PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سی پنل آیا نیاز به لاینیس داره؟

jahanweb
January 23rd, 2016, 14:38
درود
از عنوان تاپیک پیداست سوال..
و اما سوال دیگه.. چه لاینیس هایی برای راه اندازی هاستینگ احتیاج هست؟
نمیشه از نال شده استفاده کرد؟

farssub
January 23rd, 2016, 14:45
درود
سی پنل 15 روز تریال داره میتونید استفاده بکنید
نال پیشنهاد نمییشه
لایسنس دایرکت سی پنل کلوکسو پلسک و..

jahanweb
January 23rd, 2016, 14:55
whmcs چطور؟
نال میشه استفاده کرد؟

OmidX
January 23rd, 2016, 15:25
نال شده یعنی د-زدی ، د-زدی ک فقط بالا رفتن از دیوار خونه مردم نیست ک ...

استفاده از نسخه نال شده تحت هبچ شرایطی توصیه نمیشه .

سی پنل ک نال شده نداره و اصلا بدون لایسنس ب هیچ دردی نمیخوره ، whmcs هم نال شده اش تو نت ریخته ، ولی توجه داشته باشید ک whmcs پل بین سرور های شماست و اگر مرتب بروز رسانی نشه ، برای شما مشکلات جدی ایجاد میکنه ...

OmidX
January 23rd, 2016, 15:31
دوست عزیز زمانی که شمارو تحریم کردن و نمیتونید از لایسنس whmcs استفاده بکنید
به فکر این هستید که نال یعنی چی؟
بهتره به جای نال از کلمه رایگان استفاده بشه

شرکت فراسو بدون هیچ گونه مشکلی داره لایسنس whmcs با قیمت پایین ارائه میکنه ، گفتن هم ک ی صحبتی ک با whmcs داشتن هیچ گونه مشکلی برای لایسنس هاشون پیش نخواهد آمد .

چرا ب جای د-زدی از کلمه رایگان باید استفاده کنیم ؟ نال شده نال شده ست ... برای پرداخت نکردن هزینه لایسنس بهانه جویی نکنید ، ک اینکار شما توهین ب مشتری های شماست .

حتما الان چهار تا دونه آدم دیگه میان تو این تاپیک میگن ویندوز تو لایسنس داره ؟ نرم افزار هات لایسنس دارن ؟ ک میای میگی نال یعنی د-زدی ؟

- بله داره ، تک تک نرم افزار های نصب شده رو سیستم من لایسنس قانونی داره .

موفق باشید .

Yas-Host
January 23rd, 2016, 16:04
شرکت فراسو بدون هیچ گونه مشکلی داره لایسنس whmcs با قیمت پایین ارائه میکنه ، گفتن هم ک ی صحبتی ک با whmcs داشتن هیچ گونه مشکلی برای لایسنس هاشون پیش نخواهد آمد .

چرا ب جای د-زدی از کلمه رایگان باید استفاده کنیم ؟ نال شده نال شده ست ... برای پرداخت نکردن هزینه لایسنس بهانه جویی نکنید ، ک اینکار شما توهین ب مشتری های شماست .

حتما الان چهار تا دونه آدم دیگه میان تو این تاپیک میگن ویندوز تو لایسنس داره ؟ نرم افزار هات لایسنس دارن ؟ ک میای میگی نال یعنی د-زدی ؟

موفق باشید .

چون فراسو داره ارائه میکنه و کلا whmcs لایسنس هارو مسدود کرده ما باید از فراسو تهیه کنیم؟

آنوقت اگر مشکلی برای WHMCS ما پیش آمد و نیاز به پشتیبانی بود آیا آنهاا حل خواهند کرد؟

whmcs فقط با لایسنس به چه دردی می خورد؟! ما پشتیبانی آن را می خواهیم!!!

T.Toosi
January 23rd, 2016, 16:23
دوست عزیز زمانی که شمارو تحریم کردن و نمیتونید از لایسنس whmcs استفاده بکنید
به فکر این هستید که نال یعنی چی؟
بهتره به جای نال از کلمه رایگان استفاده بشه

شما داری خودتو توجیح میکنی ؟

نال یعنی رایگان ؟ :| بابا تروخدا شما ها در زمینه هاستینگ فعالیت نکنید.

iwpanel
January 29th, 2016, 23:34
مسئله اینجاست که اصلا لایسنس هم که میخری مشکل هم به وجود میاد یا حل نمیشه یا روی update بعدی حل میشه یا انقدر بررسیشون طول میکشه که خودت باید بری دونبالش بفهمی چی بوده نتیجتا لایسنس به درد کار خاصی نمیخوره

yasserhost
January 29th, 2016, 23:53
درود

نظر من اینه که نال شده = (رایگان ) بهتر از پول دادن به شرکت هایی که ما تحریم کرده :ی

alicpk
January 29th, 2016, 23:55
دوست عزیز شما میتونید از نسخه های نال شده تمام سیستمهای مدیریت هاست مانند سی پنل ، whmcs ، لایت اسپید و... استفاده کنید
هیچ یک مشکلی نداشته و اگر به دست تیم مطمئنی نال شده باشند تقریبا شما دچار هیچ مشکلی نخواهید شد
البته همه دوستان موافق و مخالف نال درست میگویند ولی با توجه به شرایطی که ایران در حال حاظر داره من ترجیح میدم از نسخه نال شده یا همان ***ی استفاده کنم و تقریبا مطمئن باشم که هیچ مشکلی برایم پیش نمی اید نه اینکه هر شب با ترس اینکه نکنه فردا یکی از سیستمها ایران را تحریم کنه و لایسنس من بر باد بره و تمام سایتهام برن روی هوا
البته بازم میگم این نظر شخصیه و همه دوستان با هر طرز فکری دارن درست میگن و من قصد جسارت نداشتم و ندارم
موفق باشید

viasky
January 30th, 2016, 00:33
نال و با کرک یک بازی مقایسه کنید
ارائه دهند بازی راضی نیست شما این اقدام و انجام بدید
از آپدیت های جدید بی نصیب خواهید ماند
بخری از امکانات بازی را از دست خواهید داد (مثل بازی آنلاین)
امکان اختلال در اجرای بازی بسیار بالا خواهد بود (باگ های بازی)
امکان کرش شدن بازی در هر لحظه باید پیش بینی شود
مشاهده پیغام های خطایی که شما باید به تنهای برای حل کردن آن ها اقدام کنید
کرک حتما شامل محتویات مخرب و جاسوسی می باشد.....
خیلی ساده عرض کردم - خودتون مقایسه کنید
نال به هیچ عنوان رایگان نیست!
شرکتی که خدماتی را ارئه میده حق انتخاب داره که گروه مصرف کننده خودش و انتخاب کنه
اگر به هر دلیلی تحریم هستید و اجازه استفاده ندارید
باید انتخاب خود را تغییر دهید و به دید طلبکارانه به این موضوع نگاه کنید
موفق باشید

farmanrava
January 30th, 2016, 12:10
نال شده یعنی د-زدی ، د-زدی ک فقط بالا رفتن از دیوار خونه مردم نیست ک ...

استفاده از نسخه نال شده تحت هبچ شرایطی توصیه نمیشه .

سی پنل ک نال شده نداره و اصلا بدون لایسنس ب هیچ دردی نمیخوره ، whmcs هم نال شده اش تو نت ریخته ، ولی توجه داشته باشید ک whmcs پل بین سرور های شماست و اگر مرتب بروز رسانی نشه ، برای شما مشکلات جدی ایجاد میکنه ...

