PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال یک سرور از ویم ویر به ویم ویر

taninwp
January 28th, 2016, 23:36
با احترام
یک سرور ویندوز دارم روی یه سرور اختصاصی با مجازی ساز ویم ویر میخواستم انتقالش بدم به یک سرور اختصاصی دیگم که مجازی ساز اونم ویندوزه مشکل اینجاست که حجم سرور 600 گیگ هستش حالا این رو من چطور میتونم راحت انتقال بدم؟
من یک روش بلدم اونم دانلود اون سرور توی یک سرور مجازی و آپلود اون تو ویم ویر جدید هستش
لطفا راه حل خوب و سریع و راحتری بدید
با تشکر

morgoet
January 28th, 2016, 23:49
سلام
با نصب و راه اندازی vcenter به راحتی میتوانید این کار را انجام دهید حتی بدون خاموش کردن ماشین مجازی

taninwp
January 29th, 2016, 09:01
سلام
با نصب و راه اندازی vcenter به راحتی میتوانید این کار را انجام دهید حتی بدون خاموش کردن ماشین مجازی
راه بهتر و راحتر از این نیست؟
یکم نصب وی سنتر سخت هستش
اگر اموزش گام به گامش تو انجمن هستش لینکش رو بدید اما اگر راه دیگه ای هستش اون رو بگید
با تشکر

fireserver
January 29th, 2016, 11:40
سلام دوست عزیز

برای کاری که شما می خواهید انجام دهید وی سنتر نیاز به کافیگ خاصی ندارد

در صورتی که کمی زبان انگلیسی بلد باشید می توانید راه بیندازید.

اگر حجم وی ام بالا نباشد می توانید آن را در یک سرور مجازی Export کرده به صورت OVF و بعد Deploy کنید.

morgoet
January 29th, 2016, 12:09
راه بهتر و راحتر از این نیست؟
یکم نصب وی سنتر سخت هستش
اگر اموزش گام به گامش تو انجمن هستش لینکش رو بدید اما اگر راه دیگه ای هستش اون رو بگید
با تشکر

ضمن سلام مجدد
نصب vcenter بسیار ساده و آسان می باشد و آموزش گام به گام نیز موجود هست
در گوگل سرچ بفرمایید

taninwp
January 29th, 2016, 19:07
ضمن سلام مجدد
نصب vcenter بسیار ساده و آسان می باشد و آموزش گام به گام نیز موجود هست
در گوگل سرچ بفرمایید
با عرض پوزش اطلاعات سرور مجازی ویندوز رو براتون ارسال کنم برام میتونید نصب کنید؟

ertebat7
January 29th, 2016, 19:31
با عرض پوزش اطلاعات سرور مجازی ویندوز رو براتون ارسال کنم برام میتونید نصب کنید؟

سلام
کار مشکلی نیست در صورت نیاز در ارتباط باشید راهنمایی انجام شود

alicpk
January 30th, 2016, 01:14
اگه مشکلتون حل نشد در تلگرام با من درتباط باشید تا به رایگان براتون انتقال بدم
https://telegram.me/alicpk

sssoheil
January 30th, 2016, 14:09
سلام

بهترین راه استفاده از گزینه clone در وی سنتر است.برای نصب وی سنتر هم در همین انجمن اموزش وجود دارد.