ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در خصوص مجازی سازی در Hetzner

sysman2007
January 27th, 2016, 17:20
با سلام

اگر بخواهم سرور EX41S-SSD رو برای مجازی سازی با ESXi استفاده کنم چند سوال داشتم.

در سایت http://wiki.hetzner.de/index.php/VMware_ESXi/en#Compatibility توضیح زیر آمده:

Model
vSphere/ESXi Version

EX41/EX41S/EX51
from 5.5 Update 3 / 6.0 Update 2
(potentially an additional NIC required)

1- اون خطی که قرمز کردم یعنی یک کارت شبکه اضافه نیاز هست. برای نصب esxi نسخه 6 یا هر دو نسخه؟
2- بین CPU این سرور (i7-6700) و Xeon E3-1245V2 کدوم یکی رو برای مجازی سازی انتخاب میکنید؟ با توجه به اینکه اون CPU Xeon از رم ECC پشتیبانی میکنه؟
3- خوب سرور فوق 2 تا هارد SSD با ظرفیت 250GB داره و جلوش زده شده (Software-RAID 1) ولی تا جایی که میدونم vmware از Software-RAID پشتیبانی نمیکنه پس ظرفیت سرور میشه 2 تا هارد 250GB مستقل؟

Hardware

VMware vSphere Hypervisor 5.x and 6.0 (ESXi) use a filesystem called vmfs5 (formerly vmfs3), which uses GPT and supports drive sizes of up to 64 TiB (formerly 2 TiB).
Software RAID is *not* supported by ESXi.
The free version of ESXi starting with 5.5 supports a maximum of 4 TB RAM (formerly 32 GB RAM).

4- برای راه اندازی مجازی سازی باید حداقل چند ip تهیه کنم؟ یک ip v4 که روی خود سرور هست که هزینه نداره؟
5- هزینه FlexiPack یکبار پرداخت میشه. درسته؟
6- USB Stick چه استفاده ای دارد؟

mizban97
January 27th, 2016, 17:37
با سلام

اگر بخواهم سرور EX41S-SSD رو برای مجازی سازی با ESXi استفاده کنم چند سوال داشتم.

در سایت http://wiki.hetzner.de/index.php/VMware_ESXi/en#Compatibility توضیح زیر آمده:

Model
vSphere/ESXi Version

EX41/EX41S/EX51
(potentially an additional NIC required)

1- اون خطی که قرمز کردم یعنی یک کارت شبکه اضافه نیاز هست. برای نصب esxi نسخه 6 یا هر دو نسخه؟
2- بین CPU این سرور (i7-6700) و Xeon E3-1245V2 کدوم یکی رو برای مجازی سازی انتخاب میکنید؟ با توجه به اینکه اون CPU Xeon از رم ECC پشتیبانی میکنه؟
3- خوب سرور فوق 2 تا هارد SSD با ظرفیت 250GB داره و جلوش زده شده (Software-RAID 1) ولی تا جایی که میدونم vmware از Software-RAID پشتیبانی نمیکنه پس ظرفیت سرور میشه 2 تا هارد 250GB مستقل؟

Hardware

VMware vSphere Hypervisor 5.x and 6.0 (ESXi) use a filesystem called vmfs5 (formerly vmfs3), which uses GPT and supports drive sizes of up to 64 TiB (formerly 2 TiB).
Software RAID is *not* supported by ESXi.
The free version of ESXi starting with 5.5 supports a maximum of 4 TB RAM (formerly 32 GB RAM).