امید جان من فقط یک سوال دارم ، لایسنس هایی که بابتش پول دادیم و قرار بوده دائمی ، یکساله و شش ماهه و... باشه باطل شده د-ز-د-ی نیست ؟
با شرکتی که از آب گل آلود ماهی میگیره و جیب کاربر هاشو میزنه ( WHMCS ) اون هم به بهونه تحریمی که قراره برداشته بشه چه کار باید کرد ؟

نمونه باطل شدن لایسنس دائمی یکی از همکاران که توسط فراسو هم خریداری شده :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=159414

این مسئله اصلا ربطی به فراسو و خرید از فراسو نداره ....

- - - Updated - - -

شما داری خودتو توجیح میکنی ؟

نال یعنی رایگان ؟ :| بابا تروخدا شما ها در زمینه هاستینگ فعالیت نکنید.

بنده نمیدونم شما چه اسراری دارید در مورد مسائلی که از اون اطلاع ندارید اظهار نظر میکنید ؟

وقتی لایسنس های ما رو باطل میکنند و مگه ما مشکل روانی داریم که پول خودمون رو توی جوب بریزیم ؟؟ تا شرکت ارائه دهنده هم با خیال راحت بیاد لایسنس ما رو حذف کنه ؟
تمام لایسنس های whmcs که از سمت کاربران ایران خریداری شده قراره حذف بشه . چه دائمی باشه ، چه سالانه باشه ، چه شش ماهه و.... حذف میشه .

میشه بفرمایید این چه توجیهی داره ؟ توجیهی به غیر از این داره که سیستمشون نال بشه و توسط کاربران ایرانی استفاده بشه ؟

اون دوستانی هم که میفرمایند نال مشکل داره و... نسخه whmcs آقای سنجری با نسخه اصلی تنها توی یک فایل لایسنس تفاوت داره ! این چه مشکلی ایجاد میکنه ؟!

- - - Updated - - -

درود

اما پاسخ شما دوست گرامی که استارتر تایپیک هستین .

گرامی ، لایسنس سی پنل رو با روش های مختلفی که وجود داره میتونید تهیه کنید . طوری که به مشکل تحریم نخورید و...
جهت این کار میتونید با دوستان همین انجمن مشورت کنید . از جمله جناب سنجری که در همین تایپیک شما شرکت کرده اند .

یکسری لایسنس دیگه نیاز دارید که جزء امکانات اضافه سرور به حساب میاد و دلخواه شما هستش که برای کیفیت بهتر و بالاتر نصب کنید یا نه !
از جمله ، کلود لینوکس ، لایت اسپید و...

اما سیستم whmcs رو خیلی راحت میتونید با توجه به اقدامی که این شرکت بر علیه کاربران ایرانی انجام داده از نسخه نال شده آقای سنجری استفاده کنید که هیچ گونه مشکلی هم نداره و تنها تفاوت در یک فایل لایسنس هستش که ارتباط سرور whmcs رو با سایت شما قطع میکنه ! همین ...
البته در این مورد خود جناب سنجری بیشتر میتونند به شما توضیح بدند ...

یا حق

Democratic
January 30th, 2016, 12:11
بهتره کلا از نسخه نال شده هیچ اسکریپتی استفاده نکنید. مگر در موارد خاصی !
سی پنل رو میشه لایسنسش رو دور زد اما مطمئن نیست و با این کار با اطلاعات مشتریها بازی میشه !
دوستانی هم که نال کردن رو بهانه تحریم و.... میکنن آیا قبل از تحریم ها نال شدن صورت نمیگرفت؟ اکثر اسکریپت هاستینگ ها نال شده نبود؟ من با چندتا از مدیرهاستینگ که از رفیقا بودن در مورد همین whmcs صحبت میکردیم میگفتن باید جای کلمه نال رو با رایگان عوض کنیم تا پدر این شرکت در بیاد :| ؟؟؟؟؟
جالب اینجاست اکثرا هم قبل از بحث تحریم ها بازم اسکریپتشون نال شده بود.
من نمیگم کسی نال کنه یا نکنه اما اگر نظر خودم رو بگم بهتره چیزی رو بهونه چیز دیگه نکنیم و بدون نال کردن میشه با روش های دیگه خرید کرد و فکر نمیکنم هزینه یه لایسنس شرکتی رو ورشکسته کنه !
و یه مورد دیگه مطمئن باشید این شرکت ها با تحریم کردن ایرانی ها زیادم خوشحال نیستن مجبورن از یکسری قوانین پیروی کنن تا زیر فشار نیفتن !

T.Toosi
January 30th, 2016, 12:19
ببخشید مگر زورتون کردن whmcs استفاده کنید؟ یا شما که مثلا در این حوزه فعالیت میکنید باید بدونید با هویت ایرانی نباید کار کنید.

تحریم هستی عزیز من یعنی اجازه استفاده نداری، حالا با whmcs کار ندارم شما باید اعتراض کنید دیگه از این سیستم استفاده نکنید! نه اینکه برید دنبال نال شده این نشون میده چقدر محتاج whmcs هستید!!

farmanrava
سی پنل رو میشه لایسنسش رو دور زد اما مطمئن نیست و با این کار با اطلاعات مشتریها بازی میشه !
دوستانی هم که نال کردن رو بهانه تحریم و.... میکنن آیا قبل از تحریم ها نال شدن صورت نمیگرفت؟ اکثر اسکریپت هاستینگ ها نال شده نبود؟ من با چندتا از مدیرهاستینگ که از رفیقا بودن در مورد همین whmcs صحبت میکردیم میگفتن باید جای کلمه نال رو با رایگان عوض کنیم تا پدر این شرکت در بیاد :| ؟؟؟؟؟
من نمیگم کسی نال کنه یا نکنه اما اگر نظر خودم رو بگم بهتره چیزی رو بهونه چیز دیگه نکنیم و بدون نال کردن میشه با روش های دیگه خرید کرد و فکر نمیکنم هزینه یه لایسنس شرکتی رو ورشکسته کنه !
و یه مورد دیگه مطمئن باشید این شرکت ها با تحریم کردن ایرانی ها زیادم خوشحال نیستن مجبورن از یکسری قوانین پیروی کنن تا زیر فشار نیفتن !

سیستم whmcs ما قبل از اقدام این شرکت معتبر و از فراسو تهیه شده بود .
اثبات :
29808

بعد از تحریم این شرکت دیگه تمدید نشد ... بنده در مورد سی پنل و... بحثی ندارم ، اما در مورد whmcs چه کار باید کرد ؟
راهی به جز استفاده از نسخه رایگان داریم ؟

Saati

البته WHMCS هم میتونست مثل ResellerClub که تحریم کرد و دامنه های مشتری ها رو داد، این ها هم بیان و پول لایسنس های دائمی رو برگشت بدن. این کارشون هم با ***ی فرقی نداره.

farmanrava
January 30th, 2016, 12:23
ببخشید مگر زورتون کردن whmcs استفاده کنید؟ یا شما که مثلا در این حوزه فعالیت میکنید باید بدونید با هویت ایرانی نباید کار کنید.

تحریم هستی عزیز من یعنی اجازه استفاده نداری.

بله زورمون کردن ! چه اسکرپت دیگه ای الان باید جایگزین این سیستم کنیم ؟
هزاران یوزر و چندین سرویس ، تیکت ، فاکتور و... رو چه کار کنیم ؟ کجا منتقل کنیم ؟؟؟

کی گفته که تحریم بودیم ؟ این شرکت اصلا مشکلی با کاربران ایران نداشت ! الان که دیدن تحریم ها داره برداشته میشه دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن و میخوان لایسنس های افراد رو باطل کنند که بعد از برداشته شدن تحریم این افراد مجددا مجبور بشن دوباره لایسنس بخرن ! چرا که مجبور به استفاده از این سیستم هستند ....

