ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سؤال درباره Hetzner ( کدوم مجازی ساز ؟! )

OmidX
January 25th, 2016, 16:13
دوستان دو سؤال ، اول اینکه بهترین متد پرداخت ب Hetzner چیست ؟ من پنلم با مشخصات ایرانی ه و مشخصات پی پالم هم ب نام خودم ولی با آدرس و تلفن امارات ه ، مشکلی ایجاد میشه آیا ؟

و سؤال دوم ، بین مجازی سازی با KMV + virtualizor و Vmware موندم ، کدوم برای این دیتاسنتر بهتره ؟ سرور مد نظر من EX51 هستش ... ESXi 5.5 رو این سرور قابل نصب هستش ؟ یا کارت شبکه شناسایی نمیشه و... ؟؟!!

mizban97
January 25th, 2016, 16:32
سلام امید جان
پرداخت با پی پال یا کریدیت کارت توصیه میشه.
بهترین مجازی ساز VMware هست بله 5.5 نصب میشه خودمون در حال استفاده هستیم.
هیچ مشکلی نداره به راحتی قابل نصب هست ( حتی در سرور های جدید مشکلات نصب دیگر نیست به راحتی بعد از بوت نصب شروع میشه)

Yas-Host
January 26th, 2016, 06:59
در سرور های سری قدیم باید 5.1 نصب شود.(SB ها و سرور هایی که از کارت شبکه ای قابل پشتیبانی نیست).

اما بعد از نصب می توانید به 5.5 آپگرید کنید.(دسترسی و از طریق SSH)

در سرور های سری جدید ورژن های خاصی باید نصب شود(برای هر سرور! حتما هم همان آپدیت):

http://wiki.hetzner.de/index.php/VMware_ESXi/en#Compatibility

در لینک بالا مشخص است..

ایزو رو میتونید از میرور هتزنر دانلود کنید.

j4b3r
January 26th, 2016, 10:31
سلام
از kvm استفاده کنید خیلی خوب هست
البته دقت کنید که کانفیگی که برای kvm استفاده میکنید رو هتزنر تایید کنه
سرور فعال ما که ۱.۵ سال با kvm + solusvm فعال بود رو بستند و دیگه ای پی ها رو باز نکردند به دلیل عدم سازگاری شبکه
به همین دلیل پیشنهاد میکنم esxi استفاده کنید.

OmidX
January 26th, 2016, 10:32
سلام امید جان
پرداخت با پی پال یا کریدیت کارت توصیه میشه.
بهترین مجازی ساز VMware هست بله 5.5 نصب میشه خودمون در حال استفاده هستیم.
هیچ مشکلی نداره به راحتی قابل نصب هست ( حتی در سرور های جدید مشکلات نصب دیگر نیست به راحتی بعد از بوت نصب شروع میشه)

ممنون از پاسخ ت دوست من ... میشه لینک ایزویی ک باهاش نصب کردی رو بدی ؟

در سرور های سری قدیم باید 5.1 نصب شود.(SB ها و سرور هایی که از کارت شبکه ای قابل پشتیبانی نیست).

اما بعد از نصب می توانید به 5.5 آپگرید کنید.(دسترسی و از طریق SSH)

در سرور های سری جدید ورژن های خاصی باید نصب شود(برای هر سرور! حتما هم همان آپدیت):

http://wiki.hetzner.de/index.php/VMware_ESXi/en#Compatibility

در لینک بالا مشخص است..

ایزو رو میتونید از میرور هتزنر دانلود کنید.

الان تو لینکی ک دادی برای EX51 گفته شده

from 5.5 Update 3 / 6.0 Update 2
(potentially an additional NIC required)

یعنی بصورت دیفالت قابل نصب نیست ؟!

سلام
از kvm استفاده کنید خیلی خوب هست
البته دقت کنید که کانفیگی که برای kvm استفاده میکنید رو هتزنر تایید کنه
سرور فعال ما که ۱.۵ سال با kvm + solusvm فعال بود رو بستند و دیگه ای پی ها رو باز نکردند به دلیل عدم سازگاری شبکه
به همین دلیل پیشنهاد میکنم esxi استفاده کنید.

