسنس هایی که از فراسو تهیه شده مشکلی براش پیش نیاد ؟؟؟!!!
آقایونی که توی تایپیک زیر خودشون رو به آب و آتیش میزدن کجا تشریف دارند ؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=158975
حالا باز هم بفرمایید استفاده از نسخه رایگان یا نال شده یعنی د-ز-د-ی .....
دوست عزیز لایسنس شما به دلیل تحریم از سمت whmcs حذف شده . به راه کار دوستان عمل کنید شاید بتونید کاری انجام بدید .
انشالله که مشکلتون حل بشه ...
royl
January 30th, 2016, 12:46
فراسو خودش مشکلی نداره و اونایی که تو پنل خود فراسو هستن این مشکل رو ندارن مثل خود ما
فقط اونایی که از فراسو خرید کردند و به نام خودشون با هویت ایرانی ثبت شده مشکل داره
در ضمن اون دوستمون هم میگن وقتی یک شرکت تحریم کرد دیگه د-ز-د-ی نیست و رایگان هست این اشتباه هست اقا یه شرکت دوست نداره به ما خدمات بده مجبور که نیست چه نال چه قانونی
بااحترام
Yas-Host
January 30th, 2016, 13:07
فراسو خودش مشکلی نداره و اونایی که تو پنل خود فراسو هستن این مشکل رو ندارن مثل خود ما
فقط اونایی که از فراسو خرید کردند و به نام خودشون با هویت ایرانی ثبت شده مشکل داره
در ضمن اون دوستمون هم میگن وقتی یک شرکت تحریم کرد دیگه د-ز-د-ی نیست و رایگان هست این اشتباه هست اقا یه شرکت دوست نداره به ما خدمات بده مجبور که نیست چه نال چه قانونی
بااحترام
خوب الان شما از whmcs دیگه استفاده نمی کنید خوب؟!
منتظریم ببینیم سیستم مورد استفادتون چی خواهد بود.
shakib zero
January 30th, 2016, 13:10
خوب الان شما از whmcs دیگه استفاده نمی کنید خوب؟!
منتظریم ببینیم سیستم مورد استفادتون چی خواهد بود.
منظور دوستمون این هست که لایسنس ایشون در پنل فراسو هست و مشکلی برای لایسنسشون ایجاد نشده و دارن استفاده میکنن ...
takpar7
January 31st, 2016, 04:46
اینکه نال درست نیست و مشکل داره شکی نیست توش
ولی این دوستانی که میگن لایسنس گرفتن و یکطرفه شرکت حذفشون کرده و حاظر به بازگشت هزینه ها هم نشده حق دارن هرکاری خواستن بکنن و به هرشکلی دوست داشتن ازش استفاده بکنن
ولی دوستان دیگه که تا حالا هزینه ای برای خرید لایسنس مورد نظر از شرکت نکردن نباید از نال شدش استفاده بکنن حتی تحریم باشه حتی دشمن باشه و... و...
sssoheil
January 31st, 2016, 13:01
سلام
متاسفانه نباید با مشخصات ایران ثبت میکردید.به شرکت های خارجی هیچ اعتباری نیست.هر زمان بخواهند یکطرفه تحریم میکنند.الان دوستانی که در پنل فراسو هستند مشکلی ندارند.boxbilling هم ظاهرا گزینه مناسبی است ولی به پای WHMCS نمیرسه.
زیرساخت
January 31st, 2016, 13:46
سلام
اگر پاسپورت دارید و می توانید یک آدرس خارج از کشور معتبر با امکان وریفای تهیه کنید و همچنین با ip همان کشور وارد ناحیه کاربری تان شوید
اقدام به تغییر کشور و آدرس خود کنید و درخواست دهید تا سرویس رو فعال کنند.
با احتیاط و دقت کامل اقدام کنید تا بهانه ای نداشته باشند.
vpsmad
February 5th, 2016, 10:33
ببخشید دوستان متاسفانه امروز دیدم نمیتونم وارد ادمین سایتم بشم و همین مشکل برای بنده هم پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید فقط چک کردم یوزر من رو هم حذف کردن چون هرچی زدم وارد نشد زدم برای ریسیت پسورد پیغام میده که ایمیل وارد شده رو نمیتونه پیدا کنه !!!با تشکر
- - - Updated - - -
کسی از دوستان یعنی این مشکل براش پیش نیومده یا خود استارتر چجوری مشکل رو برطرف کرده لطفا یه راه حل عملی رو پیشنهاد بدید ممنون
iwpanel
February 5th, 2016, 10:41
ببخشید دوستان متاسفانه امروز دیدم نمیتونم وارد ادمین سایتم بشم و همین مشکل برای بنده هم پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید فقط چک کردم یوزر من رو هم حذف کردن چون هرچی زدم وارد نشد زدم برای ریسیت پسورد پیغام میده که ایمیل وارد شده رو نمیتونه پیدا کنه !!!با تشکر
- - - Updated - - -
کسی از دوستان یعنی این مشکل براش پیش نیومده یا خود استارتر چجوری مشکل رو برطرف کرده لطفا یه راه حل عملی رو پیشنهاد بدید ممنون
پیغامی که میده چی هست ؟
update هم کردید ؟
vpsmad
February 5th, 2016, 11:02
پیغامی که میده چی هست ؟
update هم کردید ؟
پیغام License Expired رو میده و اینکه خیر بنده آپدیت نکردم .
iwpanel
February 5th, 2016, 11:06
پیغام License Expired رو میده و اینکه خیر بنده آپدیت نکردم .