بنده چیزی به غیر این به ذهنم نمیرسه

- - - Updated - - -

البته WHMCS هم میتونست مثل ResellerClub که تحریم کرد و دامنه های مشتری ها رو داد، این ها هم بیان و پول لایسنس های دائمی رو برگشت بدن. این کارشون هم با ***ی فرقی نداره.

کاملا موافقم ...
اما اینکار رو انجام دادن ؟ خیر !

پاسخشون این بوده که لایسنس شما برای بیش از 60 روز هستش .... لایسنس دائمی 60 روز و 1 سال و دو سال نداره ! دائمی هستش ... life time

taksis
January 30th, 2016, 12:29
دلیل نمیشه چون اونا تحریم کردن ما نال شده و مفتی استفاده کنیم ! این چه طرز فکریه ما داریم؟؟؟
یه شرکتی یه برنامه یا سیستمی رو طراحی کرده،نمیخواد یه قشر خاصی ازش استفاده کنن.یا قوانین وقت اون کشور اجازه به اون شرکت نمیدنن که خدماتشو به ایران ارائه کنه.مالشه اختیارشو داره
زور که نیست....استفاده نکن!
سی پنل تحریمت کرده از دایرکت ادمین استفاده کن
whmcs تحریمت کرده از هاست بیل استفاده کن هم بهتره هم زیبا تر هم قوی تر
اگر با هزار جور دوز و کلیک لایسنس خریدی و بعدا غیر فعال شد،یا نال شده استفاده کردی و سرورت مشکل پیدا کرد یا ساسپند شد این دیگه تقصیر خودته...........
ویندوز رو اغلب کرکی استفاده میکنن چون اولا تو ایران شرایط خرید فراهم نیست برای عموم مردم دوما مایکروسافت اصلا با این موضوع مشکل نداره.کرکی نصب میکنی اپدیت هم بهت میده.میدونه کرکی استفاده میکنی و میده.و هم اینکه جایگزینی براش نیست.
ولی کرکی استفاده کنی پشتیبانیش رو نداری دیگه.......این مهمه
اونارو هم نال شده استفاده کنی پشتیبانی و آپدیت نداری

farmanrava
January 30th, 2016, 12:40
دلیل نمیشه چون اونا تحریم کردن ما نال شده و مفتی استفاده کنیم ! این چه طرز فکریه ما داریم؟؟؟
یه شرکتی یه برنامه یا سیستمی رو طراحی کرده،نمیخواد یه قشر خاصی ازش استفاده کنن.یا قوانین وقت اون کشور اجازه به اون شرکت نمیدنن که خدماتشو به ایران ارائه کنه.مالشه اختیارشو داره
اگر با هزار جور دوز و کلیک لایسنس خریدی و بعدا غیر فعال شد،یا نال شده استفاده کردی و سرورت مشکل پیدا کرد یا ساسپند شد این دیگه تقصیر خودته...........
ویندوز رو اغلب کرکی استفاده میکنن چون اولا تو ایران شرایط خرید فراهم نیست برای عموم مردم دوما مایکروسافت اصلا با این موضوع مشکل نداره.کرکی نصب میکنی اپدیت هم بهت میده.میدونه کرکی استفاده میکنی و میده.و هم اینکه جایگزینی براش نیست.

داداش گلم ببین این جمله شما دقیقا عرایض من رو تایید میکنه :

مالشه اختیارشو داره زور که نیست....استفاده نکن!

ما هم مالمون رو دادیم و لایسنس تهیه کردیم ، چرا باید لایسنس های دائمی یا سالانه ها باطل بشن ؟ این شرکت نباید هزینه ای که کاربراشون کردن رو پس بده ؟

بر فرض من یه ماشینی رو میفروشم ، بعد از 2 سال بیام ماشینو پس بگیرم بگم مالمه اختیارشو دارم ؟ میتونم همچین کاری کنم ؟
اصلا هم این مثال با این موضوع تفاوت نداره ... الان ما چند ساله تحریم هستیم ؟ چرا این شرکت الان اقدام کرده برای تحریم کاربران ؟ چرا همون موقع با سی پنل و ResellerClub و.... اقدام نکرد ؟

بنده عرض کردم سیستم های دیگه مثل سی پنل و... رو اصلا کار ندارم حق با شماست . اما این سیستم که کلی لایسنس های با اعتبار بالا رو باطل کرده کاملا فرق داره گرامی

navid2zp
January 30th, 2016, 12:52

مایکروسافت با نسخه کرکی ویندوز مشکلی نداره؟!
خودتون ازشون پرسیدید؟
اگر مشکل نداشتند پس چرا از سرویس های مختلف شکایت کردند و پیگیر حذف نسخه های غیر قانونیشون از سطح وب هستند؟؟

تو این مورد هم بحث سر استفاده از نسخه نال شده نیست بحث سر بی احترامی هست که صورت گرفته.
شما با خرید لایسنس به نوعی تعهد میدید که از نسخه نال شده و غیر رسمی استفاده نکنید و در عین حال سرویس دهنده هم تعهد میده به شما سرویس مربوطه رو تا زمانی که بابتش هزینه دادید در اختیار شما قرار بده و از اون پشتیبانی کنه.
این یک معامله هست و این که دلش نمی خواد و ... قوانین خودش رو داره و در اکثر مواقع فسخ یک قرار داد شامل جریمه میشه و باید اون جریمه رو پرداخت کنید. این شرکت تنها پول کاربران ایرانی رو داره بالا می کشه و بی احترامی می کنه.
این که کشور اجازه نمیده مشکل خودشون هست. سیاست های خودشون بود که اول سرویس بدن و اگر با مشکلی روبرو شدن نباید به کاربران سرایت کنه در غیر این صورت ضعف مدیریتی اون شرکت رو میرسونه. شما به عنوان یک شرکت بزرگ وظیفه متعهد بودن و کنترل شرایط رو به بهترین شکل ممکن دارید.
واقعا فکر می کنید چنین شرکتی توانایی برگشت دادن هزینه ها رو نداره؟ نمیتونه کاربرانی که مثلا چند ماه فرصت دارند رو همچنان پشتیبانی کنه؟

ببینید توی این کار 2 نوع رفتار داریم در مواقعه ای که مشکلات جدی پیش میاد (فرض کنیم واقعا یک مشکل جدی به دلیل سرویس دادن به ایرانی ها براشون اتفاق افتاده):
یک رفتار غیر حرفه ای هست که بسیاری از سرویس دهنده های تازه کار و غیر معتبر اون کار رو انجام میدن و به راحتی از زیر بار مسئولیت و تعهد فرار می کنن و موارد مختلفی رو در همین انجمن دیدیم که بدون جواب دادن به کاربران سرویس دهی رو متوقف می کنن.
یک رفتار حرفه ای داریم که با مدیریت صحیح شرایط سعی دارند تا کمترین مشکل رو متوجه کاربران کنند و رضایت اون ها رو تا 100% حفظ کنند.

تو این مورد بنده حداقل رفتار حرفه ای نمی بینم چرا که حتی 1% از رضایت کاربران خودشون رو هم جلب نکردن و مشکل رو مستقیم به کاربران منتقل کردند بدون هیچگونه تلاشی برای حل مشکل و این یک رفتار غیر حرفه ای هست. رفتار غیر حرفه ای منجرب به رفتار غیر حرفه ای میشه (کاری به بد و خوبش نداریم).

