توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Virtualizor در Hetzner
peyman24x
January 23rd, 2016, 13:20
سلام چند روز پیش یک سرور اختصاصی از هتزنر به همراه سابنت 28/ گرفتم اقدام به نصب مجازی ساز kvm به همراه پنل Virtualizor کردیم ، بعد که خواستیم ای پی ها را اضافه کنیم به مشکل خوردیم و پشتیبانی Virtualizor با استفاده از NAT مشکل ما را حل کرد و الان vps ها پینگ دارن ولی دوستان میگن راه حل NAT که پشتیبانی Virtualizor پیشنهاد میده اصلا فایده نداره میخواستم ببینم مشکل این راه حل چیست و راه حل جایگزین برایش چیست ؟
باتشکر
OmidX
January 23rd, 2016, 13:31
یعنی /28 آي پی شما الان NAT شده ب یک آي پی ؟! :| ، این راه حل نیست ک ، پیچوندن ه !!
شما ب یکی از این آي پی های NAT شده ریموت بزنید و یکی از سایت های نمایش آی پی (مثل https://www.whatismyip.com) رو باز کنید ، ببینید آي پی رو ، چون اگه واقعا NAT بشه ک ۱۰۰ درصد آی پی vps نمایش داده نمیشه .
الان گیت وی آی پی ها رو شما چی ست کردید ؟ گیت وی ک دیتاسنتر بهتون داده ؟
peyman24x
January 23rd, 2016, 13:33
یعنی /28 آي پی شما الان NAT شده ب یک آي پی ؟! :| ، این راه حل نیست ک ، پیچوندن ه !!
شما ب یکی از این آي پی های NAT شده ریموت بزنید و یکی از سایت های نمایش آی پی (مثل https://www.whatismyip.com) رو باز کنید ، ببینید آي پی رو ، چون ۱۰۰ درصد آی پی vps نمایش داده نمیشه !
نمیدونم دقیقا چیکار کردن بذارید تست میکنم آپدیت میکنم
آپدیت:
ای پی که به وی پی اس دادیم نمایش داده شد
xmohammadx
January 23rd, 2016, 15:08
با سلام
دوست عزیز nat نکنید اگر دسترسی ارسال کنید براتون درستش می کنم
peyman24x
January 23rd, 2016, 15:09
با سلام
دوست عزیز nat نکنید اگر دسترسی ارسال کنید براتون درستش می کنم
سلام چرا مگه مشکلش چی هست قربان
OmidX
January 23rd, 2016, 18:29
من بررسی کردم ، چون شبکه Hetzner از حالت bridge پشتیبانی نمیکنه ، شما باید از NAT استفاده کنید .
در حالت کلی NAT ب این صورت نیست ، اما ظاهرا خود Virtualizor یک Solution برای این موضوع در قسمت اد کردن آی پی ها گذاشته و نگران نباشید ، مشکلی ایجاد نمیشه .
xmohammadx
January 23rd, 2016, 18:53
من بررسی کردم ، چون شبکه hetzner از حالت bridge پشتیبانی نمیکنه ، شما باید از nat استفاده کنید .
در حالت کلی nat ب این صورت نیست ، اما ظاهرا خود virtualizor یک solution برای این موضوع در قسمت اد کردن آی پی ها گذاشته و نگران نباشید ، مشکلی ایجاد نمیشه .
با سلام
جسارتا در هتزنر گاهی natکردن ساب نت مشکلاتی رو به همراه داره
گاهی کل آی پی ها برای ریموت استفاده میشن ولی توی هر سایتی برید همه آی پی ها آی پی گت وی رو نشون میدن
OmidX
January 23rd, 2016, 18:56
با سلام
گاهی کل آی پی ها برای ریموت استفاده میشن ولی توی هر سایتی برید همه آی پی ها آی پی گت وی رو نشون میدن
منم همین فکرو میکردم ، چون nat یعنی همین ... ولی تو ویکی سایت virtualizor گفته شده ک برای سرور های Hetzner از nat استفاده شه :
This article explains network settings when using Hetzner servers(For Subnetted IPs)
http://www.virtualizor.com/wiki/NAT
ولی بازم اگر شما راه حل بهتری دارید بگید ببینیم راه حل شما برای حل این مشکل چیه ...
با تشکر ...
peyman24x
January 23rd, 2016, 23:44
با سلام
این مشکل چه زمانی بوجود میاد؟ الان که من این مشکل را ندارم ممکنه یه وقت پیش بیاد ؟
اگه بعدا خواستم یک سرور به صورت اسلیو اضافه کنم از همین دیتا سنتر یا دیتاسنتر دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
در ضمن من یک iso میتروتیک اضافه کردم موقع نصب تو صحفه بوت رو Ready هنگ میکنه کسی میتونه راهنمایی کنه.
با تشکر از همه دوستان
xmohammadx
January 24th, 2016, 10:55
منم همین فکرو میکردم ، چون nat یعنی همین ... ولی تو ویکی سایت virtualizor گفته شده ک برای سرور های Hetzner از nat استفاده شه :
This article explains network settings when using Hetzner servers(For Subnetted IPs)
http://www.virtualizor.com/wiki/NAT
ولی بازم اگر شما راه حل بهتری دارید بگید ببینیم راه حل شما برای حل این مشکل چیه ...
با تشکر ...
با سلام مجدد
ویکی ویچرالیزور رو خودم خوندم ولی اگر شما گزینهuse routed networkرو انتخاب کنید و آی پی ها رو روی مین آی پی روت کنید
اوکی میشه
- - - Updated - - -
این مشکل چه زمانی بوجود میاد؟ الان که من این مشکل را ندارم ممکنه یه وقت پیش بیاد ؟
اگه بعدا خواستم یک سرور به صورت اسلیو اضافه کنم از همین دیتا سنتر یا دیتاسنتر دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
در ضمن من یک iso میتروتیک اضافه کردم موقع نصب تو صحفه بوت رو Ready هنگ میکنه کسی میتونه راهنمایی کنه.
با تشکر از همه دوستان
توی هتزنر هیچی غیر ممکن نیست
شما شب می خوابید صبح بیدار میشید می بینید همچین مشکلی به وجود اومده
در مورد میکروتیک هم باید یک نسخه خاص میکروتیک رو نصب کنید که می تونید از دوستان ایزوشو بگیرید من خودم میکروتیک کار نمی کنم که داشته باشمش
peyman24x
January 26th, 2016, 16:53
به من گفته بودن میکروتیک بساز و شبکه را از میتروتیک عبور بده با این روش دیگه نیاز نیست؟
با تشکر
xmohammadx
January 26th, 2016, 17:08
به من گفته بودن میکروتیک بساز و شبکه را از میتروتیک عبور بده با این روش دیگه نیاز نیست؟
با تشکر
باسلام
اون کار برای مجازی ساز وی ام ویر هست