birmusical
January 27th, 2016, 12:18
درود و احترام
درخواست نمایندگی ایران رو دارم با شرایط زیر:
حجم 5 الی 10 گیگ SSD
پهنای باند حداقل 10 برابر حجم + هزینه پهنای باند اضافه
Cpanel باشه + کانفیگ های لازم
هزینه آیپی اختصاصی؟
در مجموع حداقل بازدید کننده 2000 عدد رو در روز ساپورت کنه. (اگر هر عددی جز این هست لطفا ذکر بفرمایید)
چه تعداد سایت رو قابلیت ساپورت داره؟
میزان منابع اختصاص داده شده؟ Memory , CPU , Entry & Number of Processes , I/O
دوستان گرامی واژه "امکانات نامحدود" به کار بنده نمیاد! لطفا جزئیات رو ذکر بفرمایید؟؟
با تمام احترام خدمت هاستینگ های عزیز؛ خواهشا دوستانی که نسبت به کیفیت کار خودشون اطمینان ندارند اخلاق رو رعایت بفرمایند و آفر ندهند! بنده از هاستینگ های بی کیفیت همین انجمن (به دور از دوستان منصف و با سابقه) ضرر های زیادی کردم...ضرر های مالی به کنار، از نظر وقت و آپتایم غیر قابل جبران بوده!
مورد داشتیم تو همین انجمن سرور بنده 5 روز خاموش بوده و فروشنده ی گرامی در خواب زمستانی به سر میبردند! 5 روز خاموش بودن سرور مساوی هست با از دست دادن تمام ترافیک و بازدیدکنندگان سایت!
تشکر از همه ی دوستان
درخواست نمایندگی ایران رو دارم با شرایط زیر:
حجم 5 الی 10 گیگ SSD
پهنای باند حداقل 10 برابر حجم + هزینه پهنای باند اضافه
Cpanel باشه + کانفیگ های لازم
هزینه آیپی اختصاصی؟
در مجموع حداقل بازدید کننده 2000 عدد رو در روز ساپورت کنه. (اگر هر عددی جز این هست لطفا ذکر بفرمایید)
چه تعداد سایت رو قابلیت ساپورت داره؟
میزان منابع اختصاص داده شده؟ Memory , CPU , Entry & Number of Processes , I/O
دوستان گرامی واژه "امکانات نامحدود" به کار بنده نمیاد! لطفا جزئیات رو ذکر بفرمایید؟؟
با تمام احترام خدمت هاستینگ های عزیز؛ خواهشا دوستانی که نسبت به کیفیت کار خودشون اطمینان ندارند اخلاق رو رعایت بفرمایند و آفر ندهند! بنده از هاستینگ های بی کیفیت همین انجمن (به دور از دوستان منصف و با سابقه) ضرر های زیادی کردم...ضرر های مالی به کنار، از نظر وقت و آپتایم غیر قابل جبران بوده!
مورد داشتیم تو همین انجمن سرور بنده 5 روز خاموش بوده و فروشنده ی گرامی در خواب زمستانی به سر میبردند! 5 روز خاموش بودن سرور مساوی هست با از دست دادن تمام ترافیک و بازدیدکنندگان سایت!
تشکر از همه ی دوستان