در مورد مسئله اخلاقیش:
در زمینه it مسائل اخلاقی مثل مسائل روزمره شما نیست. شما نمیتونید مسائل اخلاقی در این زمینه رو با مسائل اخلاقی که در زندگی فیزیکی شما وجود داره مقایسه کنید و سعی کنید شرایط رو نسبت به اون ها بسنجید.
برای حل این مشکل مسائل مربوط به it برای این که از نظر اخلاقی تا حدودی رعایت بشه و از مرز ها عبور نشه قوانین توسط دولت ها پیاده میشه و فعالانی که در کشور های مختلف فعالیت می کنن باید از اون قوانین پیروی کنند.
بسیاری از دولت ها برای هماهنگی قوانین خودشون رو یکسان می کنن و نتیجه اون میشه اقتصاد بین المللی که مرز های فیزیکی در اون خارج میشه و شرکت های چند ملیتی پدید میاد.
در این مورد دوستانی که اینجا هستند تنها در ایران فعالیت دارند و فعالیتیشون از نظر اخلافی با قوانین دولت ایران سنجیده میشه که طبق اون نیازی به رعایت کپی رایت سرویس های خارجی رو ندارند و اجازه به استفاده از نسخه های مختلف بدون مجوز رسمی از تولید کننده غیر ایرانی رو دارا هستند.
در نتیجه شما به عنوان یک کاربر ایرانی و در بحثی مربوط به سرویس دهنده های ایرانی می تونید مسائل اخلاقی رو در چهارچوب قوانین دولت بیان کنید و خارج از این مسئله بر می گرده به نظر و دید شخصی خودتون و نمیتونید اون رو یک اصل اساسی یا درست بدونید.

امیدوارم منظور بنده رو متوجه شده باشید

Democratic
January 30th, 2016, 13:00
سیستم whmcs ما قبل از اقدام این شرکت معتبر و از فراسو تهیه شده بود .
اثبات :
29808

بعد از تحریم این شرکت دیگه تمدید نشد ... بنده در مورد سی پنل و... بحثی ندارم ، اما در مورد whmcs چه کار باید کرد ؟
راهی به جز استفاده از نسخه رایگان داریم ؟

ما هم مالمون رو دادیم و لایسنس تهیه کردیم ، چرا باید لایسنس های دائمی یا سالانه ها باطل بشن ؟ این شرکت نباید هزینه ای که کاربراشون کردن رو پس بده ؟

بر فرض من یه ماشینی رو میفروشم ، بعد از 2 سال بیام ماشینو پس بگیرم بگم مالمه اختیارشو دارم ؟ میتونم همچین کاری کنم ؟
اصلا هم این مثال با این موضوع تفاوت نداره ... الان ما چند ساله تحریم هستیم ؟ چرا این شرکت الان اقدام کرده برای تحریم کاربران ؟ چرا همون موقع با سی پنل و ResellerClub و.... اقدام نکرد ؟

بنده عرض کردم سیستم های دیگه مثل سی پنل و... رو اصلا کار ندارم حق با شماست . اما این سیستم که کلی لایسنس های با اعتبار بالا رو باطل کرده کاملا فرق داره گرامی
در خصوص نحوه برخورد whmcs کاملا باهاتون موافقم که نباید لایسنس ها رو حذف میکرد.
اما یک لحظه توجه کنید
خودمون بهتر از هر کس میدونیم این فشارها از طرف یه عده تندور هست و طبیعتا خود شرکت هم دوست نداره بخش قابل توجهی از مشتریهاش که تو ایران هستن رو از دست بده.
با تحریم کردن ایران دو راه حل منطقی داشت : یا اینکه مشتری جدید قبول نمیکرد یا اینکه بخشی از مبلغ ها رو برگشت بده !
مورد دوم یعنی بازگشت وجه بعیده اما اینکه فقط جلو مشتریهای جدید رو میگرفت منطقی تر بود.
راه حل اول : بنظر بنده بهترین راه حل خرید لایسنس با روش های دیگه و استفاده از شرکت هایی که با هویت خارجی لایسنس ثبت میکنن (قانونی)
راه حل دوم : استفاده از اسکریپت های دیگه نظیر هاست بیل وغیرست بنحوی تحریم این شرکته
اما یه راه سوم هست که بنظرم راه حل نیست ! اونم ترویج نال کردن این اسکریپته !

taksis
January 30th, 2016, 13:02
whmcs ایران رو تحریم کرد و متن زیر رو نوشت براشون:

Thank you for being a WHMCS customer. As you know, many countries prohibit businesses from engaging in commercial transactions with Iran. Because of WHMCS’ operations in the United States, we believe we may be subject to U.S. export restrictions on Iran. To ensure strict compliance with U.S. laws, I regret to inform you that your WHMCS license will be terminated on January 22nd, 2016.
WHMCS understands that this creates a hardship for you. Unfortunately, we do not believe that U.S. law provides us with an alternative. To help you understand our position, below are a couple of links to information about U.S. export controls.
Please refer to the "what is an ‘export'” paragraph in:
http://corpgov.law.harvard.edu/2012/11/17/u-s-export-laws-and-related-trade-sanctions/
https://en.wikipedia.org/wiki/U.S._sanctions_against_Iran#American_sanctions_aga inst_third_parties
We would be happy to answer any questions you have, and thank you for your business.
The WHMCS Team
www.whmcs.com

ترجمه:

از اینکه مشتری WHMCS هستید تشکر می کنیم. همانطور که می دانید بیشتر کشورها تجارت با ایران را ممنوع کرده اند. به دلیل اینکه حضور مرکز عملیات WHMCS در ایالات متحده، ما معتقدیم که احتمالاً در معرض تحریم های صادراتی به ایران قرار خواهیم گرفت. برای تضمین هماهنگی نزدیک با قوانین آمریکا، متأسفانه باید بگوییم که مجوز WHMCS شما در تاریخ 22 ژانویه 2016 باطل خواهد شد.
WHMCS می داند که شما دچار مشکل خواهید شد. متأسفانه می دانیم که آمریکا جایگزین شما را برای ما فراهم نخواهد کرد. برای این موضقعیت ما را درک کنید در ادامه لینک هایی درباره محدودیت های صادراتی آمریکا برای شما ارائه کرده ایم. لطفاً به قسمت "صادرات چیست" مراجعه کنید.

من بالاتر هم گفتم.یا اون شرکت نمیخواد شما محصولاتش رو استفاده کنید،یا قوانین وقت اون کشور این اجازه رو نمیده این قوانین هر موقعی میتونه تغییر کنه.بله من هم میدونم پس ندادن پول لایسنس ها کار درستی نبود
اما چندین میلیارد دلار پولهای ایران سر همین تحریم ها گرفته شد و دیگه بهمون پس داده نشد!!!!!!!! لایسنس 400-500 هزار تومنی این که جای خود دارد.....
اینجا خودشون هم گفتند که

متأسفانه می دانیم که آمریکا جایگزین شما را برای ما فراهم نخواهد کرد
این شرکت خودش هم بابت این موضوع ضرر کرده و کلی مشتری از دست داده
هیچکدوم از شرکتهایی که الان ایران رو تحریم کردن خودشون نخواستند که اینطور بشه.برا اونا فرقی نمیکنه شما کجایی هستی،برای اونا مشتری مهمه

farmanrava
January 30th, 2016, 13:05

موفق باشید .

