ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارتیشن بندی سنتوس

m.torki
January 29th, 2016, 14:46
سلام دوستان
من داشتم سنتوس می نصبیدم بعد در حین نصب من پارتیشن ها رو حذف کردم و خواستم خودم پارتیشن بندی کنم
بعد من این سرور رو می خوام برا نصب WHM
چه پارتیشن هایی ایجاد کنم
2.ایا پارتیش / و SWAP و BOOT کافیه یا بازم پارتیشن اضاف کنم اگه اره بگید چی
3.اگع پارتیشن HOME ایجاد نکنم بعد در نصب CPANEL دچار مشکل میشم
4. این عکس ببیند چرا وقتی پارتیشن HOME می سازیم می زاریم رو گیزینه سه اما بقیه پارتیشن ها رو گزینه یک می می زاریمhttp://s6.uplod.ir/i/00737/6ptw8rdurmq6.png

- - - Updated - - -

ممنون میشم هر چهار تا رو بگید و چه موقع می زاریم روی FIXED SIZE و چه موقع هم روی FILL TO MAXIMUM

- - - Updated - - -

?????????????????????????

007
January 29th, 2016, 14:52
س
ازپیشنهادات داده شده در این صفحه استفاده کنین برای نصب سی پنل
https://documentation.cpanel.net/display/1142Docs/Installation+Guide+-+Advanced+Partitions
ارادت

m.torki
January 29th, 2016, 17:34
می دونم اما میشه جواب چهار سوالم بدید

لام دوستان
من داشتم سنتوس می نصبیدم بعد در حین نصب من پارتیشن ها رو حذف کردم و خواستم خودم پارتیشن بندی کنم
بعد من این سرور رو می خوام برا نصب WHM
چه پارتیشن هایی ایجاد کنم
2.ایا پارتیش / و SWAP و BOOT کافیه یا بازم پارتیشن اضاف کنم اگه اره بگید چی
3.اگع پارتیشن HOME ایجاد نکنم بعد در نصب CPANEL دچار مشکل میشم
4. این عکس ببیند چرا وقتی پارتیشن HOME می سازیم می زاریم رو گیزینه سه اما بقیه پارتیشن ها رو گزینه یک می می زاریمhttp://s6.uplod.ir/i/00737/6ptw8rdurmq6.png

- - - Updated - - -

دوستان میشه کمکم کنید هرچه زودتر
توروخدا دوستان ی کمک کند
مطمعنا ک هم بلدید

ali.1998
January 29th, 2016, 20:00
سلام
1.2.3 لینکی که دوستمون دادن رو مطالعه کنید, با پارتیشن هایی که فرمودید هم نصب انجام میشه ولی بهتر هست پارتیشن بندی رو طبق پیشنهاد سی پنل انجام بدید تا مشکلی در آینده پیش نیاد
4. در گزینه fixed size مقدار مشخصی رو برای پارتیشن تعیین میکنید ولی در گزینه fill to maximum allowable size تمام فضای خالی دیسک به پارتیشن نسب داده میشه

m.torki
January 29th, 2016, 20:16
من اگه پارتیشن های /و swapو bootرو ایجاد کنم و دیگه پارتیشن های مثل var و tmpایجاد نکنم در whmبرام مشکلی پیش نمیاد؟
2.منظور از فضای خالی دیسک چیه...یعنی فضای باقی مانده از هارد؟

alicpk
January 30th, 2016, 00:57
دوست عزیز شما بفرمایید چند تا هارد دارید؟
از چه هاردهایی استفاده میکنید؟
برای چه منظوری قراره استفاده بشه (هاستینگ ، مجازی سازی و...)؟
بعد در خدمتم

InterServer.ir
January 30th, 2016, 03:31
سلام

پارتیشن های دیفالت سنتوس

29805

Root ~:#
January 30th, 2016, 09:58
ببین برادر استفاده از SWAP اجباری نیست / اما ! اگر درایو SSD دارید معادل تا 1/2 بیشتر از حافظه رم فیزیکال خودتون قرار بدهید .

swap رم مجازی هست / همیشه کاربرد نداره ولی !!! روی سرور خیلی مهمه / مثلا وقتی ما داریم Query میگریم یا با SQL کار میکنیم یا بک آپ میگیریم یا Upgrade میکنیم و ... کار های سنگین انجام میدهیم خیلی استفاده داره .