4- برای راه اندازی مجازی سازی باید حداقل چند ip تهیه کنم؟ یک ip v4 که روی خود سرور هست که هزینه نداره؟
5- هزینه FlexiPack یکبار پرداخت میشه. درسته؟
6- USB Stick چه استفاده ای دارد؟

باسلام
به ترتیب پاسخ سوالات شما میدم.
1- روی تمام سرور های سری جدید وی ام ور 5.5 قابل نصب هست و مشکلی ندارد نیاز به 6.6 نیست اون خط قرمز معنی ان این است که شما باید یک NIC اضافه روی سرور وصل کنید مخفف Network Internet Card هست.
2- طبیعتا پردازنده های قدرتمند نسل 6 اسکایلک i7 6700 عالی هستند. البته زئون هم تو سری E5 عالی هست.
3- روی وی ام ور به راحتی میشه دو تا هارد با هم وصل کرد بدون مشکل کار کرد. شما اصلا به رید سخت افزاری نیازی ندارید داستان رید متفاوت هست.
4- برای راه اندازی VMware همون ایپی dedected که دیتاسنتر تحویل میده کافی هست اگر خواستید وی پی اس بسازید باید ایپی اضافه بخرید.
5- فلکسی پک برای ایپی ها حذف شده است.
6- usb برای زمانی هست که میخواید iso یا فایلی روی dedected اجرا کنید دیتاسنتر usb براتون وصل میکنه.

سوالی بود در یاهو پیام بدید در خدمتم

sysman2007
January 27th, 2016, 17:47
باسلام
به ترتیب پاسخ سوالات شما میدم.
1- روی تمام سرور های سری جدید وی ام ور 5.5 قابل نصب هست و مشکلی ندارد نیاز به 6.6 نیست اون خط قرمز معنی ان این است که شما باید یک NIC اضافه روی سرور وصل کنید مخفف Network Internet Card هست.
2- طبیعتا پردازنده های قدرتمند نسل 6 اسکایلک i7 6700 عالی هستند. البته زئون هم تو سری E5 عالی هست.
3- روی وی ام ور به راحتی میشه دو تا هارد با هم وصل کرد بدون مشکل کار کرد. شما اصلا به رید سخت افزاری نیازی ندارید داستان رید متفاوت هست.
4- برای راه اندازی VMware همون ایپی dedected که دیتاسنتر تحویل میده کافی هست اگر خواستید وی پی اس بسازید باید ایپی اضافه بخرید.
5- فلکسی پک برای ایپی ها حذف شده است.
6- usb برای زمانی هست که میخواید iso یا فایلی روی dedected اجرا کنید دیتاسنتر usb براتون وصل میکنه.

سوالی بود در یاهو پیام بدید در خدمتم

با تشکر از پاسخ شما
پس باید یک کارت NIC اضافه تر تهیه بشه؟ ولی توی گزینه های سفارشی NIC نیست؟ مگه vmware با یک کارت نمیتونه کار نمیکنه؟؟؟؟
در خصوص cpu من xeon سری e3 را عرض کردم. درخصوص ECC نفرمودین شرایط را.
در خصوص vmware میدونم میشه هر چند تا هارد رو اضافه کردم به طور دقیق منظورم raid نرم افزاری بود که فکر کنم مربوط به kvm باشه

mizban97
January 27th, 2016, 17:58
با تشکر از پاسخ شما
پس باید یک کارت NIC اضافه تر تهیه بشه؟ ولی توی گزینه های سفارشی NIC نیست؟ مگه vmware با یک کارت نمیتونه کار نمیکنه؟؟؟؟
در خصوص cpu من xeon سری e3 را عرض کردم. درخصوص ECC نفرمودین شرایط را.
در خصوص vmware میدونم میشه هر چند تا هارد رو اضافه کردم به طور دقیق منظورم raid نرم افزاری بود که فکر کنم مربوط به kvm باشه

بله چون مادربرد های هتزنر سازگار با vmware نیستن البته خودم تا حالا اضافه نکردم معمولا ورژن های قدیمی تر نصب میشه.
برای سفارش باید به واحد سفارش محصولات تیکت ارسال کنید. رم ddr4 بگیرید خیلی خوب جواب میده.

sysman2007
January 27th, 2016, 18:00
بالاخره باید تهیه بشه؟ تهیه NIC هزینه اضافه تری داره؟ نیازی به FlexiPack داره؟ قیمت؟

mizban97
January 27th, 2016, 18:02
بالاخره باید تهیه بشه؟ تهیه NIC هزینه اضافه تری داره؟ نیازی به FlexiPack داره؟ قیمت؟