امید جان من میتونم از شما سوال کنم ، که چرا خوتون از یک چیزی که دم میزنید به اون عمل نمیکنید ؟؟؟؟

برای پرداخت نکردن هزینه لایسنس بهانه جویی نکنید ، ک اینکار شما توهین ب مشتری های شماست .

اینکه خودتون از نسخه نال شده استفاده میکنید و دم از د-ز-د-ی و... میزنید توهین به ما نیست ؟

بنده هم یکی از اون 4تا دونه آدمی که شما میفرمایید . در مورد این حرف شما توضیح نمیدم فقط شما رو ارجاع میدم به تصویر زیر :

29810

نال و با کرک یک بازی مقایسه کنید
ارائه دهند بازی راضی نیست شما این اقدام و انجام بدید
از آپدیت های جدید بی نصیب خواهید ماند
بخری از امکانات بازی را از دست خواهید داد (مثل بازی آنلاین)
امکان اختلال در اجرای بازی بسیار بالا خواهد بود (باگ های بازی)
امکان کرش شدن بازی در هر لحظه باید پیش بینی شود
مشاهده پیغام های خطایی که شما باید به تنهای برای حل کردن آن ها اقدام کنید
کرک حتما شامل محتویات مخرب و جاسوسی می باشد.....
خیلی ساده عرض کردم - خودتون مقایسه کنید
نال به هیچ عنوان رایگان نیست!
شرکتی که خدماتی را ارئه میده حق انتخاب داره که گروه مصرف کننده خودش و انتخاب کنه
اگر به هر دلیلی تحریم هستید و اجازه استفاده ندارید
باید انتخاب خود را تغییر دهید و به دید طلبکارانه به این موضوع نگاه کنید
موفق باشید

شما هم همینطور !
29811

نمیدونم چرا فقط حرف میزنیم ... همه مون توی حرف زدن خیلی خوب هستیم اما توی عمل چیز دیگه ای رو نشون میدیم !!!

Democratic
January 30th, 2016, 13:11
امید جان من میتونم از شما سوال کنم ، که چرا خوتون از یک چیزی که دم میزنید به اون عمل نمیکنید ؟؟؟؟
اینکه خودتون از نسخه نال شده استفاده میکنید و دم از د-ز-د-ی و... میزنید توهین به ما نیست ؟
بنده هم یکی از اون 4تا دونه آدمی که شما میفرمایید . در مورد این حرف شما توضیح نمیدم فقط شما رو ارجاع میدم به تصویر زیر :
29810

شما هم همینطور !
29811

نمیدونم چرا فقط حرف میزنیم ... همه مون توی حرف زدن خیلی خوب هستیم اما توی عمل چیز دیگه ای رو نشون میدیم !!!
نمیخوام بجای این دوستان جوابی بدم چون اطلاعی ندارم
اما اکثر لایسنس های (35 هزاری یا همون یک ماهه) شرکت فراسو توی سیستم whmcs اکثرا شناسایی نمیشه و قبلا ما هم همین مشکل رو داشتیم به فراسو اطلاع دادیم حل کردن.
یعنی از بیست بار که میدی ممکنه یک الی دو بار به عنوان لایسنس اصلی شناسایی بشه.

farmanrava
January 30th, 2016, 13:21
نمیخوام بجای این دوستان جوابی بدم چون اطلاعی ندارم
اما اکثر لایسنس های (35 هزاری یا همون یک ماهه) شرکت فراسو توی سیستم whmcs اکثرا شناسایی نمیشه و قبلا ما هم همین مشکل رو داشتیم به فراسو اطلاع دادیم حل کردن.
یعنی از بیست بار که میدی ممکنه یک الی دو بار به عنوان لایسنس اصلی شناسایی بشه.

همچین چیزی نیست دوست گلم !
بنده خودم 3-4 سال لایسنس whmcs داشتم تا همین چند وقت پیش قبل از خبر تحریم این لایسنس فعال بوده ، به واسطه خودمون هم بیش از ده ها مشتری از فراسو لایسنس تهیه کردند ... ممکن چند روز اول تا یک ماه درج نشه اما بعدش قطعا نشون میده که لایسنس معتبر هستش ...
اینجا اصلا مشکل به فراسو ربطی نداره ، دیر یا زود این لایسنس ها باطل خواهند شد گرامی

- - - Updated - - -

whmcs ایران رو تحریم کرد و متن زیر رو نوشت براشون:

ترجمه:

من بالاتر هم گفتم.یا اون شرکت نمیخواد شما محصولاتش رو استفاده کنید،یا قوانین وقت اون کشور این اجازه رو نمیده این قوانین هر موقعی میتونه تغییر کنه.بله من هم میدونم پس ندادن پول لایسنس ها کار درستی نبود
اما چندین میلیارد دلار پولهای ایران سر همین تحریم ها گرفته شد و دیگه بهمون پس داده نشد!!!!!!!! لایسنس 400-500 هزار تومنی این که جای خود دارد.....
اینجا خودشون هم گفتند که

هیچکدوم از شرکتهایی که الان ایران رو تحریم کردن خودشون نخواستند که اینطور بشه.برا اونا فرقی نمیکنه شما کجایی هستی،برای اونا مشتری مهمه

تک تک فرامایشات شما رو قبول دارم ، اما ...

این شرکت پول لایسنس دائمی رو دریافت کرده و به مشتری خدمات نداده ... ضرر اصلی رو مشتری کرده

هیچکدوم از شرکتهایی که الان ایران رو تحریم کردن خودشون نخواستند که اینطور بشه

بله ، اما خودشون میتونن بخوان که وجه کاربران و مشتری هاشون رو پس بدن ؟

داداش گلم ، من نمیخوام بحث کنم با شما یا جسارتی به شما کنم . شما انسان فهمیده ای هستین و این صحبت های شما از روی اخلاق نیکوی شماست ...
اما دوست عزیزم زمانی که طرف مقابل ( whmcs ) با اخلاق حرفه ای عمل نمیکنه و وجه کاربرا رو پس نمیده چرا ما باید به درخواتشون احترام بذاریم و حرفه ای عمل کنیم و از نسخه نال شده این سیستم استفاده نکنیم ؟

نسخه نال شده این سیستم که توسط دوستان همین انجمن انجام شده هیچ مشکلی امنیتی و... ندارند . سر این موضوع اصلا جای بحث نداره .

elementary
January 30th, 2016, 13:23
تحریم مگه برداشته نشد ؟

farmanrava
January 30th, 2016, 13:25
تحریم مگه برداشته نشد ؟

مشکل ما هم همینه ... دوستان میفرمایند تحریمیم و فلان و بسار ...