==> swap همیشه نباید استفاده بشه ! اگر استفاده میشه یه مشکلی هست ـ 1 )‌ ممکنه سخت افزار تون جوابگو کار سرور نباشه 2 )‌ مشکل سیستمی باشه که باید بررسی کرد .

اما دایرکتوری boot/ که اگر نباشه سیستم عامل بوت نمیشه :) درواقع بوت لودر Grub2 اونجا نصب میشه / 100 مگ کافیه ولی چون آپگرید ممکنه بشه حداقل رو 250 قرار میدهند .

home/ هم خیلی مهمه / تمام یوزر های سرور در این قسمت فایل هاشون قرار داره مثل Public_Html و ...

من پیشنهاد میکنم به جای فایل سیستم ext 4 از xfs استفاده کنید / چرا ؟!

چون روی رم Cache میکنه و سرعت خیلی بیشتری داره برای سرور های قدرتمند .

m.torki
January 30th, 2016, 21:14
پس یعنی دوستان نظرشون اینه ک پارتیشن های swap و boot و/و homeایجاد کنیم ؟
2. پارتیشن هایی مثل varو tmpو...بزاریم روی / باشه وجدا نکنیم(سرور برای نصب کنترل پنل)
3.بعد عباراتforce to be a pri mum و encryptیعنی چه ؟
4.میشه بگید برای پارتیشن home و / نیاز هست تیک گزینه های بالا (که نام بردم یعنی چه سوال شماره 3) بزنم یا نه؟
5.برای نصب سنتوس برای نصب دایرکت و whm چه پارتیشن هایی ایجاد کنم؟ میشه بگید
6.
4. این عکس ببیند چرا وقتی پارتیشن HOME می سازیم می زاریم رو گیزینه سه و بعضی وقتا گزینه یک بالاخره من چه کنم اما بقیه پارتیشن ها رو گزینه یک می می زاریم
گزینه سه=fill to maximum allow
داداشا ممنون میشم به هر 6 مورد جواب بدید 20 دقیقه وقتتون نمی گیرن هر روز دعاتون می کنم امیدوارم موفق باشید

- - - Updated - - -

توروخدا ...قسمتون می دم هرکی بلده بگه
اینقدر نامرد نباشید تورو خدا ب خاطر خدا بگید

InterServer.ir
January 30th, 2016, 23:47
اگر سرورتون مجازی هست بهتره بگین از نو براتون ایجاد کنند

اگر اختصاصی هست iso ویندوز قرار بدید و در مرحله اول نصب پارتیشن های هارد رو کامل delete کنید و ریست بدید و مجدد iso سنت او اس رو بگذارید .

این کار رو به انواع روش ها می تونید انجام بدید ولی اینکه گفتم برای راحتی شما بود .

اگر هم می خواین در همین قسمت پارتیشن بندی رو انجام بدید عکس رو ضمیمه کردم در پست اول پارتیشن های دیفالت برای هاستینگ در تصویر هست مثل تصویر ایجاد کنید تا مشکلتون حل شه

Root ~:#
January 31st, 2016, 16:07
اگر مشکلی نداری دسترسی Remote بده براتون انجام بدم /

پس یعنی دوستان نظرشون اینه ک پارتیشن های swap و boot و/و homeایجاد کنیم ؟

ببین دوست عزیز شما چه / رو فقط ایجاد کنید چه هر دایرکتوری رو به یک پارتیشن بدهید آخرش همه نیاز هست !

2. پارتیشن هایی مثل varو tmpو...بزاریم روی / باشه وجدا نکنیم(سرور برای نصب کنترل پنل)

var که لاگ ها داخل ش ذخیره میشه و دیتابیس ها / که خیلی مهمه .

3.بعد عباراتforce to be a pri mum و encryptیعنی چه ؟

مهم نیست ! اگر این تنظیمات رو اعمال کنید برای بوت شدن بیاز به کلید داره که همیشه توصیه نمیشه

4.میشه بگید برای پارتیشن home و / نیاز هست تیک گزینه های بالا (که نام بردم یعنی چه سوال شماره 3) بزنم یا نه؟

خیر /

5.برای نصب سنتوس برای نصب دایرکت و whm چه پارتیشن هایی ایجاد کنم؟ میشه بگید

دوستان بالا لینک دادن

DaryaHost
February 22nd, 2016, 00:50
سلام

عزر میخوام پیغامتون خصوصیتون رو خیلی دیر دیدم اگ هنوز مشکل هست تیکت بزنید