1 Gbit Intel network card
€ 24.37 once-off
+ Flexi-Pack (€ 12.61 / month)

:)

speednet
January 27th, 2016, 18:16

اگه بخواین وی ام ویر 5.5 نصب کنید نیاز به کارت شبکه اضافی نیست در صورتی که میخواین 6 نصب کنید اگر مادر برد رو ساپورت نکنه نیاز هست فلکسی پک برای آی پی نیاز نیست اما اگر بخواهید هارد اضافی کنید کارت شبکه اضافه کنید باید هزینه فلکسی پک رو پرداخت کنید فلکسی پک فکر کنم ماهانه هستش

sysman2007
January 27th, 2016, 18:25
اگه بخواین وی ام ویر 5.5 نصب کنید نیاز به کارت شبکه اضافی نیست در صورتی که میخواین 6 نصب کنید اگر مادر برد رو ساپورت نکنه نیاز هست فلکسی پک برای آی پی نیاز نیست اما اگر بخواهید هارد اضافی کنید کارت شبکه اضافه کنید باید هزینه فلکسی پک رو پرداخت کنید فلکسی پک فکر کنم ماهانه هستشدقیقا سوال من همین هست چه طوری نوشته شده که معلوم نیست منظورش هر 2 نسخه هست یا فقط نسخه 6

mizban97
January 27th, 2016, 18:27
دقیقا سوال من همین هست چه طوری نوشته شده که معلوم نیست منظورش هر 2 نسخه هست یا فقط نسخه 6

دوست عزیز
فقط نسخه هایی که گفتن ساپورت نمیکند
یعنی آپدیت 2 نسخه 5.5 مشکلی ندارد اما اگر اپدیت 3 نصب کنید سرور وی ام ور ساپورت نمیکند

sysman2007
January 27th, 2016, 18:32
دوست عزیز
فقط نسخه هایی که گفتن ساپورت نمیکند
یعنی آپدیت 2 نسخه 5.5 مشکلی ندارد اما اگر اپدیت 3 نصب کنید سرور وی ام ور ساپورت نمیکند

خوب چه کاریه همون نسخه 5.5 آپدیت 2 رو نصب میکنه

mizban97
January 27th, 2016, 18:42
خوب چه کاریه همون نسخه 5.5 آپدیت 2 رو نصب میکنه

بله همون آپدیت 2 باید نصب کنید
ولی معمولا آپدیت های نهایی بهتر هست در کل اگر فردی باشید به این موضوع اهمیت میدید اگر واقعا براتون آپدیت اخر مهم هست در غیر این صورت که براتون مهم نیست همون 2 نصب کنید
همین الان خیلی از دوستان به همین صورت کار میکنند.

sysman2007
January 28th, 2016, 09:53
کسی اطلاع داره مادربرد ex41 چی هست؟

sssoheil
January 28th, 2016, 17:24
با سلام

دوست عزیز نیازی به خرید NIC اضافه ندارید فقط کافیست ورژن 5.1 را نصب سپس به آخرین نسخه آپگرید نمایید تا بدون مشکل استفاده کنید.برای رم نیز استفاده از رم با تکنولوژی ECC یا Error Correcting Code برای مجازی سازی در کنار سی پی یو های زئون پیشنهاد میشود.

OmidX
January 28th, 2016, 19:11
دوست عزیز این مورد بستگی ب کارت شبکه سرور شما داره ، اینتل باشه ب راحتی نسخه ۵.۵ آپدیت ۳ و نسخه ۶ آپدیت ۲ قابل نصب هست و اگر realtek باشه باید از ایمیج کاستوم برای نصب استفاده کنید یا اینکه nic اضافه خریداری کنید یا ۵.۱ نصب کنید و ب ۵.۵ آپگرید کنید.