ip =/27 =128000T
server=186000T
setup =376000T
ستاپ با پرداخت شش ماهه
mahi=41000T
-------------------------------------
سرور های مارکت هتزنر میتوانید از این لینک دیدن بفرمایید برایتان خریداری می شود
https://robot.your-server.de/order/market
پنل reboot داده خواهد شد
انتقال درصورت پرداخت ستاپ قابل انتقال می باشد
با تخفیف 10 درصدی یورو 4000تومان
masteryi
January 26th, 2016, 20:55
2 سرور از ایشون گرفتم خیلی سریع تحویل دادند
در ضمن پشتیانی سریع و خوش اخلاقی داشتن
armin.rf
February 3rd, 2016, 21:06
خسته نباشید حسین جان
مثل همیشه کار هاتون درسته
موفق باشید ;)
mvasmous
February 3rd, 2016, 22:34
سلام
قیمت این سرور را اگر در برنامه میتونید بگنجونید اعلان فرمایید
SB88
هر کسی اطلاعات سرور براش مهم نیست و فقط پول براش مهمه ک یه مقدار کمتر بده از ایشون خریداری کند
بعد یه مدت پنل سرورهاشون در دیتاسنتر بسته میشه
s0NY
February 8th, 2016, 12:55
هر کسی اطلاعات سرور براش مهم نیست و فقط پول براش مهمه ک یه مقدار کمتر بده از ایشون خریداری کند
بعد یه مدت پنل سرورهاشون در دیتاسنتر بسته میشه
شاکی مثل شما دارند اما مدرک ؟
piadesazi
February 9th, 2016, 15:05
شاکی مثل شما دارند اما مدرک ؟
چیزی که مشخص و واضح هست اینه که , ایشون دارن دلالی میکنن , با شناختی که از ایشون داریم , توانایی اینگونه موارد رو ندارن
طبق شواهد و مدارک موجود ایشون حتی بلد نیستند یک سرور مجازی کوچک رو راه اندازی کنن , تمام مواردی که مطرح میکنن نوعی دلالی هست
بنظرم ایشون خودشون باید بفکر باشن که دیگران رو به دردسر نندازن , اون بندگان خدایی که گول ایشون رو بخورن و از ایشون سرویس خریداری کنن معلوم نیست چی به سرشون بیاد
یک شبه نمیشه ره 100 ساله رو طی کرد , متأسفانه هر ریسلر و هاست فروشی ادعاهایی میکنن که کار افراد حرفه ای که سالها تجربه دارن رو میبرن زیر سوال
من واقعا متأسف هستم , که دوستانی که رنج سنی 16-17 سال دارن بجای اینکه با درس خوندنشون اینده مملکت رو بسازن میان اینگونه موارد رو انجام میدن
قصد تخریب یا توهین نداشتیم , اما وظیفه شرعی و انسانی خودم دونستم که ایشون رو معرفی کنم بندگان خدا مردم رو به دردسر نندازن
sms.bartarhost
February 9th, 2016, 17:24
چیزی که مشخص و واضح هست اینه که , ایشون دارن دلالی میکنن , با شناختی که از ایشون داریم , توانایی اینگونه موارد رو ندارن
طبق شواهد و مدارک موجود ایشون حتی بلد نیستند یک سرور مجازی کوچک رو راه اندازی کنن , تمام مواردی که مطرح میکنن نوعی دلالی هست
بنظرم ایشون خودشون باید بفکر باشن که دیگران رو به دردسر نندازن , اون بندگان خدایی که گول ایشون رو بخورن و از ایشون سرویس خریداری کنن معلوم نیست چی به سرشون بیاد
یک شبه نمیشه ره 100 ساله رو طی کرد , متأسفانه هر ریسلر و هاست فروشی ادعاهایی میکنن که کار افراد حرفه ای که سالها تجربه دارن رو میبرن زیر سوال
من واقعا متأسف هستم , که دوستانی که رنج سنی 16-17 سال دارن بجای اینکه با درس خوندنشون اینده مملکت رو بسازن میان اینگونه موارد رو انجام میدن
قصد تخریب یا توهین نداشتیم , اما وظیفه شرعی و انسانی خودم دونستم که ایشون رو معرفی کنم بندگان خدا مردم رو به دردسر نندازن
فقط جواب شما رو میدم چون گفتید که بنده 16 یا 17 سالمه اوکی بنده 16 یا 17 سالمه ...هه
خوب توهین هاتونو کردید ...
بنده نه هاستی میفروشم نه ریسیلری
دوم اینکه اگر ما بلد نیستیم مجازی سازی کنیم
شما بیا تا بهت اموزش رایگان نصب مجازی سازو بصورت رایگان انجاممیدم تا به شما ثابت بشه
و دوم اینکه خیلی جالبه یوزری تاریخ عضویتش نزدیک به دوماهه حتی یک ماهه منو میشناسه
همین و بس
از مدیر محترم تقضا دارم اسپم هارو حذف نماییند
بیشتر از این نمیخوام به چرندیات بقیه و نظرات بقیه جوابی بدم
هرکسی هر نظری دارد و محترم و قابل احترام می باشد
سع یکنیم به کسی توهین نکنیم و بعد عذر خواهی کنیم اخر هر تایپک لطفا جهت خودتون رو کاملا حفظ کنید یا اینکه بد مارو بگید و یا اینکه خوب مارو
و هر انسانی اشتباه میکند اگر شما اشتباه نکردید جای تعجب دارد هیچ کس بی عیب و نقص نیست
باتشکر