این شرکت به بهونه تحریم تمام لایسنس های ایرانی ( دائمی ، سالانه ، شش ماهه و ماهانه و هم نداره ) همه رو داره حذف میکنه و وجه کاربران رو هم پس نمیده

نمونه باطل شدن لایسنس دائمی یکی از همکاران که توسط فراسو هم خریداری شده :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=159414

taksis
January 30th, 2016, 13:26
اما دوست عزیزم زمانی که طرف مقابل ( whmcs ) با اخلاق حرفه ای عمل نمیکنه و وجه کاربرا رو پس نمیده چرا ما باید به درخواتشون احترام بذاریم و حرفه ای عمل کنیم و از نسخه نال شده این سیستم استفاده نکنیم ؟
مطمئن باشید وقتی تحریم ها کامل برداشته بشه و این شرکت بهش اجازه داده بشه که با ایران ارتباط بر قرار کنه،لایسنس ها هرچقدر که از مدتشون باقی مونده باشه مجدد فعال میشه

viasky
January 30th, 2016, 13:27
خدمت شما عرض کنم
بنده اصلا ایران نیستم که مشکل تحریم داشته باشم به هر دلیل و شرکت نیز در این لحظه در ایتالیا ثبت شده
این whmcs که مشاهده می فرمایید هم چون فعالیتی در مارکت ایرانی نداریم در این لحظه راه اندازی شده و هیچ امکاناتی نداره
می تونستیم بجا این از یک قالب html ساده استفاده کنیم
همچنین اگر تصمیم به ارائه خدمات در ایران یگیریم حتما مجدد لایسنس تهیه خواهدشد
در توضیحاتی که بنده عرض کردم - گفتم مشکلات هست! نگفتم کسی استفاده نکنه!
شخصی که می خواهد حرفه ای از خدمات استفاده کنه حتما باید لایسنس تهیه کنه
اگر محدودیت داره باید سیستم و تغییر بده
این برای شما خیلی عجیبه؟
اگر بخوایم اینجوری حساب کنیم پس همه باید الان لپ تاپ و کامپیوترهامون و خاموش کنیم چون همه لایسنس ها جعلی هست....
فقط در این حد نیست و حتی سرورهای مجازی ویندوز نیز به همین ترتیب هست
پس باید کار هم تعطیل کرد؟
خیر باید با توجه هزینه ای که میشه توقع داشت! اصل موضوع این بود
شما با این روش فقط خواستید نمایشی رفتار کنید که اصلا درست نیست
موفق باشید

farmanrava
January 30th, 2016, 13:30
خدمت شما عرض کنم
بنده اصلا ایران نیستم که مشکل تحریم داشته باشم به هر دلیل و شرکت نیز در این لحظه در ایتالیا ثبت شده
این whmcs که مشاهده می فرمایید هم چون فعالیتی در مارکت ایرانی نداریم در این لحظه راه اندازی شده و هیچ امکاناتی نداره
می تونستیم بجا این از یک قالب html ساده استفاده کنیم
همچنین اگر تصمیم به ارائه خدمات در ایران یگیریم حتما مجدد لایسنس تهیه خواهدشد
در توضیحاتی که بنده عرض کردم - گفتم مشکلات هست! نگفتم کسی استفاده نکنه!
شخصی که می خواهد حرفه ای از خدمات استفاده کنه حتما باید لایسنس تهیه کنه
اگر محدودیت داره باید سیستم و تغییر بده
این برای شما خیلی عجیبه؟
اگر بخوایم اینجوری حساب کنیم پس همه باید الان لپ تاپ و کامپیوترهامون و خاموش کنیم چون همه لایسنس ها جعلی هست....
فقط در این حد نیست و حتی سرورهای مجازی ویندوز نیز به همین ترتیب هست
پس باید کار هم تعطیل کرد؟
خیر باید با توجه هزینه ای که میشه توقع داشت! اصل موضوع این بود
شما با این روش فقط خواستید نمایشی رفتار کنید که اصلا درست نیست
موفق باشید

پس بنده پوزش میخوام از شما گرامی .

با فرمایشات موافقم .

viasky
January 30th, 2016, 13:31
پس بنده پوزش میخوام از شما گرامی .

با فرمایشات موافقم .
شما عزیزی:53:

farmanrava
January 30th, 2016, 13:34
مطمئن باشید وقتی تحریم ها کامل برداشته بشه و این شرکت بهش اجازه داده بشه که با ایران ارتباط بر قرار کنه،لایسنس ها هرچقدر که از مدتشون باقی مونده باشه مجدد فعال میشه

خوب دیگه چه فایده ای داره ؟ الان خیلی ها به مشکل لایسنس خوردن ، چه کار باید کنند ؟
به قول دوستمون تعطیل کنند ؟
تا لایسنس ها برگرده ؟ یا اینکه سیستم را با کلی کاربر و تیکت و سفارش و فاکتور و.... منتقل کنند به یک سیستم دیگه . میدونید اینکار چه دردسری داره
حالا دردسر و اینها به کنار بعد مجدد برگردن به whmcs بعداز برداشته شدن تحریم ؟

راهی به جز استفاده از سیستم نال شده هستش ؟

taksis
January 30th, 2016, 13:54
خوب دیگه چه فایده ای داره ؟ الان خیلی ها به مشکل لایسنس خوردن ، چه کار باید کنند ؟
به قول دوستمون تعطیل کنند ؟
تا لایسنس ها برگرده ؟ یا اینکه سیستم را با کلی کاربر و تیکت و سفارش و فاکتور و.... منتقل کنند به یک سیستم دیگه . میدونید اینکار چه دردسری داره
حالا دردسر و اینها به کنار بعد مجدد برگردن به whmcs بعداز برداشته شدن تحریم ؟

راهی به جز استفاده از سیستم نال شده هستش ؟
نه کسی نمیگه تعطیل کنید.
میتونید تا اون زمان همین کرک شده رو استفاده کنید ! (اگر مشکل امنیتی و abuse رو برای شما به همراه نداره )
یا اینکه کلا به hostbill تبدیل کنید.خیلی بهتر از whmcs هستش به نظر من
یا مثل شرکت طلا هاست پنل اختصاصی برای خودتون طراحی کنید که تا ابد هم مشکلی نداشته باشید
من اگر گفتم این توجیه صحیح نیست که چون اونا مارو تحریم کردند پس ما هم رایگان استفاده کنیم.قاعدتا کسی که تازه میخواد شروع کنه دیگه نباید کرک شده استفاده کنه.میتونه یه سیستم دیگه رو لایسنس خریداری و استفاده کنه
اما کسی که قبل از تحریم با این سیستم شروع کرده،الان سه راه داره یا کرک یا تبدیل یا اختصاصی
درسته ضرر کرده سر قضیه لایسنس،اما دیگه بیشترش نکنه ضرر رو
مثل کسایی که با دیتاسنتر ovh کار میکنن.میدونن این دیتاسنتر شدیدا با ایران مشکل داره،میدونن ممکنه شب بخوابن صبح پاشن ببینن پنل قفل شده و سرور خاموش،اما بازم میرن سمتش با هزار دوز و کلک

Yas-Host
January 30th, 2016, 14:26
یا اینکه کلا به hostbill تبدیل کنید.خیلی بهتر از whmcs هستش به نظر من

عزیز (اسمتون رو فراموش کردم) hostbill ده برابر گرونتر از whmcs هه!

taksis
January 30th, 2016, 14:36
عزیز (اسمتون رو فراموش کردم) hostbill ده برابر گرونتر از whmcs هه!

کامران هستم
خب دیگه همون قضیه آش و پوله : ))
هرچند این هم امریکاییه بعدا ممکنه مشکل بوجود بیاد براش

farmanrava
January 30th, 2016, 14:41
کامران هستم
خب دیگه همون قضیه آش و پوله : ))
هرچند این هم امریکاییه بعدا ممکنه مشکل بوجود بیاد براش

خوب این هم آمریکاییه . دیگه چی میمونه ؟ سیستم اختصاصی ؟
اون هم هزینه اش خیلی سنگینه !

باز هم میرسیم به whmcs نال ( رایگان ) :d

پس اینجا میشه فهمید که ما به همه راه ها فکر کردیم .... اما نتیجه نداره و آخرین راهی که میمونه رو انتخاب میکنیم

InterServer.ir
January 30th, 2016, 14:45
استفاده از نسخه نال نرم افزار های خارجی هیچ مانع شرعی نداره و پس نمیشه اسم دز-دی هم روش گذاشت .