در virtualizor یا solusvm (کلا منظور در KVM هست) میشه میکروتیک نصب کرد ؟ و ترافیک رو ازش عبور داد ؟

xmohammadx
January 26th, 2016, 10:57
با سلام
از مجازی ساز kvmاستفاده کنید هم تحویل آنی دارد هم پنل کامل تر

OmidX
January 26th, 2016, 11:01
آقا من بخوام vmware نصب کنم ، آي پی روتر میکروتیک رو باید جدا بگیرم ؟ یعنی یک تک آی پی علاوه بر ساب نت باید سفارش بدم ؟ درسته ؟

گزبنه اول میشه یعنی ؟

One additional IP with costs (Price (monthly): € 0.84 / Setup (once): € 0.00)
One failover IP (Price (monthly): € 4.20 / Setup (once): € 0.00)
One additional subnet /29 (Price (monthly): € 6.72 / Setup (once): € 0.00)
One additional subnet /28 (Price (monthly): € 13.45 / Setup (once): € 0.00)
One additional subnet /27 (Price (monthly): € 26.89 / Setup (once): € 0.00)

بعد تو ایمیل دیتاسنتر مک آدرس سرور اصلی رو ندادن ، فقط IPv4 Address و IPv6 Address و Username و Password و Host key دادن ،

من در حالت rescue سرور رو تحویل گرفتم ، الان با این اطلاعات ک نمیشه vmware نصب کرد ، از قسمت پشتیبانی باید تیکت برای لارا ارسال کنم ؟

بعد در قسمت Purpose of use بنویسم ک برای vps و ssl میخوام حل ه ؟

حقیقت ش دیتاسنتر قبلی با دو کلیک vmware نصب میکرد ، زیاد با hetzner آشنایی ندارم 8-|

- - - Updated - - -

با سلام
از مجازی ساز kvmاستفاده کنید هم تحویل آنی دارد هم پنل کامل تر

در virtualizor (کلا منظور در KVM هست) میشه میکروتیک نصب کرد ؟ و ترافیک رو ازش عبور داد ؟

از چه فایل سیستمی برای هارد استفاده میکنه ؟ ۴ ترا هارد رو بعنوان پارتیشن پشتیبانی میکنه ؟ (هر هارد ۴ ترا)

centos 6 یا 7 باید نصب بشه ؟ رو کدوم کارایی بهتری داره ؟ ، مشکلی با شبکه Hetzner نداره ؟

j4b3r
January 26th, 2016, 11:27
در virtualizor یا solusvm (کلا منظور در KVM هست) میشه میکروتیک نصب کرد ؟ و ترافیک رو ازش عبور داد ؟

من این مورد تست نکردم ولی تو برنامه ام هست یه سرور بگیرم وتست کنم این مورد رو.

یه ای پی سفارش بدید بگید برای روتر میخوای و سابت نت رو هم سفارش بدیدو
بعد ز بخش پشتیبانی درخواست لارا بدید برای نصب esxi

Yas-Host
January 26th, 2016, 12:44
ممنون از پاسخ ت دوست من ... میشه لینک ایزویی ک باهاش نصب کردی رو بدی ؟

الان تو لینکی ک دادی برای ex51 گفته شده

from 5.5 update 3 / 6.0 update 2
(potentially an additional nic required)

یعنی بصورت دیفالت قابل نصب نیست ؟!

دقیقا درست گفتید! باید nic اضافه خریداری کنید !

- - - Updated - - -

آقا من بخوام vmware نصب کنم ، آي پی روتر میکروتیک رو باید جدا بگیرم ؟ یعنی یک تک آی پی علاوه بر ساب نت باید سفارش بدم ؟ درسته ؟

گزبنه اول میشه یعنی ؟

One failover IP (Price (monthly): € 4.20 / Setup (once): € 0.00)
One additional subnet /29 (Price (monthly): € 6.72 / Setup (once): € 0.00)
One additional subnet /28 (Price (monthly): € 13.45 / Setup (once): € 0.00)
One additional subnet /27 (Price (monthly): € 26.89 / Setup (once): € 0.00)

بعد تو ایمیل دیتاسنتر مک آدرس سرور اصلی رو ندادن ، فقط IPv4 Address و IPv6 Address و Username و Password و Host key دادن ،

من در حالت rescue سرور رو تحویل گرفتم ، الان با این اطلاعات ک نمیشه vmware نصب کرد ، از قسمت پشتیبانی باید تیکت برای لارا ارسال کنم ؟

بعد در قسمت Purpose of use بنویسم ک برای vps و ssl میخوام حل ه ؟

حقیقت ش دیتاسنتر قبلی با دو کلیک vmware نصب میکرد ، زیاد با hetzner آشنایی ندارم 8-|

