PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این سایت از چه سیستمی استفاده کرده؟

endbnd
January 26th, 2016, 05:32
با سلام خدمت اساتید عزیز دو سایت است که بنده هرچی سعی کردم نتونستم بفهمم با چه سیستمی یا با چه کدی نوشته شده

appeto.ir
puzzely.ir

هردو سایت میگن که ما خودمون از صفر نوشتیم ولی بنده با یکم گشتن تو کد هاشون از همون هدر سایت مشخصه که هر دو سایت با یه سیستمه خاصی و یکسان نوشته شده اند که فکر کنم پایتون باشه و روی ویندوز سرور اجرا کردن سایت رو اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

sarnahost
January 26th, 2016, 11:33
با سلام خدمت اساتید عزیز دو سایت است که بنده هرچی سعی کردم نتونستم بفهمم با چه سیستمی یا با چه کدی نوشته شده

appeto.ir
puzzely.ir

هردو سایت میگن که ما خودمون از صفر نوشتیم ولی بنده با یکم گشتن تو کد هاشون از همون هدر سایت مشخصه که هر دو سایت با یه سیستمه خاصی و یکسان نوشته شده اند که فکر کنم پایتون باشه و روی ویندوز سرور اجرا کردن سایت رو اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

اولی رو تست نکردم ولی دومی رو چرا قبلا تست کردم،

از صفر هم ننوشتن ، اسکریپت زیر هستش که رایگانه و به نحوی اینو تغییرش دادن و فارسی کردن:
http://www.dadebaran.ir/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%BE%D9%84%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87/

موفق باشید