قبل از انقلاب دولت های اروپایی چند سال نفت کشورمون رو با قیمت پایین از کشور خارج کردند چند سال کشور ما رو اشغال کردند و غارت کردند و سرمایه های کشوررو به اروپا بردند 9 میلیون ایرانی بخاطر کمبود غذایی که پس از اشغال کشورمون پیش امد تلف شدند و مردم ایران به نوشته انگلیسی ها در صحرا بخاطر گشنگی علف می خوردند! کشور ما بعد از انقلاب تحریم شد در زمان جنگ هزینه های کمر شکنی توسط همین دولت های اروپایی و آمریکایی که از صدام حمایت می کردند بهش تحمیل شد . خون های آلوده رو همین اروپایی ها به ایران دادند و هیچ کاری نتونستیم بکنیم. بخاطر انرژی هسته ای که حق کشورمون بود میلیارد ها دلار ایران در این کشور ها مسدود شد و تحریم ها شدید تر شد و سر پس دادن اصل پول کشورمون ازمون باج خواستند و به لطف دولت داده شد و سودش موند برای خودشون ! صد ها میلیارد ها دلار ضرر به ناحق به کشور وارد شده همون کشوری که توش زندگی می کنیم.

یکم غیرت بد نیست . اگر استفاده از نرم افزار خارجی با دور زدن لایسنسش دز-دی هم باشه یک هزارم چیزی که از کشور ما دز-دیدن و ازمون باج گرفتند نیست. وقتی قدرت پس گرفتن حقمون رو نداریم حداقل میشه سعی کنیم پول بیشتری به جیبشون نریزیم.

شاید بگین حساب دولت و مردم جداست ولی این رو هم می دونید دولت ها منتخب مردمشون هستند سود یک دولت به نفع مردمش هست ضرر اون دولت هم به ضرر مردمش.

هر کسی دلایل خودش رو داره نمیگم لایسنس نگیرید ولی به کسانی که لایسنس نمی گیرند برای اینکه مشتری بیشتری جلب کنید واژه دز-د نچسبونید !

خرید لایسنس یه نرم افزار کار شاخی نیست که به خاطرش افتخار کنید و دیگران رو دز-د کنید. برای خود من نخریدن یک لایسنس خارجی افتخار هست.

alializade3
January 30th, 2016, 15:26
whmcs چطور؟
نال میشه استفاده کرد؟
میشه ولی پیشنهاد نمیشه . لایسنس بخرید بهتره

alicpk
January 30th, 2016, 16:35
دوستان عزیز من در پست قبلی خودم در این تایپیک اعلام کردم که طرز فکر افراد با هم متفاوته
دوستانی که میگن از نال استفاده نکنید خودشون از چه نسخه ای استفاده میکنند؟
دوستانی که میگن نسخه نال شده اپدیت نمیشه با کدوم مدرک و دلیل صحبت میکنن؟ همه دارن سیستمهای نال را اپدیت میکنند یکیش خودم
در ضمن اگه احساس میکنید کار درستی نیست چطور برای کاربراتون از نسخه های نال شده و کرک شده سیستم عاملها و برنامه ها استفاده میکنید؟
خواهشا برای اینکه ساز مخالف بزنید از اصولی که بهشون پایبند نیستید دم نزنید
من استفاده از نسخه های نال شده را پیشنهاد نمیدم اما مخالف استفاده ازشون در شرایط کنونی هم نیستم
تصمیم با خود کاربره که از نال استفاده کنه یا از نسخه اصلی
موفق باشید

OmidX
January 30th, 2016, 19:01

سلام ،

لایسنس بنده ۲۲ ژانویه بسته شده (خواستید باور کنید ، نخواستید هم نکنید ، فکر شما درباره من ب من ربطی نداره) ، در دو سال گذشته هم ما لایسنس داشتیم ...

بعد ک بسته شد ، یکی از همکارات گفت یک فایل رو جایگرین کن درست میشه ، جایگزین کردیم ، ولی الان ک ایمیل فراسو رو دیدم تقاضای لایسنس از فراسو کردم ک هنوز فعال نشده .

ضمنا بنده در هفته گذشته حتی یک ثانیه هم وقت آزاد نداشتم ک ب whmcs فک کنم ، مشکلاتی ک OVH این ماه سر ما اورد کم نبود ، در گیر انتقال سرور های مجازی ملت هستیم ، ک هنوزم تموم نشده.

طرز فکر شما هم محترم ه ... ب من هم ربطی نداره ... موفق باشید .

استفاده از نسخه نال نرم افزار های خارجی هیچ مانع شرعی نداره و پس نمیشه اسم دز-دی هم روش گذاشت .

فک میکنم دوستانی ک از OVH با کردیت کارت های هک شده و ارز د-زدی سرور خریدن و باعث حذف اسم ایران از این دیتاسنتر شدن و این همه ب شرکت های ایرانی ضرر زدن (ک هم چنان ادامه داره) هم مثل شما فک میکردن .

من نمیدونم شما ب چه دینی اعتقاد دارید ، ولی در قرآن گفته شده :

وَالسَّارِقُ وَالسَّارِقَةُ فَاقْطَعُواْ أَيْدِيَهُمَا جَزَاء بِمَا كَسَبَا نَكَالًا مِّنَ اللّهِ وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ ﴿مائده ۳۸﴾

و مرد و زن د-زد را به سزاى آنچه كرده ‏اند دستشان را به عنوان كيفرى از جانب خدا ببريد و خداوند توانا و حكيم است.

هیچ حرفی هم از خارجی یا ایرانی ، مسلمون یا غیر مسلمون زده نشده .

با این حال ، نظر شما هم محترم ه و من براتون آرزوی موفقیت میکنم .

دوستان و همکاران عزیز ، من این بحث رو ادامه نمیدم و این آخرین پست من در این تاپیک هست.

با تشکر ...

InterServer.ir
January 30th, 2016, 20:37
سلام ،

لایسنس بنده ۲۲ ژانویه بسته شده (خواستید باور کنید ، نخواستید هم نکنید ، فکر شما درباره من ب من ربطی نداره) ، در دو سال گذشته هم ما لایسنس داشتیم ...

بعد ک بسته شد ، یکی از همکارات گفت یک فایل رو جایگرین کن درست میشه ، جایگزین کردیم ، ولی الان ک ایمیل فراسو رو دیدم تقاضای لایسنس از فراسو کردم ک هنوز فعال نشده .

ضمنا بنده در هفته گذشته حتی یک ثانیه هم وقت آزاد نداشتم ک ب whmcs فک کنم ، مشکلاتی ک OVH این ماه سر ما اورد کم نبود ، در گیر انتقال سرور های مجازی ملت هستیم ، ک هنوزم تموم نشده.

طرز فکر شما هم محترم ه ... ب من هم ربطی نداره ... موفق باشید .

فک میکنم دوستانی ک از OVH با کردیت کارت های هک شده و ارز د-زدی سرور خریدن و باعث حذف اسم ایران از این دیتاسنتر شدن و این همه ب شرکت های ایرانی ضرر زدن (ک هم چنان ادامه داره) هم مثل شما فک میکردن .

من نمیدونم شما ب چه دینی اعتقاد دارید ، ولی در قرآن گفته شده :

وَالسَّارِقُ وَالسَّارِقَةُ فَاقْطَعُواْ أَيْدِيَهُمَا جَزَاء بِمَا كَسَبَا نَكَالًا مِّنَ اللّهِ وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ ﴿مائده ۳۸﴾

و مرد و زن د-زد را به سزاى آنچه كرده ‏اند دستشان را به عنوان كيفرى از جانب خدا ببريد و خداوند توانا و حكيم است.