- - - Updated - - -

در virtualizor (کلا منظور در KVM هست) میشه میکروتیک نصب کرد ؟ و ترافیک رو ازش عبور داد ؟

از چه فایل سیستمی برای هارد استفاده میکنه ؟ ۴ ترا هارد رو بعنوان پارتیشن پشتیبانی میکنه ؟ (هر هارد ۴ ترا)

centos 6 یا 7 باید نصب بشه ؟ رو کدوم کارایی بهتری داره ؟ ، مشکلی با شبکه Hetzner نداره ؟

بله گزینه اول رو انتخاب می کنید و دلیل زیر را می نویسید:

install vmware
for make router

و آی پی را تحویل می گیرید سپس جلوی آی پی شما یک ایکون برای Generate مک آدرس وجود داره.. کلیک می کنید و ایجاد میشه.

در قسمت Requests گزینه Lara console رو انتخاب می کنید و براتون ایمیل می کنند.

سپس با استفاده از جاوا می تونید ایزو رو مانت کنید و boot

بله اما بسیار دشوار است و Virtualizor تایید کرده است که می توان چنین کاری انجام داد.

شما میتونید از Basic File , LVM استفاده کنید اما اگر می خواهید سرعت بیشتری در i/o داشته باشید بهتر هست از Basic File استفاده کنید اما دقت داشته باشید در این نوع پارتیشن بندی دیگر خبری از نصب اتوماتیک Windows نخواهید داشت! و باید حتما از طریق ISO و VNC سرور مجازی ویندوز رو نصب کنید!

CentOS 6 نصب بفرمایید.

kool
January 26th, 2016, 13:08
گزبنه اول میشه یعنی ؟

من در حالت rescue سرور رو تحویل گرفتم

بله گزینه اول

مک آدرس روی آی پی اصلی سرور hover کنید نمایش میده و نیز در حالت rescue نیز میتونید مشاهده کنید (ssh). البته این تنظیمات خودش اتوماتیک اعمال میشه در مجازی ساز.

OmidX
January 26th, 2016, 13:11
من vmware رو نصب کردم ، نسخه ۵.۵ ... کارت شبکه سرور اینتل بود و هیچ مشکلی موقع نصب نداشتم ...

فقط یک موضوعی هست ، ظاهرا سرور بعد از ریبوت بصورت DHCP خودش آی پی ، نت مسک ، گیت وی و dns ها رو ست کرد ، الان مشکلی وجود نداره ؟ طبیعیه این موضوع ؟ (چون معمولا باید دستی ست بشن)

company_hosting
January 26th, 2016, 13:18
من vmware رو نصب کردم ، نسخه ۵.۵ ... کارت شبکه سرور اینتل بود و هیچ مشکلی موقع نصب نداشتم ...

فقط یک موضوعی هست ، ظاهرا سرور بعد از ریبوت بصورت DHCP خودش آی پی ، نت مسک ، گیت وی و dns ها رو ست کرد ، الان مشکلی وجود نداره ؟ طبیعیه این موضوع ؟ (چون معمولا باید دستی ست بشن)

سلام

بله طبیعه و مشکلی ندارد

kool
January 26th, 2016, 13:21

بله نرمال هست و مشکلی نیست. در پست صفحه قبل اشاره کرده بودم.

sssoheil
January 26th, 2016, 13:54

سلام

کاملا طبیعی است.برای نصب روتر نیز اگر مشکل داشتید در خدمت هستیم.

OmidX
January 26th, 2016, 16:23
سلام

کاملا طبیعی است.برای نصب روتر نیز اگر مشکل داشتید در خدمت هستیم.

ممنون ، ببین من با میکروتیک آشنایی دارم ، ولی یک مشکلی هست ، اینو ببین : کانفیگ روتر Hetzner (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=159207)

xmohammadx
January 26th, 2016, 17:04
با سلام مجدد
ببینید عزیز شما برای نصب kvmمی تونید هارد هاتون رو رید نرم افزاری بکنید که برای نصب سنت او اس خیلی بهتر هست و احتمال بالا اومدن سیستم عامل بعد از نصب 100درصد خواهد بود
برای نصب kvmشما باید حتما هارد هارو به صورت lvmبه هم متصل کنید
امکان نصب میکروتیک روی kvmهست ولی یک نسخه خاص البته نصب هم خیلی سخت تر خواهد بود
ولی در کل بنده kvm+virtualizor رو به شما پیشنهاد می کنم