بله دوست عزیز اورجینال هست برای نسخه نال که این پیغام نمیاد! :) لایسنس لایف تایم هست ولی پشتیبانیش تموم شده
iwpanel
February 5th, 2016, 11:25
بله دوست عزیز اورجینال هست برای نسخه نال که این پیغام نمیاد! :) لایسنس لایف تایم هست ولی پشتیبانیش تموم شده
بايد ديگه هزينش بديد تا باز فعال بشه
Kian
February 5th, 2016, 11:35
تحریم شدید، از راه حل رفع فنی تحریم استفاده کنید :-)
vpsmad
February 5th, 2016, 11:49
تحریم شدید، از راه حل رفع فنی تحریم استفاده کنید :-)
بنده میدونم مشکل تحریم هست ولی نحوه راه حل رفع فنی رو بفرمایید اگر در جریانش هستید ممنون
asrhosting
February 5th, 2016, 12:06
بااحترام
گرفتن حق اسمش د---زد---دی نیست !
Kian
February 5th, 2016, 12:15
بنده میدونم مشکل تحریم هست ولی نحوه راه حل رفع فنی رو بفرمایید اگر در جریانش هستید ممنون
طبق روش پست شماره 118 در تاپیک زیر عمل کنید تا مشکلی که ظالمانه در حق شما ایجاد شده است، برطرف گردد:
ضمنا این روش فوق رو فقط به کسانی که دچار تحریم ظالمانه شده اند توصیه می کنم، و افرادی که می توانند لایسنس بخرند ، بهتر است قانونی تهیه کنند.
ممنون دوست عزیز
یعنی الان دیگه امیدی به لایسنسی که لایف تایم بود و کلی هزینه کردم نداشته باشم و با نال بشینم حال کنم ؟! واقعا مسخرست!
iwpanel
February 6th, 2016, 07:54
يعني از همه دوستان پنل whmcs كامل delete شده ؟
iwpanel
February 6th, 2016, 07:55
يعني به هيچ عنوان دسترسي به خود لايسنس ندارند؟
Kian
February 6th, 2016, 09:46
ممنون دوست عزیز
یعنی الان دیگه امیدی به لایسنسی که لایف تایم بود و کلی هزینه کردم نداشته باشم و با نال بشینم حال کنم ؟! واقعا مسخرست!
فعلا که هیچ امیدی نیست، شاید اگر در سایت لیست تحریم های وزارت خزانه داری آمریکا، نام ایران اگرررررر ! حذف بشود، کسانی که لایسنس شون تحریم شده، بتونند به شرکت whmcs اعتراض کنند و لینک رفع تحریم رو نشون بدند و درخواست فعال شدن مجدد لایسنس ها رو بدهند.
sssoheil
February 6th, 2016, 13:27
ممنون دوست عزیز
عرض ادب و احترام
جناب مبارکی عزیز دامین شما .com بود یا .ir ?
vpsmad
February 8th, 2016, 07:34
عرض ادب و احترام
جناب مبارکی عزیز دامین شما .com بود یا .ir ?
سلام آقای فقیه عزیز
.ir هست .
- - - Updated - - -
فقط ببخشید من به این مسیر میرم فایل لایسنس رو نمیبینم اصلا این مسیر رو ندارم بنده ورژن whmcs 5.1.4 رو دارم .ممنون میشم راهنمایی کنید
Yas-Host
February 8th, 2016, 07:44
سلام آقای فقیه عزیز
.ir هست .
- - - Updated - - -
فقط ببخشید من به این مسیر میرم فایل لایسنس رو نمیبینم اصلا این مسیر رو ندارم بنده ورژن whmcs 5.1.4 رو دارم .ممنون میشم راهنمایی کنید
بهتر است ورژن بسیار قدیمی خود را به 6 آپگرید کنید.
ورژن 6 هم امکانات بهتری دارد هم مشکلاتی که در نسخه های Beta آن داشت دیگر وجود ندارد + امنیت بهتر شده است.
vpsmad
February 9th, 2016, 06:53
بهتر است ورژن بسیار قدیمی خود را به 6 آپگرید کنید.
ورژن 6 هم امکانات بهتری دارد هم مشکلاتی که در نسخه های Beta آن داشت دیگر وجود ندارد + امنیت بهتر شده است.
ببخشید فقط اگر آموزش آپگرید از 5 به 6 رو هم لینک داشته باشید ممنون میشم بذارید تشکر :53::53:
iwpanel
February 9th, 2016, 09:30
ببخشید فقط اگر آموزش آپگرید از 5 به 6 رو هم لینک داشته باشید ممنون میشم بذارید تشکر :53::53:
آموزش خاصی نداره فقط فایل های را جای گذاری کنید جای قبلی بعد folder install باز کنید database خودش update میکنه بعد هم whmcs کامل بروز میشه فقط قبلش یه full back up بگیرید
vpsmad
February 9th, 2016, 19:08
آموزش خاصی نداره فقط فایل های را جای گذاری کنید جای قبلی بعد folder install باز کنید database خودش update میکنه بعد هم whmcs کامل بروز میشه فقط قبلش یه full back up بگیرید
همین کار رو کردم ولی متاسفانه الان ادمین سایت سفید میاد بالا نمیدونم مشکل چیه !!
Yas-Host
February 9th, 2016, 19:32
همین کار رو کردم ولی متاسفانه الان ادمین سایت سفید میاد بالا نمیدونم مشکل چیه !!