هیچ حرفی هم از خارجی یا ایرانی ، مسلمون یا غیر مسلمون زده نشده .

با این حال ، نظر شما هم محترم ه و من براتون آرزوی موفقیت میکنم .

دوستان و همکاران عزیز ، من این بحث رو ادامه نمیدم و این آخرین پست من در این تاپیک هست.

با تشکر ...

دین اسلام مذهب شیعه فکر نکنم از مراجع تقلید بیشتر در مورد دین بدونید.

AriyanPayamak
January 30th, 2016, 22:16
whmcs چطور؟
نال میشه استفاده کرد؟

سلام ، اینکه Cpanel نال شده استفاده کنید کلا به درد نمی خوره یعنی امنیت 0 -
در مورد دایرکت ادمین هم می تونید یک لایسنس خریداری کنید و از آن برای مدت زمان زیادی استفاده کنید ( لایف تیم - یا همون بی انتها)
هرچند نسخه های نال شده آن هم در اینترنت یافت میشه ولی مورد تایید نیست هرچند بنده شخصا به مدت 6/7 ماه از نسخه نال شده برای یکی از سایت های پربازدیدم استفاده کردم و مشکلی از نظر امنیتی نداشت .
در مورد سیستم مدیریت محتوای WHMCS هم خدمت شما عرض شود بنده از ابتدایی ترین نسخه WHMCS تا به امروز استفاده کردم و نسخه اصل رو خریداری نکردم چون کاربردی از نظر آنچه دیگران تصور داشتند نداشته . به طور مثال ایران تنها کشوری هست که بیشتر ارائه دهندگان سرورها و شرکت های ارائه دهنده دامنه های بین المللی به آن خدمات ارائه نمی دهند و اگر هم بدهند بعضا بعد از مدتی یا اینکه شامل تحریم می شوند یا اینکه دامنه ها به سرقت می روند و ... به وطور مثال دامنه شرکت پرشین بلاگ و ... در نهایت بیشتر عزیزان ایرانی یا از کشور دبی و یا ... نمایندگی میگیرند و یا با اطلاعات غیر ایرانی خرید میکنند که بعدها به مشکل بر نخورند . درنهایت شخصا پیشنهاد استفاده ایرانی را به دیگر عزیزان دارم تا دامنه ها خارجی .
سیستم مدیریت محتوای WHMC به تازگی لایسنس های خود را که به ایران فروخته تحریم کرده و معلق خواهد کرد .
درحال حاضر نسخه 6.2 این اسکریپت به صورت نال شده در بیشتر سایتهای ارائه اسکریپت قرار دارد . استفاده از اسکریپت نال شده تنها به خاطر این پیش نهاد نمی گردد که احتمال وجود باگ یا سیستم های جاسوسی (لاگر) اطلاعات در آن قرار گرفته باشد زیرا بیشتر این اسکریپت ها کد شده هستند . درنهایت شخصا 3 سال هست که از اسکریپت نال شده ورژن 5 WHMCS استفاده میکنم و تا به امروز هیچ مشکلی ندیده ام . می توانید جهت اطمینان بیشتر از درج اطلاعات سرور خودتان به کنسول این سیستم خودداری کنید و سرور را به قسمت تنظیمات سرورهای WHMCS متنصل نکنید و هاست را به صورت دستی ایجاد و به کاربر بفروشید.
وسلام .

استفاده از این اسکریپت ها به نظر من مشکلی ندارد و هر شخصی که احساس میکنه از سرویس های ایرانی استفاده سیستم مدیریت محتوای سیکما siqma .
موفق و پاینده باشید.

rubixsv
February 6th, 2016, 09:27
درود

روی سرور های ایران نال استفاده نکنید بهتره ، اما روی سرورهای خارج اونقدر مشکلی ندارد.

( در کل از لایسنس استفاده کنید خیلی بهتره هم از لحاظ شرعی :) هم قانونی )

فال
February 12th, 2016, 22:04
با سلام

به سی پنل ایمیل زدم، گفتم با توافقی که صورت گرفته، کی قرار است راه غلط گذشته را جبران کنید و به ایران برگردید ؟
جواب دادند : ما به هیچ وجه مایل به تحریم ایران نبودیم اما مقاومت های ما بی فایده بود و ما ناچار شدیم به دستورات عمل کنیم، اما درباره ی توافق براساس بند ... و ... قانون .... ما نمی توانیم تحریم ها را برداریم، اما بخش حقوقی ما این درخواست را ارائه و پیگیری می کند تا این مشکل برطرف گردد، ما بخاطر این وضع متاسفیم ...
.................................
دوستان عزیزی که می فرمایید هزاران یوزر داریم
به جای نالیدن و نق زدن و نال گرفتن و چشم " امید " بستن به آقایون
بیایید یک نامه بنویسیم و همه امضا (اینترنتی) کنیم و همین چیزهایی که اینجا بیان کردید را به آنها اعلام کنیم که ما نمی خواهیم نال استفاده کنیم و این حق ما هم نیست و این ظلم است و تحریم هم که ظاهرا کاهش یافته، خواستار رفع تحریم هستیم

برای یک بار هم شده این صنف یک حرکت بکند
بنده نه فروشنده ام نه توزیع کننده نه برنامه نویس نه دلال ارز
نامه دادن در این شرایط واقعا بی اثر نیست
پایه هستید اعلام بفرمایید
من زبانم در حد ابتدایی است، دوستان خارج از کشور یا مسلط به زبان لطفا کمک بفرمایید

ممنونم

InterServer.ir
February 12th, 2016, 22:18
با سلام

به سی پنل ایمیل زدم، گفتم با توافقی که صورت گرفته، کی قرار است راه غلط گذشته را جبران کنید و به ایران برگردید ؟
جواب دادند : ما به هیچ وجه مایل به تحریم ایران نبودیم اما مقاومت های ما بی فایده بود و ما ناچار شدیم به دستورات عمل کنیم، اما درباره ی توافق براساس بند ... و ... قانون .... ما نمی توانیم تحریم ها را برداریم، اما بخش حقوقی ما این درخواست را ارائه و پیگیری می کند تا این مشکل برطرف گردد، ما بخاطر این وضع متاسفیم ...
.................................
دوستان عزیزی که می فرمایید هزاران یوزر داریم
به جای نالیدن و نق زدن و نال گرفتن و چشم " امید " بستن به آقایون
بیایید یک نامه بنویسیم و همه امضا (اینترنتی) کنیم و همین چیزهایی که اینجا بیان کردید را به آنها اعلام کنیم که ما نمی خواهیم نال استفاده کنیم و این حق ما هم نیست و این ظلم است و تحریم هم که ظاهرا کاهش یافته، خواستار رفع تحریم هستیم

برای یک بار هم شده این صنف یک حرکت بکند
بنده نه فروشنده ام نه توزیع کننده نه برنامه نویس نه دلال ارز
نامه دادن در این شرایط واقعا بی اثر نیست
پایه هستید اعلام بفرمایید
من زبانم در حد ابتدایی است، دوستان خارج از کشور یا مسلط به زبان لطفا کمک بفرمایید

ممنونم

سی پنل راه های فرار از تحریم زیادی برای ایرانیان گذاشته با اینکه میتونست ایکارو نکنه و میشه گفت با رعایت چند نکته امکان نداره به مشکل تحریم بخورید. من حتی چند بار با ایمیل ir تیکت پشتیبانی دادم و حتی به سرورم لاگین شدند و مشکلی برای لایسنس ایجاد نکردند و مشکل سرورو حل کردند